CZEKOLADA Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO BIO 40 g – COCOA

SUROWE SŁODYCZE i PRZEKĄSKI BIO

  • 0 out of 5

    CZEKOLADA Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO BIO 40 g – COCOA

    15,58 

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej minimum 60 %

    OPIS
    Keto czekolada to czekolada deserowa w wersji keto dla osób będących na diecie ketogenicznej lub na diecie low carb.
    Idealna jako solo deser, ale też składnik deserów
    Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2157 kJ/521 kcal
    Tłuszcz – 47 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 32 g
    Węglowodany – 32 g
    w tym cukry – 1,3 g
    w tym poliole – 23 g
    Błonnik – 12 g
    Białko – 6,2 g
    Sól – 0,11 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    IMBIR KANDYZOWANY W CIEMNEJ CZEKOLADZIE 65 % BIO 70 g – COCOA

    17,59 

    SKŁADNIKI
    imbir kandyzowany* 65 % (imbir* 55 %, cukier trzcinowy* 45 %), czekolada* 35 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*). (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    OPIS
    Imbirowa pikantność wzbogacona została kremową konsystencją ciemnej czekolady.
    Imbir kandyzowany i ciemna czekolada tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
    Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1775 kJ/422 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    w tym kwasy nasycone: 10 g
    Węglowodany: 68 g
    w tym cukry: 68 g
    Błonnik: 1,8 g
    Białko: 2,3 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    BATON ORZECHOWY KETO BOOSTER BEZGLUTENOWY 40 g – ZMIANY ZMIANY

    5,59 

    SKŁADNIKI
    mieszanka ORZECHÓW 70 % (ORZECHY BRAZYLIJSKIE, ORZESZKI ZIEMNE, MIGDAŁY), morele suszone, syrop oligosacharydowy IMO (syrop z tapioki).

    OPIS
    Baton Keto Booster – niskowęglowodanowa energia dla wymagających
    Keto Booster to idealna przekąska dla osób na diecie ketogenicznej, redukujących cukry i węglowodany. Zawiera starannie dobrane składniki, które dostarczają zdrowych tłuszczów i naturalnej energii bez dodatku cukru. To doskonały wybór na co dzień – zarówno jako szybki posiłek w podróży, jak i wartościowa przekąska po treningu. Niski indeks glikemiczny (IG) – stabilizuje poziom cukru we krwi.
    30 % mniej cukru w porównaniu do Batonu orzechowego „Kompas”.
    Produkt wegański, bezglutenowy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2060 kJ/492 kcal
    Tłuszcz: 40 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,1 g
    Węglowodany: 33,7 g
    w tym cukry: 10,5 g
    Błonnik: 14,7 g
    Białko: 14,4 g
    Sól: <0,01 g

    UWAGA
    Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    LIZAK Z CZEKOLADY JAGODOWEJ Z WITAMINĄ C Z ACEROLI BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 15 g – COCOA

    6,99 

    SKŁADNIKI
    inulina*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany napój OWSIANY*, nieprażone ziarno kakaowca*, MIGDAŁY*, liofilizowana acerola* 3 %, liofilizowane jagody* 2 %, sproszkowany miąższ koksowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Masa kakaowa minimum 34%.

    OPIS
    Ofiaruj swojemu dziecku odrobinę słodkiej radości. Wegański lizak z czekolady jagodowej spowoduje uśmiech na twarzy twoich pociech. Wykonany z ekologicznych składników bez MLEKA i białego cukru, jest doskonałą alternatywą dla masowo produkowanych słodyczy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1869 kJ / 448 kcal
    Tłuszcz: 35 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g
    Węglowodany: 27 g
    w tym cukry: 6,4 g
    w tym poliole: 14 g
    Błonnik: 32 g
    Białko: 3,2 g
    Sól: 0,22 g
    Witamina C: 466,67 mg (583 % referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej)

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i INNE ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    FIGI W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    15,79 

    SKŁADNIKI
    czekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), figi* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    OPIS
    Niebiańskie połączenie słodkiej, delikatnej figi z surową czekoladą, to prawdziwa uczta dla zmysłów. Figa poza zawartością cennych pierwiastków i właściwościami odkwaszającymi organizm, ma najwyższą zawartość błonnika ze wszystkich bakalii, co czyni ją zdrową i lekką przekąską.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1896 kJ/455 kcal
    Tłuszcz: 26 g
    w tym kwasy nasycone: 15 g
    Węglowodany: 45 g
    w tym cukry: 44 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    MIGDAŁY W KAKAO BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 70 g – COCOA

    19,19 

    SKŁADNIKI
    masa kakaowa* 65 % (100 % nieprażone ziarno kakao*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Wiemy jak trudno o słodycze z dobrym makro. MIGDAŁY w kakao 100 % to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To nasz ulubiony deser idealny do kuloodpornej kawy. Spróbuj!
    Świetnie sprawdzają się jako ratunkową przekąska w aucie albo na dnie torebki lub plecaka.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2454 kJ/595 kcal
    Tłuszcz: 53 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
    Węglowodany: 5,8 g
    w tym cukry: 2,4 g
    Błonnik: 20 g
    Białko: 14 g
    Sól: 0,13 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    KOSTKI DAKTYLOWE Z WIÓRKAMI KOKOSOWYMI BEZGLUTENOWE BIO 50 g – ORGANICHOUSE (BIONELKI)

    11,19 

    SKŁADNIKI
    świeże daktyle* odmiany Medjool (88 %), wiórki kokosowe* (10 %), nierafinowany olej kokosowy tłoczony na zimno*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    BIONELKI to alternatywa na szybką, zdrową i energetyczną przekąskę. Małe, pocięte kawałki zmielonego świeżego daktyla medjool, obtoczone kokosem z dodatkiem oleju kokosowego, są poręczne w przechowywaniu i smakują lepiej niż nie jeden baton.
    BIONELKI produkowane są na zimno z najwyższej jakości składników i nie potrzebują konserwacji.
    BEZ dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1525 kJ/364 kcal
    Tłuszcz: 13 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g
    Węglowodany: 52 g
    w tym cukry: 38 g
    Błonnik: 11 g
    Białko: 3,0 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Na terenie zakładu przerabia się SEZAM, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej.

    Quick View
  • 0 out of 5

    FRYTKI JABŁKOWE BEZGLUTENOWE BIO 100 g – BIO PLANET

    13,19 

    SKŁADNIKI
    ekologiczne suszone jabłka 100%

    OPIS
    Chrupiące frytki jabłkowe to wyśmienita przekąska. Polecamy zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1516 kJ / 359 kcal
    Tłuszcz – 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
    Węglowodany – 79 g
    w tym cukry – 68 g
    Błonnik – 15 g
    Białko – 2,0 g
    Sól – 0,02 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    ANANAS SUSZONY KRĄŻKI BIO 100 g – BIO PLANET

    13,79 

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ananas suszony 100 %.

    OPIS
    Ekologiczne suszone krążki ananasa to doskonała samodzielna przekąska. Polecamy również jako dodatek do słodkich sałatek, sosów bakaliowych, deserów i kotajli.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1366 kJ/323 kcal
    Tłuszcz 0,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,1 g
    Węglowodany 72 g
    w tym cukry 69 g
    Błonnik 9,6 g
    Białko 2,9 g
    Sól <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    MORWA TURECKA W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    17,20 

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), morwa biała* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    OPIS
    Kompozycja niespotykana na rynku – morwa biała w surowej czekoladzie! Subtelność surowej czekolady doskonale harmonizuje z miodowym aromatem morwy białej. Idealnie sprawdzi się jako słodka przekąska. Świetna do schrupania w przerwie w pracy, podczas podróży czy jako dodatek do popołudniowej kawy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2120 kJ/508 kcal
    Tłuszcz: 30 g
    w tym kwasy nasycone: 18 g
    Węglowodany: 51 g
    w tym cukry: 49 g
    Błonnik: 7,0 g
    Białko: 6,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    DAKTYLE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    15,79 

    SKŁADNIKI
    czekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*), daktyle* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Słodki, naturalnie miękko-soczysty daktyl w intensywnie czekoladowej otoczce z nieprażonego ziarna kakaowca. Ciemna czekolada o charakterystycznie cytrusowym akcencie delikatnie łagodzi intensywną słodycz owocu i sprawia, że całość nabiera intensywnie kakaowej nuty. Mimo pełnego słodyczy daktyla, jest to propozycja raczej dla lubiących wyraźnie kakaowe wyroby z ciemnej czekolady.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1914 kJ/459 kcal
    Tłuszcz: 26 g
    w tym kwasy nasycone: 17 g
    Węglowodany: 47 g
    w tym cukry: 45 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 5,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    ORZECHY BRAZYLIJSKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    25,39 

    SKŁADNIKI
    czekolada* (50 %) (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*), ORZECHY BRAZYLIJSKIE* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %.

    OPIS
    Delikatna ciemna czekolada RAW z orzechów brazylijskich. Niezwykle bogaty i orzechowy w smaku, a jednocześnie lekki i dobrze zrównoważony w czekoladowych orzechach. Połączenie naszej starannie konszowanej surowej czekolady z orzechami brazylijskimi sprawia, że każde ugryzienie jest niezapomnianym przeżyciem.
    Możesz zabrać ze sobą wszędzie: do pracy, do szkoły, na wycieczkę.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 2635 kJ / 637 kcal
    Tłuszcz: 56 g
    w tym kwasy nasycone: 23 g
    Węglowodany: 16 g
    w tym cukry: 14 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 11 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Quick View
top

Select at least 2 products
to compare