BATON PROTEINOWY Z ORZESZKAMI ZIEMNYMI „SZTANGA” BEZGLUTENOWY 70 g – ZMIANY ZMIANY

SUROWE SŁODYCZE

Wyświetlanie 1–12 z 51 wyników

  • 0 out of 5

    BATON PROTEINOWY Z ORZESZKAMI ZIEMNYMI „SZTANGA” BEZGLUTENOWY 70 g – ZMIANY ZMIANY

    7,49 

    SKŁADNIKI
    daktyle, ORZESZKI ZIEMNE, białko ryżu brązowego

    OPIS
    Baton wysokoproteinowy o zawartości aż 22 % białka pochodzącego z ryżu brązowego. Smak mocno orzechowy. Zawiera tylko trzy składniki – wykonany z naturalnych roślinnych składników. Przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej. Nie zawiera dodanego cukru, konserwantów, aromatów, spulchniaczy i utwardzaczy ani żadnych dodatków chemicznych. Wegański, bezglutenowy, bez laktozy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1590 kJ / 380 kcal
    Tłuszcz: 12 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
    Węglowodany: 42 g
    w tym cukry: 35 g
    Białko: 22 g
    Sól: 0 g

    UWAGA
    Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CHIPSY JABŁKOWE BEZGLUTENOWE BIO 30 g – BIO PLANET

    5,39 

    SKŁADNIKI
    ekologiczne jabłka* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczne suszone chipsy jabłkowe bez gniazd nasiennych, idealne jako samodzielna przekąska. Doskonałe jako zamiennik konwencjonalnych słodyczy i tradycyjnych chipsów. Polecamy do pochrupania zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1542 kJ / 365 kcal
    Tłuszcz – 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 81 g
    w tym cukry – 73 g
    Błonnik – 14 g
    Białko – 2,0 g
    Sól – 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    DAKTYLE W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE BIO 300 g – BIOSSOM

    64,99 

    SKŁADNIKI
    daktyle* 70 %, czekolada* 30 % (surowe ziarno kakaowca*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy* – masa kakaowa minimum 65 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Daktyle w czekoladzie to prawdziwa rozkosz, a te wyróżniają się tym, że są bez dodatku cukru! Gorzka czekolada jest aksamitna, subtelnie słodzona erytrytolem i inuliną, a w połączeniu z miękkimi, naturalnie słodkimi daktylami, tworzy niepowtarzalny smak. Zdrowe i pyszne! Do tego pakowane próżniowo w słoiki dla zachowania świeżości, smaku i aromatu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1484 kJ / 353 kcal
    Tłuszcz: 11 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g
    Węglowodany: 50 g
    w tym cukry: 45 g
    w tym poliole: 1,9 g
    Błonnik: 17 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 0,06 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE oraz sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CZEKOLADA Z JAGODAMI I OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO BIO 40 g – COCOA

    15,99 

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakao*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), liofilizowane jagody* 9 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej minimum 54 %.

    OPIS
    Keto czekolada to czekolada deserowa w wersji keto o smaku jagodowym dla osób będących na diecie ketogenicznej lub na diecie low carb
    Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2159 kJ/522 kcal
    Tłuszcz – 49 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 32 g
    Węglowodany – 37 g
    w tym cukry – 6,5 g
    w tym poliole – 23 g
    Błonnik – 8,4 g
    Białko – 3,8 g
    Sól – 0,06 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CZEKOLADA Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO BIO 40 g – COCOA

    15,58 

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej minimum 60 %

    OPIS
    Keto czekolada to czekolada deserowa w wersji keto dla osób będących na diecie ketogenicznej lub na diecie low carb.
    Idealna jako solo deser, ale też składnik deserów
    Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2157 kJ/521 kcal
    Tłuszcz – 47 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 32 g
    Węglowodany – 32 g
    w tym cukry – 1,3 g
    w tym poliole – 23 g
    Błonnik – 12 g
    Białko – 6,2 g
    Sól – 0,11 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KULKI MANGO W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE BIO 125 g – BIOSSOM

    34,99 

    SKŁADNIKI
    mango* 70 %, czekolada* 30% (surowe ziarno kakaowca*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy* – masa kakaowa minimum 65 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Kulki mango w czekoladzie wegańskiej bez dodatku cukru to całkowita nowość. Pyszne kuleczki mango oblane gęstą, najwyższej jakości czekoladą bez dodatku cukru! Delikatnej słodyczy naszej czekoladzie dodaje naturalnego pochodzenia erytrytol i inulina. To prawdziwa uczta dla podniebienia. Sięgnij po zdrowe słodycze bez dodatku cukru i spróbuj mango w czekoladzie! Do tego pakowane próżniowo w słoiki dla zachowania świeżości, smaku i aromatu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1554 kJ / 370 kcal
    Tłuszcz: 11 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g
    Węglowodany: 52 g
    w tym cukry: 41 g
    w tym poliole: 1,9 g
    Błonnik: 19 g
    Białko: 4,5 g
    Sól: 0,14 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE oraz sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    ŚLIWKI KALIFORNIJSKIE W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE BIO 300 g – BIOSSOM

    77,59 

    SKŁADNIKI
    śliwki kalifornijskie* 70 %, czekolada* 30 % (surowe ziarno kakaowca*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy* – masa kakaowa minimum 65 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Śliwki kalifornijskie w czekoladzie to produkt dobrze znany, ale te są wyjątkowe, bo nie zawierają dodatku cukru! Czekolada jest gorzka, gęsta, delikatnie słodzona erytrytolem i inuliną – w połączeniu z pyszną, miękką, śliwką smakują niesamowicie. Zdrowo i smacznie. Do tego pakowane próżniowo w słoiki dla zachowania świeżości, smaku i aromatu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1433 kJ / 340 kcal
    Tłuszcz: 11 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g
    Węglowodany: 49 g
    w tym cukry: 27 g
    w tym poliole: 1,9 g
    Błonnik: 18 g
    Białko: 3,7 g
    Sól: 0,11 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE oraz sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    DAKTYLE W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE BIO 125 g – BIOSSOM

    29,19 

    SKŁADNIKI
    daktyle suszone* 70 %, czekolada* 30 % (surowe ziarno kakaowca*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy* – masa kakaowa minimum 65 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Daktyle w czekoladzie to prawdziwa rozkosz, a te wyróżniają się tym, że są bez dodatku cukru! Gorzka czekolada jest aksamitna, subtelnie słodzona erytrytolem i inuliną, a w połączeniu z miękkimi, naturalnie słodkimi daktylami, tworzy niepowtarzalny smak. Zdrowe i pyszne! Do tego pakowane próżniowo w słoiki dla zachowania świeżości, smaku i aromatu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1484 kJ / 353 kcal
    Tłuszcz: 11 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g
    Węglowodany: 50 g
    w tym cukry: 45 g
    w tym poliole: 1,9 g
    Błonnik: 17 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 0,06 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE oraz sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MIGDAŁY W CZEKOLADZIE VEGEMILK BIO 70 g – COCOA

    17,20 

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, liofilizowana woda kokosowa*, wanilia Bourbon*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 47 %.

    OPIS
    Klasyczne połączenie MIGDAŁÓW oraz naszej surowej czekolady Cocoa. Wegańska, kremowa oraz mleczna (ale bez deka mleka!) z karmelową nutą nektaru z kwiatu palmy kokosowej. Wegańska czekolada stworzona przez nas z nie prażonego ziarna kakaowca BIO, na prawdę smakuje lepiej. Surowa czekolada posiada całą gamę aromatów pochodzących z peruwiańskich plantacji kakaowca i otaczającej je przyrody. Spróbuj wegańskiej czekolady RAW i poczuj pozytywną różnicę dla smaku i Twojego zdrowia

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2435 kJ/587 kcal
    Tłuszcz: 45 g
    w tym kwasy nasycone: 18 g
    Węglowodany: 30 g
    w tym cukry: 30 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 10,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CZEKOLADA FOCUS KETO BIO 40 g – COCOA

    17,20 

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakaowca*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowana guarana*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, herbata matcha zielona*, soplówka jeżowata grzyb mielony*, wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 42 %.

    OPIS
    Keto czekolada focus to pierwsza na rynku funkcjonalna czekolada, która zawiera: guaranę, matche i lion’s mane, czyli soplówkę jeżowatą, które wpływają na pracę mózgu. Poza tym, keto czekolada focus przygotowana jest w wersji keto, czyli jest również przyjazna dla osób będących na diecie ketogenicznej lub na diecie low carb.
    Zawiera substancję słodzącą. Zawiera kofeinę; nie zaleca się stosowania u dzieci i kobiet w ciąży (370 g/100 g)
    Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1903 kJ/460 kcal
    Tłuszcz: 36 g
    w tym kwasy nasycone: 24 g
    Węglowodany: 27 g
    w tym cukry: 3,7 g
    w tym poliole: 15 g
    Błonnik: 29 g
    Białko: 5,4 g
    Sól: 0,18 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CZEKOLADA CHILL Z MAGNEZEM, ASHWAGANDHĄ I OLEJEM KONOPNYM KETO 40 g – COCOA

    17,20 

    SKŁADNIKI
    inulina, nieprażone ziarno kakao, tłuszcz kakaowy, substancja słodząca: erytrytol, olej MCT z kokosa, ekstrakt z korzenia żeń-szenia indyjskiego standaryzowany na 7 % witanolidów, olej konopny, naturalny aromat MLECZNY, terpen konopny, (magnez) cytrynian magnezu-potasu.
    Zawartość masy kakaowej minimum 41 %.

    Składniki w porcji dziennej – 1 tabliczka (40 g)
    olej konopny z naturalnie występującymi fitoskładnikami (Cannabis sativa L.) – 60 mg
    magnez – 400 mg (107 %)**
    ekstrakt z korzenia żeń-szenia indyjskiego (Withania somnifera) – 142 mg 
    w tym witanolidy – 10 mg

    **dzienna referencyjna wartość spożycia magnezu (dla osoby dorosłej)

    OPIS
    Suplement diety. Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
    Magnez przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Ashwagandha wspomaga zachować równowagę psychiczną/ wspomaga w utrzymaniu odprężenia, dobrego samopoczucia.

    ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
    Zalecana porcja produktu do spożycia w ciągu dnia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 1 tabliczka 40 g.
    Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.
    Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
    Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników.
    Produkt nie powinien być spożywany w przypadku stosowania leków o działaniu uspokajającym, nasennym, przeciwpadaczkowym, nie stosować u dzieci, kobiet w ciąży i w trakcie laktacji.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1715 kJ / 413 kcal
    Tłuszcz: 35 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23 g
    Węglowodany: 20 g
    w tym cukry: 3,2 g
    w tym poliole: 15 g
    Błonnik: 37 g
    Białko: 2,7 g
    Sól: 0,18 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    BATON OWOCOWY „ZANZIBAR” BEZGLUTENOWY BIO 40 g – ZMIANY ZMIANY

    5,59 

    SKŁADNIKI
    rodzynki*, mango*, ORZECHY NERKOWCA*, ananas*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bio Baton owocowy „Zanzibar” wyłącznie z naturalnych składników jakości ekologicznej.
    Wegański, bez dodatku cukru, bez laktozy, wykonany w technologii raw – przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej.
    Wyraźny owocowy smak, o miękkiej lekko żelowej konsystencji. Ukochany przez dzieci.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1653 kJ/394 kcal
    Tłuszcz: 13 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
    Węglowodany: 58 g
    w tym cukry: 51 g
    Białko: 7,2 g
    Sól: 0,07 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    UWAGA
    Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
top