- Nie możesz dodać "LEN ZŁOTY BIO 1 kg - THE PLANET" do koszyka, ponieważ produktu nie ma w magazynie.
Wyświetlanie 469–480 z 1907 wyników
MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) ŚWIDERKI BIO 250 g – BIO PLANET
11,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka z soczewicy czerwonej* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min. w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1477 kJ / 348 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Weglowodany: 56 g
w tym cukry: 5,1 g
Białko: 26 g
Sól: 0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać alergeny: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, JAJA.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) SPORT BEZGLUTENOWY BIO 250 g – DALLA COSTA
13,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka z czerwonej soczewicy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt przeznaczony dla dzieci powyżej 3 roku życiaSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 l osolonej wody na 100 g makaronu, gotować ok. 5-6 min.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1451 kJ/343 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 52 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 6,4 g
Białko: 26 g
Sól: 0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) STROZZAPRETI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – DALLA COSTA
13,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka z czerwonej soczewicy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 litr, lekko osolonej wody na każde 100 g makaronu. Gotować 4-5 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu odcedzić i przelać zimną wodą.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1451 kJ/343 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 52 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 6,4 g
Białko: 26 g
Sól: 0,001 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscuQty:MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) PENNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA
11,09 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka z soczewicy czerwonej* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Idealny do dań kuchni włoskiej. Makaron z soczewicy jest często polecany osobom, które nie jedzą mięsa i mają problem z odpowiednią podażą białka.
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego i białka.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do garnka wlać 1 L wody na 100 g makaronu i dodać łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadzić wodę do wrzenia, dodać sól około 10 g grubej soli. Dodać makaron do wrzącej wody i gotować przez 8 – 10 minut. Odcedzić makaron i doprawić według uznania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1322 kJ/312 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Weglowodany: 49 g
w tym cukry: 1,4 g
Błonnik: 6,0 g
Białko: 22 g
Sól: 0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać soję.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.Qty:MAKARON (Z SOCZEWICY CZERWONEJ I KUKURYDZY BIAŁEJ) DLA DZIECI ZWIERZĘTA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – VENETA
16,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka z czerwonej soczewicy* 51 %, mąka z białej kukurydzy* 49 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny makaron z czerwonej soczewicy jest doskonałym źródłem białka roślinnego. Można go łączyć z każdym rodzajem sosów, zwłaszcza warzywnym. Ma bardzo delikatny smak, a dzięki kształtowi zwierzątek będą chciały go jeść wszystkie bąbelki. Zadowoli najbardziej wymagające podniebienia. Przenieście się do słonecznych Włoch.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Na 1 litr wrzącej wody wsyp 100 g makaronu, gotuj przez 6-7 min. Po ugotowaniu makaron przepłucz pod bieżącą wodą.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1528 kJ/361 kcal
Tłuszcz: 3,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 65 g
w tym cukry: 1,3 g
Błonnik: 3,6 g
Białko: 16 g
Sól: <0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać sojęZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródła ciepła.Qty:MAKARON (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) MACCHERONI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – VENETA
16,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
czerwona soczewica* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny makaron Maccheroni z czerwonej soczewicy w tym kształcie jest symbolem kuchni sycylijskiej. Idealnie smakuje ze świeżymi sosami warzywnymi lub na bazie śmietany. Znakomicie smakuje z pesto w połączeniu z dużą ilością ziół. Dla najmłodszych sprawdzi się jako dodatek do zup. Przenieś się w kulinarną podróż do Włoch.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Na 1 litr wrzącej wody wsyp 100 g makaronu, gotuj przez 6-7 minut. Po ugotowaniu makaron przepłucz pod bieżącą wodą.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1595 kJ/376 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 62 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 5,4 g
Białko: 26 g
Sól: <0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać sojęZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródła ciepła.Qty:MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) WARKOCZ 250 g – BARTOLINI
9,09 złQuick ViewSKŁADNIKI
100 % mąka z soczewicy czerwonej.OPIS
Wysoka zawartość białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.
Źródło błonnika, witaminy B1 i kwasu foliowego.
Kwas foliowy pomaga w prawidłowej syntezie aminokwasów i produkcji krwi. Przyczynia się do wzrostu tkanek matczynych w czasie ciąży.
Ważny jest zdrowy tryb życia i zbilansowana dieta.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 6 minut, al dente 4 minuty (100 g makaronu na 1 L osolonej wody).WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1477 kJ/348 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 56 g
w tym cukry: 5,1 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 26 g
Sól: 0,01 gZawartość składników w 100 g ugotowanego produktu
Błonnik: 4,0 g
Żelazo: 3,7 mg (26 %)**
Mangan: 0,47 mg (24 %)**
Miedź: 0,43 mg (43 %)**
Kwas foliowy: 61,3 mcg (31 %)**
Tiamina: 0,18 mg (16 %)**** dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zawierające GLUTEN i JAJA.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.Qty:MAKARON (KUKURYDZIANY) FALA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI
11,89 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczna mąka kukurydziana.OPIS
Makaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.
Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień), zgodnie z czasem podanym w ikonie garnka (14 minut) (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodąWARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1457 kJ/343 kcal
Tłuszcz: 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 74,5 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 1,2 g
Białko: 8,0 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.Qty:MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) PENNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI
14,60 złQuick ViewSKŁADNIKI
100 % mąka z soczewicy czerwonej*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt bezglutenowy.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie przez 6-7 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)
Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1449 kJ / 342 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,35 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 8,0 g
Białko: 24 g
Sól: 0,09 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.Qty:KREM Z ORZECHÓW NERKOWCA Z BERBERYSEM I MORELĄ SUPER SMOOTH BEZGLUTENOWY 290 g – MASLOVE
36,49 złQuick ViewSKŁADNIKI
prażone ORZECHY NERKOWCA 88 %, morele suszone niesiarkowane 10 %, berberys suszony niesiarkowany 2 %.OPIS
Krem z nerkowców z morelą i berberysem to unikalna pasta orzechowa z dodatkiem słodziutkiej moreli i kwaskowatego berberysu, idealna na ożywienie poranku. Możesz go dodać do kawy, owsianki lub koktajlu owocowego, by zyskać zastrzyk energii.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2085 kJ / 498 kcal
Tłuszcz: 38,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g
Węglowodany: 33,5 g
w tym cukry: 5,9 g
Błonnik: 7,2 g
Białko: 16,3 g
Sól: 0,02 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne orzechy.UWAGA
Należy wymieszać przed spożyciem.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej.Qty:CIECIERZYCA BIO 200 g (120 g) (PUSZKA) – LA BIO IDEA
7,09 złQuick ViewSKŁADNIKI
ciecierzyca*, woda, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ciecierzyca polecana jest osobom na diecie wegetariańskiej lub wegańskiej, ponieważ jest źródłem błonnika. Daje szybkie uczucie sytości, co sprawia, że możemy zjeść mniej by bardziej zaspokoić głód.
W każdej kuchni powinno znaleźć się miejsce na chociaż jedną, awaryjną puszkę ciecierzycy. Pomoże Ci w przygotowywaniu szybkiej sałatki, gdy nagle odwiedzą Cię znajomi lub rodzina.
Pamiętaj, że taka gotowa ciecierzyca nie wymaga już dodatkowej obróbki termicznej, wiec można ją zjeść nawet prosto z puszki!
Produkt sterylizowany. Wysoka zawartość białka.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 515 kJ/123 kcal
Tłuszcz: 2,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 16 g
w tym cukry: 0,3 g
Błonnik: 4,8 g
Białko: 6,6 g
Sól: 0,63 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:FASOLKA CZERWONA KIDNEY BIO 200 g (120 g) (PUSZKA) – LA BIO IDEA
6,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
czerwona fasola kidney*, woda, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Czerwona fasola polecana jest osobom na diecie wegetariańskiej lub wegańskiej, ponieważ zapewnia sporą dawkę błonnika. Daje szybkie uczucie sytości, co sprawia, że możemy zjeść mniej by bardziej zaspokoić głód.
W każdej kuchni powinno znaleźć się miejsce na chociaż jedną, awaryjną puszkę fasoli czerwonej. Pomoże Ci w przygotowywaniu szybkiej sałatki, gdy nagle odwiedzą Cię znajomi lub rodzina.
Pamiętaj, że taka gotowa fasola nie wymaga już dodatkowej obróbki termicznej, wiec można ją zjeść nawet prosto z puszki!
Produkt sterylizowany. Wysoka zawartość białka.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 425 kJ/101 kcal
Tłuszcz: 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 6,2 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,6 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty: