Wyświetlanie 1–12 z 23 wyników
MARCHEW KISZONA BIO 500 g (280 g) – SĄTYRZ
19,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
marchew*, koper*, chrzan*, czosnek* naturalna solanka źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt wytwarzany tradycyjnie, niepasteryzowany z naturalnie występującymi kulturami bakterii kwasu mlekowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 68 kJ/16 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,06 g
Węglowodany: 3,0 g
w tym cukry: <0,15 g
Białko: 0,6 g
Sól: 2,8 gUWAGA
Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu, jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, otwierać powoli.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze +4 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.Qty:MISO RICE (PASTA Z SOI I RYŻU) BEZGLUTENOWE BIO 200 g – DANIVAL
31,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
ugotowana SOJA* 56 %, ugotowany ryż* 24 %, woda, sól, Aspergillus oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt roślinny fermentowany. Produkt pasteryzowany.
Doskonały jako zamiennik soli do sosów, zup i bulionów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 666 kJ /159 kcal
Tłuszcz – 5,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,8 g
Węglowodany – 15 g
w tym cukry – 5,3 g
Błonnik – 4,0 g
Białko – 11 g
Sól – 8,2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.Qty:MISO SHIRO (PASTA Z RYŻU I SOI) BIO 300 g – LIMA
39,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
ryż* (63 %), SOJA* (23 %), woda, sól morska (6,3 %), Aspergillus oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu – kilka dni. Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 812 kJ/193 kcal
Tłuszcz – 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,7 g
Węglowodany – 29 g
w tym cukry – 26 g
Błonnik – 2,0 g
Białko – 9,1 g
Sól – 5,0 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:KOMBUCHA Z MANGO I MARAKUJĄ NISKA ZAWARTOŚĆ CUKRÓW FAIR FOR LIFE BIO 350 ml – UCHA
11,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
kombucha gazowana* [woda, cukier trzcinowy jasny* (w większości zużyty w procesie fermentacji), zielona herbata*, kultury kombuchy*], przecier z mango* 5 %, sok z marakui* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). 94 % składników pochodzenia rolnego.OPIS
Ucha Kombucha to orzeźwiający, niepasteryzowany napój herbaciany, powstający w procesie fermentacji, dzięki czemu jest bogaty w probiotyki oraz miliardy żywych kultur bakterii. 100% ekologiczna, posiadająca certyfikat Fair For Life. Rozkoszuj się doskonałą harmonią wyjątkowych smaków i niską wartością energetyczną w każdym łyku. Produkt zawiera śladowe ilości alkoholu (<1,2 % obj.).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 45 kJ/11 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 2,5 g
w tym cukry: 2,5 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w pozycji pionowej, w temperaturze od +2°C do +6°C.Qty:KOMBUCHA Z IMBIREM NISKA ZAWARTOŚĆ CUKRÓW FAIR FOR LIFE BIO 350 ml – UCHA
11,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
kombucha gazowana* [woda, cukier trzcinowy jasny* (w większości zużyty w procesie fermentacji), zielona herbata*, kultury kombuchy*], sok z imbiru* 0,8 %, ekstrakt z imbiru*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). 99 % składników pochodzenia rolnego.OPIS
Ucha Kombucha to orzeźwiający, niepasteryzowany napój herbaciany, powstający w procesie fermentacji, dzięki czemu jest bogaty w probiotyki oraz miliardy żywych kultur bakterii. 100% ekologiczna, posiadająca certyfikat Fair For Life. Rozkoszuj się doskonałą harmonią wyjątkowych smaków i niską zawartością cukrów w każdym łyku. Produkt zawiera śladowe ilości alkoholu (<1,2 % obj.).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 45 kJ/11 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 2,5 g
w tym cukry: 2,5 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w pozycji pionowej, w temperaturze od +2°C do +6°C.Qty:KOMBUCHA Z JABŁKIEM FAIR FOR LIFE DEMETER BIO 1 L – KARMA KOMBUCHA
31,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
Kombucha* (woda, cukier trzcinowy jasny*, zielona herbata*, kultury kombuchy*), sok z jabłek* 8 %, przecier z jabłek* 1 %, ekstrakt z jabłek*, ekstrakt z wanilii*, żywe kultury bakterii, dwutlenek węgla powstały w procesie fermentacji. (*certyfikowany składnik ekologiczny). 90 % składników pochodzących z upraw Fair Trade i rolnictwa biodynamicznego Demeter.OPIS
Karma Kombucha to orzeźwiający, niepasteryzowany napój herbaciany, powstający w procesie fermentacji, dzięki czemu jest bogaty w probiotyki oraz miliardy żywych kultur bakterii. Jest to jedna z najbardziej certyfikowanych kombuch na rynku – 100 % ekologiczna, pochodząca z rolnictwa Demeter oraz posiadająca certyfikat Fair For Life. Rozkoszuj się doskonałą harmonią wyjątkowych smaków w każdym łyku. Produkt zawiera śladowe ilości alkoholu (<1,2 % obj.).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 58 kJ / 14 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 3,7 g
w tym cukry: 3,6 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w pozycji pionowej, w temperaturze od +2°C do +6°C.Qty:KOMBUCHA O SMAKU MALINOWYM FAIR FOR LIFE DEMETER BIO 1 L – KARMA KOMBUCHA
29,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
Kombucha* (woda, cukier trzcinowy jasny*, zielona herbata*, kultury kombuchy*), napar z hibiskusa* (woda, kwiaty hibiskusa*), naturalny aromat malinowy*, żywe kultury bakterii, dwutlenek węgla powstały w procesie fermentacji. (*certyfikowany składnik ekologiczny). 97 % składników pochodzących z upraw Fair Trade i rolnictwa biodynamicznego Demeter.OPIS
Karma Kombucha to orzeźwiający, niepasteryzowany napój herbaciany, powstający w procesie fermentacji, dzięki czemu jest bogaty w probiotyki oraz miliardy żywych kultur bakterii. Jest to jedna z najbardziej certyfikowanych kombuch na rynku – 100 % ekologiczna, pochodząca z rolnictwa Demeter oraz posiadająca certyfikat Fair For Life. Rozkoszuj się doskonałą harmonią wyjątkowych smaków w każdym łyku. Produkt zawiera śladowe ilości alkoholu (<1,2 % obj.).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 45 kJ / 11 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 2,5 g
w tym cukry: 2,5 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w pozycji pionowej, w temperaturze od +2°C do +6°C.Qty:KOMBUCHA Z MANGO I MARAKUJĄ FAIR FOR LIFE DEMETER BIO 500 ml – KARMA KOMBUCHA
19,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
Kombucha* (woda, cukier trzcinowy jasny*, zielona herbata*, kultury kombuchy*), przecier z mango* 5 %, sok z marakui 1 %, żywe kultury bakterii, dwutlenek węgla powstały w procesie fermentacji. (*certyfikowany składnik ekologiczny). 95 % składników pochodzących z upraw Fair Trade i rolnictwa biodynamicznego Demeter.OPIS
Karma Kombucha to orzeźwiający, niepasteryzowany napój herbaciany, powstający w procesie fermentacji, dzięki czemu jest bogaty w probiotyki oraz miliardy żywych kultur bakterii. Jest to jedna z najbardziej certyfikowanych kombuch na rynku – 100 % ekologiczna, pochodząca z rolnictwa Demeter oraz posiadająca certyfikat Fair For Life. Rozkoszuj się doskonałą harmonią wyjątkowych smaków i niską wartością energetyczną w każdym łyku. Produkt zawiera śladowe ilości alkoholu (<1,2 % obj.).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 66 kJ/16 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 3,7 g
w tym cukry: 3,7 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w pozycji pionowej, w temperaturze od +2°C do +6°C.Qty:KOMBUCHA O SMAKU MALINOWYM NISKA ZAWARTOŚĆ CUKRÓW FAIR FOR LIFE DEMETER BIO 500 ml – KARMA KOMBUCHA
19,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
kombucha gazowana* [woda, cukier trzcinowy jasny* (w większości zużyty w procesie fermentacji), zielona herbata*, kultury kombuchy*], napar z hibiskusa* (woda, kwiaty hibiskusa*), aromat malinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). 97 % składników pochodzenia rolnego.OPIS
Karma Kombucha to orzeźwiający, niepasteryzowany napój herbaciany, powstający w procesie fermentacji, dzięki czemu jest bogaty w probiotyki oraz miliardy żywych kultur bakterii. Jest to jedna z najbardziej certyfikowanych kombuch na rynku – 100 % ekologiczna, pochodząca z rolnictwa Demeter oraz posiadająca certyfikat Fair For Life. Rozkoszuj się doskonałą harmonią wyjątkowych smaków w każdym łyku. Produkt zawiera śladowe ilości alkoholu (<1,2 % obj.).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 45 kJ/11 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 2,5 g
w tym cukry: 2,5 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w pozycji pionowej, w temperaturze od +2°C do +6°C.Qty:KOMBUCHA Z GRANATEM NISKA ZAWARTOŚĆ CUKRÓW FAIR FOR LIFE DEMETER BIO 500 ml – KARMA KOMBUCHA
19,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
Kombucha* (woda, cukier trzcinowy jasny*, zielona herbata*, kultury kombuchy*), napar z hibiskusa* (woda, kwiaty hibiskusa*), sok z granatu* 1,4 %, przecier z malin*, sok z imbiru*, żywe kultury bakterii, dwutlenek węgla powstały w procesie fermentacji (*certyfikowany składnik ekologiczny). 96 % składników pochodzących z upraw Fair Trade i rolnictwa biodynamicznego Demeter.OPIS
Karma Kombucha to orzeźwiający, niepasteryzowany napój herbaciany, powstający w procesie fermentacji, dzięki czemu jest bogaty w probiotyki oraz miliardy żywych kultur bakterii. Jest to jedna z najbardziej certyfikowanych kombuch na rynku – 100 % ekologiczna, pochodząca z rolnictwa Demeter oraz posiadająca certyfikat Fair For Life. Rozkoszuj się doskonałą harmonią wyjątkowych smaków i niską zawartością cukrów w każdym łyku. Produkt zawiera śladowe ilości alkoholu (<1,2 % obj.).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 45 kJ / 11 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 2,5 g
w tym cukry: 2,5 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w pozycji pionowej, w temperaturze od +2°C do +6°C.Qty:MISO HATCHO (PASTA SOJOWA Z JĘCZMIENIEM) BIO 300 g – LIMA
31,80 złQuick ViewSKŁADNIKI
SOJA* 64 %, woda, sól morska 11 %, mąka z prażonego JĘCZMIENIA* 0,8 %, Aspergillus oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI – minimum 1 rok.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1029 kJ/247 kcal
Tłuszcz – 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 2,1 g
Węglowodany – 7,3 g
w tym cukry – 0,8 g
Błonnik – 8,8 g
Białko – 23 g
Sól – 8,8 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:SOK Z KAPUSTY KISZONEJ Z MARCHEWKĄ BIO 300 ml – SĄTYRZ
10,49 złQuick ViewSKŁADNIKI
kapusta biała*, marchew*, kłodawska sól kamienna niejodowana (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt wytwarzany tradycyjnie, niepasteryzowany z naturalnie występującymi kulturami bakterii kwasu mlekowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 46,7 kJ/ 11 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,06 g
Węglowodany: 0,9 g
w tym cukry: <0,15 g
Białko: 1,8 g
Sól: 2,0 gUWAGA
Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu, jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, otwierać powoli.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.Qty:






















