MARANTA – SKROBIA Z KORZENIA BEZGLUTENOWA BIO 800 g – HORECA (TERRASANA)

OPAKOWANIA HURTOWE

Wyświetlanie 37–37 z 37 wyników

  • 0 out of 5

    MARANTA – SKROBIA Z KORZENIA BEZGLUTENOWA BIO 800 g – HORECA (TERRASANA)

    46,80 

    SKŁADNIKI
    100% maranta trzcinowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Maranta trzcinowata jest dobrym środkiem wiążącym, może być używana do przygotowywania i zagęszczania wielu potraw: klarownych zup i sosów,puddingów, ciastek, galaretek , budyniów, lodów oraz wypieków dla dzieci. W diecie bezglutenowej świetnie sprawdza się w charakterze zagęstnika, a także zamiennika mąk glutenowych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1519 kJ / 362 kcal
    Tłuszcz – 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 88,2 g
    w tym cukry – 0 g
    Błonnik – 3,4 g
    Białko – 0,3 g
    Sól – 0 g

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 łyżkę maranty wymieszać z 250 ml zimnej wody, następnie dodać do gorącego dania i podgrzewać do momentu, aż zgęstnieje.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
top
X