Wyświetlanie 61–72 z 81 wyników
HERBATKA Z JEŻÓWKI PURPUROWEJ BIO 50 g – DARY NATURY
10,69 złQuick ViewSKŁAD
jeżówka purpurowa ziele (Echinacea purpurea – herba)* 100%.
*produkt rolnictwa ekologicznegoOPIS
Jeżówka purpurowa wspiera zdrowie układu odpornościowego, górnych dróg oddechowych oraz dróg moczowych. Polecana jest do systematycznego stosowania, szczególnie w sezonie jesienno-zimowym.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie.PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA LIŚĆ WERBENY CYTRYNOWEJ BIO 25 g – DARY NATURY
9,09 złQuick ViewSKŁADNIKI
liść werbeny cytrynowej* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Werbena ma piękny cytrynowy zapach. Może być używana jako składnik herbatek ziołowych, napojów a także do przyprawiania potraw z drobiu oraz RYB i owoców morza.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA OWOC JARZĘBINY BIO 50 g – DARY NATURY
7,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
Owoc jarzębiny* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA LIŚĆ MELISY BIO 100 g – DARY NATURY
23,00 złQuick ViewSKŁADNIKI
Liść melisy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscuQty:HERBATKA Z PŁATKÓW RÓŻY BIO 20 g – DARY NATURY
17,09 złQuick ViewSKŁADNIKI
Płatki róży* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczna herbatka z płatków róży. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennieZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA Z KWIATU BŁAWATKA BIO 25 g – DARY NATURY
14,09 złQuick ViewSKŁADNIKI
płatki bławatka* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Z kwiatów bławatka możemy przygotować smaczny, aromatyczny napar o głębokiej, niebieskiej barwie. Świetnie sprawdza się również jako dekoracja potraw i deserów.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennieZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA ZIELE JEMIOŁY BIO 200 g – DARY NATURY
12,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
ziele jemioły* 100 % (* certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.ZALECANE SPOŻYCIE
Pić 1-2 razy dziennieZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zaciemnionym miejscuQty:GOJNIK HERBATKA GÓRSKA BIO 35 g – BATOM
16,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
gojnik* (Sideritis scardica) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Suplement diety. Napar z Gojnika jest znany jako tradycyjny ziołowy napój bałkański. Roślina często nazywana jest również Szałwią Libańską lub Herbatą Górską.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 gałązka (2 g) wystarcza do przygotowania 500 ml naparu. Po przepłukaniu gałązki zimną wodą, zalać wrzątkiem i parzyć pod przykryciem 5-7 minut.ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
1000 ml naparu (4 g suszu). Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Suplement diety zawiera polifenole – substancje wykazujące intensywne działanie antyoksydacyjne. Zalecana dzienna porcja zawiera 100 mg polifenoli.
Suplement diety nie może być stosowany jako zamiennik zróżnicowanej diety. Kobiety karmiące i ciężarne przed użyciem powinny skonsultować się z lekarzem.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.Qty:HERBATKA OWOC BORÓWKI CZERNICY BIO 100 g – DARY NATURY
40,89 złQuick ViewSKŁADNIKI
owoc borówki czernicy* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA ZIELE PRZETACZNIKA BIO 50 g – DARY NATURY
6,70 złQuick ViewSKŁADNIKI
ziele przetacznika* 100 % (* certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.ZALECANE SPOŻYCIE
Pić 1-2 razy dziennieZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA PŁATKI NAGIETKA BIO 25 g – DARY NATURY
8,49 złQuick ViewSKŁADNIKI
płatki nagietka* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.
Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA LIŚĆ MORINGI BIO 100 g – BATOM
14,49 złQuick ViewSKŁADNIKI
suszone liście Moringa* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 łyżeczkę zalać filiżanką gorącej wody i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia (10- 15 minut).INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać GLUTEN, ORZECHY, SOJĘ, SELER i SEZAMZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty: