Wyświetlanie 1–12 z 42 wyników
MĄKA BANANOWA BIO 250 g – BATOM
15,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
banany zielone* (plantany) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Mąka z bananów warzywnych (plantany, platany) jest neutralna w smaku można więc przyrządzać z niej dania zarówno słodkie jak i wytrawne. Doskonała także jako zagęszczacz do zup lub sosów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1510 kJ / 355 kcal
Tłuszcz: 0,3 g
w tym kwasy nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 81 g
w tym cukry: 74 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscuQty:MĄKA RYŻOWA JASNA BIO 1 kg – THE PLANET
17,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczna mąka ryżowa jasna* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
ekologiczna mąka ryżowa jasna pochodzi z przemiału białego ryżu. Bardzo dobrze miesza się z innymi mąkami. Polecamy do zagęszczania zup i sosów oraz słodkich i słonych wypieków.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1507 kJ / 355 kcal
Tłuszcz – 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,5 g
Węglowodany – 77 g
w tym cukry – 0,0 g
Błonnik – 1,0 g
Białko – 8,8 g
Sól – 0,03 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MĄKA KOKOSOWA BIO 400 g – THE PLANET
9,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczna mąka kokosowa 100 %.OPIS
Ekologiczna mąka kokosowa powstaje w wyniku zmielenia miąższu kokosa. Charakteryzuje sie wyraźnym kokosowym zapachem i delikatnym, słodkim smakiem. Polecamy do wypieków, deserów, koktajli, musli, sałatek owocowych, jogurtów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1514 kJ/365 kcal
Tłuszcz 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 15 g
Węglowodany 17 g
w tym cukry 14 g
Błonnik 38 g
Białko 21 g
Sól 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MĄKA MIGDAŁOWA BIO 100 g – BIO PLANET
13,49 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczne mielone MIGDAŁY 100 %.OPIS
Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem. Jest zaskakująco sycąca. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Polecamy także jako alternatywę dla tradycyjnej mąki do wypieku ciast i pieczywa.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2547 kJ/616 kcal
Tłuszcz 53 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,0 g
Węglowodany 8,8 g
w tym cukry 4,6 g
Błonnik 9,9 g
Białko 21 g
Sól 0,05 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać alergeny: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MĄKA MIGDAŁOWA BIO 250 g – BIO PLANET
25,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczne mielone MIGDAŁY 100 %.OPIS
Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem. Jest zaskakująco sycąca. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Polecamy także jako alternatywę dla tradycyjnej mąki do wypieku ciast i pieczywa.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2547 kJ/616 kcal
Tłuszcz 53 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,0 g
Węglowodany 8,8 g
w tym cukry 4,6 g
Błonnik 9,9 g
Białko 21 g
Sól 0,05 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać alergeny: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MARANTA TRZCINOWA BEZGLUTENOWA BIO 250 g – PIĘĆ PRZEMIAN
16,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka z korzenia maranty trzcinowej* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1495 kJ / 357 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 85 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 0,3 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.Qty:MĄKA GRYCZANA PEŁNOZIARNISTA BIO 500 g – THE PLANET
13,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka gryczana pełnoziarnista* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczna mąka gryczana pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna gryki niepalonej. Polecamy do ciasta naleśnikowego, makaronów, klusek, placków. Doskonała również do ciemnego zimowego chleba w połączeniu z innymi mąkami.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1623 kJ / 384 kcal
Tłuszcz – 3,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,7 g
Węglowodany – 71 g
w tym cukry – 2,6 g
Białko – 13 g
Sól – 0,03 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MĄKA AMARANTUSOWA BIO 400 g – BIO PLANET
10,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczna mąka amarantusowa 100%.OPIS
Ekologiczna mąka amarantusowa otrzymywana jest z ziaren amarantusa. Nadaje wypiekom lekko orzechowy smak. Bardzo dobrze miesza się z innymi mąkami. Polecamy do ciast, ciasteczek, słodkich naleśników, racuchów, makaronów oraz jako cenny dodatek do chleba.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1556 kJ / 369 kcal
Tłuszcz – 7,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,0 g
Węglowodany – 59 g
w tym cukry – 2,0 g
Błonnik – 7,0 g
Białko – 14 g
Sól – 0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, soję.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MĄKA JAGLANA BIO 500 g – THE PLANET
7,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczna mąka jaglana 100%.OPIS
Ekologiczna mąka jaglana uzyskana z obłuszczonego ziarna prosa. Polecamy do wyrobu ciasteczek w połączeniu z mąką ryżową, także do naleśników i placków w połączeniu z mąką gryczaną. Doskonała również do zagęszczania potraw, gdyż nie tworzy grudek i ma neutralny smak.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1460 kJ / 344 kcal
Tłuszcz – 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,6 g
Węglowodany – 68 g
w tym cukry – 0,1 g
Błonnik – 1,4 g
Białko – 11 g
Sól – 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MĄKA Z QUINOA BIO 350 g – BIO PLANET
12,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczna mąka z quinoa 100 %.OPIS
Ekologiczna mąka z quinoa otrzymywana jest ze zmielonych, nieprażonych ziaren komosy ryżowej. Bardzo dobrze miesza się z innymi mąkami. Idealna do domowego pieczywa, ciast, placków, naleśników, makaronów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1537 kJ/364 kcal
Tłuszcz 4,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g
Węglowodany 69 g
w tym cukry 1,6 g
Błonnik 4,4 g
Białko 10 g
Sól 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MĄKA OWSIANA BEZGLUTENOWA BIO 500 g – PIĘĆ PRZEMIAN
13,29 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka OWSIANA bezglutenowa* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1541 kJ/366 kcal
Tłuszcz: 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 57 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: 10 g
Białko: 14 g
Sól: 0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.Qty:MĄKA BANANOWA BIO 500 g – BATOM
27,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
banany zielone* (plantany) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Mąka z bananów warzywnych (plantany, platany) jest neutralna w smaku można więc przyrządzać z niej dania zarówno słodkie jak i wytrawne. Doskonała także jako zagęszczacz do zup lub sosów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1510 kJ / 355 kcal
Tłuszcz: 0,3 g
w tym kwasy nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 81 g
w tym cukry: 74 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty: