- Nie możesz dodać "CUKIER TRZCINOWY PANELA BIO 1 kg - BIO PLANET" do koszyka, ponieważ produktu nie ma w magazynie.
Wyświetlanie 25–36 z 66 wyników
STEWIA LIŚCIE SUSZONE CIĘTE BIO 80 g – BATOM
20,29 złQuick ViewSKŁADNIKI
Liście stewii* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Najwyższej jakości liście stewii (Stevia rebaudiana Bertoni), ręcznie zbierane.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
porcję suszu (1- 2g/l) zalać gorącą (70- 80ºC) wodą, a uzyskanym naparem słodzić napoje. Susz można również dodawać bezpośrednio do zaparzanych ziół lub herbaty.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:SYROP DAKTYLOWY BEZGLUTENOWY BIO 340 g – BIO PLANET
17,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
daktyle suszone* (76 %), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny syrop z daktyli polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, naleśników, a także do słodzenia napojów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 1625 kJ / 382 kcal
Tłuszcz – <0,5 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,5 g,
Węglowodany – 92 g,
w tym cukry – 85 g
Białko – 2,0 g
Sól – 0,02 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:SYROP DAKTYLOWY BIO 1,215 kg – BIO PLANET
48,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
daktyle suszone* (79 %), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny syrop z daktyli polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, naleśników, a także do słodzenia napojów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 1676 kJ / 399 kcal
Tłuszcz – 0,1 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
Węglowodany – 98 g,
w tym cukry – 98 g
Białko – 1,6 g
Sól – 0,3 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać alergeny: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:CUKIER TRZCINOWY BRĄZOWY DEMERARA BIO 500 g – THE PLANET
10,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
cukier trzcinowy brązowy Demerara* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny cukier trzcinowy, nierafinowany. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1700 kJ / 400 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 100 g
w tym cukry – 97 g
Białko – 0 g
Sól – 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:CUKIER KOKOSOWY (PALMOWY) BIO 1 kg – THE PLANET
35,09 złQuick ViewSKŁADNIKI
cukier kokosowy (palmowy)* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. Pozbawiony aromatu kokosa, charakteryzuje się lekką nutą karmelu. Może być stosowany do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1602 kJ / 377 kcal
Tłuszcz – 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 93 g
w tym cukry – 90 g
Białko – 0 g
Sól – 0,9 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:SYROP Z AGAWY BIO 345 g (250 ml) – ALLOS
22,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
100% syrop z agawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny syrop z agawy jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących.
Polecamy do wypieków, deserów lub jako polewę do naleśników.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 1751 kJ / 412 kcal
Tłuszcz – <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 103 g
w tym cukry – 103 g
Białko – < 0,5 g
Sól – 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem.Qty:SYROP Z AGAWY BIO 690 g (500 ml) – ALLOS
35,09 złQuick ViewSKŁADNIKI
100 % syrop z agawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny syrop z agawy jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących.
Polecamy do wypieków, deserów lub jako polewę do naleśników.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 1311 kJ / 308 kcal
Tłuszcz – <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
Węglowodany – 77 g
w tym cukry – 77 g
Białko – <0,5 g
Sól – 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed światłem.Qty:KSYLITOL 1 kg – SANTINI (FINLANDIA)
58,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
100 % ksylitol (substancja słodząca)OPIS
Ksylitol, nazywany „cukrem brzozowym” to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy.
Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru. Indeks glikemiczny ksylitolu jest bliski 8, co oznacza, że jest przetwarzany w organizmie z minimalnym udziałem insuliny, a wartość energetyczna to jedynie 240 kcal na 100 g, czyli 12 kcal na łyżeczkę (5 g).
Wytwarzanie ksylitolu odbywa się bez udziału drożdży. Ksylitol nie fermentuje i nie ulega karmelizacji.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1000 kJ/240 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 99,8 g
w tym cukry: 0,2 g
w tym alkohole wielowodorotlenowe: 98,5 g
Białko: 0 g
Sól: 0,01 gSPOSÓB UŻYCIA
– jako słodzik stołowy, gdzie jedna łyżeczka ksylitolu odpowiada około 1 łyżeczce cukru białego.
– do słodzenia potraw, deserów, napojów
– do wypieków z uwzględnieniem, że ksylitol nie jest pożywką dla drożdży oraz, że jest mocno higroskopijny i nie ulega karmelizacji.UWAGA
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Nie podawać dzieciom do 3 roku życiaZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze poniżej 25 stopni Celsjusza.Qty:KSYLITOL 250 g (TOREBKA) – SANTINI (FINLANDIA)
17,20 złQuick ViewSKŁADNIKI
100 % ksylitol (substancja słodząca)OPIS
Ksylitol, nazywany „cukrem brzozowym” to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru. Indeks glikemiczny ksylitolu jest bliski 8, co oznacza, że jest przetwarzany w organizmie z minimalnym udziałem insuliny, a wartość energetyczna to jedynie 240 kcal na 100 g, czyli 12 kcal na łyżeczkę (5 g). Wytwarzanie ksylitolu odbywa się bez udziału drożdży. Ksylitol nie fermentuje i nie ulega karmelizacji.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1000 kJ/240 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 99,8 g
w tym cukry: 0,2 g
w tym alkohole wielowodorotlenowe: 98,5 g
Białko: 0 g
Sól: 0,01 gSPOSÓB UŻYCIA
– jako słodzik stołowy, gdzie jedna łyżeczka ksylitolu odpowiada około 1 łyżeczce cukru białego.
– do słodzenia potraw, deserów, napojów
– do wypieków z uwzględnieniem, że ksylitol nie jest pożywką dla drożdży oraz, że jest mocno higroskopijny i nie ulega karmelizacji.UWAGA
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Nie podawać dzieciom do 3 roku życiaZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze poniżej 25 stopni Celsjusza.Qty:CUKIER TRZCINOWY PANELA BIO 500 g – BIO PLANET
11,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczny cukier trzcinowy nierafinowany Panela 100 %.OPIS
Produkowany z zagęszczonego soku z trzciny cukrowej. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1634 kJ/390 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 97 g
w tym cukry 96 g
Błonnik 0 g
Białko 0 g
Sól 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:KSYLITOL 500 g (PUDEŁKO PAPIEROWE) – PIĘĆ PRZEMIAN (FINLANDIA)
28,09 złQuick ViewSKŁADNIKI
Ksylitol (substancja słodząca) 100 %OPIS
Naturalny produkt pozyskiwany z drewna brzozy. Zamiennik cukru. Znajduje szerokie zastosowanie w kuchni.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1000 kJ/240 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 100 g
w tym cukry: 0,2 g
w tym alkohole wielowodorotlenowe: 99 g
Białko: 0 g
Sól: 0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.UWAGA
Nadmierne spożycie może spowodować efekt przeczyszczający. Nie jest zalecany dla dzieci do trzeciego roku życia.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej, szczelnie zamknięte.Qty: