Wyświetlanie 73–84 z 99 wyników
MAKARON (KONJAC W KSZTAŁCIE KULEK) BEZGLUTENOWY 270 g – DIET-FOOD
8,80 złQuick ViewSKŁADNIKI
woda, mąka konjac, wodorotlenek wapnia.OPIS
Głównym składnikiem jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 33 kJ/8 kcal
Tłuszcz: <0,1 g
w tym kwasy nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 1,1 g
w tym cukry: <0,2 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: <0,3 g
Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 5 °C do 28 °C.
Nie zamrażać. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.Qty:MAKARON (Z SERCA PALMY TYPU NOODLE SPAGHETTI) (W PUSZCE) BEZGLUTENOWY 220 g – DIET-FOOD
11,90 złQuick ViewSKŁADNIKI
serce (rdzeń) palmy (Bactris Gasipaes), woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.OPIS
Nasz makaron jest wykonany z samego rdzenia (serca) palmy z gatunku Bactris Gasipaes. Seria nowych bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan.
Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów oraz makaronów bazujących na składzie mąki z soii, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.
Klasyczny makron jajeczny zawiera GLUTEN, który występuje głównie w mące zbóż użytych do produkcji masy makaronowej.
Nasz makaron z serca palmy nie zawiera glutenu, do produkcji makaronu wykorzystujemy tylko serca “rdzeń” młodych nierozwiniętych liści palmy.
Nie dodajemy innych składników, które mogą zawierać GLUTEN tak szkodliwy dla organizmu ludzkiego.
Spożywanie glutenu szczególnie nie jest polecane w przypadku choroby tj. HashimotoSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Włóż makaron do miski i podgrzej przez 2-5 minut. Odcedzić i wypłukać makaron przed użyciem.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 88 kJ/ 21 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 3,2 g
w tym cukry: 1,3 g
Białko: 1 g
Sól: 0,2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzinQty:MAKARON (Z SERCA PALMY TYPU NOODLE) (W PUSZCE) BEZGLUTENOWY 220 g – DIET-FOOD
11,90 złQuick ViewSKŁADNIKI
serce (rdzeń) palmy (Bactris Gasipaes), woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.OPIS
Nasz makaron jest wykonany z samego rdzenia (serca) palmy z gatunku Bactris Gasipaes.
Seria nowych bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę!
Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów oraz makaronów bazujących na składzie mąki z soii, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.
Klasyczny makron jajeczny zawiera GLUTEN, który występuje głównie w mące zbóż użytych do produkcji masy makaronowej.
Nasz makaron z serca palmy nie zawiera glutenu, do produkcji makaronu wykorzystujemy tylko serca “rdzeń” młodych nierozwiniętych liści palmy.
Nie dodajemy innych składników, które mogą zawierać GLUTEN tak szkodliwy dla organizmu ludzkiego.
Spożywanie glutenu szczególnie nie jest polecane w przypadku choroby tj. HashimotoSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Włóż makaron do miski i podgrzej przez 2-5 minut. Odcedzić i wypłukać makaron przed użyciem.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 88 kJ/ 21 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 3,2 g
w tym cukry: 1,3 g
Białko: 1 g
Sól: 0,2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzinQty:MAKARON (KONJAC TYPU NOODLE) BEZGLUTENOWY 370 g – DIET-FOOD
8,80 złQuick ViewSKŁADNIKI
woda oczyszczona, mąka konjac, wodorotlenek wapniaOPIS
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 33 kJ / 8 kcal
Tłuszcz: <0,1 g
w tym kwasy nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 1,1 g
w tym cukry: <0,2 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: <0,3 g
Sól: <0,01 gSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 3 dniQty:MAKARON (KONJAC W KSZTAŁCIE KULEK) BEZGLUTENOWY 370 g – DIET-FOOD
8,80 złQuick ViewSKŁADNIKI
woda, mąka konjac, wodorotlenek wapniaOPIS
Głównym składnikiem Diet Fettuccine jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 33 kJ / 8 kcal
Tłuszcz: <0,1 g
w tym kwasy nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 1,1 g
w tym cukry: <0,2 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: <0,3 g
Sól: <0,01 gSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.Qty:MAKARON (KONJAC TYPU SPAGHETTI) BEZGLUTENOWY 370 g – DIET-FOOD
8,80 złQuick ViewSKŁADNIKI
woda, mąka konjac, wodorotlenek wapniaOPIS
Głównym składnikiem Diet Fettuccine jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 33 kJ / 8 kcal
Tłuszcz: <0,1 g
w tym kwasy nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 1,1 g
w tym cukry: <0,2 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: <0,3 g
Sól: <0,01 gSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.Qty:MAKARON (KONJAC TYPU FETTUCCINE) BEZGLUTENOWY BIO 385 g – DIET-FOOD
10,90 złQuick ViewSKŁADNIKI
woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyak Noodles.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy. Atutem tego makaronu to pochodzenie składników, tylko i wyłącznie z certyfikowanych i kontrolowanych plantacji i dostawców.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 30 kJ / 7 kcal
Tłuszcz: <0,1 g
w tym kwasy nasycone: <0,1 g
Węglowodany: <0,2g
w tym cukry: <0,1 g
Błonnik:2,6 g
Białko: <0,1 g
Sól: <0,1 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.Qty:MAKARON KETO (KONJAC TYPU NOODLE UDON) BEZGLUTENOWY BIO 270 g – KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)
6,50 złQuick ViewSKŁADNIKI
woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.
Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika.
Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.
Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje.
NOWA RECEPTURA – bez zapachu! Gotowe w 2 minuty. Spróbuj koniecznie.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Etap I: przepłukać zimną wodą 2-3 razy (opcjonalnie)
Etap II: smażyć na patelni przez 1-2 minuty lub podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę
Etap III: dodać do ulubionego sosu, zupy lub sałatkiWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNYZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksimum 1 tydzień.Qty:MAKARON (Z RYŻU BRĄZOWEGO) VERMICELLI 220 g – MERRE
0,00 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka ryżowa 90 %, woda.OPIS
Makaron powstały z mąki ryżowej uzyskanej z pełnego, nieoczyszczonego ziarna. Dzięki temu zachowuje mikroelementy, błonnik i witaminy.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Moczyć ze wrzącej wodzie przez 3-5 minut, przepłukać pod bieżącą wodą, odsączyć, a następnie dodać do zupy lub smażyć metodą stir-fry.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1564 kJ/369 kcal
Tłuszcz – 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 81 g
w tym cukry – 0 g
Błonnik – 1,9 g
Białko – 7,5 g
Sól – 0,07 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.Qty:MAKARON (RYŻOWY) RICE STICK 5 mm 375 g – MERRE
12,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka ryżowa 90 %, woda.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Moczyć w ciepłej wodzie 6-8 minut aż będzie miękki, odsączyć, a następnie dodać do zupy lub smażyć metodą stir-fry.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1517 kJ/357 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 80 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0,8 g
Białko: 7,1 g
Sól: 0,05 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.Qty:MAKARON (RYŻOWY ZE SZPINAKIEM) LASAGNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA,VENETA)
15,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka ryżowa* 97 %, szpinak w proszku* 3 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny makaron lasagne to produkt dedytkowany wszystkim zwolennikom kuchni włoskiej. Nasza wersja jest przeznaczona również dla osób z nietolerancją glutenu. Teraz każdy może cieszyć się włoskimi smakami. Makaron idealnie sprawdzi się z farszami mięsnymi, warzywnymi lub serowywmi z dodatkiem pysznych sosów.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zanurz makaron w gorącej wodzie na 8 minut. Po tym czasie, ułóż makaron w naczyniu żaroodpornym, przełóż dowolnym farszem i piecz przez 15 minut.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1609 kJ/380 kcal
Tłuszcz: 0,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 84 g
w tym cukry: 0,2 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 8,4 g
Sól: <0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać sojęZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródła ciepła.Qty:MAKARON (RYŻOWY) VERMICELLI 220 g – MERRE
0,00 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka ryżowa 90 %, woda.OPIS
Cienkie ryżowe nitki używane jako delikatny dodatek do zup, mięsa oraz sałatek warzywnych.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Moczyć ze wrzącej wodzie przez 3-5 minut, przepłukać pod bieżącą wodą, odsączyć, a następnie dodać do zupy lub smażyć metodą stir-fry.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1575 kJ/371 kcal
Tłuszcz: 1,2 g
w tym kwasy nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 82 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 1,3 g
Białko: 7,4 g
Sól: 0,07 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.Qty: