Wyświetlanie 1–12 z 42 wyników
CHIPSY JABŁKOWE BEZGLUTENOWE BIO 30 g – BIO PLANET
5,49 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczne jabłka* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczne suszone chipsy jabłkowe bez gniazd nasiennych, idealne jako samodzielna przekąska. Doskonałe jako zamiennik konwencjonalnych słodyczy i tradycyjnych chipsów. Polecamy do pochrupania zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1542 kJ / 365 kcal
Tłuszcz – 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 81 g
w tym cukry – 73 g
Błonnik – 14 g
Białko – 2,0 g
Sól – 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:FIGI W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA
14,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
czekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), figi* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość masy kakaowej min. 65 %.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1896 kJ/455 kcal
Tłuszcz: 26 g
w tym kwasy nasycone: 15 g
Węglowodany: 45 g
w tym cukry: 44 g
Błonnik: 10 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:CZEKOLADA CIEMNA 70 % Z ORZECHAMI PEKAN BIO 40 g – COCOA
14,29 złQuick ViewSKŁADNIKI
nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ORZECHY PEKAN* 15 %, ORZECHY LASKOWE*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Zawartość masy kakaowej minimum 70 %.OPIS
Nasza autorska surowa czekolada to prawdziwa gratka dla miłośników czekolad! Jest subtelna w smaku i pozbawiona mocnej goryczy. Surowa czekolada zapewnia nam intensywny smak ziaren peruwiańskiego kakaowca, które świetnie komponują się ze delikatnością orzechów pekan. Gwarantujemy, że ta kombinacja zaskoczyła pozytywnie już niejednego smakosza słodkich przekąsek!WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2500 kJ/604 kcal
Tłuszcz: 46 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
Węglowodany: 27 g
w tym cukry: 26 g
Błonnik: 10 g
Białko: 9,0 g
Sól: 0,2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:BATON BAKALIOWY O SMAKU CHAŁWY „MADAGASKAR” BEZGLUTENOWY 40 g – ZMIANY ZMIANY
6,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
daktyle, ORZESZKI ZIEMNE, NASIONA SEZAMU, wanilia mielona 4 %.OPIS
Baton bakaliowy o smaku chałwy, wykonany w 100 % z naturalnych roślinnych składników. Przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej. Nie zawiera dodanego cukru, konserwantów, aromatów, spulchniaczy i utwardzaczy ani żadnych dodatków chemicznych. Wegański, bezglutenowy, bez laktozy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1779 kJ / 428 kcal
Tłuszcz: 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g
Węglowodany: 50 g
w tym cukry: 39 g
Białko: 10 g
Sól: 0,03 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE KOKOSOWEJ BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 70 g – COCOA
16,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
czekolada* 65 % (inulina*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), ORZECHY NERKOWCA* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa kakaowa minimum 34 %.OPIS
Klasyczne połączenie chrupiących orzechów NERKOWCA oraz czekolady kokosowej o delikatnym smaku to propozycja dla miłośników chrupkości oraz delikatności czekolady, którą są oblane. Surowa czekolada to delikatna propozycja pozbawiona goryczy charakterystycznej dla ciemnych czekolad.
Przekąska nie zawiera dodatku cukru. Słodyczy nadaje jej jedynie erytrytol. Dodatek sproszkowanego miąższu kokosa w polewie czekoladowej dodatkowo uwydatnia egzotyczny smak wyrobu. Produkt nie zawiera dodatku MLEKA ani surowców zbożowych. Wszystkie składniki są starannie kontrolowane i dobierane, tak stworzyć słodkie przekąski o niepowtarzalnym smaku.
Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2152 kJ/517 kcal
Tłuszcz: 41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
Węglowodany: 25 g
w tym cukry: 8,0 g
w tym poliole: 8,5 g
Błonnik: 17 g
Białko: 9,9 g
Sól: 0,13 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechyZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:CZEKOLADA CIEMNA 80 % BIO 40 g – COCOA
14,29 złQuick ViewSKŁADNIKI
nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa kakaowa minimum 80 %.OPIS
Gorzka czekolada 80 % bez dodatków. Wegańska, klasyczna, bogata w smaku. Stworzona dla miłośników głębokiego smaku gorzkiej czekolady.
Nasza autorska surowa czekolada to prawdziwa gratka dla miłośników czekolad! Jest subtelna w smaku i pozbawiona mocnej goryczy. Surowa czekolada zapewnia nam intensywny smak ziaren peruwiańskiego kakaowca. Gwarantujemy, że ta kombinacja zaskoczyła pozytywnie już niejednego smakosza słodkich przekąsek!WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2537 kJ/612 kcal
Tłuszcz: 49 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 32 g
Węglowodany: 29 g
w tym cukry: 19 g
Błonnik: 9,2 g
Białko: 8,7 g
Sól: 0,2 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechyZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscuQty:CZEKOLADA Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO BIO 40 g – COCOA
14,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej minimum 60 %OPIS
Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2157 kJ/521 kcal
Tłuszcz – 47 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 32 g
Węglowodany – 32 g
w tym cukry – 1,3 g
w tym poliole – 23 g
Błonnik – 12 g
Białko – 6,2 g
Sól – 0,11 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:CZEKOLADA Z JAGODAMI I OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO BIO 40 g – COCOA
15,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
nieprażone ziarno kakao*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), liofilizowane jagody* 9 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość masy kakaowej minimum 54 %.OPIS
Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2159 kJ/522 kcal
Tłuszcz – 49 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 32 g
Węglowodany – 37 g
w tym cukry – 6,5 g
w tym poliole – 23 g
Błonnik – 8,4 g
Białko – 3,8 g
Sól – 0,06 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:KRĄŻKI JABŁKA SUSZONE BEZGLUTENOWE BIO 100 g – BIO PLANET
15,29 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczne krążki jabłka suszone 100 %.OPIS
Polecamy jako samodzielną przekąskę lub jako dodatek do kompotów i ciast.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1542 kJ/365 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 81 g
w tym cukry: 73 g
Błonnik: 14 g
Białko: 2,0 g
Sól: 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:BATON BAKALIOWY Z KOKOSEM I KAKAO „DALEKO JESZCZE” BEZGLUTENOWY 40 g – ZMIANY ZMIANY
6,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
daktyle, ORZESZKI ZIEMNE, kokos 10 %, kakao 7 %, ORZECHY LASKOWE.OPIS
Baton bakaliowy z dodatkiem kokosa i kakao. Wykonany w 100 % z naturalnych roślinnych składników. Przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej. Nie zawiera dodanego cukru, konserwantów, aromatów, spulchniaczy i utwardzaczy ani żadnych dodatków chemicznych. Wegański, bezglutenowy, bez laktozy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1868 kJ / 446 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,5 g
Węglowodany: 52 g
w tym cukry: 47 g
Białko: 11 g
Sól: 0,1 gUWAGA
Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestekZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:ŚLIWKI KALIFORNIJSKIE W CZEKOLADZIE CIEMNEJ BIO 70 g – COCOA
16,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
czekolada* 55 % (nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*), śliwki kalifornijskie* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Zawartość masy kakaowej minimum 65 %OPIS
Śliwki w czekoladzie to popularny deser. Nasza odsłona tych lubianych przez wielu słodyczy reprezentuje zupełnie nowy poziom jakości.
Delektowanie się klasycznym smakiem śliwki w czekoladzie urozmaiconej cytrusowymi nutami surowego kakao oraz subtelnym karmelowym posmakiem wyjątkowego nektaru z kwiatów palmy kokosowej to prawdziwa przyjemność.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1721 kJ/412 kcal
Tłuszcz: 21 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 45 g
w tym cukry: 38 g
Błonnik: 11 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MIGDAŁY W KAKAO BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 70 g – COCOA
17,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
masa kakaowa* 65 % (100 % nieprażone ziarno kakao*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Wiemy jak trudno o słodycze z dobrym makro. MIGDAŁY w kakao 100 % to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To nasz ulubiony deser idealny do kuloodpornej kawy. Spróbuj!
Świetnie sprawdzają się jako ratunkową przekąska w aucie albo na dnie torebki lub plecaka.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2454 kJ/595 kcal
Tłuszcz: 53 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
Węglowodany: 5,8 g
w tym cukry: 2,4 g
Błonnik: 20 g
Białko: 14 g
Sól: 0,13 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty: