SYROP DAKTYLOWY BEZGLUTENOWY BIO 340 g – BIO PLANET

SŁODZIKI

Wyświetlanie 25–36 z 66 wyników

  • 0 out of 5

    SYROP DAKTYLOWY BEZGLUTENOWY BIO 340 g – BIO PLANET

    17,39 

    SKŁADNIKI
    daktyle suszone* (76 %), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny syrop z daktyli polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, naleśników, a także do słodzenia napojów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna – 1625 kJ / 382 kcal
    Tłuszcz – <0,5 g,
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,5 g,
    Węglowodany – 92 g,
    w tym cukry – 85 g
    Białko – 2,0 g
    Sól – 0,02 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    SYROP DAKTYLOWY BIO 1,215 kg – BIO PLANET

    48,59 

    SKŁADNIKI
    daktyle suszone* (79 %), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny syrop z daktyli polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, naleśników, a także do słodzenia napojów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna – 1676 kJ / 399 kcal
    Tłuszcz – 0,1 g,
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
    Węglowodany – 98 g,
    w tym cukry – 98 g
    Białko – 1,6 g
    Sól – 0,3 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać alergeny: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CUKIER TRZCINOWY BRĄZOWY DEMERARA BIO 500 g – THE PLANET

    10,99 

    SKŁADNIKI
    cukier trzcinowy brązowy Demerara* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny cukier trzcinowy, nierafinowany. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1700 kJ / 400 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 100 g
    w tym cukry – 97 g
    Białko – 0 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CUKIER KOKOSOWY (PALMOWY) BIO 1 kg – THE PLANET

    35,09 

    SKŁADNIKI
    cukier kokosowy (palmowy)* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. Pozbawiony aromatu kokosa, charakteryzuje się lekką nutą karmelu. Może być stosowany do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1602 kJ / 377 kcal
    Tłuszcz – 0,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 93 g
    w tym cukry – 90 g
    Białko – 0 g
    Sól – 0,9 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CUKIER KOKOSOWY (PALMOWY) BIO 300 g – THE PLANET

    14,69 
    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MELASA Z TRZCINY CUKROWEJ BIO 450 g – HORIZON

    15,49 

    SKŁADNIKI
    trzcina cukrowa*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1819 kJ/ 428 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 106 g;
    w tym cukry: 79 g
    Białko: 1,0 g
    Sól: 0,35 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE i SEZAM

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    SYROP Z AGAWY BIO 690 g (500 ml) – ALLOS

    35,09 

    SKŁADNIKI
    100 % syrop z agawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny syrop z agawy jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących.
    Polecamy do wypieków, deserów lub jako polewę do naleśników.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna – 1311 kJ / 308 kcal
    Tłuszcz – <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
    Węglowodany – 77 g
    w tym cukry – 77 g
    Białko – <0,5 g
    Sól – 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed światłem.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KSYLITOL 1 kg – SANTINI (FINLANDIA)

    58,79 

    SKŁADNIKI
    100 % ksylitol (substancja słodząca)

    OPIS
    Ksylitol, nazywany „cukrem brzozowym” to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy.
    Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru. Indeks glikemiczny ksylitolu jest bliski 8, co oznacza, że jest przetwarzany w organizmie z minimalnym udziałem insuliny, a wartość energetyczna to jedynie 240 kcal na 100 g, czyli 12 kcal na łyżeczkę (5 g).
    Wytwarzanie ksylitolu odbywa się bez udziału drożdży. Ksylitol nie fermentuje i nie ulega karmelizacji.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Warość energetyczna: 1000 kJ/240 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 99,8 g
    w tym cukry: 0,2 g
    w tym alkohole wielowodorotlenowe: 98,5 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0,01 g

    SPOSÓB UŻYCIA
    – jako słodzik stołowy, gdzie jedna łyżeczka ksylitolu odpowiada około 1 łyżeczce cukru białego.
    – do słodzenia potraw, deserów, napojów
    – do wypieków z uwzględnieniem, że ksylitol nie jest pożywką dla drożdży oraz, że jest mocno higroskopijny i nie ulega karmelizacji.

    UWAGA
    Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Nie podawać dzieciom do 3 roku życia

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze poniżej 25 stopni Celsjusza.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KSYLITOL 250 g (TOREBKA) – SANTINI (FINLANDIA)

    17,20 

    SKŁADNIKI
    100 % ksylitol (substancja słodząca)

    OPIS
    Ksylitol, nazywany „cukrem brzozowym” to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru. Indeks glikemiczny ksylitolu jest bliski 8, co oznacza, że jest przetwarzany w organizmie z minimalnym udziałem insuliny, a wartość energetyczna to jedynie 240 kcal na 100 g, czyli 12 kcal na łyżeczkę (5 g). Wytwarzanie ksylitolu odbywa się bez udziału drożdży. Ksylitol nie fermentuje i nie ulega karmelizacji.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Warość energetyczna: 1000 kJ/240 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 99,8 g
    w tym cukry: 0,2 g
    w tym alkohole wielowodorotlenowe: 98,5 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0,01 g

    SPOSÓB UŻYCIA
    – jako słodzik stołowy, gdzie jedna łyżeczka ksylitolu odpowiada około 1 łyżeczce cukru białego.
    – do słodzenia potraw, deserów, napojów
    – do wypieków z uwzględnieniem, że ksylitol nie jest pożywką dla drożdży oraz, że jest mocno higroskopijny i nie ulega karmelizacji.

    UWAGA
    Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Nie podawać dzieciom do 3 roku życia

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze poniżej 25 stopni Celsjusza.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CUKIER TRZCINOWY PANELA BIO 1 kg – BIO PLANET

    20,69 

    SKŁADNIKI
    ekologiczny cukier trzcinowy nierafinowany Panela 100 %.

    OPIS
    Produkowany z zagęszczonego soku z trzciny cukrowej. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1634 kJ/390 kcal
    Tłuszcz 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
    Węglowodany 97 g
    w tym cukry 96 g
    Błonnik 0 g
    Białko 0 g
    Sól 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CUKIER TRZCINOWY PANELA BIO 500 g – BIO PLANET

    11,59 

    SKŁADNIKI
    ekologiczny cukier trzcinowy nierafinowany Panela 100 %.

    OPIS
    Produkowany z zagęszczonego soku z trzciny cukrowej. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1634 kJ/390 kcal
    Tłuszcz 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
    Węglowodany 97 g
    w tym cukry 96 g
    Błonnik 0 g
    Białko 0 g
    Sól 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KSYLITOL 500 g (PUDEŁKO PAPIEROWE) – PIĘĆ PRZEMIAN (FINLANDIA)

    28,09 

    SKŁADNIKI
    Ksylitol (substancja słodząca) 100 %

    OPIS
    Naturalny produkt pozyskiwany z drewna brzozy. Zamiennik cukru. Znajduje szerokie zastosowanie w kuchni.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1000 kJ/240 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 100 g
    w tym cukry: 0,2 g
    w tym alkohole wielowodorotlenowe: 99 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0,01 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY.

    UWAGA
    Nadmierne spożycie może spowodować efekt przeczyszczający. Nie jest zalecany dla dzieci do trzeciego roku życia.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej, szczelnie zamknięte.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
top
X