SYROP KLONOWY C BIO 250 ml – TERRASANA

SŁODZIKI

Wyświetlanie 61–66 z 66 wyników

  • 0 out of 5

    SYROP KLONOWY C BIO 250 ml – TERRASANA

    35,09 

    SKŁADNIK
    100 % syrop klonowy* klasa C (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    W zależności od temperatury odparowania uzyskuje się różne rodzaje syropu.
    Różnią się kolorem i smakiem, jakość pozostaje bez zmian.
    Typ A – delikatny klonowy smak (złoto bursztynowy kolor)
    Typ B – wyraźny klonowy smak (bursztynowy kolor)
    Typ C – intensywny klonowy smak (ciemno bursztynowy kolor)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA 100 ml
    Wartość energetyczna – 1507 kJ / 360 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 89,2 g
    w tym cukry: 62,7 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    SYROP KOKOSOWY BIO 300 g (250 ml) – BIO PLANET

    27,59 

    SKŁADNIKI
    cukier kokosowy* uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Syrop jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących. Charakteryzuje się karmelowym smakiem i aromatem oraz gęstą konsystencją.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna – 1330 kJ / 313 kcal
    Tłuszcz – 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 78 g
    w tym cukry – 78 g
    Białko – 0 g
    Sól – 0,13 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    SYROP KLONOWY A BIO 250 ml – TERRASANA

    35,09 

    SKŁADNIKI
    100 % syrop klonowy* klasa A (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    W zależności od temperatury odparowania uzyskuje się różne rodzaje syropu.
    Różnią się kolorem i smakiem, jakość pozostaje bez zmian.
    Typ A – delikatny klonowy smak (złoto bursztynowy kolor)
    Typ B – wyraźny klonowy smak (bursztynowy kolor)
    Typ C – intensywny klonowy smak (ciemno bursztynowy kolor)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1507 kJ / 360 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 89,2 g
    w tym cukry – 77 g
    Białko – 0 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CUKIER KOKOSOWY (PALMOWY) BIO 500 g – BIO PLANET

    17,99 

    SKŁADNIKI
    cukier kokosowy (palmowy)* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. Pozbawiony aromatu kokosa, charakteryzuje się lekką nutą karmelu. Może być stosowany do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1602 kJ / 377 kcal
    Tłuszcz – 0,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 93 g
    w tym cukry – 90 g
    Białko – 0 g
    Sól – 0,9 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CUKIER KOKOSOWY (PALMOWY) BIO 1 kg – BIO PLANET

    32,29 

    SKŁADNIKI
    cukier kokosowy (palmowy)* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. Pozbawiony aromatu kokosa, charakteryzuje się lekką nutą karmelu. Może być stosowany do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1602 kJ / 377 kcal
    Tłuszcz – 0,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 93 g
    w tym cukry – 90 g
    Białko – 0 g
    Sól – 0,9 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    STEWIA LIŚCIE CIĘTE SUSZONE BIO 80 g – BATOM

    19,40 

    SKŁADNIKI
    Liście stewii* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Najwyższej jakości liście stewii (Stevia rebaudiana Bertoni), ręcznie zbierane.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    porcję suszu (1- 2g/l) zalać gorącą (70- 80ºC) wodą, a uzyskanym naparem słodzić napoje. Susz można również dodawać bezpośrednio do zaparzanych ziół lub herbaty.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
top
X