MAKARON (Z RYŻU BRĄZOWEGO) VERMICELLI 220 g – MERRE

ARTYKUŁY SPOŻYWCZE

Wyświetlanie 1825–1836 z 1907 wyników

  • 0 out of 5

    MAKARON (Z RYŻU BRĄZOWEGO) VERMICELLI 220 g – MERRE

    0,00 

    SKŁADNIKI
    mąka ryżowa 90 %, woda.

    OPIS
    Makaron powstały z mąki ryżowej uzyskanej z pełnego, nieoczyszczonego ziarna. Dzięki temu zachowuje mikroelementy, błonnik i witaminy.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Moczyć ze wrzącej wodzie przez 3-5 minut, przepłukać pod bieżącą wodą, odsączyć, a następnie dodać do zupy lub smażyć metodą stir-fry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1564 kJ/369 kcal
    Tłuszcz – 1,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 81 g
    w tym cukry – 0 g
    Błonnik – 1,9 g
    Białko – 7,5 g
    Sól – 0,07 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KAROB NIEPRAŻONY BEZGLUTENOWY BIO 200 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    9,39 

    SKŁADNIKI
    ekologiczny karob nieprażony.

    OPIS
    Ekologiczny karob to pozbawione nasion i zmielone strąki drzewa karobowego, zwanego szarańczynem strąkowym. Strąki szarańczynu, zwane również chlebem świętojańskim, wysuszone i zmielone mają ciemnobrązową barwę i mogą stanowić substytut tradycyjnego kakao. Karob polecamy do wszelkiego rodzaju wypieków, deserów i polew.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA PIKANTNA „ZIMOWE JABŁKO” BIO (20 x 2,5 g) 50 g – LEBENSBAUM (PRODUKT SEZONOWY)

    18,19 

    SKŁADNIKI
    jabłko* (33 %), dzika róża*, cynamon*, korzeń lukrecji*, korzeń cykorii*, kardamon*, imbir*, goździki*, stewia*, wanilia*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Jak promień ciepłego słońca w zimie – z jabłkiem i dziką różą w sercu, ta owocowa herbatka zapewni Ci przytulność przez najzimniejsze miesiące.
    Egzotyczne przyprawy, takie jak imbir, cynamon i kardamon, rozgrzeją Cię i powstrzymają ciemne chmury.
    Więc usiądź wygodnie z puszystymi skarpetkami i filiżanką rozgrzewającej herbatki.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 saszetkę herbatki zalać 200 ml wrzącej wody i pozostawić do zaparzenia na około 10 minut.
    Opcjonalnie można 5 saszetek herbatki zalać 1 litrem wrzącej wody i pozostawić do zaparzenia na około 10 minut.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KAKAO CEREMONIALNE BIO (TABLICZKI GORZKIE 4 x 50 g) 200 g – COCOA

    42,19 

    SKŁADNIKI
    ekologiczne nieprażone ziarno kakao 100 %.

    OPIS
    Kakao ceremonialne to specjalna forma kakao przygotowywana z ziaren kakaowca o wysokiej jakości, bez dodatku cukru lub mleka.
    Kakao ceremonialne ma bardzo intensywny smak, który może być dla niektórych ludzi zbyt gorzki.
    Warto rozpocząć, od mniejszej ilości kakao i stopniowo zwiększać jej ilość, aby dopasować smak do swoich preferencji.
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2416 kJ/586 kcal
    Tłuszcz: 52 g
    w tym kwasy nasycone: 30 g
    Węglowodany: 6,0 g
    w tym cukry: 1,5 g
    Błonnik: 23 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KETO KREM KAKAOWY Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY BIO 200 g – COCOA

    44,10 

    SKŁADNIKI
    MIGDAŁY*, substancja słodząca: erytrytol*, kakao odtłuszczone* 10 %, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), wanilia Bourbon*, lecytyny (ze słonecznika*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2019 kJ/488 kcal
    Tłuszcz – 42 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 10 g
    Węglowodany – 25 g
    w tym cukry – 2,7 g
    w tym poliole – 20 g
    Błonnik – 12 g
    Białko – 17 g
    Sól – 0,04 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KETO BIAŁKO Z GROCHU Z OLEJEM MCT BIO 600 g – COCOA

    128,39 

    SKŁADNIKI
    białko grochu* 84 %, sproszkowany olej MCT z kokosa* 12 % (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), białko ryżowe*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Wegańskie białko z grochu z olejem MCT.
    Zalecane spożycie 40 g (2 miarki).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1837 kJ/436 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,6 g
    Węglowodany: 0,16 g
    w tym cukry: 0,02 g
    Błonnik: 5,7 g
    Białko: 72 g
    Sól: 2,3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KETO OLEJ Z AWOKADO TŁOCZONY NA ZIMNO BIO 250 ml – BATOM

    28,49 

    SKŁADNIKI
    ekologiczny olej z awokado tłoczony na zimno.

    OPIS
    Olej został wyprodukowany ze starannie wyselekcjonowanych, najwyższej jakości surowca pochodzącego z certyfikowanych upraw ekologicznych. Olej jest otrzymywany z miąższu dojrzałych owoców awokado metodą tłoczenia na zimno, dzięki temu olej zachował wszystkie cenne właściwości owocu, z którego powstał. Olej z awokado jest źródłem kwasów wielonienasyconych (NNKT). Olej ten ma delikatny smak, zapach oraz piękny zielonkawy kolor.
    Stosować na zimno jako dodatek do sałatek, surówek, sosów, dipów i past.

    WARTOŚC ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 3702 kJ/884 kcal
    Tłuszcz – 100 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 18 g
    kwasy tłuszczowe jednonienasycone – 72 g
    kwasy tłuszczowe wielonienasycone – 10 g
    Węglowodany – 0 g
    w tym cukry – 0 g
    Błonnik – 0 g
    Białko – 0 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KAKAO ZIARNA SUROWE BIO 200 g – BIO PLANET

    18,49 

    SKŁADNIKI
    Ekologiczne kakao ziarna surowe 100 %.

    OPIS
    Ekologiczne surowe całe ziarna kakao, otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzują się wytrawnym kakaowym smakiem. Przetwarzane w niskich temperaturach w celu zachowania maksymalnej ilości składników odżywczych. Stanowią podstawowy składnik czekolady. Mogą stanowić bazę dla wielu produktów czekoladowych lub dodatek do wszelkiego rodzaju przekąsek, lodów, koktajli, musli, ciast, deserów, jak również do kawy i gorącej czekolady.
    Mogą stanowić bazę dla wielu produktów czekoladowych lub dodatek do wszelkiego rodzaju przekąsek, lodów, koktajli, musli, ciast, deserów, jak również do kawy i gorącej czekolady.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2795 kJ / 676 kcal
    Tłuszcz – 52 g,
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 33 g
    Węglowodany – 26 g,
    w tym cukry – 0,2 g
    Błonnik – 26 g
    Białko – 13 g
    Sól – 0,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    PRZYPRAWA DO GRZAŃCA BIO 50 g – DARY NATURY (PRODUKT SEZONOWY)

    13,09 

    SKŁADNIKI
    goździki*, cynamon*, imbir*, pigwowiec owoc*, kardamon*, gałka muszkatołowa* (w różnych proporcjach). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Jest to doskonała kompozycja ekologicznych przypraw korzennych takich jak goździki, czy imbir z dodatkiem cynamonu oraz gałki muszkatołowej.
    Połączenie wyśmienicie dobranych składników pozwoli na przygotowanie aromatycznego grzańca na bazie wina lub piwa, który doskonale sprawdzi się podczas picia w długie jesienne i zimowe wieczory.

    UWAGI
    Produkt sezonowy – dostępny od października do lutego.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    BATON OWOCOWY „ZANZIBAR” BEZGLUTENOWY BIO 40 g – ZMIANY ZMIANY

    5,79 

    SKŁADNIKI
    rodzynki*, mango*, ORZECHY NERKOWCA*, ananas*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bio Baton owocowy „Zanzibar” wyłącznie z naturalnych składników jakości ekologicznej.
    Wegański, bez dodatku cukru, bez laktozy, wykonany w technologii raw – przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej.
    Wyraźny owocowy smak, o miękkiej lekko żelowej konsystencji. Ukochany przez dzieci.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1653 kJ/394 kcal
    Tłuszcz: 13 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
    Węglowodany: 58 g
    w tym cukry: 51 g
    Białko: 7,2 g
    Sól: 0,07 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    UWAGA
    Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATA ZIELONA MATCHA BEZGLUTENOWA BIO 60 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    44,69 

    SKŁADNIKI
    herbata zielona Matcha w proszku* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Ekologiczna Matcha to sproszkowana zielona herbata. Proces przygotowywania herbaty to prawdziwa ceremonia, doświadczenie dla zmysłów. Dzięki walorom smakowym, Matcha wykorzystywana jest również jako dodatek do wypieków, lodów, koktajli.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 łyżeczkę matchy zalej niewielką ilością wody o temperaturze do 80°C i dokładnie wymieszaj. Następnie dolej kolejną porcję wody wedle uznania. 1 łyżeczka starcza zwykle na 200 – 250 ml herbaty.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (RYŻOWY ZE SZPINAKIEM) LASAGNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – VENETA

    15,39 

    SKŁADNIKI
    mąka ryżowa* 97 %, szpinak w proszku* 3 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny makaron lasagne to produkt dedytkowany wszystkim zwolennikom kuchni włoskiej. Nasza wersja jest przeznaczona również dla osób z nietolerancją glutenu. Teraz każdy może cieszyć się włoskimi smakami. Makaron idealnie sprawdzi się z farszami mięsnymi, warzywnymi lub serowywmi z dodatkiem pysznych sosów.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zanurz makaron w gorącej wodzie na 8 minut. Po tym czasie, ułóż makaron w naczyniu żaroodpornym, przełóż dowolnym farszem i piecz przez 15 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1609 kJ/380 kcal
    Tłuszcz: 0,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 84 g
    w tym cukry: 0,2 g
    Błonnik: 1,9 g
    Białko: 8,4 g
    Sól: <0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać soję

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródła ciepła.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
top
X