HERBATKA Z JEŻÓWKI PURPUROWEJ BIO 50 g – DARY NATURY

ZIOŁA JEDNORODNE

Wyświetlanie 61–72 z 81 wyników

  • 0 out of 5

    HERBATKA Z JEŻÓWKI PURPUROWEJ BIO 50 g – DARY NATURY

    10,69 

    SKŁAD
    jeżówka purpurowa ziele (Echinacea purpurea – herba)* 100%.
    *produkt rolnictwa ekologicznego

    OPIS
    Jeżówka purpurowa wspiera zdrowie układu odpornościowego, górnych dróg oddechowych oraz dróg moczowych. Polecana jest do systematycznego stosowania, szczególnie w sezonie jesienno-zimowym.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie.

    PRZECHOWYWANIE
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA LIŚĆ WERBENY CYTRYNOWEJ BIO 25 g – DARY NATURY

    9,09 

    SKŁADNIKI
    liść werbeny cytrynowej* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Werbena ma piękny cytrynowy zapach. Może być używana jako składnik herbatek ziołowych, napojów a także do przyprawiania potraw z drobiu oraz RYB i owoców morza.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA OWOC JARZĘBINY BIO 50 g – DARY NATURY

    7,59 

    SKŁADNIKI
    Owoc jarzębiny* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA LIŚĆ MELISY BIO 100 g – DARY NATURY

    23,00 

    SKŁADNIKI
    Liść melisy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA Z PŁATKÓW RÓŻY BIO 20 g – DARY NATURY

    17,09 

    SKŁADNIKI
    Płatki róży* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna herbatka z płatków róży. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA Z KWIATU BŁAWATKA BIO 25 g – DARY NATURY

    14,09 

    SKŁADNIKI
    płatki bławatka* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Z kwiatów bławatka możemy przygotować smaczny, aromatyczny napar o głębokiej, niebieskiej barwie. Świetnie sprawdza się również jako dekoracja potraw i deserów.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA ZIELE JEMIOŁY BIO 200 g – DARY NATURY

    12,19 

    SKŁADNIKI
    ziele jemioły* 100 % (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.

    ZALECANE SPOŻYCIE
    Pić 1-2 razy dziennie

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w zaciemnionym miejscu

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    GOJNIK HERBATKA GÓRSKA BIO 35 g – BATOM

    16,69 

    SKŁADNIKI
    gojnik* (Sideritis scardica) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Suplement diety. Napar z Gojnika jest znany jako tradycyjny ziołowy napój bałkański. Roślina często nazywana jest również Szałwią Libańską lub Herbatą Górską.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 gałązka (2 g) wystarcza do przygotowania 500 ml naparu. Po przepłukaniu gałązki zimną wodą, zalać wrzątkiem i parzyć pod przykryciem 5-7 minut.

    ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
    1000 ml naparu (4 g suszu). Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
    Suplement diety zawiera polifenole – substancje wykazujące intensywne działanie antyoksydacyjne. Zalecana dzienna porcja zawiera 100 mg polifenoli.
    Suplement diety nie może być stosowany jako zamiennik zróżnicowanej diety. Kobiety karmiące i ciężarne przed użyciem powinny skonsultować się z lekarzem.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA OWOC BORÓWKI CZERNICY BIO 100 g – DARY NATURY

    40,89 

    SKŁADNIKI
    owoc borówki czernicy* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA ZIELE PRZETACZNIKA BIO 50 g – DARY NATURY

    6,70 

    SKŁADNIKI
    ziele przetacznika* 100 % (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.

    ZALECANE SPOŻYCIE
    Pić 1-2 razy dziennie

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA PŁATKI NAGIETKA BIO 25 g – DARY NATURY

    8,49 

    SKŁADNIKI
    płatki nagietka* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.
    Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA LIŚĆ MORINGI BIO 100 g – BATOM

    14,49 

    SKŁADNIKI
    suszone liście Moringa* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 łyżeczkę zalać filiżanką gorącej wody i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia (10- 15 minut).

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać GLUTEN, ORZECHY, SOJĘ, SELER i SEZAM

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
top
X