Wyświetlanie 1–12 z 14 wyników
KAPARY MARYNOWANE BIO 100 g (50 g) – BIO PLANET
9,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
kapary*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny).OPIS
Idealne jako dodatek do sałatek, pizzy, potraw z makaronu oraz dań mięsnych lub rybnych.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 97 kJ / 23 kcal
Tłuszcz – 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 1,4 g
w tym cukry -1,0 g
Błonnik – 3,3 g
Białko – 1,9 g
Sól – 5,9 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 10 dni.Qty:OLIWKI CZARNE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 280 g (160 g) (SŁOIK) – BIO ORGANICA ITALIA
12,76 złQuick ViewSKŁADNIKI
Czarne oliwki*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy (* składnik rolnictwa ekologicznego)OPIS
Czarne oliwki bez pestek w solance. Idealne jako przystawka lub jako dodatek do sałatek, pizzy oraz dań mięsnych lub dań rybnych. Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 927 kJ / 225 kcal
Tłuszcz: 23,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Weglowodany: 1,4 g
w tym cukry:< 0,1 g
Białko: 0,9 g
Sól: 1,8 gUWAGA
Może zawierać pestki lub fragmenty pestek.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.Qty:OLIWKI ZIELONE BEZ PESTKI BIO 350 g – CAMPOMAR NATURE
11,97 złQuick ViewSKŁADNIKI
oliwki zielone bez pestki*, woda, sól, ocet winny*, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Oliwki można wykorzystać jako dodatek do sałat, past oraz potraw kuchni śródziemnomorskiej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 597 kJ / 145 kcal
Tłuszcz: 15 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2 g
Węglowodany: 0 g
W tym cukry: 0 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 0,9 g
Sól: 4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.Qty:OLIWKI ZIELONE Z PESTKĄ W ZALEWIE BIO 300 g (165 g) – NEFELI
12,76 złQuick ViewSKŁADNIKI
oliwki zielone z pestką*, woda, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 612 kJ/149 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy nasycone: 2,6 g
Węglowodany: <0,5 g
w tym cukry: <0,5 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 1,2 g
Sól: 2,4 gINFORMCJA ALERGENNA
Produkowane w zakładzie przetwarzajacym MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.Qty:OLIWKI MIX BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 295 g (140 g) – NEFELI
14,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
woda, oliwki bez pestek* 47,4 % (kalamata*, zielone*), ocet winny czerwony*, sól morska, oregano*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 835 kJ/203 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy nasycone: 3,2 g
Węglowodany: 0,6 g
w tym cukry: <0,5 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 1,6 g
Sól: 3,3 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkowane w zakładzie przetwarzajacym: MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHYUWAGA
Pomimo największych starań, produkt może zawierać pestki, bądź ich fragmenty.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.Qty:OLIWKI ZIELONE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 280 g (150 g) – BIO PLANET
14,13 złQuick ViewSKŁADNIKI
oliwki zielone*, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Idealne jako przystawka lub jako dodatek do sałatek, pizzy oraz dań mięsnych i rybnych. Produkt może zawierać pestki lub fragmenty pestek.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 573 kJ / 139 kcal
Tłuszcz – 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 2,4 g
Węglowodany – 2,2 g
w tym cukry – < 0,1 g
Błonnik – 2,5 g
Białko – 1,2 g
Sól – 3,0 gZALECANE WARUKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 10 dni.Qty:OLIWKI ZIELONE W PLASTERKACH W ZALEWIE BIO 1000 g (600 g) – BIO ORGANICA ITALIA
39,25 złQuick ViewSKŁADNIKI
oliwki zielone*, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Krojone zielone oliwki konserwowane w solance. Produkt pasteryzowany.
Idealny jako aperitif, przystawka lub jako przyprawa do sałatek, pizzy, bruschetty oraz pierwszych lub drugich dań na bazie mięsa lub ryb.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 573 kJ/139 kcal
Tłuszcz: 13,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 2,2 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 1,2 g
Sól: 3,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.Qty:OLIWKI CZARNE KALAMATA Z PESTKĄ W ZALEWIE BIO 300 g (170 g) – NEFELI
13,86 złQuick ViewSKŁADNIKI
oliwki czarne kalamata z pestką*, woda, ocet winny czerwony*, sol morska. (* certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1224 kJ/298 kcal
Tłuszcz: 31 g
w tym kwasy nasycone: 4,1 g
Węglowodany: <0,5 g
w tym cukry: < 0,5 g
Błonnik: 4,7 g
Białko: 1,8 g
Sól: 2,8 gINFORMCJA ALERGENNA
Produkowane w zakładzie przetwarzajacym MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.Qty:OLIWKI ZIELONE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 280 g (150 g)- VITALIANA
14,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
zielone oliwki*, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy
*produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznychOPIS
Oliwki są ważnymi komponentami kuchni śródziemnomorskiej. Są one bogatym źródłem błonnika, witamin, minerałów i przeciwutleniaczy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 573 kj/139 kcal
Tłuszcz 13,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,42 g
Węglowodany 2,17 g
w tym cukry <0,1 g
Błonnik 2,5 g
Białko 1,18 g
Sól 3 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, daleko od źródeł ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 10 dni.Qty:OLIWKI CZARNE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 280 g (150 g) – VITALIANA
14,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
czarne oliwki*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy
*produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznychOPIS
Oliwki są ważnymi komponentami kuchni śródziemnomorskiej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 927 kJ/25 kcal
Tłuszcz 23,41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,64 g
Węglowodany 1,36 g
w tym cukry <0,1 g
Błonnik 2,64 g
Białko 0,97 g
Sól 1,80 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, daleko od źródeł ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 10 dni.Qty:OLIWKI ZIELONE BELLA DI CERIGNOLA Z PESTKĄ W ZALEWIE BIO 350 g (180 g) – ALCE NERO
25,71 złQuick ViewSKŁADNIKI
Oliwki zielone*, woda, sól, kwas: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt sterylizowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 431 kJ / 105 kcal
Tłuszcz – 9,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,8 g
Węglowodany – 1,0 g
w tym cukry – 0,5 g
Białko – 1,0 g
Sól – 2,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.Qty:KUKURYDZA SŁODKA W ZALEWIE BIO (2 szt.) 320 g – ALCE NERO
14,26 złQuick ViewSKŁADNIKI
ziarna kukurydzy cukrowej*, woda, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna: 340 kJ/ 81 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 12 g
w tym cukry: 6,9 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 2,3 g
Sól: 0,34 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, z dala od źródeł ciepła i wilgoci. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.Qty: