- Nie możesz dodać "NASIONA FASOLI MUNG BIO NA KIEŁKI 30 g - VITA LINE (04154CIN0AS)" do koszyka, ponieważ produktu nie ma w magazynie.
Wyświetlanie 73–84 z 1907 wyników
CZOSNEK MIELONY BIO 500 g – HORECA (DARY NATURY)
68,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
czosnek mielony* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Doskonale nadaje się jako dodatek do serów, sałatek, potraw z grzybów, mięsa, dziczyzny, ryby i sosów. Poprawia on smak białego sera, jogurtów oraz pieczywa.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscuQty:OLEJ KOKOSOWY BEZWONNY BIO 1 L – DIET-FOOD
44,90 złQuick ViewSKŁADNIKI
olej kokosowy rafinowany* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Olej kokosowy pozyskuje się z twardego miąższu kokosa. Posiada zastosowanie zarówno w gastronomii jak i w kosmetyce.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3700 kJ/ 900 kcal
Tłuszcz: 99,85 g
w tym kwasy nasycone: 81 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gUWAGI
Ślady brązowego osadu są naturalne dla kokosa, olej przybiera formę stałą w temperaturze poniżej 24 stopni CelsjuszaZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowuj w chłodnym i suchym miejscu, z dala od bezpośredniego działania słońca nie wymaga przechowywania w lodówce.Qty:MAKARON (KONJAC W KSZTAŁCIE KULEK) BEZGLUTENOWY 270 g (200 g) – DIET-FOOD
8,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
woda, mąka konjac, wodorotlenek wapnia.OPIS
Głównym składnikiem jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 33 kJ/8 kcal
Tłuszcz: <0,1 g
w tym kwasy nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 1,1 g
w tym cukry: <0,2 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: <0,3 g
Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 5 °C do 28 °C.
Nie zamrażać. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.Qty:KAPARY MARYNOWANE BIO 100 g (65 g) – CAMPOMAR NATURE
16,70 złQuick ViewSKŁADNIKI
kapary*, woda, sól, ocet winny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 108 kJ / 26 kcal
Tłuszcz: 0,86 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,23 g
Węglowodany: 2,1 g
w tym cukry: <0,5 g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 2,36 g
Sól: 3,25 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.Qty:KAPARY OWOCE (JABŁUSZKA KAPAROWE) MARYNOWANE BIO 370 g (180 g) – CAMPOMAR NATURE
19,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
owoce kaparów*, woda, sól, ocet winny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Idealne do sałatek oraz jako dodatek do sosów do mięs i ryb.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 138 kJ/33 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 6,3 g
w tym cukry: 0,3 g
Błonnik: 1,4 g
Białko: 1,6 g
Sól: 6,3 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:KAPARY MARYNOWANE BIO 140 g (90 g) – VITALIANA
11,89 złQuick ViewSKŁADNIKI
kapary*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
*produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznychOPIS
Kapary w zalewie octowej to bardzo popularny składnik potraw włoskich (mają ostry smak, który dodaje daniom pikantności).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 97 kJ/23 kcal
Tłuszcz 0,42 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 1,36 g
w tym cukry 1 g
Błonnik 3,27 g
Białko 1,90 g
Sól 5,85 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, daleko od źródeł ciepła.
Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 10 dni.Qty:KAROB NIEPRAŻONY BIO 200 g – BIO PLANET
8,09 złQuick ViewSKŁADNIKI
karob nieprażony* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny).OPIS
Ekologiczny karob to pozbawione nasion i zmielone strąki drzewa karobowego, zwanego szarańczynem strąkowym. Strąki szarańczynu, zwane również chlebem świętojańskim, wysuszone i zmielone mają ciemnobrązową barwę i mogą stanowić substytut tradycyjnego kakao. Karob polecamy do wszelkiego rodzaju wypieków, deserów i polew.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1256 kJ / 300 kcal
Tłuszcz – 0,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
Węglowodany – 49 g
w tym cukry – 41 g
Błonnik – 40 g
Białko – 4,6 g
Sól – 0,09 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:CEBULA SUSZONA BIO 40 g – DARY NATURY
8,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
cebula* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Cebula suszona ma aromatyczny zapach. Dodaje się ją do gulaszu, sznycli, pieczeni. Przyprawiamy nią zupy jarzynowe, drób, ryby, dziczyznę, sosy i potrawy z jaj.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:PŁATKI OWSIANE BEZGLUTENOWE BIO 3 kg – HORECA
37,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczne płatki OWSIANE (bez glutenu) 100 %.OPIS
Ekologiczne płatki OWSIANE uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z odatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
płatki gotować w proporcji 1:2 (1 porcja płatków na 2 porcje wody lub MLEKA) na wolnym ogniu ok. 10 minut od czasu do czasu mieszając.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1561 kJ/371 kcal
Tłuszcz 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,1 g
Węglowodany 60 g
w tym cukry 0,8 g
Błonnik 9,7 g
Białko 13 g
Sól 0,01 g
Sól – 0,02 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać alergeny: ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, SEZAM, SOJĘ.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:KAKAO SPROSZKOWANE SUROWE NIEODTŁUSZCZONE BIO 400 g – BIO PLANET
57,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczne kakao sproszkowane surowe nieodtłuszczone 100 %.OPIS
Ekologiczne sproszkowane kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Ziarna kakao przed zmieleniem zostały głęboko zamrożone (mielenie kriogeniczne), co pozwoliło zachować maksymalną ilość składników odżywczych, a także naturalny smak i aromat produktu. Polecamy jako składnik deserów, wypieków oraz innych przekąsek.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna -2431 kJ / 590 kcal
Tłuszcz – 52 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 30 g
Węglowodany – 6,0 g
w tym cukry – 1,5 g
Błonnik – 23 g
Białko – 13 g
Sól – 0,2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:SOK Z ROKITNIKA NFC BIO 330 ml – MEDICURA
20,09 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczny sok z rokitnika 100 %.OPIS
Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml
Wartość energetyczna – 121 kJ/29 kcal
Tłuszcz – 1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
Węglowodany – 4,0 g
w tym cukry – 4,0 g
Błonnik – <0,5 g
Białko – 0,8 g
Sól – <0,05 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.Qty:SOK Z ROKITNIKA NFC BIO 250 ml – POLSKA RÓŻA
21,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
sok z owoców rokitnika* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowany. Sok tłoczony bezpośrednio z owoców (NFC), nie jest odtworzony z koncentratu.
Sok do bezpośredniego spożycia lub rozcieńczeniaWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 176 kJ/42 kcal
Tłuszcz: 2,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 4,2 g
w tym cukry: 0,7 g
Białko: 0,5 g
Sól: 0 g
Witamina C: 180 mg (225 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia witaminy C (dla osoby dorosłej)ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 10 dni, chronić przed światłem.Qty: