Wyświetlanie 1–12 z 1146 wyników
DAKTYLE SUSZONE BEZGLUTENOWE BIO 150 g – NATURAVENA
7,72 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczne daktyle bez pestek suszone 100 %.OPIS
Ekologiczne daktyle bez pestek mogą być stosowane jako samodzielna słodka przekąska lub jako dodatek do porannej owsianki, deserów, ciast, powideł i wszelkiego rodzaju potraw. Daktyle sporadycznie mogą zawierać pestki, bądź ich fragmenty.Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 1204 kJ/284 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 65 g
w tym cukry 59 g
Błonnik 8,5 g
Białko 2,3 g
Sól 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:PŁATKI DAKTYLOWE BIO 300 g – BIO PLANET
21,58 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczne daktyle 100 %.Płatki daktylowe charakteryzują się słodkim smakiem z nutką toffi. Polecamy jako samodzielna przekąska lub jako dodatek do owsianek, wypieków i deserów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1523 kJ/360 kcal
Tłuszcz 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
Węglowodany 81 g
w tym cukry 75 g
Błonnik 11 g
Białko 3,0 g
Sól 0,06 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:PŁATKI DAKTYLOWE BIO 150 g – BIO PLANET
12,30 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczne daktyle 100 %.Płatki daktylowe charakteryzują się słodkim smakiem z nutką toffi. Polecamy jako samodzielna przekąska lub jako dodatek do owsianek, wypieków i deserów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1523 kJ/360 kcal
Tłuszcz 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
Węglowodany 81 g
w tym cukry 75 g
Błonnik 11 g
Białko 3,0 g
Sól 0,06 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:RYŻ JAŚMINOWY BIAŁY BEZGLUTENOWY BIO 500 g – THE PLANET
11,77 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczny ryż jaśminowy biały 100 %.OPIS
Ekologiczny ryż jaśminowy biały charakteryzuje się delikatnym jaśminowym aromatem. Doskonały do przygotowywania zarówno tradycyjnych potraw, jak również tych egzotycznych. Stanowi podstawę m.in. kuchni tajskiej. Polecamy jako dodatek do dań mięsnych, sałatek oraz deserów.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
uprzednio wypłukany ryż gotować w proporcji 1:2 (1 porcja ryżu na 2 porcje wody) na małym ogniu ok. 25 minut.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1487 kJ / 350 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 80 g
w tym cukry – 0 g
Błonnik – 1,0 g
Białko – 7,4 g
Sól – 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:RYŻ CZARNY PEŁNOZIARNISTY (UPRAWIANY W EUROPIE) BIO 400 g – THE PLANET
15,44 złQuick ViewUPRAWIANY W EUROPIE
SKŁADNIKI
ekologiczny ryż czarny pełnoziarnisty 100 %.OPIS
Ekologiczny ryż czarny pełnoziarnisty charakteryzuje się niezwykłym orzechowym aromatem, dzięki któremu harmonijnie współgra z wieloma egzotycznymi potrawami. Najlepiej komponuje się z dziczyzną, drobiem, rybami i owocami morza. Nadaje potrawom oryginalny wygląd i smak.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Uprzednio wypłukany ryż gotować w proporcji 1:2 (1 porcja ryżu na 2 porcje wody) na małym ogniu ok. 40 min.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1601 kJ/378 kcal
Tłuszcz 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g
Węglowodany 79 g
w tym cukry 0,8 g
Błonnik 3,4 g
Białko 7,5 g
Sól 0,05 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MORELE SUSZONE BEZGLUTENOWE BIO 400 g – THE PLANET
30,09 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczne morele bez pestek suszone 100 %.OPIS
Ekologiczne morele suszone smakują wyśmienicie jako samodzielna przekąska oraz jako dodatek do owsianki na słodko, ciast, deserów, kompotów. Polecamy także jako dodatek do mięs, sałatek, pierogów, knedli.
Morele sporadycznie mogą zawierać pestki, bądź ich fragmenty. Na suszonych morelach może występować biały nalot. Jest to zjawisko naturalne, związane z wytrącaniem się fruktozy, które nie wpływa na jakość produktu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna – 1015 kJ / 240 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 54 g
w tym cukry – 33 g
Błonnik – 7,9 g
Białko – 1 g
Sól – 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:PŁATKI GRYCZANE BIO 300 g – THE PLANET
10,60 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczne płatki gryczane 100 %.OPIS
Ekologiczne płatki gryczane powstają z gniecionych ziaren gryki. Można je spożywać samodzielnie lub z innymi płatkami.
Polecamy jako dodatek do potraw mięsnych, zup, a także do musli i deserów.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
płatki gotować w proporcji 1:2 (1 porcja płatków na 2 porcje wody lub mleka) na małym ogniu ok. 5 minut od czasu do czasu mieszając.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1509 kJ/357 kcal
Tłuszcz 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g
Węglowodany 68 g
w tym cukry 0,1 g
Błonnik 7,5 g
Białko 11 g
Sól 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:SOK Z ALOESU Z MIĄŻSZEM BEZGLUTENOWY BIO 1 L – NATURAE
27,15 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczny sok z aloesu (99,5 %), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.OPIS
Wyprodukowany wyłącznie ze świeżych liści aloesu uprawianego w Andaluzji (Hiszpania).
Poddany obróbce na zimno przy użyciu technologii NATURAL COLD PROCESS® w celu zmniejszenia utleniania produktu i zachowania wszystkich właściwości aloesu.
Technologia HPP eliminuje agresywną obróbkę cieplną i stosowanie chemicznych środków konserwujących.Producent zaleca pić 50 ml, 3 razy dziennie. 50 ml = 3 łyżki stołowe.
Produkt odpowiedni dla dzieci powyżej 13 roku życia i dorosłych.
W przypadku ciąży, karmienia piersią lub przyjmowania leków przed użyciem należy skonsultować się z lekarzem.Zalety produktu:
– nie ma wartości energetycznej
– bez cukru
– bez obróbki cieplnej
– produkt hiszpańskiWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 2 kJ/0,5 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: <0,5 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 0 g
Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 15 dni.Qty:CYNAMON CEJLOŃSKI MIELONY 50 g – DARY NATURY
13,35 złQuick ViewSKŁADNIKI
cynamon ceyloński mielony 100 %.OPIS
Cynamonem można przyprawiać wszystkie potrawy słodzone, np. budynie, napoje mleczne, ciastka, czekoladę. Niewielką ilość cynamonu dodaje się do gulaszu, baraniny, wołowiny, gotowanej ryby, szynki. Przyprawiamy nim także poncze i różne napoje.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:STEVIA (NA BAZIE ERYTRYTOLU I GLIKOZYDÓW STEWIOLOWYCH ZE STEWII) 500 g – NATURAVENA
24,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
Substancje słodzące: erytrytol 99,8 %, glikozydy stewiolowe ze stewii 0,2 %.OPIS
Zawiera substancje słodzące. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 0 kJ/0 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 0 g
w tym cukry 0 g
w tym poliole 100 g
Błonnik 0 g
Białko 0 g
Sól 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:SMALCZYK WEGAŃSKI W STYLU SŁOWIAŃSKIM 260 g – COCO FARM
20,54 złQuick ViewSKŁADNIKI
olej kokosowy (75,3 %), oliwa z oliwek, cebula suszona (7,9 %), jabłko suszone (2 %), czosnek suszony (1 %), majeranek suszony (0,9 %), sól himalajska różowa, ekstrakt czosnku, ekstrakt cebuli.OPIS
Smalczyk roślinny na bazie oleju kokosowego i oliwy z oliwek z dodatkiem ziół, cebuli i jabłka.
Smalczyk to nieoczywisty pomysł dla przygotowania wielu zaskakująco prostych ale i efektownych przystawek i potraw.
Nadaje wyjątkowego aromatu potrawom – może być stosowany bezpośrednio jako dodatek/okrasa do dozwolonej w diecie bazy posiłku czyli np. warzyw i mięsa w nisko-węglowodanowych lub strączków, kasz, ziemniaków i pieczywa w innych dietach.
Nadaje wyrazisty smak przy zapiekaniu mięs, warzyw, makaronów, ziemniaków, frytek itd.
Stosowany pod koniec smażenia (z uważnością by nie przypalić ziół i przypraw) uatrakcyjni smak każdej potrawy wytrawnej z patelni – w tym również jajecznicy.
Szczególnym specjałem może być bagietka/ tost/ inne pieczywo ze smalczykiem – krótko zapiekane w wysokiej temperaturze.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 3323 kJ / 796 kcal
Tłuszcz: 87 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 70 g
Węglowodany: 9,0 g
w tym cukry: 1,8 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 1,1 g
Sól: 0,95 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ, SELER i gorczycę.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej w suchym i ciemnym miejscu.
Nie dopuszczać do zawilgocenia. Zmiany stanu skupienia oraz rozwarstwienia wynikają z zastosowania naturalnych składników i nie wpływają na jakość produktu. Smalczyk można wybierać sięgając przypraw na spodzie lub mieszając zawartość słoja przed użyciem.Qty:MAKARON RYŻOWY (3 mm) 400 g – FARMER
7,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka ryżowa 90 %, woda.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zaletą makaronu ryżowego jest to, że nie wymaga on gotowania. Makaron zalewamy wrzątkiem na czas 3-5 minut (w zależności od preferowanej twardości makaronu) i odcedzamy. Gotowe!WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1514 kJ / 356 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 80 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,05 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty: