Wyświetlanie 1–12 z 22 wyników
-
OLIWKI MIX BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 295 g (140 g) – NEFELI
13,00 złSKŁADNIKI
woda, oliwki bez pestek* 47,4 % (kalamata*, zielone*), ocet winny czerwony*, sól morska, oregano*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 835 kJ/203 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy nasycone: 3,2 g
Węglowodany: 0,6 g
w tym cukry: <0,5 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 1,6 g
Sól: 3,3 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkowane w zakładzie przetwarzajacym: MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHYUWAGA
Pomimo największych starań, produkt może zawierać pestki, bądź ich fragmenty.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.Qty: -
KAPARY MARYNOWANE BIO 140 g (90 g) – VITALIANA
11,30 złSKŁADNIKI
kapary*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
*produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznychOPIS
Kapary w zalewie octowej to bardzo popularny składnik potraw włoskich (mają ostry smak, który dodaje daniom pikantności).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 97 kJ/23 kcal
Tłuszcz 0,42 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 1,36 g
w tym cukry 1 g
Błonnik 3,27 g
Białko 1,90 g
Sól 5,85 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, daleko od źródeł ciepła.
Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 10 dni.Qty: -
KAPARY OWOCE (JABŁUSZKA KAPAROWE) MARYNOWANE BIO 370 g (180 g) – CAMPOMAR NATURE
20,20 złSKŁADNIKI
owoce kaparów*, woda, sól, ocet winny* ( certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Idealne do sałatek oraz jako dodatek do sosów do mięs i ryb.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 138 kJ / 33 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 6,3 g
w tym cukry: 0,3 g
Błonnik: 1,4 g
Białko: 1,6 g
Sól: 6,3 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty: -
KAPARY MARYNOWANE BIO 100 g (65 g) – CAMPOMAR NATURE
16,70 złSKŁADNIKI
kapary*, woda, sól, ocet winny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 108 kJ / 26 kcal
Tłuszcz: 0,86 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,23 g
Węglowodany: 2,1 g
w tym cukry: <0,5 g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 2,36 g
Sól: 3,25 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.Qty: -
OLIWKI CZARNE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 280 g – VITALIANA
13,10 złSKŁADNIKI
czarne oliwki*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy
*produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznychOPIS
Oliwki są ważnymi komponentami kuchni śródziemnomorskiej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 927 kJ/25 kcal
Tłuszcz 23,41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,64 g
Węglowodany 1,36 g
w tym cukry <0,1 g
Błonnik 2,64 g
Białko 0,97 g
Sól 1,80 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, daleko od źródeł ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 10 dni.Qty: -
OLIWKI ZIELONE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 280 g – VITALIANA
13,10 złSKŁADNIKI
zielone oliwki*, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy
*produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznychOPIS
Oliwki są ważnymi komponentami kuchni śródziemnomorskiej. Są one bogatym źródłem błonnika, witamin, minerałów i przeciwutleniaczy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 573 kj/139 kcal
Tłuszcz 13,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,42 g
Węglowodany 2,17 g
w tym cukry <0,1 g
Błonnik 2,5 g
Białko 1,18 g
Sól 3 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, daleko od źródeł ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 10 dni.Qty: -
OLIWKI ZIELONE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 280 g (150 g) – BIO PLANET
12,80 złSKŁADNIKI
oliwki zielone*, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Idealne jako przystawka lub jako dodatek do sałatek, pizzy oraz dań mięsnych i rybnych. Produkt może zawierać pestki lub fragmenty pestek.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 573 kJ / 139 kcal
Tłuszcz – 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 2,4 g
Węglowodany – 2,2 g
w tym cukry – < 0,1 g
Błonnik – 2,5 g
Białko – 1,2 g
Sól – 3,0 gZALECANE WARUKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 10 dni.Qty: -
OLIWKI THROUMBA SUSZONE Z PESTKĄ BIO 500 g – BIOAGROS
26,30 złSKŁADNIKI
suszone oliwki Throumba*, oliwa z oliwek*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Oliwki Throumba pochodzą z wyspy Thassos i są częścią diety śródziemnomorskiej. Dojrzewają na drzewach i są zbierane tuż przed zmianą koloru. Dodatek soli morskiej powoduje, że oliwki mają charakterystyczny słony smak.
ChNP – Chroniona Nazwa Pochodzenia.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2193 kJ / 532 kcal
Tłuszcz: 55 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
Węglowodany: 6,9 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 2,8 g
Sól: 1,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła. Po otwarciu przechowywać w lodówceQty: -
KAPARY MARYNOWANE BIO 140 g (90 g) (SŁOIK) – BIO ORGANICA ITALIA
10,80 złSKŁADNIKI
Kapary*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy (* certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Idealne jako dodatek do sałatek, pizzy, potraw z makaronu oraz dań mięsnych lub rybnych. Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartosc energetyczna: 97 kJ / 23 kcal
Tłuszcz: 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Weglowodany: 1,4 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 1,9 g
Sól: 5,9 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.Qty: -
OLIWKI CZARNE KALAMATA Z PESTKĄ W ZALEWIE BIO 300 g (170 g) – NEFELI
12,10 złSKŁADNIKI
oliwki czarne kalamata z pestką*, woda, ocet winny czerwony*, sol morska. (* certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1224 kJ/298 kcal
Tłuszcz: 31 g
w tym kwasy nasycone: 4,1 g
Węglowodany: <0,5 g
w tym cukry: < 0,5 g
Błonnik: 4,7 g
Białko: 1,8 g
Sól: 2,8 gINFORMCJA ALERGENNA
Produkowane w zakładzie przetwarzajacym MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.Qty: -
OLIWKI ZIELONE NADZIEWANE CZERWONĄ PAPRYKĄ W ZALEWIE BIO 300 g (165 g) – NEFELI
17,00 złSKŁADNIKI
oliwki zielone bez pestki* 46,8 %, woda, czerwona papryka* 8,3 %, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 461 kJ/112 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy nasycone: 1,9 g
Węglowodany: <0,5 g
w tym cukry: <0,5 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 1,0 g
Sól: 3,3 gUWAGA
Pomimo największych starań, produkt może zawierać pestki, bądź ich fragmenty.INFORMCJA ALERGENNA
Produkowane w zakładzie przetwarzajacym MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), ORZECHY, GORCZYCĘ i SELER.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.Qty: -
OLIWKI ZIELONE Z PESTKĄ W ZALEWIE BIO 300 g (165 g) – NEFELI
11,30 złSKŁADNIKI
oliwki zielone z pestką*, woda, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 612 kJ/149 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy nasycone: 2,6 g
Węglowodany: <0,5 g
w tym cukry: <0,5 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 1,2 g
Sól: 2,4 gINFORMCJA ALERGENNA
Produkowane w zakładzie przetwarzajacym MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.Qty: