KAPARY MARYNOWANE BIO 100 g (50 g) – BIO PLANET

OLIWKI I KAPARY

Wyświetlanie 1–12 z 14 wyników

  • 0 out of 5

    KAPARY MARYNOWANE BIO 100 g (50 g) – BIO PLANET

    9,69 

    SKŁADNIKI
    kapary*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Idealne jako dodatek do sałatek, pizzy, potraw z makaronu oraz dań mięsnych lub rybnych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 97 kJ / 23 kcal
    Tłuszcz – 0,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 1,4 g
    w tym cukry -1,0 g
    Błonnik – 3,3 g
    Białko – 1,9 g
    Sól – 5,9 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 10 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI CZARNE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 280 g (160 g) (SŁOIK) – BIO ORGANICA ITALIA

    12,76 

    SKŁADNIKI
    Czarne oliwki*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy (* składnik rolnictwa ekologicznego)

    OPIS
    Czarne oliwki bez pestek w solance. Idealne jako przystawka lub jako dodatek do sałatek, pizzy oraz dań mięsnych lub dań rybnych. Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 927 kJ / 225 kcal
    Tłuszcz: 23,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
    Weglowodany: 1,4 g
    w tym cukry:< 0,1 g
    Białko: 0,9 g
    Sól: 1,8 g

    UWAGA
    Może zawierać pestki lub fragmenty pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI ZIELONE BEZ PESTKI BIO 350 g – CAMPOMAR NATURE

    11,97 

    SKŁADNIKI
    oliwki zielone bez pestki*, woda, sól, ocet winny*, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Oliwki można wykorzystać jako dodatek do sałat, past oraz potraw kuchni śródziemnomorskiej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 597 kJ / 145 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2 g
    Węglowodany: 0 g
    W tym cukry: 0 g
    Błonnik: 2,8 g
    Białko: 0,9 g
    Sól: 4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI ZIELONE Z PESTKĄ W ZALEWIE BIO 300 g (165 g) – NEFELI

    12,76 

    SKŁADNIKI
    oliwki zielone z pestką*, woda, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 612 kJ/149 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    w tym kwasy nasycone: 2,6 g
    Węglowodany: <0,5 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Błonnik: 3,5 g
    Białko: 1,2 g
    Sól: 2,4 g

    INFORMCJA ALERGENNA
    Produkowane w zakładzie przetwarzajacym MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI MIX BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 295 g (140 g) – NEFELI

    14,79 

    SKŁADNIKI
    woda, oliwki bez pestek* 47,4 % (kalamata*, zielone*), ocet winny czerwony*, sól morska, oregano*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 835 kJ/203 kcal
    Tłuszcz: 21 g
    w tym kwasy nasycone: 3,2 g
    Węglowodany: 0,6 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Błonnik: 2,6 g
    Białko: 1,6 g
    Sól: 3,3 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowane w zakładzie przetwarzajacym: MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY

    UWAGA
    Pomimo największych starań, produkt może zawierać pestki, bądź ich fragmenty.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI ZIELONE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 280 g (150 g) – BIO PLANET

    14,13 

    SKŁADNIKI
    oliwki zielone*, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Idealne jako przystawka lub jako dodatek do sałatek, pizzy oraz dań mięsnych i rybnych. Produkt może zawierać pestki lub fragmenty pestek.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 573 kJ / 139 kcal
    Tłuszcz – 13 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 2,4 g
    Węglowodany – 2,2 g
    w tym cukry – < 0,1 g
    Błonnik – 2,5 g
    Białko – 1,2 g
    Sól – 3,0 g

    ZALECANE WARUKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 10 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI ZIELONE W PLASTERKACH W ZALEWIE BIO 1000 g (600 g) – BIO ORGANICA ITALIA

    39,25 

    SKŁADNIKI
    oliwki zielone*, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Krojone zielone oliwki konserwowane w solance. Produkt pasteryzowany.
    Idealny jako aperitif, przystawka lub jako przyprawa do sałatek, pizzy, bruschetty oraz pierwszych lub drugich dań na bazie mięsa lub ryb.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 573 kJ/139 kcal
    Tłuszcz: 13,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
    Węglowodany: 2,2 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 1,2 g
    Sól: 3,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI CZARNE KALAMATA Z PESTKĄ W ZALEWIE BIO 300 g (170 g) – NEFELI

    13,86 

    SKŁADNIKI
    oliwki czarne kalamata z pestką*, woda, ocet winny czerwony*, sol morska. (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1224 kJ/298 kcal
    Tłuszcz: 31 g
    w tym kwasy nasycone: 4,1 g
    Węglowodany: <0,5 g
    w tym cukry: < 0,5 g
    Błonnik: 4,7 g
    Białko: 1,8 g
    Sól: 2,8 g

    INFORMCJA ALERGENNA
    Produkowane w zakładzie przetwarzajacym MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI ZIELONE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 280 g (150 g)- VITALIANA

    14,39 

    SKŁADNIKI
    zielone oliwki*, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy
    *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych

    OPIS
    Oliwki są ważnymi komponentami kuchni śródziemnomorskiej. Są one bogatym źródłem błonnika, witamin, minerałów i przeciwutleniaczy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 573 kj/139 kcal
    Tłuszcz 13,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,42 g
    Węglowodany 2,17 g
    w tym cukry <0,1 g
    Błonnik 2,5 g
    Białko 1,18 g
    Sól 3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, daleko od źródeł ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 10 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI CZARNE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 280 g (150 g) – VITALIANA

    14,39 

    SKŁADNIKI
    czarne oliwki*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy
    *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych

    OPIS
    Oliwki są ważnymi komponentami kuchni śródziemnomorskiej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 927 kJ/25 kcal
    Tłuszcz 23,41 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,64 g
    Węglowodany 1,36 g
    w tym cukry <0,1 g
    Błonnik 2,64 g
    Białko 0,97 g
    Sól 1,80 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, daleko od źródeł ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 10 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI ZIELONE BELLA DI CERIGNOLA Z PESTKĄ W ZALEWIE BIO 350 g (180 g) – ALCE NERO

    25,71 

    SKŁADNIKI
    Oliwki zielone*, woda, sól, kwas: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt sterylizowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 431 kJ / 105 kcal
    Tłuszcz – 9,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,8 g
    Węglowodany – 1,0 g
    w tym cukry – 0,5 g
    Białko – 1,0 g
    Sól – 2,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KUKURYDZA SŁODKA W ZALEWIE BIO (2 szt.) 320 g – ALCE NERO

    14,26 

    SKŁADNIKI
    ziarna kukurydzy cukrowej*, woda, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna: 340 kJ/ 81 kcal
    Tłuszcz: 2,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 12 g
    w tym cukry: 6,9 g
    Błonnik: 2,9 g
    Białko: 2,3 g
    Sól: 0,34 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, z dala od źródeł ciepła i wilgoci. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.

    Quick View
    Qty:
top
X