MAKARON (KONJAC W KSZTAŁCIE KULEK) BEZGLUTENOWY 270 g – DIET-FOOD

PAPIER RYŻOWY I MAKARONY

Wyświetlanie 73–84 z 99 wyników

  • 0 out of 5

    MAKARON (KONJAC W KSZTAŁCIE KULEK) BEZGLUTENOWY 270 g – DIET-FOOD

    8,80 

    SKŁADNIKI
    woda, mąka konjac, wodorotlenek wapnia.

    OPIS
    Głównym składnikiem jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
    Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 33 kJ/8 kcal
    Tłuszcz: <0,1 g
    w tym kwasy nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 1,1 g
    w tym cukry: <0,2 g
    Błonnik: 1,8 g
    Białko: <0,3 g
    Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od 5 °C do 28 °C.
    Nie zamrażać. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (Z SERCA PALMY TYPU NOODLE SPAGHETTI) (W PUSZCE) BEZGLUTENOWY 220 g – DIET-FOOD

    11,90 

    SKŁADNIKI
    serce (rdzeń) palmy (Bactris Gasipaes), woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

    OPIS
    Nasz makaron jest wykonany z samego rdzenia (serca) palmy z gatunku Bactris Gasipaes. Seria nowych bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan.
    Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów oraz makaronów bazujących na składzie mąki z soii, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.
    Klasyczny makron jajeczny zawiera GLUTEN, który występuje głównie w mące zbóż użytych do produkcji masy makaronowej.
    Nasz makaron z serca palmy nie zawiera glutenu, do produkcji makaronu wykorzystujemy tylko serca “rdzeń” młodych nierozwiniętych liści palmy.
    Nie dodajemy innych składników, które mogą zawierać GLUTEN tak szkodliwy dla organizmu ludzkiego.
    Spożywanie glutenu szczególnie nie jest polecane w przypadku choroby tj. Hashimoto

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Włóż makaron do miski i podgrzej przez 2-5 minut. Odcedzić i wypłukać makaron przed użyciem.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 88 kJ/ 21 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 3,2 g
    w tym cukry: 1,3 g
    Białko: 1 g
    Sól: 0,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (Z SERCA PALMY TYPU NOODLE) (W PUSZCE) BEZGLUTENOWY 220 g – DIET-FOOD

    11,90 

    SKŁADNIKI
    serce (rdzeń) palmy (Bactris Gasipaes), woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

    OPIS
    Nasz makaron jest wykonany z samego rdzenia (serca) palmy z gatunku Bactris Gasipaes.
    Seria nowych bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę!
    Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów oraz makaronów bazujących na składzie mąki z soii, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.
    Klasyczny makron jajeczny zawiera GLUTEN, który występuje głównie w mące zbóż użytych do produkcji masy makaronowej.
    Nasz makaron z serca palmy nie zawiera glutenu, do produkcji makaronu wykorzystujemy tylko serca “rdzeń” młodych nierozwiniętych liści palmy.
    Nie dodajemy innych składników, które mogą zawierać GLUTEN tak szkodliwy dla organizmu ludzkiego.
    Spożywanie glutenu szczególnie nie jest polecane w przypadku choroby tj. Hashimoto

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Włóż makaron do miski i podgrzej przez 2-5 minut. Odcedzić i wypłukać makaron przed użyciem.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 88 kJ/ 21 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 3,2 g
    w tym cukry: 1,3 g
    Białko: 1 g
    Sól: 0,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (KONJAC TYPU NOODLE) BEZGLUTENOWY 370 g – DIET-FOOD

    8,80 

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac, wodorotlenek wapnia

    OPIS
    Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
    Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 33 kJ / 8 kcal
    Tłuszcz: <0,1 g
    w tym kwasy nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 1,1 g
    w tym cukry: <0,2 g
    Błonnik: 1,8 g
    Białko: <0,3 g
    Sól: <0,01 gSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 3 dni

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (KONJAC W KSZTAŁCIE KULEK) BEZGLUTENOWY 370 g – DIET-FOOD

    8,80 

    SKŁADNIKI
    woda, mąka konjac, wodorotlenek wapnia

    OPIS
    Głównym składnikiem Diet Fettuccine jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
    Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 33 kJ / 8 kcal
    Tłuszcz: <0,1 g
    w tym kwasy nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 1,1 g
    w tym cukry: <0,2 g
    Błonnik: 1,8 g
    Białko: <0,3 g
    Sól: <0,01 gSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (KONJAC TYPU SPAGHETTI) BEZGLUTENOWY 370 g – DIET-FOOD

    8,80 

    SKŁADNIKI
    woda, mąka konjac, wodorotlenek wapnia

    OPIS
    Głównym składnikiem Diet Fettuccine jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
    Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 33 kJ / 8 kcal
    Tłuszcz: <0,1 g
    w tym kwasy nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 1,1 g
    w tym cukry: <0,2 g
    Błonnik: 1,8 g
    Białko: <0,3 g
    Sól: <0,01 gSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (KONJAC TYPU FETTUCCINE) BEZGLUTENOWY BIO 385 g – DIET-FOOD

    10,90 

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyak Noodles.
    Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy. Atutem tego makaronu to pochodzenie składników, tylko i wyłącznie z certyfikowanych i kontrolowanych plantacji i dostawców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 30 kJ / 7 kcal
    Tłuszcz: <0,1 g
    w tym kwasy nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: <0,2g
    w tym cukry: <0,1 g
    Błonnik:2,6 g
    Białko: <0,1 g
    Sól: <0,1 g
    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON KETO (KONJAC TYPU NOODLE UDON) BEZGLUTENOWY BIO 270 g – KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)

    6,50 

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.
    Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika.
    Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.
    Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.
    Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje.
    NOWA RECEPTURA – bez zapachu! Gotowe w 2 minuty. Spróbuj koniecznie.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Etap I: przepłukać zimną wodą 2-3 razy (opcjonalnie)
    Etap II: smażyć na patelni przez 1-2 minuty lub podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę
    Etap III: dodać do ulubionego sosu, zupy lub sałatki

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4,0 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksimum 1 tydzień.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (Z RYŻU BRĄZOWEGO) VERMICELLI 220 g – MERRE

    0,00 

    SKŁADNIKI
    mąka ryżowa 90 %, woda.

    OPIS
    Makaron powstały z mąki ryżowej uzyskanej z pełnego, nieoczyszczonego ziarna. Dzięki temu zachowuje mikroelementy, błonnik i witaminy.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Moczyć ze wrzącej wodzie przez 3-5 minut, przepłukać pod bieżącą wodą, odsączyć, a następnie dodać do zupy lub smażyć metodą stir-fry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1564 kJ/369 kcal
    Tłuszcz – 1,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 81 g
    w tym cukry – 0 g
    Błonnik – 1,9 g
    Białko – 7,5 g
    Sól – 0,07 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (RYŻOWY) RICE STICK 5 mm 375 g – MERRE

    12,59 

    SKŁADNIKI
    mąka ryżowa 90 %, woda.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Moczyć w ciepłej wodzie 6-8 minut aż będzie miękki, odsączyć, a następnie dodać do zupy lub smażyć metodą stir-fry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1517 kJ/357 kcal
    Tłuszcz: 0,8 g
    w tym kwasy nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 80 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 0,8 g
    Białko: 7,1 g
    Sól: 0,05 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (RYŻOWY ZE SZPINAKIEM) LASAGNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA,VENETA)

    15,39 

    SKŁADNIKI
    mąka ryżowa* 97 %, szpinak w proszku* 3 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny makaron lasagne to produkt dedytkowany wszystkim zwolennikom kuchni włoskiej. Nasza wersja jest przeznaczona również dla osób z nietolerancją glutenu. Teraz każdy może cieszyć się włoskimi smakami. Makaron idealnie sprawdzi się z farszami mięsnymi, warzywnymi lub serowywmi z dodatkiem pysznych sosów.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zanurz makaron w gorącej wodzie na 8 minut. Po tym czasie, ułóż makaron w naczyniu żaroodpornym, przełóż dowolnym farszem i piecz przez 15 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1609 kJ/380 kcal
    Tłuszcz: 0,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 84 g
    w tym cukry: 0,2 g
    Błonnik: 1,9 g
    Białko: 8,4 g
    Sól: <0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać soję

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródła ciepła.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (RYŻOWY) VERMICELLI 220 g – MERRE

    0,00 

    SKŁADNIKI
    mąka ryżowa 90 %, woda.

    OPIS
    Cienkie ryżowe nitki używane jako delikatny dodatek do zup, mięsa oraz sałatek warzywnych.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Moczyć ze wrzącej wodzie przez 3-5 minut, przepłukać pod bieżącą wodą, odsączyć, a następnie dodać do zupy lub smażyć metodą stir-fry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1575 kJ/371 kcal
    Tłuszcz: 1,2 g
    w tym kwasy nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 82 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 1,3 g
    Białko: 7,4 g
    Sól: 0,07 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
top
X