MAKARON (RYŻOWY) RICE STICK 3 mm 375 g – MERRE

PAPIER RYŻOWY I MAKARONY

Wyświetlanie 85–96 z 99 wyników

  • 0 out of 5

    MAKARON (RYŻOWY) RICE STICK 3 mm 375 g – MERRE

    0,00 

    SKŁADNIKI
    mąka ryżowa 90 %, woda.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Moczyć w ciepłej wodzie 6-8 minut aż będzie miękki, odsączyć, a następnie dodać do zupy lub smażyć metodą stir-fry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1517 kJ/357 kcal
    Tłuszcz: 0,8 g
    w tym kwasy nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 80 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 0,8 g
    Białko: 7,1 g
    Sól: 0,05 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (RYŻOWY TYPU NOODLE) BEZGLUTENOWY BIO 250 g – TERRASANA

    17,09 

    SKŁADNIKI
    mąka z ryżu białego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3 minuty, odcedź makaron na sitku.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1449 kJ / 345 kcal
    Tłuszcz – 3,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,9 g
    Węglowodany – 72,7 g
    w tym cukry – 0 g
    Błonnik – 1,8 g
    Białko – 7,3 g
    Sól – 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (RYŻOWY) VERMICELLI 454 g – MERRE

    0,00 

    SKŁADNIKI
    mąka ryżowa 90 %, woda.

    OPIS
    Cienkie ryżowe nitki używane jako delikatny dodatek do zup, mięsa oraz sałatek warzywnych.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Moczyć ze wrzącej wodzie przez 3-5 minut, przepłukać pod bieżącą wodą, odsączyć, a następnie dodać do zupy lub smażyć metodą stir-fry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1575 kJ/371 kcal
    Tłuszcz: 1,2 g
    w tym kwasy nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 82 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 1,3 g
    Białko: 7,4 g
    Sól: 0,07 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (KONJAC TYPU NOODLE UDON) BEZGLUTENOWY BIO 270 g – KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)

    6,49 

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.
    Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika.
    Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.
    Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.
    Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje.
    NOWA RECEPTURA – bez zapachu! Gotowe w 2 minuty. Spróbuj koniecznie.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Etap I: przepłukać zimną wodą 2-3 razy (opcjonalnie)
    Etap II: smażyć na patelni przez 1-2 minuty lub podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę
    Etap III: dodać do ulubionego sosu, zupy lub sałatki

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4,0 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksimum 1 tydzień.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (Z RYŻU BRĄZOWEGO) RAMEN BEZGLUTENOWY BIO 280 g – TERRASANA

    28,39 

    SKŁADNIKI
    mąka z ryżu brązowego*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 L wody. Gdy makaron zacznie się rozwijać, rozdzielić delikatnie widelcem a następnie gotować przez 2-3 minuty, aż będzie gotowy. Przecedzić i przelać zimną wodą.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1485 kJ/351 kcal
    Tłuszcz – 2,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,6 g
    Węglowodany – 71,9 g
    w tym cukry – 0,8 g
    Błonnik – 4,6 g
    Białko – 7,2 g
    Sól – 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać NASIONA SEZAMU, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (RYŻOWY RAZOWY TYPU NOODLE) BEZGLUTENOWY BIO 250 g – KING SOBA

    13,49 

    SKŁADNIKI
    mąka z brązowego ryżu* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Powoli włóż makaron do gotującej się wody, poczekaj aż całość się zanurzy, zmień na średni ogień. Gotuj przez 5-6 minut. Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1485 kJ/351 kcal
    Tłuszcz: 2,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 72 g
    w tym cukry: 0,8 g
    Błonnik: 4,6 g
    Białko: 7,2 g
    Sól: 0,02 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ORZECHY, NASIONA SEZAMU, soję.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (KONJAC TYPU SPAGHETTI) BEZGLUTENOWY 270 g (200 g) – DIET-FOOD

    8,69 

    SKŁADNIKI
    woda, mąka konjac, wodorotlenek wapnia

    OPIS
    Głównym składnikiem Diet Fettuccine jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
    Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 33 kJ/8 kcal
    Tłuszcz: <0,1 g
    w tym kwasy nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 1,1 g
    w tym cukry: <0,2 g
    Błonnik: 1,8 g
    Białko: <0,3 g
    Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON PROTEINOWY (Z SOI) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 200 g – DIET-FOOD

    12,80 

    SKŁADNIKI
    mąka z SOI*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Nasz bezglutenowy bio makaron SOJOWY to tylko dwa składniki woda i mąka z organicznej SOI, bez dodatku cukru, oleju palmowego i jaj. Jego wyjątkowy smak podkreśli każdą potrawę kuchni azjatyckiej oraz włoskiej.
    Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wrzuć makaron do dużej ilości wrzącej, osolonej wody, gotuj 3-5 minut. Dodać bezpośrednio do potrawy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1476 kJ/ 353 kcal
    Tłuszcz: 6,8 g
    w tym kwasy nasycone: 1,3 g
    Węglowodany: 21 g
    w tym cukry: 11 g
    Błonnik: 20 g
    Białko: 42 g
    Sól: 0,03 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON PROTEINOWY (Z SOI ZIELONEJ) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 200 g – DIET-FOOD

    13,70 

    SKŁADNIKI
    mąka z zielonej SOI*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Nasz bezglutenowy bio makaron SOJOWY to tylko dwa składniki woda i mąka z organicznej SOI, bez dodatku cukru, oleju palmowego i jaj. Jego wyjątkowy smak podkreśli każdą potrawę kuchni azjatyckiej oraz włoskiej.
    Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wrzuć makaron do dużej ilości wrzącej, osolonej wody, gotuj 3-5 minut. Dodać bezpośrednio do potrawy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1402 kJ/ 355 kcal
    Tłuszcz: 6,8 g
    w tym kwasy nasycone: 1,2 g
    Węglowodany: 13 g
    w tym cukry: 9,3 g
    Błonnik: 20 g
    Białko: 45 g
    Sól: 0,042 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (Z SOI) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 200 g – DIET-FOOD

    12,80 

    SKŁADNIKI
    mąka z SOI*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Nasz bezglutenowy bio makaron SOJOWY to tylko dwa składniki woda i mąka z organicznej SOI, bez dodatku cukru, oleju palmowego i jaj. Jego wyjątkowy smak podkreśli każdą potrawę kuchni azjatyckiej oraz włoskiej.
    Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wrzuć makaron do dużej ilości wrzącej, osolonej wody, gotuj 3-5 minut. Dodać bezpośrednio do potrawy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1476 kJ/ 353 kcal
    Tłuszcz: 6,8 g
    w tym kwasy nasycone: 1,3 g
    Węglowodany: 21 g
    w tym cukry: 11 g
    Błonnik: 20 g
    Białko: 42 g
    Sól: 0,03 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (Z SOI ZIELONEJ) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 200 g – DIET-FOOD

    13,70 

    SKŁADNIKI
    mąka z zielonej SOI*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Nasz bezglutenowy bio makaron SOJOWY to tylko dwa składniki woda i mąka z organicznej SOI, bez dodatku cukru, oleju palmowego i jaj. Jego wyjątkowy smak podkreśli każdą potrawę kuchni azjatyckiej oraz włoskiej.
    Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wrzuć makaron do dużej ilości wrzącej, osolonej wody, gotuj 3-5 minut. Dodać bezpośrednio do potrawy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1402 kJ/ 355 kcal
    Tłuszcz: 6,8 g
    w tym kwasy nasycone: 1,2 g
    Węglowodany: 13 g
    w tym cukry: 9,3 g
    Błonnik: 20 g
    Białko: 45 g
    Sól: 0,042 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) RAMEN W STYLU JAPOŃSKIM GNIAZDA BEZGLUTENOWY BIO 280 g – KING SOBA

    23,00 

    SKŁADNIKI
    mąka z brązowego ryżu*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Opakowanie zawiera 4 gniazdka makaronu.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Doprowadź do wrzenia 1 l wody, następnie włóż do niej makaron (1 gniazdko na osobę). Gdy makaron zacznie się rozwijać rozdziel go delikatnie widelcem, po czym zmniejsz ogień na średni.
    Gotuje przez 2-3 minuty lub do czasu, aż makaron zmięknie. Przecedz makaron przez sito i lekko przepłucz w zimnej wodzie.
    Propozycja podania: dodaj do grzybów podsmażonych z czosnkiem i świeżymi ziołami lub połącz z zupą miso aby uzyskać tradycyjną japońską potrawę.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1478 kJ/348 kcal
    Tłuszcz: 2,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
    Węglowodany: 74 g
    w tym cukry: 1,0 g
    Błonnik: 2,0 g
    Białko: 7,0 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ORZECHY, NASIONA SEZAMU, soję.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
top
X