BOROWIK SUSZONY BIO 20 g – RUNOLAND

GRZYBY I PŁATKI DROŻDŻOWE

Wyświetlanie wszystkich wyników: 10

  • 0 out of 5

    BOROWIK SUSZONY BIO 20 g – RUNOLAND

    10,00 

    SKŁADNIKI
    borowik suszony* (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
    Wartość energetyczna: 1089 kJ / 260 kcal
    Tłuszcz: 3,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 53 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 20 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejsu.

    Czytaj dalej
    Quick View
  • 0 out of 5

    BOROWIK SUSZONY BIO 60 g – RUNOLAND

    27,30 

    SKŁADNIKI
    borowik szlachetny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1089 kJ / 260 kcal
    Tłuszcz: 3,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 53 g
    w tym cukry: 35 g
    Białko: 20 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu

    Czytaj dalej
    Quick View
  • 0 out of 5

    GRZYBY REISHI (LAKOWNICA LŚNIĄCA) BIO 100 KAPSUŁEK (500 mg) – PILZE WOHLRAB

    91,50 

    SKŁADNIKI
    100 % sproszkowane grzyby reishi*, otoczka kapsułki: hydroksypropylometyloceluloza (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Suplement diety. Dzienna porcja (3 kapsułki) zawiera: 1500 mg sproszkowanych grzybów.

    ZALECANE SPOŻYCIE
    3 x 1 kapsułkę dziennie popić szklanką wody przed lub po posiłku.

    UWAGI
    Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci

    Czytaj dalej
    Quick View
  • 0 out of 5

    GUZ BRZOZY CHAGA BIO 60 KAPSUŁEK (470 mg) – DARY NATURY

    52,20 

    SKŁADNIKI
    ekstrakt z błyskoporka podkorowego* (Inonotus obliquus); hydroksypropylometyloceluloza (otoczka kapsułki) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Suplement diety.

    ZALECANE SPOŻYCIE
    Dorośli 1 kapsułka dziennie. Popić szklanką wody. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.

    UWAGI
    Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników suplementu diety. Nie stosować podczas ciąży i karmienia piersią.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu w temperaturze 0°C – 25°C, w zamkniętym opakowaniu. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.

    Czytaj dalej
    Quick View
  • 0 out of 5

    HERBATKA GUZ BRZOZY BIO 50 g – DARY NATURY

    8,90 

    SKŁADNIKI
    Piptoporus betulnus* 50 %, inonotus obligus*50 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 łyżeczkę guza brzozy zalać szklanką gorącej wody lub MLEKA i pozosawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.

    ZALECANE SPOŻYCIE
    Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Czytaj dalej
    Quick View
  • 0 out of 5

    MUN (GRZYBY SUSZONE) BIO 50 g – BIO PLANET

    21,90 

    SKŁADNIKI
    mun (grzyby suszone)* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczne grzyby mun zaliczane są do najstarszych grzybów spożywczych świata. W kuchni dalekiego Wschodu uznawane za podstawowy artykuł żywnościowy. Charakteryzują się delikatnym, szlachetnym smakiem. Idealne jako dodatek do zup, potraw duszonych, sosów. Dobrze komponują się z ostrymi przyprawami.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Grzyby należy moczyć w gorącej wodzie ok. 20 min., a następnie gotować przez ok. 10 min.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1083 kJ / 260 kcal
    Tłuszcz – 1,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,3 g
    Węglowodany – 29,5 g
    w tym cukry – 0,2 g
    Błonnik – 41 g
    Białko – 11 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Czytaj dalej
    Quick View
  • 0 out of 5

    PODGRZYBEK SUSZONY BIO 20 g – RUNOLAND

    9,10 

    SKŁADNIKI
    ekologiczny podgrzybek krojony suszony

    Czytaj dalej
    Quick View
  • 0 out of 5

    PODGRZYBEK SUSZONY BIO 60 g – RUNOLAND

    25,40 

    SKŁADNIKI
    ekologiczne podgrzybki krojone suszone

    Czytaj dalej
    Quick View
  • 0 out of 5

    PROSZEK GRZYBOWY BIO 50 g – DARY NATURY

    15,80 

    SKŁADNIKI
    Borowik* (40%), koźlak* (30%), podgrzybek* (30%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Proszek grzybowy świetnie nadaje się do różnego rodzaju potraw. Rozdrobniona forma grzybów przyśpiesza i ułatwia ich zastosowanie. Najczęściej stosuje się tą formę grzybów do sosów, pierogów, zup, pasztetów, zapiekanek, jajecznicy i wszelkiego rodzaju farszów.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Czytaj dalej
    Quick View
  • 0 out of 5

    SHIITAKE (GRZYBY SUSZONE) BIO 50 g – BIO PLANET

    20,00 

    SKŁADNIKI
    shiitake (grzyby suszone)* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Ekologiczne grzyby shiitake zwane inaczej twardnikami japońskimi uprawiane są na martwych kłodach drzew liściastych. Cieszą się coraz większym zainteresowaniem ze względu na swoje cenne właściwości odżywcze. Szczególnie cenione są w kuchni wschodniej. Zalecamy, aby grzyby shiitake poddawać krótkotrwałej obróbce cieplnej (ok. 5 min.), w przeciwnym razie twardnieją. W zależności od użycia (np. do sosów) warto namoczyć je ok. 30 min. przed użyciem.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1259 kJ / 302 kcal
    Tłuszcz – 6,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,8 g
    Węglowodany – 25 g
    w tym cukry – 3,7 g
    Białko – 20 g
    Sól – 0,03 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Czytaj dalej
    Quick View
top
X