Wyświetlanie 1–12 z 139 wyników
CZOSNEK MIELONY BIO 50 g – DARY NATURY
8,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
czosnek mielony* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Doskonale nadaje się jako dodatek serów, sałatek, potraw z grzybów, mięsa, dziczyzny, ryby i sosów. Poprawia on smak białego sera, jogurtów oraz pieczywaZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscuQty:LUBCZYK BIO 20 g – DARY NATURY
6,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
lubczyk liść* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Przyprawia się nim potrawy z fasoli, zupy jarzynowe, kartoflankę, rosoły, poprawia zapach mięsa, potraw rybnych i sosów.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:GAŁKA MUSZKATOŁOWA MIELONA BIO 30 g – DARY NATURY
17,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
gałka muszkatołowa* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Gałkę dodaje się do kapusty, szparagów, szpinaku, marchwi, pora, zupy ziemniaczanej i jarzynowej.
Gałką możemy przyprawić drób, mięso, jagnięcinę i kiełbasę.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscuQty:GORCZYCA BIAŁA BIO 90 g – DARY NATURY
5,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
GORCZYCA biała* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Mieloną GORCZYCĘ przyprawia się MASŁA ziołowe, majonezy, surówki i kalafior, wzbogaca smak mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu oraz sosów.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:GOŹDZIKI CAŁE BIO 30 g – DARY NATURY
12,48 złQuick ViewSKŁADNIKI
goździki* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Goździki to aromatyczna przyprawa używana do przyprawiania mięs, dziczyzny, RYB i marynat. Stosowane też są do wyrobów cukierniczych, dżemów, konfitur, a także grzanego wina.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:KMINEK ZIARNO BIO 60 g – DARY NATURY
9,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
kminek ziarno* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Dobry smak uzyskujemy po dodaniu kminku do kwaszonej kapusty, gulaszu oraz pieczeni wieprzowej. Kminkiem przyprawia się też zupy, potrawy z ziemniaków i fasoli oraz sery biały i żółty.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:KURKUMA BIO 50 g – DARY NATURY
9,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
kurkuma* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Jest składnikiem różnych mieszanek przyprawowych. Nadaje charakterystyczny smak rosołom i potrawom z drobiu.
Można dodawać ją do musztardy i sosów.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscuQty:PIEPRZ CZARNY ZIARNO BIO 50 g – DARY NATURY
13,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
pieprz czarny* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, RYB, marynat, wędlin. Grubo tłuczone ziarna doskonale nadają się do przyprawiania steków.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:TYMIANEK BIO 20 g – DARY NATURY
5,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
tymianek* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Tymianek jest przydatnym dodatkiem do wieprzowiny, baraniny, kaczki lub gęsi. Stosuje się go również do produkcji likierów i syropów.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:PIEPRZ CZARNY ZIARNO W MŁYNKU BIO 90 g – DARY NATURY
29,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
pieprz czarny* 100% (*certyfikowany skadnik ekologiczny)OPIS
Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, RYB, marynat, wędlin. Mielone ziarna pieprzu doskonale nadają się do przyprawiania steków.
MŁYNEK WIELOKROTNEGO UŻYTKUZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:JAŁOWIEC BIO 30 g – DARY NATURY
9,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
Jałowiec* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Suszony owoc jałowca stosowany jest do mięs i drobiu: do dziczyzny, baraniny oraz potraw z fasoli. Dodaje się go do mieszanek peklujących, marynat, kiszonych ogórków i kapusty.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:GAŁKA MUSZKATOŁOWA CAŁA BIO 30 g – DARY NATURY
15,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
gałka muszkatołowa* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Jako przyprawy używamy w niewielkiej ilości, świeżo startą gałkę dodaje się do kapusty, szparagów, szpinaku, marchwi, pora, zupy ziemniaczanej i jarzynowej. Gałką możemy przyprawić drób, jagnięcinę i kiełbasę.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscuQty: