Wyświetlanie 73–81 z 81 wyników
HERBATKA OWOC TARNINY BIO 100 g – DARY NATURY
7,40 złQuick ViewSKŁADNIKI
100% owoc tarniny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.ZALECANE SPOŻYCIE
Pić 1-2 razy dziennieZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA ZIELE WIERZBOWNICY DROBNOKWIATOWEJ BIO (25 x 2,5 g) 62,5 g – DARY NATURY
10,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
ziele wierzbownicy drobnokwiatowej* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ziele wierzbownicy drobnokwiatowej przyczynia się do utrzymania zdrowej prostaty.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 saszetkę herbatki zalać szklanka wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennieZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscuQty:HERBATKA ZIELE RDESTU PTASIEGO BIO 50 g – DARY NATURY
5,60 złQuick ViewSKŁADNIKI
ziele rdestu ptasiego* 100 % (* certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.ZALECANE SPOŻYCIE
Pić 1-2 razy dziennieZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:MORINGA LIŚCIE BIO 100 g – BATOM
13,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
suszone liście Moringa* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 łyżeczkę zalać filiżanką gorącej wody i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia (10- 15 minut).INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać GLUTEN, ORZECHY, SOJĘ, SELER i SEZAMZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MORINGA LIŚCIE BIO 50 g – BATOM
7,60 złQuick ViewSKŁADNIKI
suszone liście Moringa* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 łyżeczkę zalać filiżanką gorącej wody i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia (10- 15 minut).INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać GLUTEN, ORZECHY, SOJĘ, SELER i SEZAMZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:ŻEŃ-SZEŃ KORZEŃ BIO 20 g – DARY NATURY
32,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
korzeń żeń-szenia właściwego* (Panax ginseng) 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Nazwa Panax pochodzi z greki i oznacza „wszystko leczący” – co najlepiej oddaje cechy i właściwości tej rośliny. Inne używane nazwy to: „wszechlek”, „boskie ziele”, „cud świata”, „korzeń życia”, „sól ziemi”, „eliksir życia”. Dawniej w Chinach był on dostępny tylko dla cesarza i jego świty. Wieśniacy za kradzież tej rośliny ciężko płacili życiem.SPOSÓB UŻYCIA
Napar – zalewamy 1-2 g korzenia (płaska łyżeczka) szklanką wrzątku i parzymy około 20 minut pod przykryciem.
Korzeń do żucia – zażywać około 2 g dziennie przez około 3 miesiące, powoli żując korzeń.
Nalewka – korzeń zalać litrem wódki, odstawić na około 2 tygodnie następnie zażywać po 30-50 kropli przez około miesiąc.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscuQty:PŁATKI RÓŻY SUSZONE BIO 10 g – POLSKA RÓŻA
24,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
100 % ekologiczne suszone płatki róży (Rosa rugosa)OPIS
Płatki do dekoracji ciast i wypieków, do parzenia wraz z herbatą.UWAGA
Smak i kolor jest zależny od użytej partii płatków.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:HERBATKA Z KOSZYCZKÓW RUMIANKU BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY
12,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
koszyczki rumianku pospolitego* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczna herbatka z koszyczków rumianku. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną sszetkę (2 g) herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Deklarowany korzystny efekt działania po spożyciu 2 naparów dziennie.ZALECANE SPOŻYCIE
Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA LIŚĆ BABKI LANCETOWATEJ BIO 25 g – DARY NATURY
5,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
liść babki lancetowatej* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Babka lancetowata była stosowana przez wiele stuleci zarówno w medycynie ludowej jak i konwencjonalnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Łyżeczkę liścia babki zalać wrzątkiem, odstawić na 15-20 minut. Przecedzić, pić wedle zapotrzebowania.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty: