Wyświetlanie 1–12 z 58 wyników
-
MAKARON (JAGLANY) RAMEN BEZGLUTENOWY BIO 280 g – DIET-FOOD
19,19 złSKŁADNIKI
jagły*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami lub mięsem.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makarony Ramen włóż do zimnej wody i podgrzej do wrzenia, następnie zmniejsz moc i gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron w durszlaku, a następnie opłucz go zimną wodą.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1500 kJ/ 360 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 79 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: <1,0 g
Białko: 8,0 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.Qty: -
MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – RAPUNZEL
13,09 złSKŁADNIKI
mąka z ryżu pełnoziarnistego* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 2,5 L wody, dodać 250 g makaronu i sól. Gotować 10 – 12 minut od czasu do czasu mieszając.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1542 kJ/364 kcal
Tłuszcz – 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,0 g
Węglowodany – 75 g
w tym cukry – 1,0 g
Błonnik – 2,5 g
Białko – 8,0 g
Sól – 0,03 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscuQty: -
MAKARON (GRYCZANY) GNIAZDA WSTĄŻKI BIO 250 g – BIO PLANET
11,99 złSKŁADNIKI
mąka gryczana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez około 5 minut, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1480 kJ / 350 kcal
Tłuszcz: 2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Weglowodany: 65 g
w tym cukry: 5,0 g
Białko: 12 g
Sól: 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty: -
MAKARON (GRYCZANY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – RAPUNZEL
15,49 złSKŁADNIKI
pełnoziarnista mąka gryczana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1497 kJ / 354 kcal
Tłuszcz – 3,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone- 0,7 g
Węglowodany – 65 g
w tym cukry – 1,4 g
Białko – 12 g
Sól – 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscuQty: -
MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) ŚWIDERKI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – RAPUNZEL
14,89 złSKŁADNIKI
mąka z ryżu pełnoziarnistego* (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1542 kJ / 364 kcal
Tłuszcz – 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone -1,0 g
Węglowodany – 75 g
w tym cukry – 1,0 g
Błonnik – 2,5 g
Białko – 8,0 g
Sól – 0,03 gSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 2,5 L wody, dodać 250 g makaronu i sól.
Gotować 8 – 10 minut od czasu do czasu mieszając.INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty: -
MAKARON PROTEINOWY (Z CZARNEJ FASOLI) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 200 g – MAXSPORT
17,09 złSKŁADNIKI
mąka z fasoli czarnej* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny makaron z czarnej fasoli z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1342 kJ / 319 kcal
Tłuszcz: 3,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 39,5 g
w tym cukry: 6 g
Błonnik: 19 g
Białko: 42 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscuQty: -
MAKARON PROTEINOWY (Z SOI I CZERWONEJ FASOLI ADZUKI) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 200 g – MAXSPORT
17,09 złSKŁADNIKI
mąka z SOI* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny makaron spaghetti z SOI i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal
Tłuszcz: 5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
Węglowodany: 17 g
w tym cukry: 9 g
Błonnik: 20g
Białko: 44 g
Sól: 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscuQty: -
PAPIER RYŻOWY BEZGLUTENOWY BIO 200 g (22 sztuki) – KING SOBA
14,29 złSKŁADNIKI
biały ryż* 98 %, skrobia z tapioki*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Wrapy ryżowe w stylu wietnamskim. Opakowanie zawiera 22 sztuki.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Mocz papier ryżowy w ciepłej wodzie przez 15-20 sekund. Delikatnie wyjmij i strząśnij nadmiar wody. Rozłóż papier na płaskiej powierzchni lub dwa papiery jeśli wolisz grubszą rolkę.
Ułóż nadzienie na dolnej krawędzi. Złóż i zwiń jak na rysunku na opakowaniu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1538 kJ/362 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 81 g
w tym cukry: 0,2 g
Błonnik: 1,1 g
Białko: 6,9 g
Sól: 0,3 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY, nasiona sezamu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.Qty: -
MAKARON PROTEINOWY (Z ZIELONEJ SOI) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 200 g – MAXSPORT
17,09 złSKŁADNIKI
mąka z zielonej SOI* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny makaron z zielonej SOI, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1336 kJ / 317 kcal
Tłuszcz: 3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 39,4 g
w tym cukry: 6,6 g
Błonnik: 18,8 g
Białko: 42,6 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscuQty: -
MAKARON (GRYCZANY) ŚWIDERKI FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – APOTHEKE
10,59 złSKŁADNIKI
mąka gryczana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100g makaronu na 1 litr wody) przez 4 minuty, od czasu do czasu mieszając, a następnie odstawić na 3 minuty. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1512 kJ/356 kcal
Tłuszcz: 3,4 g
w tym kwasy nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 78 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 7,5 g
Sól: 0,25 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25 stopni Celsjusza i wilgotności względnej do 70 %. Nie wystawiać na bezpośrednie działanie promieni słonecznych.Qty: -
MAKARON (GRYCZANY) RAMEN BEZGLUTENOWY BIO 280 g – DIET-FOOD
19,19 złSKŁADNIKI
gryka*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makarony Ramen włóż do zimnej wody i podgrzej do wrzenia, następnie zmniejsz moc i gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron w durszlaku, a następnie opłucz go zimną wodą.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1549 kJ/ 370 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 3,0 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 13,0 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.Qty: -
MAKARON PROTEINOWY (Z ZIELONEJ SOI I QUINOA) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 200 g – MAXSPORT
17,09 złSKŁADNIKI
mąka z zielonej SOI* 95%, mąka z quinoa* 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny makaron z zielonej SOI, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1399 kJ / 334 kcal
Tłuszcz: 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 18,8 g
w tym cukry: 7 g
Błonnik: 19,4 g
Białko: 38 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscuQty: