CZOSNEK MIELONY 50 g – DARY NATURY

ARTYKUŁY SPOŻYWCZE

Wyświetlanie 505–516 z 1907 wyników

  • 0 out of 5

    CZOSNEK MIELONY 50 g – DARY NATURY

    6,89 

    SKŁADNIKI
    czosnek mielony 100 %.

    OPIS
    Popularna i znana przyprawa do wszelkich potraw smacznej, domowej kuchni. Czosnkiem przyprawia się sery, sałatę, potrawy z grzybów, mięso, dziczyznę, ryby i sosy. Poprawia on smak białego sera, jogurtów oraz pieczywa.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać gluten.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    GOŹDZIKI CAŁE 30 g – DARY NATURY

    9,29 

    SKŁADNIKI
    goździki 100 %.

    OPIS
    Goździki to aromatyczna przyprawa używana do przyprawiania mięs, dziczyzny, RYB i marynat. Stosowane są też do wyrobów cukierniczych, dżemów, konfitur a także grzanego wina.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać gluten.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    IMBIR MIELONY 60 g – DARY NATURY

    6,99 

    SKŁADNIKI
    imbir 100 %.

    OPIS
    Imbir stosuje się jako przyprawę do zup, pieczonego mięsa wieprzowego, dziczyzny i baraniny. Dodaje delikatnego smaku potrawom z ryżu, JAJEK, słodkim deserom, kompotom, różnym słodyczom.
    Imbir dodaje się do ogórków marynowanych i dyni marynowanej.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać gluten.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KARDAMON MIELONY 50 g – DARY NATURY

    18,39 

    SKŁADNIKI
    kardamon mielony 100 %.

    OPIS
    Jest to jedna z najcenniejszych i najdroższych przypraw. Kardamon dodajemy do ciast, kawy, marynat, słodkich deserów oraz likierów i win.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać gluten.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OREGANO 20 g – DARY NATURY

    4,99 

    SKŁADNIKI
    oregano 100 %.

    OPIS
    Jest niezbędną przyprawą do pizzy. Oregano przyprawiane są też sałatki, warzywa, sosy, ryby i potrawy z sera.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    PAPRYKA SŁODKA MIELONA 60 g – DARY NATURY

    7,39 

    SKŁADNIKI
    papryka słodka 100 %.

    OPIS
    Dodaje się ją w niewielkich ilościach do gulaszu, sznycli, pieczeni, mięsa z rusztu. Przyprawiamy nią zupy jarzynowe, drób, sosy, potrawy z jaj i białego sera.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać gluten.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    PIEPRZ CZARNY ZIARNISTY 50 g – DARY NATURY

    8,69 

    SKŁADNIKI
    pieprz czarny ziarnisty 100 %.

    OPIS
    Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, RYB, marynat, wędlin, nadaje się do przyprawiania surówek warzywnych. Grubo tłuczone ziarna doskonale nadają się do przyprawiania steków.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KARDAMON ZIARNO 40 g – DARY NATURY

    17,88 

    SKŁADNIKI
    kardamon 100 %.

    OPIS
    Jest to jedna z najcenniejszych i najdroższych przypraw. Kardamon dodajemy do ciast, kawy, marynat, słodkich deserów oraz likierów i win.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) ŚWIDERKI BIO 250 g – BIO PLANET

    11,69 

    SKŁADNIKI
    mąka z soczewicy czerwonej* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min. w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1477 kJ / 348 kcal
    Tłuszcz: 1,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Weglowodany: 56 g
    w tym cukry: 5,1 g
    Białko: 26 g
    Sól: 0,01 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać alergeny: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, JAJA.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) SPORT BEZGLUTENOWY BIO 250 g – DALLA COSTA

    13,69 

    SKŁADNIKI
    mąka z czerwonej soczewicy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt przeznaczony dla dzieci powyżej 3 roku życia

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 l osolonej wody na 100 g makaronu, gotować ok. 5-6 min.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1451 kJ/343 kcal
    Tłuszcz: 1,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 52 g
    w tym cukry: 1,7 g
    Błonnik: 6,4 g
    Białko: 26 g
    Sól: 0,01 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) STROZZAPRETI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – DALLA COSTA

    13,69 

    SKŁADNIKI
    mąka z czerwonej soczewicy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 litr, lekko osolonej wody na każde 100 g makaronu. Gotować 4-5 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu odcedzić i przelać zimną wodą.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1451 kJ/343 kcal
    Tłuszcz: 1,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 52 g
    w tym cukry: 1,7 g
    Błonnik: 6,4 g
    Białko: 26 g
    Sól: 0,001 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) PENNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA

    11,09 

    SKŁADNIKI
    mąka z soczewicy czerwonej* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Idealny do dań kuchni włoskiej. Makaron z soczewicy jest często polecany osobom, które nie jedzą mięsa i mają problem z odpowiednią podażą białka.
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego i białka.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Do garnka wlać 1 L wody na 100 g makaronu i dodać łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadzić wodę do wrzenia, dodać sól około 10 g grubej soli. Dodać makaron do wrzącej wody i gotować przez 8 – 10 minut. Odcedzić makaron i doprawić według uznania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1322 kJ/312 kcal
    Tłuszcz: 1,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
    Weglowodany: 49 g
    w tym cukry: 1,4 g
    Błonnik: 6,0 g
    Białko: 22 g
    Sól: 0,01 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać soję.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
top
X