KAPARY MARYNOWANE BIO 100 g (50 g) – BIO PLANET

OLIWKI I KAPARY

Wyświetlanie 1–12 z 14 wyników

  • 0 out of 5

    KAPARY MARYNOWANE BIO 100 g (50 g) – BIO PLANET

    8,59 

    SKŁADNIKI
    kapary*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Idealne jako dodatek do sałatek, pizzy, potraw z makaronu oraz dań mięsnych lub rybnych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 97 kJ / 23 kcal
    Tłuszcz: 0,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 1,4 g
    w tym cukry: 1,0 g
    Błonnik: 3,3 g
    Białko: 1,9 g
    Sól: 5,9 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 10 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI CZARNE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 280 g (160 g) (SŁOIK) – BIO ORGANICA ITALIA

    13,19 

    SKŁADNIKI
    Czarne oliwki*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy (* składnik rolnictwa ekologicznego)

    OPIS
    Czarne oliwki bez pestek w solance. Idealne jako przystawka lub jako dodatek do sałatek, pizzy oraz dań mięsnych lub dań rybnych. Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 927 kJ / 225 kcal
    Tłuszcz: 23,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
    Weglowodany: 1,4 g
    w tym cukry:< 0,1 g
    Białko: 0,9 g
    Sól: 1,8 g

    UWAGA
    Może zawierać pestki lub fragmenty pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI ZIELONE Z PESTKĄ W ZALEWIE BIO 300 g (165 g) – NEFELI

    11,99 

    SKŁADNIKI
    oliwki zielone z pestką*, woda, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 612 kJ/149 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    w tym kwasy nasycone: 2,6 g
    Węglowodany: <0,5 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Błonnik: 3,5 g
    Białko: 1,2 g
    Sól: 2,4 g

    INFORMCJA ALERGENNA
    Produkowane w zakładzie przetwarzajacym MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI MIX BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 295 g (140 g) – NEFELI

    13,19 

    SKŁADNIKI
    woda, oliwki bez pestek* 47,4 % (kalamata*, zielone*), ocet winny czerwony*, sól morska, oregano*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 835 kJ/203 kcal
    Tłuszcz: 21 g
    w tym kwasy nasycone: 3,2 g
    Węglowodany: 0,6 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Błonnik: 2,6 g
    Białko: 1,6 g
    Sól: 3,3 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowane w zakładzie przetwarzajacym: MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY

    UWAGA
    Pomimo największych starań, produkt może zawierać pestki, bądź ich fragmenty.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI ZIELONE W PLASTERKACH W ZALEWIE BIO 1000 g (600 g) – BIO ORGANICA ITALIA

    34,99 

    SKŁADNIKI
    oliwki zielone*, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Krojone zielone oliwki konserwowane w solance. Produkt pasteryzowany.
    Idealny jako aperitif, przystawka lub jako przyprawa do sałatek, pizzy, bruschetty oraz pierwszych lub drugich dań na bazie mięsa lub ryb.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 573 kJ/139 kcal
    Tłuszcz: 13,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
    Węglowodany: 2,2 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 1,2 g
    Sól: 3,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI CZARNE KALAMATA Z PESTKĄ W ZALEWIE BIO 300 g (170 g) – NEFELI

    13,59 

    SKŁADNIKI
    oliwki czarne kalamata z pestką*, woda, ocet winny czerwony*, sol morska. (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1224 kJ/298 kcal
    Tłuszcz: 31 g
    w tym kwasy nasycone: 4,1 g
    Węglowodany: <0,5 g
    w tym cukry: < 0,5 g
    Błonnik: 4,7 g
    Białko: 1,8 g
    Sól: 2,8 g

    INFORMCJA ALERGENNA
    Produkowane w zakładzie przetwarzajacym MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI ZIELONE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 280 g (150 g)- VITALIANA

    14,99 

    SKŁADNIKI
    oliwki zielone*, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    UWAGI
    Produkt może zawierać pestkę lub jej część.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 573 kj/139 kcal
    Tłuszcz: 13 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
    Węglowodany: 2,2 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 2,5 g
    Białko: 1,2 g
    Sól: 3,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI CZARNE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 280 g (150 g) – VITALIANA

    14,99 

    SKŁADNIKI
    oliwki czarne*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    UWAGI
    Produkt może zawierać pestkę lub jej część.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 927 kJ/25 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
    Węglowodany: 1,4 g
    w tym cukry: <0,1 g
    Błonnik: 2,6 g
    Białko: 1,0 g
    Sól: 1,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KAPARY MARYNOWANE BIO 140 g (90 g) (SŁOIK) – BIO ORGANICA ITALIA

    11,19 

    SKŁADNIKI
    Kapary*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Idealne jako dodatek do sałatek, pizzy, potraw z makaronu oraz dań mięsnych lub rybnych. Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartosc energetyczna: 97 kJ / 23 kcal
    Tłuszcz: 0,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Weglowodany: 1,4 g
    w tym cukry: 1,0 g
    Białko: 1,9 g
    Sól: 5,9 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KAPARY MARYNOWANE BIO 140 g (90 g) – VITALIANA

    11,79 

    SKŁADNIKI
    kapary*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt pasteryzowany

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 97 kJ/23 kcal
    Tłuszcz: 0,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 1,4 g
    w tym cukry: 1,0 g
    Błonnik: 3,3 g
    Białko: 1,9 g
    Sól: 5,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI ZIELONE BELLA DI CERIGNOLA Z PESTKĄ W ZALEWIE BIO 350 g (180 g) – ALCE NERO

    25,19 

    SKŁADNIKI
    Oliwki zielone*, woda, sól, kwas: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt sterylizowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 431 kJ / 105 kcal
    Tłuszcz – 9,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,8 g
    Węglowodany – 1,0 g
    w tym cukry – 0,5 g
    Białko – 1,0 g
    Sól – 2,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI ZIELONE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 350 g (170 g) – CAMPOMAR NATURE

    11,79 

    SKŁADNIKI
    oliwki zielone bez pestki*, woda, sól, ocet winny*, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Oliwki można wykorzystać jako dodatek do sałat, past oraz potraw kuchni śródziemnomorskiej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 597 kJ / 145 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2 g
    Węglowodany: 0 g
    W tym cukry: 0 g
    Błonnik: 2,8 g
    Białko: 0,9 g
    Sól: 4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.

    Quick View
    Qty:
top