Wyświetlanie 1825–1836 z 1907 wyników
MAKARON (Z RYŻU BRĄZOWEGO) VERMICELLI 220 g – MERRE
0,00 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka ryżowa 90 %, woda.OPIS
Makaron powstały z mąki ryżowej uzyskanej z pełnego, nieoczyszczonego ziarna. Dzięki temu zachowuje mikroelementy, błonnik i witaminy.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Moczyć ze wrzącej wodzie przez 3-5 minut, przepłukać pod bieżącą wodą, odsączyć, a następnie dodać do zupy lub smażyć metodą stir-fry.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1564 kJ/369 kcal
Tłuszcz – 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 81 g
w tym cukry – 0 g
Błonnik – 1,9 g
Białko – 7,5 g
Sól – 0,07 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.Qty:KAROB NIEPRAŻONY BEZGLUTENOWY BIO 200 g – PIĘĆ PRZEMIAN
9,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczny karob nieprażony.OPIS
Ekologiczny karob to pozbawione nasion i zmielone strąki drzewa karobowego, zwanego szarańczynem strąkowym. Strąki szarańczynu, zwane również chlebem świętojańskim, wysuszone i zmielone mają ciemnobrązową barwę i mogą stanowić substytut tradycyjnego kakao. Karob polecamy do wszelkiego rodzaju wypieków, deserów i polew.INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHYZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.Qty:HERBATKA PIKANTNA „ZIMOWE JABŁKO” BIO (20 x 2,5 g) 50 g – LEBENSBAUM (PRODUKT SEZONOWY)
18,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
jabłko* (33 %), dzika róża*, cynamon*, korzeń lukrecji*, korzeń cykorii*, kardamon*, imbir*, goździki*, stewia*, wanilia*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Jak promień ciepłego słońca w zimie – z jabłkiem i dziką różą w sercu, ta owocowa herbatka zapewni Ci przytulność przez najzimniejsze miesiące.
Egzotyczne przyprawy, takie jak imbir, cynamon i kardamon, rozgrzeją Cię i powstrzymają ciemne chmury.
Więc usiądź wygodnie z puszystymi skarpetkami i filiżanką rozgrzewającej herbatki.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 saszetkę herbatki zalać 200 ml wrzącej wody i pozostawić do zaparzenia na około 10 minut.
Opcjonalnie można 5 saszetek herbatki zalać 1 litrem wrzącej wody i pozostawić do zaparzenia na około 10 minut.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:KAKAO CEREMONIALNE BIO (TABLICZKI GORZKIE 4 x 50 g) 200 g – COCOA
42,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczne nieprażone ziarno kakao 100 %.OPIS
Kakao ceremonialne to specjalna forma kakao przygotowywana z ziaren kakaowca o wysokiej jakości, bez dodatku cukru lub mleka.
Kakao ceremonialne ma bardzo intensywny smak, który może być dla niektórych ludzi zbyt gorzki.
Warto rozpocząć, od mniejszej ilości kakao i stopniowo zwiększać jej ilość, aby dopasować smak do swoich preferencji.
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2416 kJ/586 kcal
Tłuszcz: 52 g
w tym kwasy nasycone: 30 g
Węglowodany: 6,0 g
w tym cukry: 1,5 g
Błonnik: 23 g
Białko: 12 g
Sól: 0,2 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:KETO KREM KAKAOWY Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY BIO 200 g – COCOA
44,10 złQuick ViewSKŁADNIKI
MIGDAŁY*, substancja słodząca: erytrytol*, kakao odtłuszczone* 10 %, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), wanilia Bourbon*, lecytyny (ze słonecznika*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2019 kJ/488 kcal
Tłuszcz – 42 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 10 g
Węglowodany – 25 g
w tym cukry – 2,7 g
w tym poliole – 20 g
Błonnik – 12 g
Białko – 17 g
Sól – 0,04 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:KETO BIAŁKO Z GROCHU Z OLEJEM MCT BIO 600 g – COCOA
128,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
białko grochu* 84 %, sproszkowany olej MCT z kokosa* 12 % (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), białko ryżowe*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Wegańskie białko z grochu z olejem MCT.
Zalecane spożycie 40 g (2 miarki).WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1837 kJ/436 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,6 g
Węglowodany: 0,16 g
w tym cukry: 0,02 g
Błonnik: 5,7 g
Białko: 72 g
Sól: 2,3 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:KETO OLEJ Z AWOKADO TŁOCZONY NA ZIMNO BIO 250 ml – BATOM
28,49 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczny olej z awokado tłoczony na zimno.OPIS
Olej został wyprodukowany ze starannie wyselekcjonowanych, najwyższej jakości surowca pochodzącego z certyfikowanych upraw ekologicznych. Olej jest otrzymywany z miąższu dojrzałych owoców awokado metodą tłoczenia na zimno, dzięki temu olej zachował wszystkie cenne właściwości owocu, z którego powstał. Olej z awokado jest źródłem kwasów wielonienasyconych (NNKT). Olej ten ma delikatny smak, zapach oraz piękny zielonkawy kolor.
Stosować na zimno jako dodatek do sałatek, surówek, sosów, dipów i past.WARTOŚC ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 3702 kJ/884 kcal
Tłuszcz – 100 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 18 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone – 72 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone – 10 g
Węglowodany – 0 g
w tym cukry – 0 g
Błonnik – 0 g
Białko – 0 g
Sól – 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.Qty:KAKAO ZIARNA SUROWE BIO 200 g – BIO PLANET
18,49 złQuick ViewSKŁADNIKI
Ekologiczne kakao ziarna surowe 100 %.OPIS
Ekologiczne surowe całe ziarna kakao, otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzują się wytrawnym kakaowym smakiem. Przetwarzane w niskich temperaturach w celu zachowania maksymalnej ilości składników odżywczych. Stanowią podstawowy składnik czekolady. Mogą stanowić bazę dla wielu produktów czekoladowych lub dodatek do wszelkiego rodzaju przekąsek, lodów, koktajli, musli, ciast, deserów, jak również do kawy i gorącej czekolady.
Mogą stanowić bazę dla wielu produktów czekoladowych lub dodatek do wszelkiego rodzaju przekąsek, lodów, koktajli, musli, ciast, deserów, jak również do kawy i gorącej czekolady.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2795 kJ / 676 kcal
Tłuszcz – 52 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 33 g
Węglowodany – 26 g,
w tym cukry – 0,2 g
Błonnik – 26 g
Białko – 13 g
Sól – 0,2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:PRZYPRAWA DO GRZAŃCA BIO 50 g – DARY NATURY (PRODUKT SEZONOWY)
13,09 złQuick ViewSKŁADNIKI
goździki*, cynamon*, imbir*, pigwowiec owoc*, kardamon*, gałka muszkatołowa* (w różnych proporcjach). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Jest to doskonała kompozycja ekologicznych przypraw korzennych takich jak goździki, czy imbir z dodatkiem cynamonu oraz gałki muszkatołowej.
Połączenie wyśmienicie dobranych składników pozwoli na przygotowanie aromatycznego grzańca na bazie wina lub piwa, który doskonale sprawdzi się podczas picia w długie jesienne i zimowe wieczory.UWAGI
Produkt sezonowy – dostępny od października do lutego.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscuQty:BATON OWOCOWY „ZANZIBAR” BEZGLUTENOWY BIO 40 g – ZMIANY ZMIANY
5,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
rodzynki*, mango*, ORZECHY NERKOWCA*, ananas*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Bio Baton owocowy „Zanzibar” wyłącznie z naturalnych składników jakości ekologicznej.
Wegański, bez dodatku cukru, bez laktozy, wykonany w technologii raw – przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej.
Wyraźny owocowy smak, o miękkiej lekko żelowej konsystencji. Ukochany przez dzieci.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1653 kJ/394 kcal
Tłuszcz: 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry: 51 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,07 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.UWAGA
Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:HERBATA ZIELONA MATCHA BEZGLUTENOWA BIO 60 g – PIĘĆ PRZEMIAN
44,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
herbata zielona Matcha w proszku* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).OPIS
Ekologiczna Matcha to sproszkowana zielona herbata. Proces przygotowywania herbaty to prawdziwa ceremonia, doświadczenie dla zmysłów. Dzięki walorom smakowym, Matcha wykorzystywana jest również jako dodatek do wypieków, lodów, koktajli.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 łyżeczkę matchy zalej niewielką ilością wody o temperaturze do 80°C i dokładnie wymieszaj. Następnie dolej kolejną porcję wody wedle uznania. 1 łyżeczka starcza zwykle na 200 – 250 ml herbaty.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MAKARON (RYŻOWY ZE SZPINAKIEM) LASAGNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – VENETA
15,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka ryżowa* 97 %, szpinak w proszku* 3 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny makaron lasagne to produkt dedytkowany wszystkim zwolennikom kuchni włoskiej. Nasza wersja jest przeznaczona również dla osób z nietolerancją glutenu. Teraz każdy może cieszyć się włoskimi smakami. Makaron idealnie sprawdzi się z farszami mięsnymi, warzywnymi lub serowywmi z dodatkiem pysznych sosów.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zanurz makaron w gorącej wodzie na 8 minut. Po tym czasie, ułóż makaron w naczyniu żaroodpornym, przełóż dowolnym farszem i piecz przez 15 minut.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1609 kJ/380 kcal
Tłuszcz: 0,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 84 g
w tym cukry: 0,2 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 8,4 g
Sól: <0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać sojęZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródła ciepła.Qty: