Wyświetlanie 1–12 z 15 wyników
-
OCET BALSAMICZNY Z MODENY FILTROWANY BIO 250 ml – ALCE NERO
20,59 złSKŁADNIKI
ocet winny*, moszcz winogronowy*, gotowany moszcz winogronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty: -
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO
15,19 złSKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy.OPIS
Ekologiczny, niefiltrowany i niepasteryzowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5 %.UWAGI
Mętny wygląd lub osad wynika z obecności „matki” octu. Dobrze wstrząśnij przed użyciem.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty: -
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 1 L – BIO PLANET
17,69 złSKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.OPIS
Ekologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany polecamy do dressingów, marynat, sosów. Produkt niepasteryzowany. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.Qty: -
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIO PLANET
7,69 złSKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.OPIS
Ekologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany polecamy do dressingów, marynat, sosów. Produkt niepasteryzowany. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.Qty: -
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY DEMETER BIO 750 ml – BEUTELSBACHER
15,79 złSKŁADNIKI
ocet jabłkowy niefiltrowany* (* z upraw biodynamicznych)OPIS
Ocet nie z koncentratu, niepasteryzowany.
Kwasowość: 5 %.
Przed spożyciem wstrząsnąć.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 75 kJ / 18 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy nasycone: 0,02 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,1 g
Białko: 0,1 g
Sól: 0,005 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty: -
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY DEMETER BIO 330 ml – BEUTELSBACHER
10,98 złSKŁADNIKI
ocet jabłkowy niefiltrowany*. (* z upraw biodynamicznych)OPIS
Niepasteryzowany, dlatego zachowane są cenne żywe kultury bakterii octowych. Kwasowość: 5 %.
Aromatyczne jabłka z uprawy biodynamicznej stanowią podstawę tego niefiltrowanego i niepasteryzowanego octu jabłkowego.
Ceniony produkt naturalny zapewniające różnorodne smakowe przyjemności.
Idealny do doprawiania sałatek oraz jako orzeźwiający napój z dodatkiem wody mineralnej i odrobiną miodu.
Zawiera naturalny osad.
Przed spożyciem wstrząsnąć.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 75 kJ/18 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: <0,01 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty: -
OCET BALSAMICZNY Z MODENY FILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO
23,09 złSKŁADNIKI
ocet winny*, zagęszczony moszcz gronowy*, gotowany moszcz gronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty: -
OCET JABŁKOWY 6,1 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – FAIR ORGANIC
17,88 złSKŁADNIKI
ocet z jabłek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Kwasowość: 6,1 %. Produkt naturalnie mętny, niepasteryzowany i nieoczyszczony. Zawiera matkę octów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 92 kJ /27 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,8 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gUWAGA
Obecność jabłek w składzie może powodować występowanie naturalnego osadu. Jest to zjawisko typowe dla ekologicznego octu jabłkowego. Przed użyciem wstrząsnąć.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.Qty: -
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – FAIR ORGANIC
8,89 złSKŁADNIKI
ocet z jabłek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Kwasowość: 5 %. Produkt naturalnie mętny, niepasteryzowany i nieoczyszczony. Zawiera matkę octów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 77 kJ/18 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gUWAGA
Obecność jabłek w składzie może powodować występowanie naturalnego osadu. Jest to zjawisko typowe dla ekologicznego octu jabłkowego. Przed użyciem wstrząsnąć.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.Qty: -
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 750 ml – FAIR ORGANIC
17,20 złSKŁADNIKI
ocet z jabłek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Kwasowość: 5 %. Produkt naturalnie mętny, niepasteryzowany i nieoczyszczony. Zawiera matkę octów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 77 kJ /18 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gUWAGA
Obecność jabłek w składzie może powodować występowanie naturalnego osadu. Jest to zjawisko typowe dla ekologicznego octu jabłkowego. Przed użyciem wstrząsnąć.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.Qty: -
OCET BALSAMICZNY Z MODENY PREMIUM FILTROWANY BIO 250 ml – ALCE NERO
78,58 złSKŁADNIKI
gotowany moszcz winogronowy*, ocet winny* (*składniki ekologiczne)OPIS
Wspaniały smak wynika z użycia odmian winogron: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta Fortana, Montuni. Szczególnie nadaje się do lodów, owoców i sera.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 1260 kJ/296 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 68 g
w tym cukry – 62 g
Błonnik – 0,7 g
Białko – 1,2 g
Sól – 0,09 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty: -
OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA
23,99 złSKŁADNIKI
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 13 kJ/3 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 0,4 g
w tym cukry – 0 g
Błonnik – 0 g
Białko – 0,4 g
Sól – 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.Qty: