BATON OWOCOWY „ZANZIBAR” BEZGLUTENOWY BIO 40 g – ZMIANY ZMIANY

SUROWE SŁODYCZE

Wyświetlanie 1–12 z 44 wyników

  • 0 out of 5

    BATON OWOCOWY „ZANZIBAR” BEZGLUTENOWY BIO 40 g – ZMIANY ZMIANY

    4,69 

    SKŁADNIKI
    rodzynki*, mango*, ORZECHY NERKOWCA*, ananas*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bio Baton owocowy „Zanzibar” wyłącznie z naturalnych składników jakości ekologicznej.
    Wegański, bez dodatku cukru, bez laktozy, wykonany w technologii raw – przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej.
    Wyraźny owocowy smak, o miękkiej lekko żelowej konsystencji. Ukochany przez dzieci.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1653 kJ/394 kcal
    Tłuszcz: 13 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
    Węglowodany: 58 g
    w tym cukry: 51 g
    Białko: 7,2 g
    Sól: 0,07 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    UWAGA
    Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CZEKOLADA CIEMNA 80 % BIO 40 g – COCOA

    14,10 

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Masa kakaowa minimum 80 %.

    OPIS
    Gorzka czekolada 80 % bez dodatków. Wegańska, klasyczna, bogata w smaku. Stworzona dla miłośników głębokiego smaku gorzkiej czekolady. 
    Nasza autorska surowa czekolada to prawdziwa gratka dla miłośników czekolad! Jest subtelna w smaku i pozbawiona mocnej goryczy. Surowa czekolada zapewnia nam intensywny smak ziaren peruwiańskiego kakaowca. Gwarantujemy, że ta kombinacja zaskoczyła pozytywnie już niejednego smakosza słodkich przekąsek!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2537 kJ/612 kcal
    Tłuszcz: 49 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 32 g
    Węglowodany: 29 g
    w tym cukry: 19 g
    Błonnik: 9,2 g
    Białko: 8,7 g
    Sól: 0,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CZEKOLADA Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO BIO 40 g – COCOA

    14,78 

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej minimum 60 %

    OPIS
    Keto czekolada to czekolada deserowa w wersji keto dla osób będących na diecie ketogenicznej lub na diecie low carb.
    Idealna jako solo deser, ale też składnik deserów
    Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2157 kJ/521 kcal
    Tłuszcz – 47 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 32 g
    Węglowodany – 32 g
    w tym cukry – 1,3 g
    w tym poliole – 23 g
    Błonnik – 12 g
    Białko – 6,2 g
    Sól – 0,11 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CZEKOLADA Z JAGODAMI I OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO BIO 40 g – COCOA

    15,58 

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakao*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), liofilizowane jagody* 9 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej minimum 54 %.

    OPIS
    Keto czekolada to czekolada deserowa w wersji keto o smaku jagodowym dla osób będących na diecie ketogenicznej lub na diecie low carb
    Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2159 kJ/522 kcal
    Tłuszcz – 49 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 32 g
    Węglowodany – 37 g
    w tym cukry – 6,5 g
    w tym poliole – 23 g
    Błonnik – 8,4 g
    Białko – 3,8 g
    Sól – 0,06 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KRĄŻKI JABŁKA SUSZONE BEZGLUTENOWE BIO 100 g – BIO PLANET

    15,09 

    SKŁADNIKI
    ekologiczne krążki jabłka suszone 100 %.

    OPIS
    Polecamy jako samodzielną przekąskę lub jako dodatek do kompotów i ciast.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1542 kJ/365 kcal
    Tłuszcz: 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 81 g
    w tym cukry: 73 g
    Błonnik: 14 g
    Białko: 2,0 g
    Sól: 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    BATON BAKALIOWY Z KOKOSEM I KAKAO „DALEKO JESZCZE” BEZGLUTENOWY 40 g – ZMIANY ZMIANY

    6,69 

    SKŁADNIKI
    daktyle, ORZESZKI ZIEMNE, kokos 10 %, kakao 7 %, ORZECHY LASKOWE.

    OPIS
    Baton bakaliowy z dodatkiem kokosa i kakao. Wykonany w 100 % z naturalnych roślinnych składników. Przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej. Nie zawiera dodanego cukru, konserwantów, aromatów, spulchniaczy i utwardzaczy ani żadnych dodatków chemicznych. Wegański, bezglutenowy, bez laktozy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1868 kJ / 446 kcal
    Tłuszcz: 21 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,5 g
    Węglowodany: 52 g
    w tym cukry: 47 g
    Białko: 11 g
    Sól: 0,1 g

    UWAGA
    Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    ŚLIWKI KALIFORNIJSKIE W CZEKOLADZIE CIEMNEJ BIO 70 g – COCOA

    16,59 

    SKŁADNIKI
    czekolada* 55 % (nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*), śliwki kalifornijskie* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Zawartość masy kakaowej minimum 65 %

    OPIS
    Śliwki w czekoladzie to popularny deser. Nasza odsłona tych lubianych przez wielu słodyczy reprezentuje zupełnie nowy poziom jakości.
    Delektowanie się klasycznym smakiem śliwki w czekoladzie urozmaiconej cytrusowymi nutami surowego kakao oraz subtelnym karmelowym posmakiem wyjątkowego nektaru z kwiatów palmy kokosowej to prawdziwa przyjemność.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1721 kJ/412 kcal
    Tłuszcz: 21 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
    Węglowodany: 45 g
    w tym cukry: 38 g
    Błonnik: 11 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CHIPSY JABŁKOWE BEZGLUTENOWE BIO 30 g – BIO PLANET

    5,39 

    SKŁADNIKI
    ekologiczne jabłka* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczne suszone chipsy jabłkowe bez gniazd nasiennych, idealne jako samodzielna przekąska. Doskonałe jako zamiennik konwencjonalnych słodyczy i tradycyjnych chipsów. Polecamy do pochrupania zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1542 kJ / 365 kcal
    Tłuszcz – 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 81 g
    w tym cukry – 73 g
    Błonnik – 14 g
    Białko – 2,0 g
    Sól – 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE KOKOSOWEJ BIO 70 g – COCOA

    15,99 

    SKŁADNIKI
    polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy* 19 %, wanilia Bourbon*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 36 %.

    OPIS
    Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy kokosowej.
    MIGDAŁY i biała polewa kokosowa tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
    Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2648 kJ/640 kcal
    Tłuszcz: 55 g
    w tym kwasy nasycone: 23 g
    Węglowodany: 19 g
    w tym cukry: 19 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0,14 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CZEKOLADA SUROWA Z JAGODAMI GOJI BIO 50 g – COCOA

    14,10 

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, jagody goji* (5 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    OPIS
    Ciemna czekolada z jagodami Goji. Zrobiony z nieprażonej fasoli peruwiańskiego kakao, zmielony odparowanym nektarem z kwiatów palmy kokosowej. Zawartość masy kakaowej 65% sprawia, że jest to oferta dla miłośników ciemnej czekolady o intensywnym cytrusowym smaku. Jagody Goji i kakao tworzące zewnętrzną dekorację dają lekko gorzki posmak, ale głównym aktorem pozostaje intensywna tabliczka czekolady

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 2330 kJ/561 kcal
    Tłuszcz: 41 g
    w tym kwasy nasycone: 26 g
    Węglowodany: 37 g
    w tym cukry: 35 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 8 g
    Sól: 0,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    BATON BAKALIOWY Z BANANAMI „URWIS” BEZGLUTENOWY BIO 40 g – ZMIANY ZMIANY

    4,69 

    SKŁADNIKI
    daktyle*, banany suszone* 25 %, ORZECHY NERKOWCA*, ORZECHY BRAZYLIJSKIE*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bio Baton bakaliowy z suszonymi bananami „Urwis” wykonany wyłącznie z naturalnych składników jakości ekologicznej.
    Wegański, bez dodatku cukru, bez laktozy, wykonany w technologii raw – przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej.
    Wyraźny owocowy smak, o miękkiej konsystencji. Ukochany przez dzieci.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1641 kJ/392 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
    Węglowodany: 65 g
    w tym cukry: 46 g
    Białko: 7,0 g
    Sól: 0,01 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    UWAGA
    Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE KOKOSOWEJ BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 70 g – COCOA

    15,99 

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (inulina*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), ORZECHY NERKOWCA* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Masa kakaowa minimum 34 %.

    OPIS
    Klasyczne połączenie chrupiących orzechów NERKOWCA oraz czekolady kokosowej o delikatnym smaku to propozycja dla miłośników chrupkości oraz delikatności czekolady, którą są oblane. Surowa czekolada to delikatna propozycja pozbawiona goryczy charakterystycznej dla ciemnych czekolad.
    Przekąska nie zawiera dodatku cukru. Słodyczy nadaje jej jedynie erytrytol. Dodatek sproszkowanego miąższu kokosa w polewie czekoladowej dodatkowo uwydatnia egzotyczny smak wyrobu. Produkt nie zawiera dodatku MLEKA ani surowców zbożowych. Wszystkie składniki są starannie kontrolowane i dobierane, tak stworzyć słodkie przekąski o niepowtarzalnym smaku.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2152 kJ/517 kcal
    Tłuszcz: 41 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
    Węglowodany: 25 g
    w tym cukry: 8,0 g
    w tym poliole: 8,5 g
    Błonnik: 17 g
    Białko: 9,9 g
    Sól: 0,13 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
top