Wyświetlanie wszystkich wyników: 12
OCET BALSAMICZNY Z MODENY FILTROWANY BIO 250 ml – ALCE NERO
19,29 złQuick ViewSKŁADNIKI
ocet winny*, moszcz winogronowy*, gotowany moszcz winogronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO
14,90 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy.OPIS
Ekologiczny, niefiltrowany i niepasteryzowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5 %.UWAGI
Mętny wygląd lub osad wynika z obecności „matki” octu. Dobrze wstrząśnij przed użyciem.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIO PLANET
8,00 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.OPIS
Ekologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany polecamy do dressingów, marynat, sosów. Produkt niepasteryzowany. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.Qty:OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – BIO PLANET
12,09 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.OPIS
Ekologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany polecamy do dressingów, marynat, sosów. Produkt niepasteryzowany. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.Qty:OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY DEMETER BIO 750 ml – BEUTELSBACHER
15,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
ocet jabłkowy niefiltrowany* (* z upraw biodynamicznych)OPIS
Ocet nie z koncentratu, niepasteryzowany.
Kwasowość: 5 %.
Przed spożyciem wstrząsnąć.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 75 kJ / 18 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy nasycone: 0,02 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,1 g
Białko: 0,1 g
Sól: 0,005 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:OCET BALSAMICZNY Z MODENY FILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO
22,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
ocet winny*, zagęszczony moszcz gronowy*, gotowany moszcz gronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:OCET JABŁKOWY 6,1 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – FAIR ORGANIC
18,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
ocet z jabłek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Kwasowość: 6,1 %. Produkt naturalnie mętny, niepasteryzowany i nieoczyszczony. Zawiera matkę octów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 92 kJ /27 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,8 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gUWAGA
Obecność jabłek w składzie może powodować występowanie naturalnego osadu. Jest to zjawisko typowe dla ekologicznego octu jabłkowego. Przed użyciem wstrząsnąć.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.Qty:OCET BALSAMICZNY Z MODENY PREMIUM FILTROWANY BIO 250 ml – ALCE NERO
69,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
gotowany moszcz winogronowy*, ocet winny* (*składniki ekologiczne)OPIS
Wspaniały smak wynika z użycia odmian winogron: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta Fortana, Montuni. Szczególnie nadaje się do lodów, owoców i sera.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 1260 kJ/296 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 68 g
w tym cukry – 62 g
Błonnik – 0,7 g
Białko – 1,2 g
Sól – 0,09 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA
22,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników ekologicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 13 kJ/3 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 0,4 g
w tym cukry – 0 g
Błonnik – 0 g
Białko – 0,4 g
Sól – 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.Qty:OCET WINNY CZERWONY BIO 500 ml – LA BIO IDEA
13,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
wino z czerwonych winogron* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Kwasowość 6 %WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 89 kJ /21 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 0,01 g
Sól: 0,02 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.Qty:OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIO FOOD
10,49 złQuick ViewSKŁADNIKI
niefiltrowany ocet z jabłek ekologicznych.OPIS
Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku.
Naturalnie mętny. Produkt niepasteryzowany. Przed spożyciem wstrząsnąć.
Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 96 kJ/22 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gUWAGA
Smak i konsystencja mogą różnić się w zależności od pory roku.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°CQty:OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – DARY NATURY
10,49 złQuick ViewSKŁADNIKI
ocet jabłkowy* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny ocet jabłkowy otrzymywany z najwyższej jakości jabłek w tradycyjnym procesie produkcji. Stosowany jako dodatek do potraw, przyprawa oraz naturalny konserwant.
Produkt niefiltrowany, niepasteryzowany, naturalnie mętny.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 35 kJ/8 kcal
Tłuszcz: <0,02 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,01 g
Węglowodany: 1,9 g
w tym cukry: 0,4 g
Błonnik: 0,03 g
Białko: 0 g
Sól: 0,03 gUWAGA
Przed użyciem wstrząsnąć. Wytrącanie się osadu na dnie butelki jest naturalnym procesem.
Produkt może występować zarówno w jasnych, jak i ciemnych butelkach – w zależności od numeru partii.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°CQty: