CZEKOLADA Z JAGODAMI I OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWA KETO BIO 40 g – COCOA

SUROWE SŁODYCZE

Wyświetlanie 1–12 z 51 wyników

  • 0 out of 5

    CZEKOLADA Z JAGODAMI I OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWA KETO BIO 40 g – COCOA

    13,54 

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakao*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), liofilizowane jagody* 9 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej minimum 54 %.

    OPIS
    Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2159 kJ/522 kcal
    Tłuszcz – 49 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 32 g
    Węglowodany – 37 g
    w tym cukry – 6,5 g
    w tym poliole – 23 g
    Błonnik – 8,4 g
    Białko – 3,8 g
    Sól – 0,06 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KOSTKI DAKTYLOWE Z WIÓRKAMI KOKOSOWYMI BEZGLUTENOWE BIO 50 g – ORGANICHOUSE (BIONELKI)

    10,73 

    SKŁADNIKI
    świeże daktyle* odmiany Medjool (88 %), wiórki kokosowe* (10 %), nierafinowany olej kokosowy tłoczony na zimno*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    BIONELKI to alternatywa na szybką, zdrową i energetyczną przekąskę. Małe, pocięte kawałki zmielonego świeżego daktyla medjool, obtoczone kokosem z dodatkiem oleju kokosowego, są poręczne w przechowywaniu i smakują lepiej niż nie jeden baton.
    BIONELKI produkowane są na zimno z najwyższej jakości składników i nie potrzebują konserwacji.
    BEZ dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1525 kJ/364 kcal
    Tłuszcz: 13 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g
    Węglowodany: 52 g
    w tym cukry: 38 g
    Błonnik: 11 g
    Białko: 3,0 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Na terenie zakładu przerabia się SEZAM, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    ORZECHY LASKOWE W CZEKOLADZIE CIEMNEJ 88 % BIO 70 g – COCOA

    12,36 

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*), ORZECHY LASKOWE* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Zawartość masy kakaowej minimum 88 %.

    OPIS
    Wiemy jak trudno o fit przekąski na diecie, a szczególnie na keto i low carb. ORZECHY w ciemnej czekoladzie 88 % to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To deser, który możesz zabrać wszędzie i zjeść wtedy kiedy masz ochotę – ORZECHY w czekoladzie z przyjemnością zjesz nawet stojąc w korku!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2454 kJ/591 kcal
    Tłuszcz: 52 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
    Węglowodany: 17 g
    w tym cukry: 10 g
    Błonnik: 15 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0,18 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    TRUSKAWKI W CZEKOLADZIE CIEMNEJ BEZ DODATKU CUKRU KETO BIO 40 g – COCOA

    17,60 

    SKŁADNIKI
    czekolada* 85 % (nieprażone ziarno kakao*,substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, olej MCT z kokosa*, sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*), liofilizowane truskawki* 15 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Zawartość masy kakaowej minimum 60 %.

    OPIS
    Wiemy jak trudno o dobre słodycze ketogeniczne na diecie keto. Dlatego zastąpiliśmy cukier erytrytolem – truskawki w czekoladzie keto to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To keto deser, który możesz zabrać wszędzie i zjeść wtedy kiedy masz ochotę – truskawki w czekoladzie keto z przyjemnością zjesz nawet stojąc w korku!
    Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2075 kJ/500 kcal
    Tłuszcz: 42 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29 g
    Węglowodany: 31 g
    w tym cukry: 9,3 g
    w tym poliole: 21 g
    Błonnik: 15 g
    Białko: 6,5 g
    Sól: 0,08 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MIGDAŁY W KAKAO BEZ DODATKU CUKRU BIO 70 g – COCOA

    15,51 

    SKŁADNIKI
    masa kakaowa* 65 % (100 % nieprażone ziarno kakao*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Wiemy jak trudno o słodycze z dobrym makro. MIGDAŁY w kakao 100 % to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To nasz ulubiony deser idealny do kuloodpornej kawy. Spróbuj!
    Świetnie sprawdzają się jako ratunkową przekąska w aucie albo na dnie torebki lub plecaka.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2454 kJ/595 kcal
    Tłuszcz: 53 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
    Węglowodany: 5,8 g
    w tym cukry: 2,4 g
    Błonnik: 20 g
    Białko: 14 g
    Sól: 0,13 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    FIGI W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    12,89 

    SKŁADNIKI
    czekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), figi* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1896 kJ/455 kcal
    Tłuszcz: 26 g
    w tym kwasy nasycone: 15 g
    Węglowodany: 45 g
    w tym cukry: 44 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CZEKOLADA CIEMNA 70 % Z ORZECHAMI PEKAN BIO 40 g – COCOA

    12,23 

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ORZECHY PEKAN* 15 %, ORZECHY LASKOWE*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Zawartość masy kakaowej minimum 70 %.

    OPIS
    Nasza autorska surowa czekolada to prawdziwa gratka dla miłośników czekolad! Jest subtelna w smaku i pozbawiona mocnej goryczy. Surowa czekolada zapewnia nam intensywny smak ziaren peruwiańskiego kakaowca, które świetnie komponują się ze delikatnością orzechów pekan. Gwarantujemy, że ta kombinacja zaskoczyła pozytywnie już niejednego smakosza słodkich przekąsek!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2500 kJ/604 kcal
    Tłuszcz: 46 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
    Węglowodany: 27 g
    w tym cukry: 26 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 9,0 g
    Sól: 0,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    BATON BAKALIOWY O SMAKU CHAŁWY „MADAGASKAR” BEZGLUTENOWY 40 g – ZMIANY ZMIANY

    6,41 

    SKŁADNIKI
    daktyle, ORZESZKI ZIEMNE, NASIONA SEZAMU, wanilia mielona 4 %.

    OPIS
    Baton bakaliowy o smaku chałwy, wykonany w 100 % z naturalnych roślinnych składników. Przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej. Nie zawiera dodanego cukru, konserwantów, aromatów, spulchniaczy i utwardzaczy ani żadnych dodatków chemicznych. Wegański, bezglutenowy, bez laktozy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1779 kJ / 428 kcal
    Tłuszcz: 22 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g
    Węglowodany: 50 g
    w tym cukry: 39 g
    Białko: 10 g
    Sól: 0,03 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE KOKOSOWEJ BEZ DODATKU CUKRU BIO 70 g – COCOA

    13,86 

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (inulina*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), ORZECHY NERKOWCA* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Masa kakaowa minimum 34 %.

    OPIS
    Klasyczne połączenie chrupiących orzechów NERKOWCA oraz czekolady kokosowej o delikatnym smaku to propozycja dla miłośników chrupkości oraz delikatności czekolady, którą są oblane. Surowa czekolada to delikatna propozycja pozbawiona goryczy charakterystycznej dla ciemnych czekolad.
    Przekąska nie zawiera dodatku cukru. Słodyczy nadaje jej jedynie erytrytol. Dodatek sproszkowanego miąższu kokosa w polewie czekoladowej dodatkowo uwydatnia egzotyczny smak wyrobu. Produkt nie zawiera dodatku MLEKA ani surowców zbożowych. Wszystkie składniki są starannie kontrolowane i dobierane, tak stworzyć słodkie przekąski o niepowtarzalnym smaku.
    Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2152 kJ/517 kcal
    Tłuszcz: 41 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
    Węglowodany: 25 g
    w tym cukry: 8,0 g
    w tym poliole: 8,5 g
    Błonnik: 17 g
    Białko: 9,9 g
    Sól: 0,13 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KRĄŻKI JABŁKA SUSZONE BEZGLUTENOWE BIO 100 g – THE PLANET

    17,07 

    SKŁADNIKI
    krążki jabłka suszone* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Ekologiczne suszone krążki jabłka mogą stanowić samodzielną przekąskę oraz doskonały dodatek do kompotów i ciast.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1106 kJ / 262 kcal
    Tłuszcz – 1,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
    Węglowodany – 55 g
    w tym cukry – 55 g
    Białko – 1,4 g
    Sól – 0,03 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CHIPSY OWOCE JAGODOWE DLA DZIECI BEZGLUTENOWE BIO 10 g – FRECHE FREUNDE

    13,73 

    SKŁADNIKI
    liofilizowane plastry truskawek* 50 %, liofilizowane jagody* 30 %, liofilizowane maliny* 20 %. (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Liofilizowane plastry truskawek, jagód, malin.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1187 kJ/282 kcal
    Tłuszcz: 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 42 g
    w tym cukry: 42 g
    Błonnik: 19 g
    Białko: 6,2 g
    Sól: 0 g

    UWAGA
    Nie zostawiać dziecka z jedzeniem bez nadzoru lub w pozycji leżącej, aby dziecko nie zakrztusiło się.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać z dala od światła, w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CZEKOLADA CIEMNA 80 % BIO 40 g – COCOA

    12,23 

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Masa kakaowa minimum 80 %.

    OPIS
    Gorzka czekolada 80 % bez dodatków. Wegańska, klasyczna, bogata w smaku. Stworzona dla miłośników głębokiego smaku gorzkiej czekolady. 
    Nasza autorska surowa czekolada to prawdziwa gratka dla miłośników czekolad! Jest subtelna w smaku i pozbawiona mocnej goryczy. Surowa czekolada zapewnia nam intensywny smak ziaren peruwiańskiego kakaowca. Gwarantujemy, że ta kombinacja zaskoczyła pozytywnie już niejednego smakosza słodkich przekąsek!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2537 kJ/612 kcal
    Tłuszcz: 49 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 32 g
    Węglowodany: 29 g
    w tym cukry: 19 g
    Błonnik: 9,2 g
    Białko: 8,7 g
    Sól: 0,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Quick View
    Qty:
top
X