CZOSNEK MIELONY BIO 50 g – DARY NATURY

PRZYPRAWY NATURALNE

Wyświetlanie 1–12 z 142 wyników

  • 0 out of 5

    CZOSNEK MIELONY BIO 50 g – DARY NATURY

    8,76 

    SKŁADNIKI
    czosnek mielony* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Doskonale nadaje się jako dodatek serów, sałatek, potraw z grzybów, mięsa, dziczyzny, ryby i sosów. Poprawia on smak białego sera, jogurtów oraz pieczywa

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    LUBCZYK BIO 20 g – DARY NATURY

    6,67 

    SKŁADNIKI
    lubczyk liść* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Przyprawia się nim potrawy z fasoli, zupy jarzynowe, kartoflankę, rosoły, poprawia zapach mięsa, potraw rybnych i sosów.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CYNAMON CEJLOŃSKI MIELONY BIO 50 g – DARY NATURY

    13,73 

    SKŁADNIKI
    cynamon cejloński mielony* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Cynamonem można przyprawiać wszystkie potrawy słodzone, np. budynie, napoje mleczne, ciastka, czekoladę. Niewielką ilość cynamonu dodaje się do gulaszu, baraniny, wołowiny, gotowanej ryby, szynki.
    Przyprawiamy nim także poncze i różne napoje np. colę.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    GAŁKA MUSZKATOŁOWA MIELONA BIO 30 g – DARY NATURY

    16,16 

    SKŁADNIKI
    gałka muszkatołowa* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Gałkę dodaje się do kapusty, szparagów, szpinaku, marchwi, pora, zupy ziemniaczanej i jarzynowej.
    Gałką możemy przyprawić drób, mięso, jagnięcinę i kiełbasę.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    GORCZYCA BIAŁA BIO 90 g – DARY NATURY

    6,22 

    SKŁADNIKI
    GORCZYCA biała* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Mieloną GORCZYCĘ przyprawia się MASŁA ziołowe, majonezy, surówki i kalafior, wzbogaca smak mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu oraz sosów.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    GOŹDZIKI CAŁE BIO 30 g – DARY NATURY

    12,36 

    SKŁADNIKI
    goździki* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Goździki to aromatyczna przyprawa używana do przyprawiania mięs, dziczyzny, RYB i marynat. Stosowane też są do wyrobów cukierniczych, dżemów, konfitur, a także grzanego wina.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KMINEK ZIARNO BIO 60 g – DARY NATURY

    8,97 

    SKŁADNIKI
    kminek ziarno* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Dobry smak uzyskujemy po dodaniu kminku do kwaszonej kapusty, gulaszu oraz pieczeni wieprzowej. Kminkiem przyprawia się też zupy, potrawy z ziemniaków i fasoli oraz sery biały i żółty.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KURKUMA BIO 50 g – DARY NATURY

    9,10 

    SKŁADNIKI
    kurkuma* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Jest składnikiem różnych mieszanek przyprawowych. Nadaje charakterystyczny smak rosołom i potrawom z drobiu.
    Można dodawać ją do musztardy i sosów.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    LIŚĆ LAUROWY BIO 10 g – DARY NATURY

    6,01 

    SKŁADNIKI
    liść laurowy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Jest to jedna z najstarszych i najbardziej znanych przypraw, niezastąpiona do zup, rosołów, duszonych warzyw, sosów, wędlin potraw smażonych, galaretek itp.
    Liść laurowy stosuje się przy sporządzaniu marynat oraz przy kiszeniu kapusty.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAJERANEK BIO 15 g – DARY NATURY

    5,17 

    SKŁADNIKI
    majeranek* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Majeranek dodaje się głównie do kiełbas, tłustych mięs, pieczeni wieprzowej, baraniej, jagnięcej. Nadaje się wspaniale do przygotowywania zup jarzynowych, pomidorowych, RYB, pasztetów i omletów.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    PIEPRZ CZARNY ZIARNO BIO 50 g – DARY NATURY

    13,54 

    SKŁADNIKI
    pieprz czarny* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, RYB, marynat, wędlin. Grubo tłuczone ziarna doskonale nadają się do przyprawiania steków.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    ROZMARYN BIO 30 g – DARY NATURY

    6,67 

    SKŁADNIKI
    rozmaryn* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Przyprawia się nim zupy, gotowane ziemniaki, makarony, dania z drobiu, ryby i dziczyzny, może być również dodawany do sosów.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
top
X