MAKARON RAMEN GRYCZANY Z SHIITAKE BEZGLUTENOWY BIO 280 g – TERRASANA

PAPIER RYŻOWY I MAKARONY

Wyświetlanie 97–99 z 99 wyników

  • 0 out of 5

    MAKARON RAMEN GRYCZANY Z SHIITAKE BEZGLUTENOWY BIO 280 g – TERRASANA

    30,30 

    SKŁADNIKI
    mąka gryczana* (80 %), mąka z ryżu brązowego*, grzyby shiitake* (2 %) woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 L wody. Gdy makaron zacznie się rozwijać, rozdzielić delikatnie widelcem a następnie gotować przez 2-3 minuty, aż będzie gotowy. Przecedzić i przelać zimną wodą.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1447 kJ/342 kcal
    Tłuszcz – 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,6 g
    Węglowodany – 62,7 g
    w tym cukry – 2,3 g
    Błonnik – 9,1 g
    Białko – 11,6 g
    Sól – 0,0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON RAMEN Z RYŻU BRĄZOWEGO BEZGLUTENOWY BIO 280 g – TERRASANA

    28,40 

    SKŁADNIKI
    mąka z ryżu brązowego*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 L wody. Gdy makaron zacznie się rozwijać, rozdzielić delikatnie widelcem a następnie gotować przez 2-3 minuty, aż będzie gotowy. Przecedzić i przelać zimną wodą.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1485 kJ/351 kcal
    Tłuszcz – 2,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,6 g
    Węglowodany – 71,9 g
    w tym cukry – 0,8 g
    Błonnik – 4,6 g
    Białko – 7,2 g
    Sól – 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać NASIONA SEZAMU, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON RAMEN Z RYŻU CZARNEGO BEZGLUTENOWY BIO 280 g – TERRASANA

    35,30 

    SKŁADNIKI
    mąka z ryżu czarnego* (55 %), mąka z ryżu brązowego*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 L wody. Gdy makaron zacznie się rozwijać, rozdzielić delikatnie widelcem a następnie gotować przez 2-3 minuty, aż będzie gotowy. Przecedzić i przelać zimną wodą.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1472 kJ/348 kcal
    Tłuszcz – 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,7 g
    Węglowodany – 69 g
    w tym cukry – 0,9 g
    Błonnik – 4,2 g
    Białko – 8,6 g
    Sól – 0,0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
top
X