IMBIR KANDYZOWANY W CIEMNEJ CZEKOLADZIE 65 % BIO 70 g – COCOA

SUROWE SŁODYCZE

Wyświetlanie 1–12 z 52 wyników

  • 0 out of 5

    IMBIR KANDYZOWANY W CIEMNEJ CZEKOLADZIE 65 % BIO 70 g – COCOA

    17,59 

    SKŁADNIKI
    imbir kandyzowany* 65 % (imbir* 55 %, cukier trzcinowy* 45 %), czekolada* 35 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*). (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    OPIS
    Imbirowa pikantność wzbogacona została kremową konsystencją ciemnej czekolady.
    Imbir kandyzowany i ciemna czekolada tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
    Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1775 kJ/422 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    w tym kwasy nasycone: 10 g
    Węglowodany: 68 g
    w tym cukry: 68 g
    Błonnik: 1,8 g
    Białko: 2,3 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CZEKOLADA Z JAGODAMI I OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO BIO 40 g – COCOA

    15,99 

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakao*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), liofilizowane jagody* 9 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej minimum 54 %.

    OPIS
    Keto czekolada to czekolada deserowa w wersji keto o smaku jagodowym dla osób będących na diecie ketogenicznej lub na diecie low carb
    Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2159 kJ/522 kcal
    Tłuszcz – 49 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 32 g
    Węglowodany – 37 g
    w tym cukry – 6,5 g
    w tym poliole – 23 g
    Błonnik – 8,4 g
    Białko – 3,8 g
    Sól – 0,06 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CZEKOLADA Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO BIO 40 g – COCOA

    15,58 

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej minimum 60 %

    OPIS
    Keto czekolada to czekolada deserowa w wersji keto dla osób będących na diecie ketogenicznej lub na diecie low carb.
    Idealna jako solo deser, ale też składnik deserów
    Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2157 kJ/521 kcal
    Tłuszcz – 47 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 32 g
    Węglowodany – 32 g
    w tym cukry – 1,3 g
    w tym poliole – 23 g
    Błonnik – 12 g
    Białko – 6,2 g
    Sól – 0,11 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KULKI MANGO W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE BIO 125 g – BIOSSOM

    34,99 

    SKŁADNIKI
    mango* 70 %, czekolada* 30% (surowe ziarno kakaowca*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy* – masa kakaowa minimum 65 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Kulki mango w czekoladzie wegańskiej bez dodatku cukru to całkowita nowość. Pyszne kuleczki mango oblane gęstą, najwyższej jakości czekoladą bez dodatku cukru! Delikatnej słodyczy naszej czekoladzie dodaje naturalnego pochodzenia erytrytol i inulina. To prawdziwa uczta dla podniebienia. Sięgnij po zdrowe słodycze bez dodatku cukru i spróbuj mango w czekoladzie! Do tego pakowane próżniowo w słoiki dla zachowania świeżości, smaku i aromatu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1554 kJ / 370 kcal
    Tłuszcz: 11 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g
    Węglowodany: 52 g
    w tym cukry: 41 g
    w tym poliole: 1,9 g
    Błonnik: 19 g
    Białko: 4,5 g
    Sól: 0,14 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE oraz sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    ŚLIWKI KALIFORNIJSKIE W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE BIO 300 g – BIOSSOM

    77,59 

    SKŁADNIKI
    śliwki kalifornijskie* 70 %, czekolada* 30 % (surowe ziarno kakaowca*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy* – masa kakaowa minimum 65 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Śliwki kalifornijskie w czekoladzie to produkt dobrze znany, ale te są wyjątkowe, bo nie zawierają dodatku cukru! Czekolada jest gorzka, gęsta, delikatnie słodzona erytrytolem i inuliną – w połączeniu z pyszną, miękką, śliwką smakują niesamowicie. Zdrowo i smacznie. Do tego pakowane próżniowo w słoiki dla zachowania świeżości, smaku i aromatu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1433 kJ / 340 kcal
    Tłuszcz: 11 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g
    Węglowodany: 49 g
    w tym cukry: 27 g
    w tym poliole: 1,9 g
    Błonnik: 18 g
    Białko: 3,7 g
    Sól: 0,11 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE oraz sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MIGDAŁY W CZEKOLADZIE VEGEMILK BIO 70 g – COCOA

    17,20 

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, liofilizowana woda kokosowa*, wanilia Bourbon*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 47 %.

    OPIS
    Klasyczne połączenie MIGDAŁÓW oraz naszej surowej czekolady Cocoa. Wegańska, kremowa oraz mleczna (ale bez deka mleka!) z karmelową nutą nektaru z kwiatu palmy kokosowej. Wegańska czekolada stworzona przez nas z nie prażonego ziarna kakaowca BIO, na prawdę smakuje lepiej. Surowa czekolada posiada całą gamę aromatów pochodzących z peruwiańskich plantacji kakaowca i otaczającej je przyrody. Spróbuj wegańskiej czekolady RAW i poczuj pozytywną różnicę dla smaku i Twojego zdrowia

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2435 kJ/587 kcal
    Tłuszcz: 45 g
    w tym kwasy nasycone: 18 g
    Węglowodany: 30 g
    w tym cukry: 30 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 10,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CZEKOLADA FOCUS KETO BIO 40 g – COCOA

    17,20 

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakaowca*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowana guarana*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, herbata matcha zielona*, soplówka jeżowata grzyb mielony*, wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 42 %.

    OPIS
    Keto czekolada focus to pierwsza na rynku funkcjonalna czekolada, która zawiera: guaranę, matche i lion’s mane, czyli soplówkę jeżowatą, które wpływają na pracę mózgu. Poza tym, keto czekolada focus przygotowana jest w wersji keto, czyli jest również przyjazna dla osób będących na diecie ketogenicznej lub na diecie low carb.
    Zawiera substancję słodzącą. Zawiera kofeinę; nie zaleca się stosowania u dzieci i kobiet w ciąży (370 g/100 g)
    Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1903 kJ/460 kcal
    Tłuszcz: 36 g
    w tym kwasy nasycone: 24 g
    Węglowodany: 27 g
    w tym cukry: 3,7 g
    w tym poliole: 15 g
    Błonnik: 29 g
    Białko: 5,4 g
    Sól: 0,18 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    BATON OWOCOWY ZANZIBAR BEZGLUTENOWY BIO 40 g – ZMIANY ZMIANY

    5,59 

    SKŁADNIKI
    rodzynki*, mango*, ORZECHY NERKOWCA*, ananas*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bio Baton owocowy „Zanzibar” wyłącznie z naturalnych składników jakości ekologicznej.
    Wegański, bez dodatku cukru, bez laktozy, wykonany w technologii raw – przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej.
    Wyraźny owocowy smak, o miękkiej lekko żelowej konsystencji. Ukochany przez dzieci.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1653 kJ/394 kcal
    Tłuszcz: 13 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
    Węglowodany: 58 g
    w tym cukry: 51 g
    Białko: 7,2 g
    Sól: 0,07 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    UWAGA
    Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    BATON ORZECHOWY KOMPAS BEZGLUTENOWY 70 g – ZMIANY ZMIANY

    6,39 

    SKŁADNIKI
    daktyle, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY LASKOWE.

    OPIS
    Kompas to baton lubiący podróżować. Zabierzcie go ze sobą do plecaka, a on zapewni Wam zapas dobrej energii.
    Baton mocno orzechowy, wykonany w 100 % z naturalnych roślinnych składników. Przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej. Nie zawiera dodanego cukru, konserwantów, aromatów, spulchniaczy i utwardzaczy ani żadnych dodatków chemicznych. Wegański, bezglutenowy, bez laktozy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1804 kJ / 431 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g
    Węglowodany: 42 g
    w tym cukry: 34 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0 g

    UWAGA
    Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    BATON PROTEINOWY Z ORZESZKAMI ZIEMNYMI SZTANGA BEZGLUTENOWY 70 g – ZMIANY ZMIANY

    7,49 

    SKŁADNIKI
    daktyle, ORZESZKI ZIEMNE, białko ryżu brązowego

    OPIS
    Baton wysokoproteinowy o zawartości aż 22 % białka pochodzącego z ryżu brązowego. Smak mocno orzechowy. Zawiera tylko trzy składniki – wykonany z naturalnych roślinnych składników. Przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej. Nie zawiera dodanego cukru, konserwantów, aromatów, spulchniaczy i utwardzaczy ani żadnych dodatków chemicznych. Wegański, bezglutenowy, bez laktozy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1590 kJ / 380 kcal
    Tłuszcz: 12 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
    Węglowodany: 42 g
    w tym cukry: 35 g
    Białko: 22 g
    Sól: 0 g

    UWAGA
    Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CZEKOLADA CAPPUCCINO MIGDAŁOWE Z MORWĄ BIO 40 g – COCOA

    14,99 

    SKŁADNIKI
    ziarno kakaowca*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY* 9 %, morwa biała* 3 %, kawa* 0,5 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 55 %.

    OPIS
    Nasza autorska surowa czekolada to prawdziwa gratka dla miłośników czekolad! Jest subtelna w smaku i pozbawiona mocnej goryczy. Surowa czekolada zapewnia nam intensywny smak ziaren peruwiańskiego kakaowca, które świetnie komponują się z słodyczą owoców morwy białej oraz dodatku MIGDAŁÓW oraz kawy cappuccino. Gwarantujemy, że ta kombinacja zaskoczyła pozytywnie już niejednego smakosza słodkich przekąsek!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2476 kJ/597 kcal
    Tłuszcz: 45 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
    Węglowodany: 36 g
    w tym cukry: 34 g
    Błonnik: 7,0 g
    Białko: 7,0 g
    Sól: 0,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CHIPSY BANANOWE NIESŁODZONE BIO 150 g – BIO PLANET

    7,19 

    SKŁADNIKI
    banany* 91 %, olej kokosowy* 9 % (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Suszone, pyszne i chrupiące plasterki banana są doskonałym zamiennikiem dla konwencjonalnych słodyczy oraz tradycyjnych chipsów. Znakomicie smakują jako samodzielna przekąska, jak również w musli i płatkach śniadaniowych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2084 kJ / 500 kcal
    Tłuszcz – 32 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 29 g
    Węglowodany – 50 g
    w tym cukry – 3,0 g
    Białko – 1,5 g
    Sól – 0,06 g
    Produkt zawiera naturalnie występujące cukry.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
top