MAKARON (GRYCZANY Z BATATAMI) NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – TERRASANA

Paczkomat Inpost

Wyświetlanie 2533–2544 z 2601 wyników

  • 0 out of 5

    MAKARON (GRYCZANY Z BATATAMI) NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – TERRASANA

    17,79 

    SKŁADNIKI
    mąka gryczana*, mąka ze słodkich ziemniaków (batatów)* 5 %, woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3-4 minuty, odcedź makaron na sitku.

    WARTOŚC ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1449 kJ / 345 kcal
    Tłuszcz – 3,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,9 g
    Węglowodany – 65,5 g
    w tym cukry – 0 g
    Błonnik – 5,5 g
    Białko – 10,9 g
    Sól – 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (KONJAC) TYPU NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) – BETTER THAN FOODS

    8,59 

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron noodle konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 35 kJ / 9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ, OWIES i SIARCZYNY

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Sposób przygotowania I: Odsączyć na sitku, przepłukać zimną wodą, dodać do ulubionej potrawy.
    Sposób przygotowania II : Gotować minutę, odsączyć, dodać do ulubionej potrawy.
    Sposób przygotowania III : Smażyć przez minutę na patelni, dodać do ulubionej potrawy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 2 dni

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MĄKA MIGDAŁOWA BIO 100 g – BIO PLANET

    13,49 

    SKŁADNIKI
    ekologiczne mielone MIGDAŁY 100 %.

    OPIS
    Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem. Jest zaskakująco sycąca. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Polecamy także jako alternatywę dla tradycyjnej mąki do wypieku ciast i pieczywa.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 2547 kJ/616 kcal
    Tłuszcz 53 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,0 g
    Węglowodany 8,8 g
    w tym cukry 4,6 g
    Błonnik 9,9 g
    Białko 21 g
    Sól 0,05 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać alergeny: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (KONJAC) UDON BEZGLUTENOWY 270 g (200 g) – DIET-FOOD

    8,99 

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac, wodorotlenek wapnia.

    OPIS
    Głównym składnikiem jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
    Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 33 kJ/8 kcal
    Tłuszcz: <0,1 g
    w tym kwasy nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 1,1 g
    w tym cukry: <0,2 g
    Błonnik: 1,8 g
    Białko: <0,3 g
    Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od 5 °C do 28 °C.
    Nie zamrażać. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MIKOŁAJ Z CZEKOLADY O SMAKU PIERNIKOWYM BIO 75 g – COCOA (PRODUKT SEZONOWY)

    22,48 

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakaowca*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, mieszanka przypraw 1,5 % (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2654 kJ/640 kcal
    Tłuszcz: 44 g
    w tym kwasy nasycone: 28 g
    Węglowodany: 39 g
    w tym cukry: 34 g
    Błonnik: 6,6 g
    Białko: 6,3 g
    Sól: 0,17 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł ciepła i nasłonecznienia.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    TAPIOKA (SKROBIA Z MANIOKU) 400 g – MERRE

    0,00 

    SKŁADNIKI
    skrobia z tapioki 100 %.

    OPIS
    Powstaje ze skrobi manioku, ma neutralny smak i nie powoduje alergii. Używana głównie do zagęszczenia zup, sosów, musów i lukrów.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Odmierzoną porcję rozprowadzić w niewielkiej ilości wody, dodać następnie do potrawy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1499 kJ/353 kcal
    Tłuszcz – 1,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 85 g
    w tym cukry – 0 g
    Białko – 0,6 g
    Sól – 0,03 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CHLEB LNIANY SUSZONY ZE SŁONECZNIKIEM BEZGLUTENOWY BIO 70 g – PAPAGRIN

    18,09 

    SKŁADNIKI
    siemię lniane* (62 %), słonecznik* (28 %), SEZAM*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt powstały poprzez wymieszanie i wysuszenie ziaren słonecznika, lnu i SEZAMU.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2090 kJ/506 kcal
    Tłuszcz: 38 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4 g
    Węglowodany: 29 g
    w tym cukry: 4 g
    Białko: 25 g
    Sól: 0,54 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    TRUFLE CAŁE W ZALEWIE 50 g (35 g) – MARIO F (TARTUFO ESTIVO)

    100,79 

    SKŁADNIKI
    trufle letnie (Tuber Aestivum Vitt.), woda, sól.

    OPIS
    Letnia wersja trufli jest nadzwyczaj pożądana, gdyż zawiera cenne składniki odżywcze. Tak naprawdę trufle letnie w kawałkach są tym, czym jeszcze 15 lat temu był na stołach homar.
    Trufle letnie to rzadkie grzyby, które występują w większych ilościach na terenie Włoch. Są tak cenne, iż mieszkańcy kontrolują ich zbiór.
    Trufle letnie świetnie komponują się z sosami, sałatami, potrawami z dziczyzny i wołowiny. Smakosze lubią je dodawać do małż. Trufla letnia doskonale sprawdza się jako grzyb przyprawowy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 154 kJ/37 kcal
    Tłuszcz – 1,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 1,0 g
    w tym cukry – 1,0 g
    Białko – 5,9 g
    Sól – 1,50 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce do 7 dni.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    WITAMINA A W KROPLACH (700 mcg) 30 ml – SOUL FARM

    19,69 

    SKŁADNIKI
    mix oliwy z oliwek i oleju słonecznikowego, witamina A (palmitynian retinylu).

    Składniki w porcji dziennej (5 kropli)
    Witamina A (palmitynian retinylu) – 700 mcg (87,5 %*)
    *dzienna referencyjna wartość spożycia witaminy A (dla osoby dorosłej)

    OPIS
    Suplement diety. Witamina A została pozyskana z oleju słonecznikowego.
    Opakowanie zawiera 900 kropli, 180 porcji.

    SPOSÓB UŻYCIA
    Odmierzyć 5 kropli na łyżeczkę i spożyć lub dodać do wody, soku lub innego napoju.
    Przed użyciem wstrząsnąć.

    ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
    Produkt nie powinien być stosowany przez osoby uczulone na którykolwiek ze składników preparatu.
    Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety.
    Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
    Ważne jest prowadzenie zdrowego trybu życia i zrównoważonego sposobu żywienia.
    Stosowanie suplementu diety w okresie ciąży lub w okresie karmienia piersią należy skonsultować z lekarzem.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLEJ MCT SPROSZKOWANY KETO BIO 100 g – BATOM

    27,99 

    SKŁADNIKI
    sproszkowany olej MCT* 100 % (trójglicerydy średniołańcuchowe* 70 %, błonnik akacjowy* 30 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Uzupełnia codzienną dietę w średniołańcuchowe kwasy tłuszczowe (kwas kaprynowy i kaprylowy), Neutralny w smaku, rozpuszczalny w zimnej wodzie. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
    Może być stosowany jako dodatek do kawy, koktajli, napojów proteinowych. Polecany w diecie ketogenicznej oraz dla osób aktywnych fizycznie.
    Zawartość średniołańcuchowych kwasów tłuszczowych:
    kwas kaprylowy – 350 mg/g
    kwas kaprynowy – 245 mg/g

    ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
    1 łyżeczka proszku dziennie (5 g).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2878 kJ/688 kcal
    Tłuszcz: 70 g
    w tym kwasy nasycone: 70 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 29 g
    Białko: 0,3 g
    Sól: 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (KONJAC) TYPU NOODLE SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) – BETTER THAN FOODS

    9,59 

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron spaghetti konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana jest w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ, OWIES i SIARCZYNY

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Sposób przygotowania I: Odsączyć na sitku, przepłukać zimną wodą, dodać do ulubionej potrawy.
    Sposób przygotowania II : Gotować minutę, odsączyć, dodać do ulubionej potrawy.
    Sposób przygotowania III : Smażyć przez minutę na patelni, dodać do ulubionej potrawy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron
    przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 2 dni

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (KONJAC) TYPU NOODLE W KSZTAŁCIE RYŻU BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) – BETTER THAN FOODS

    9,59 

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron ryżowy konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ, OWIES i SIARCZYNY

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Sposób przygotowania I: Odsączyć na sitku, przepłukać zimną wodą, dodać do ulubionej potrawy.
    Sposób przygotowania II : Gotować minutę, odsączyć, dodać do ulubionej potrawy.
    Sposób przygotowania III : Smażyć przez minutę na patelni, dodać do ulubionej potrawy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 2 dni

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
top
X