Wyświetlanie wszystkich wyników: 5
SOS SOJOWY TAMARI MOCNY BEZGLUTENOWY BIO 145 ml – LIMA
18,71 złQuick ViewSKŁADNIKI
woda, SOJA*, sól morska, alkohol*, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Tradycyjne Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 346 kJ/82 kcal
Tłuszcz – 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 5,8 g
w tym cukry – 1,7 g
Błonnik – 0,9 g
Białko – 10,3 g
Sól – 13 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:SOS SOJOWY TAMARI 25 % MNIEJ SOLI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml – LIMA
30,75 złQuick ViewSKŁADNIKI
woda, SOJA*, sól morska (10,3 %), alkohol*, Aspergillus oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Tradycyjnie sos tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem.
25 % mniej soli w porównaniu do sosu sojowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 405 kJ/96 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 5,3 g
w tym cukry – 1,7 g
Błonnik – 0,9 g
Białko – 12 g
Sól – 10,3 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywć w suchym i chłodnym miejscu.Qty:SOS SOJOWY TAMARI MOCNY BEZGLUTENOWY BIO 250 ml – TERRASANA
24,86 złQuick ViewSKŁADNIKI
ziarno SOI*, woda, sól morska, alkohol shochu* (woda, ryż*, sól, Aspergillus oryzae), Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 354 kJ / 83 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 6,5 g
w tym cukry – 0,5 g
Błonnik – 0,7 g
Białko – 14 g
Sól – 13,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zaciemnionym miejscuQty:SOS UMAMI BEZGLUTENOWY BIO 145 ml – TERRASANA
22,18 złQuick ViewSKŁADNIKI
tamari* (woda, ziarna SOI*, sól morska, solone shochu*, Aspergillus oryzae), mirin* (słodki ryż*, shochu*, ryż*, Aspergillus oryzae), koncentrat soku jabłkowego*, ocet z brązowego ryżu* (woda, ryż brązowy*, sól morska, Aspergillus oryzae), woda, miso genmai* (ziarna SOI*, ryż brązowy*, sól morska, woda, Aspergillus oryzae), czosnek w proszku*, imbir w proszku*, cebula w proszku*, pieprz cayenne*, marchew w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Uniwersalna przyprawa słona o intensywnym smaku umami.
Po prostu nalej i ciesz się smakiem! Użyj sosu umami jako sosu do makaronu, jako sosu do poke lub miski Buddy, jako dipu do sushi, jako sosu do sałatek lub jako przyprawy do zup.
Można w nim nawet marynować tofu lub tempeh. Możliwości są nieskończone!WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 554 kJ/132 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 23 g
w tym cukry: 18 g
Błonnik: 0,6 g
Białko: 4,9 g
Sól: 5,70 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.Qty:SOS SOJOWY TAMARI MOCNY BEZGLUTENOWY BIO 250 ml – LIMA
26,03 złQuick ViewSKŁADNIKI
woda, SOJA*, sól morska, alkohol*, Aspergillus oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Tradycyjne sos tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem.
Fermentowany w okresie od 6 do 8 miesięcy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 346 kJ/82 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 5,8 g
w tym cukry – 1,7 g
Błonnik – 0,9 g
Białko – 10 g
Sól – 13,6 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty: