Wyświetlanie 1–12 z 51 wyników
BATON PROTEINOWY Z ORZESZKAMI ZIEMNYMI „SZTANGA” BEZGLUTENOWY 70 g – ZMIANY ZMIANY
7,49 złQuick ViewSKŁADNIKI
daktyle, ORZESZKI ZIEMNE, białko ryżu brązowegoOPIS
Baton wysokoproteinowy o zawartości aż 22 % białka pochodzącego z ryżu brązowego. Smak mocno orzechowy. Zawiera tylko trzy składniki – wykonany z naturalnych roślinnych składników. Przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej. Nie zawiera dodanego cukru, konserwantów, aromatów, spulchniaczy i utwardzaczy ani żadnych dodatków chemicznych. Wegański, bezglutenowy, bez laktozy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1590 kJ / 380 kcal
Tłuszcz: 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 42 g
w tym cukry: 35 g
Białko: 22 g
Sól: 0 gUWAGA
Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:CHIPSY JABŁKOWE BEZGLUTENOWE BIO 30 g – BIO PLANET
5,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczne jabłka* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczne suszone chipsy jabłkowe bez gniazd nasiennych, idealne jako samodzielna przekąska. Doskonałe jako zamiennik konwencjonalnych słodyczy i tradycyjnych chipsów. Polecamy do pochrupania zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1542 kJ / 365 kcal
Tłuszcz – 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 81 g
w tym cukry – 73 g
Błonnik – 14 g
Białko – 2,0 g
Sól – 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:DAKTYLE W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE BIO 300 g – BIOSSOM
64,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
daktyle* 70 %, czekolada* 30 % (surowe ziarno kakaowca*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy* – masa kakaowa minimum 65 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Daktyle w czekoladzie to prawdziwa rozkosz, a te wyróżniają się tym, że są bez dodatku cukru! Gorzka czekolada jest aksamitna, subtelnie słodzona erytrytolem i inuliną, a w połączeniu z miękkimi, naturalnie słodkimi daktylami, tworzy niepowtarzalny smak. Zdrowe i pyszne! Do tego pakowane próżniowo w słoiki dla zachowania świeżości, smaku i aromatu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1484 kJ / 353 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g
Węglowodany: 50 g
w tym cukry: 45 g
w tym poliole: 1,9 g
Błonnik: 17 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,06 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE oraz sezam.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:CZEKOLADA Z JAGODAMI I OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO BIO 40 g – COCOA
15,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
nieprażone ziarno kakao*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), liofilizowane jagody* 9 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej minimum 54 %.OPIS
Keto czekolada to czekolada deserowa w wersji keto o smaku jagodowym dla osób będących na diecie ketogenicznej lub na diecie low carb
Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2159 kJ/522 kcal
Tłuszcz – 49 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 32 g
Węglowodany – 37 g
w tym cukry – 6,5 g
w tym poliole – 23 g
Błonnik – 8,4 g
Białko – 3,8 g
Sól – 0,06 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:CZEKOLADA Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO BIO 40 g – COCOA
15,58 złQuick ViewSKŁADNIKI
nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej minimum 60 %OPIS
Keto czekolada to czekolada deserowa w wersji keto dla osób będących na diecie ketogenicznej lub na diecie low carb.
Idealna jako solo deser, ale też składnik deserów
Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2157 kJ/521 kcal
Tłuszcz – 47 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 32 g
Węglowodany – 32 g
w tym cukry – 1,3 g
w tym poliole – 23 g
Błonnik – 12 g
Białko – 6,2 g
Sól – 0,11 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:KULKI MANGO W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE BIO 125 g – BIOSSOM
34,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
mango* 70 %, czekolada* 30% (surowe ziarno kakaowca*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy* – masa kakaowa minimum 65 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Kulki mango w czekoladzie wegańskiej bez dodatku cukru to całkowita nowość. Pyszne kuleczki mango oblane gęstą, najwyższej jakości czekoladą bez dodatku cukru! Delikatnej słodyczy naszej czekoladzie dodaje naturalnego pochodzenia erytrytol i inulina. To prawdziwa uczta dla podniebienia. Sięgnij po zdrowe słodycze bez dodatku cukru i spróbuj mango w czekoladzie! Do tego pakowane próżniowo w słoiki dla zachowania świeżości, smaku i aromatu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1554 kJ / 370 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g
Węglowodany: 52 g
w tym cukry: 41 g
w tym poliole: 1,9 g
Błonnik: 19 g
Białko: 4,5 g
Sól: 0,14 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE oraz sezam.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:ŚLIWKI KALIFORNIJSKIE W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE BIO 300 g – BIOSSOM
77,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
śliwki kalifornijskie* 70 %, czekolada* 30 % (surowe ziarno kakaowca*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy* – masa kakaowa minimum 65 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Śliwki kalifornijskie w czekoladzie to produkt dobrze znany, ale te są wyjątkowe, bo nie zawierają dodatku cukru! Czekolada jest gorzka, gęsta, delikatnie słodzona erytrytolem i inuliną – w połączeniu z pyszną, miękką, śliwką smakują niesamowicie. Zdrowo i smacznie. Do tego pakowane próżniowo w słoiki dla zachowania świeżości, smaku i aromatu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1433 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g
Węglowodany: 49 g
w tym cukry: 27 g
w tym poliole: 1,9 g
Błonnik: 18 g
Białko: 3,7 g
Sól: 0,11 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE oraz sezam.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:DAKTYLE W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE BIO 125 g – BIOSSOM
29,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
daktyle suszone* 70 %, czekolada* 30 % (surowe ziarno kakaowca*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy* – masa kakaowa minimum 65 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Daktyle w czekoladzie to prawdziwa rozkosz, a te wyróżniają się tym, że są bez dodatku cukru! Gorzka czekolada jest aksamitna, subtelnie słodzona erytrytolem i inuliną, a w połączeniu z miękkimi, naturalnie słodkimi daktylami, tworzy niepowtarzalny smak. Zdrowe i pyszne! Do tego pakowane próżniowo w słoiki dla zachowania świeżości, smaku i aromatu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1484 kJ / 353 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g
Węglowodany: 50 g
w tym cukry: 45 g
w tym poliole: 1,9 g
Błonnik: 17 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,06 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE oraz sezam.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MIGDAŁY W CZEKOLADZIE VEGEMILK BIO 70 g – COCOA
17,20 złQuick ViewSKŁADNIKI
czekolada* 65 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, liofilizowana woda kokosowa*, wanilia Bourbon*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 47 %.OPIS
Klasyczne połączenie MIGDAŁÓW oraz naszej surowej czekolady Cocoa. Wegańska, kremowa oraz mleczna (ale bez deka mleka!) z karmelową nutą nektaru z kwiatu palmy kokosowej. Wegańska czekolada stworzona przez nas z nie prażonego ziarna kakaowca BIO, na prawdę smakuje lepiej. Surowa czekolada posiada całą gamę aromatów pochodzących z peruwiańskich plantacji kakaowca i otaczającej je przyrody. Spróbuj wegańskiej czekolady RAW i poczuj pozytywną różnicę dla smaku i Twojego zdrowiaWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2435 kJ/587 kcal
Tłuszcz: 45 g
w tym kwasy nasycone: 18 g
Węglowodany: 30 g
w tym cukry: 30 g
Błonnik: 9,0 g
Białko: 10,0 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:CZEKOLADA FOCUS KETO BIO 40 g – COCOA
17,20 złQuick ViewSKŁADNIKI
nieprażone ziarno kakaowca*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowana guarana*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, herbata matcha zielona*, soplówka jeżowata grzyb mielony*, wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość masy kakaowej min. 42 %.OPIS
Keto czekolada focus to pierwsza na rynku funkcjonalna czekolada, która zawiera: guaranę, matche i lion’s mane, czyli soplówkę jeżowatą, które wpływają na pracę mózgu. Poza tym, keto czekolada focus przygotowana jest w wersji keto, czyli jest również przyjazna dla osób będących na diecie ketogenicznej lub na diecie low carb.
Zawiera substancję słodzącą. Zawiera kofeinę; nie zaleca się stosowania u dzieci i kobiet w ciąży (370 g/100 g)
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1903 kJ/460 kcal
Tłuszcz: 36 g
w tym kwasy nasycone: 24 g
Węglowodany: 27 g
w tym cukry: 3,7 g
w tym poliole: 15 g
Błonnik: 29 g
Białko: 5,4 g
Sól: 0,18 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:CZEKOLADA CHILL Z MAGNEZEM, ASHWAGANDHĄ I OLEJEM KONOPNYM KETO 40 g – COCOA
17,20 złQuick ViewSKŁADNIKI
inulina, nieprażone ziarno kakao, tłuszcz kakaowy, substancja słodząca: erytrytol, olej MCT z kokosa, ekstrakt z korzenia żeń-szenia indyjskiego standaryzowany na 7 % witanolidów, olej konopny, naturalny aromat MLECZNY, terpen konopny, (magnez) cytrynian magnezu-potasu.
Zawartość masy kakaowej minimum 41 %.Składniki w porcji dziennej – 1 tabliczka (40 g)
olej konopny z naturalnie występującymi fitoskładnikami (Cannabis sativa L.) – 60 mg
magnez – 400 mg (107 %)**
ekstrakt z korzenia żeń-szenia indyjskiego (Withania somnifera) – 142 mg
w tym witanolidy – 10 mg**dzienna referencyjna wartość spożycia magnezu (dla osoby dorosłej)
OPIS
Suplement diety. Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Magnez przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Ashwagandha wspomaga zachować równowagę psychiczną/ wspomaga w utrzymaniu odprężenia, dobrego samopoczucia.ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
Zalecana porcja produktu do spożycia w ciągu dnia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 1 tabliczka 40 g.
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników.
Produkt nie powinien być spożywany w przypadku stosowania leków o działaniu uspokajającym, nasennym, przeciwpadaczkowym, nie stosować u dzieci, kobiet w ciąży i w trakcie laktacji.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1715 kJ / 413 kcal
Tłuszcz: 35 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23 g
Węglowodany: 20 g
w tym cukry: 3,2 g
w tym poliole: 15 g
Błonnik: 37 g
Białko: 2,7 g
Sól: 0,18 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.Qty:BATON OWOCOWY „ZANZIBAR” BEZGLUTENOWY BIO 40 g – ZMIANY ZMIANY
5,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
rodzynki*, mango*, ORZECHY NERKOWCA*, ananas*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Bio Baton owocowy „Zanzibar” wyłącznie z naturalnych składników jakości ekologicznej.
Wegański, bez dodatku cukru, bez laktozy, wykonany w technologii raw – przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej.
Wyraźny owocowy smak, o miękkiej lekko żelowej konsystencji. Ukochany przez dzieci.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1653 kJ/394 kcal
Tłuszcz: 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry: 51 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,07 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.UWAGA
Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty: