OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIO FOOD

OCTY

Wyświetlanie 1–12 z 18 wyników

  • 0 out of 5

    OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIO FOOD

    9,03 

    SKŁADNIKI
    niefiltrowany ocet z jabłek ekologicznych.

    OPIS
    Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku.
    Naturalnie mętny. Produkt niepasteryzowany. Przed spożyciem wstrząsnąć.
    Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 96 kJ/22 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 1,0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    UWAGA
    Smak i konsystencja mogą różnić się w zależności od pory roku.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY DEMETER BIO 330 ml – BEUTELSBACHER

    9,56 

    SKŁADNIKI
    ocet jabłkowy niefiltrowany*. (* z upraw biodynamicznych)

    OPIS
    Niepasteryzowany, dlatego zachowane są cenne żywe kultury bakterii octowych. Kwasowość: 5 %.
    Aromatyczne jabłka z uprawy biodynamicznej stanowią podstawę tego niefiltrowanego i niepasteryzowanego octu jabłkowego.
    Ceniony produkt naturalny zapewniające różnorodne smakowe przyjemności.
    Idealny do doprawiania sałatek oraz jako orzeźwiający napój z dodatkiem wody mineralnej i odrobiną miodu.
    Zawiera naturalny osad.
    Przed spożyciem wstrząsnąć.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 75 kJ/18 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – BIO PLANET

    11,11 

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.

    OPIS
    Ekologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany polecamy do dressingów, marynat, sosów. Produkt niepasteryzowany. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET BALSAMICZNY Z MODENY PREMIUM FILTROWANY BIO 250 ml – ALCE NERO

    64,11 

    SKŁADNIKI
    gotowany moszcz winogronowy*, ocet winny* (*składniki ekologiczne)

    OPIS
    Wspaniały smak wynika z użycia odmian winogron: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta Fortana, Montuni. Szczególnie nadaje się do lodów, owoców i sera.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna – 1260 kJ/296 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 68 g
    w tym cukry – 62 g
    Błonnik – 0,7 g
    Białko – 1,2 g
    Sól – 0,09 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET ŻURAWINOWY BIO 250 ml – DELIKATNA

    21,20 

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet żurawinowy 100 %.

    OPIS
    Naturalny produkt otrzymany w procesie biologicznej fermentacji octowej soku z żurawiny.
    Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów, sałatek oraz sosów. Produkt niefiltrowany, naturalnie mętny. Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
    Produkt niepasteryzowany do 4 % kwasowości.
    Proporcje napoju: 1-2 łyżki octu dodać do pół szklanki wody i wymieszać.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET LAWENDOWY BIO 250 ml – DELIKATNA

    20,93 

    SKŁADNIKI
    100 % napar lawendowy* (woda, lawenda suszona* 0,25 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny

    OPIS
    Naturalny produkt otrzymany w procesie biologicznej fermentacji octowej naparu z lawendy.
    Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów, sałatek oraz sosów. Produkt niefiltrowany, naturalnie mętny. Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
    Produkt niepasteryzowany do 4 % kwasowości.
    Proporcje napoju: 1-2 łyżki octu dodać do pół szklanki wody i wymieszać.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET JABŁKOWY 6,1 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – FAIR ORGANIC

    16,16 

    SKŁADNIKI
    ocet z jabłek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Kwasowość: 6,1 %. Produkt naturalnie mętny, niepasteryzowany i nieoczyszczony. Zawiera matkę octów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 92 kJ /27 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0,8 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    UWAGA
    Obecność jabłek w składzie może powodować występowanie naturalnego osadu. Jest to zjawisko typowe dla ekologicznego octu jabłkowego. Przed użyciem wstrząsnąć.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET ZIOŁOWY BIO 500 ml – BYODO

    17,40 

    SKŁADNIKI
    ocet brandy*, ekstrakty ziołowe*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Organiczny ocet ziołowy Byodo idealnie nadaje się do marynowania mięsa, RYB i warzyw, a także do konserwowania owoców i warzyw. Zbilansowany, łagodny i z dodatkiem delikatnych ziół, smakuje również wyśmienicie ze wszystkimi świeżymi sałatkami, zwłaszcza surówkami warzywnymi.
    Kwasowość: 5 %.

    UWAGA
    Osad/zmętnienie jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – DARY NATURY

    9,03 

    SKŁADNIKI
    ocet jabłkowy* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny ocet jabłkowy otrzymywany z najwyższej jakości jabłek w tradycyjnym procesie produkcji. Stosowany jako dodatek do potraw, przyprawa oraz naturalny konserwant.
    Produkt niefiltrowany, niepasteryzowany, naturalnie mętny.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 35 kJ/8 kcal
    Tłuszcz: <0,02 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,01 g
    Węglowodany: 1,9 g
    w tym cukry: 0,4 g
    Błonnik: 0,03 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0,03 g

    UWAGA
    Przed użyciem wstrząsnąć. Wytrącanie się osadu na dnie butelki jest naturalnym procesem.
    Produkt może występować zarówno w jasnych, jak i ciemnych butelkach – w zależności od numeru partii.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET BALSAMICZNY Z MODENY FILTROWANY BIO 250 ml – ALCE NERO

    16,61 

    SKŁADNIKI
    ocet winny*, moszcz winogronowy*, gotowany moszcz winogronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET JABŁKOWY 4 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – DELIKATNA

    21,20 

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.

    OPIS
    Produkt otrzymany z jabłek w procesie naturalnej fermentacji octowej. Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Można spożywać w postaci napoju.
    Produkt niepasteryzowany, niefiltrowany, naturalnie mętny. Kwasowość: 4 %.
    Najlepiej smakuje rozcieńczony w proporcjach: 1-2 łyżki stołowej na pół szklanki wody.

    UWAGA
    Występujący osad tworzą naturalne składniki z jabłek ekologicznych.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze pokojowej do + 25 ℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – NATURAVENA

    7,98 

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany 5 % kwasowości

    OPIS
    Ocet jabłkowy jest otrzymany w wyniku naturalnej, biologicznej fermentacji octowej. Wsztrąsnąć przed spożyciem. Produkt niepasteryzowany, naturalnie mętny.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
top
X