HERBATKA POOBIEDNIA BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY

ZIOŁA I HERBATY

  • 0 out of 5

    HERBATKA POOBIEDNIA BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY

    8,49 

    SKŁADNIKI
    owoc tarniny* 25 %, kminek*, owoc kopru włoskiego*, liść mięty*, ziele krwawnika*, lebiodki*, kolendra*, rumianek* w różnych proporcjach. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić na kilka minut do zaparzenia.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA WSPOMAGAJĄCA PRACĘ WĄTROBY BIO (25 x 1,5 g) 37,5 g – DARY NATURY

    11,59 

    SKŁADNIKI
    ziele dziurawca*(18 %), ziele rzepiku*, ziele cykorii*, owoc berberysu*, jarzębiny*, ziele karczocha*, kwiatostan kocanki*, kora jesionu*, kwiat nagietka*, owoc jałowca*, korzeń mniszka*, kwiat kocanki*, w różnych proporcjach. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna herbatka z mieszanki ręcznie zebranych ziół.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 saszetkę zalać szklanką wrzątku pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA DOBRY HUMOR BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY

    13,19 

    SKŁADNIKI
    imbir*, melisa liść*, pigwowiec owoc*, trawa cytrynowa*, werbena cytrynowa*, kocimiętka ziele*, róża owoc*, róża płatki* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną saszetkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA ROZMARYNOWA BIO 80 g – DARY NATURY

    11,19 

    SKŁADNIKI
    rozmaryn* 51 %, róża owoc*, cytryna skórka*, oregano*, trawa cytrynowa* (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Starannie dobrana kompozycja najwyższej jakości ekologicznych owoców i ziół. Rozmaryn i oregano wspierają trawienie. Rozmaryn pomaga również wzmocnić ciało i dodaje energii, a także podobnie jak róża wspiera system odpornościowy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml NAPARU
    Wartość energetyczna: 9 kJ / 2 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowdany: 0,4 g
    w tym cukry: 0,2 g
    Białko: 0,1 g
    Sól: 0 g

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA OWOC GŁOGU BIO 100 g – DARY NATURY

    8,39 

    SKŁADNIKI
    owoc głogu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Owoce głogu są powszechnie stosowanym składnikiem ziołowo-owocowych herbatek. Wykazują pozytywny wpływ na serce, funkcje układów krążenia i nerwowego.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA ZIELE DZIURAWCA BIO 50 g – DARY NATURY

    8,39 

    SKŁADNIKI
    ziele dziurawca* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna herbatka z ziela dziurawca. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA KWIAT GŁOGU BIO 50 g – DARY NATURY

    7,39 

    SKŁADNIKI
    kwiat głogu* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA KORZEŃ LUKRECJI BIO 50 g – DARY NATURY

    13,19 

    SKŁADNIKI
    Korzeń lukrecji* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.
    Pić 1-2 razy dziennie

    UWAGI
    Zawiera lukrecję – chorzy na nadciśnienie powinni unikać nadmiernego spożycia

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA ZIELE NAWŁOCI BIO 50 g – DARY NATURY

    6,99 

    SKŁADNIKI
    ziele nawłoci* 100 %. (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA LIŚĆ POKRZYWY BIO (25 x 1,5 g) 37,5 g – DARY NATURY

    8,39 

    SKŁADNIKI
    liść pokrzywy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA Z KŁĄCZA TATARAKU BIO 50 g – DARY NATURY

    7,19 

    SKŁADNIKI
    tatarak kłącze* 100 %. (*certyfikowany skłądnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    ŻYWOKOST KORZEŃ ECO 100 g – DARY NATURY

    11,19 

    SKŁADNIKI
    korzeń żywokostu* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Żywokost znany i stosowany był już w starożytności.
    Obecnie jest składnikiem wielu olejków, maści i kremów, polecanych do stosowania zewnętrznego w schorzeniach kostnych i stawowych oraz stłuczeniach i bólach mięśniowych.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Do użytku zewnętrznego!
    Jedną łyżkę stołową korzenia żywokostu zalać pół litrem wody, gotować ok. 2-3 minuty i odstawić.
    Po przestygnięciu można stosować jako okłady.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
top

Select at least 2 products
to compare