Wyświetlanie 2521–2532 z 2601 wyników
SOS POMIDOROWY Z TOSKAŃSKICH POMIDORÓW Z OLIWKAMI BEZGLUTENOWY BIO 340 g – AZIENDA OLEARIA CHIANTI
17,49 złQuick ViewSKŁADNIKI
pomidory* 80 %, oliwki* 10 %, cebula*, oliwa z oliwek extra virgin* 5 %, marchew*, sól morska, SELER*, papryczka chili*, bazylia*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt gotowy do polania bezpośrednio na świeżo odcedzony makaron.
Aby wzmocnić aromat i smak składników, wskazane jest podgrzanie sosu na małym ogniu lub w kuchence mikrofalowejWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 175 kJ/42 kcal
Tłuszcz – 1,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,3 g
Węglowodany – 4,1 g
w tym cukry – 2,7 g
Błonnik – 1,6 g
Białko – 1,3 g
Sól – 1,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.Qty:PROBIOTYCZNY EKSTRAKT ZIOŁOWY PROBIOBORELIO BEZGLUTENOWY BIO (2 x 300 ml) 600 ml – JOY DAY (ZIOŁA JĘDRZEJA)
149,79 złQuick ViewSKŁADNIKI EKOLOGICZNE
Probiotyczny ekstrakt roślinny Zioła Jędrzeja ProbioBorelio I
ekstrakt z fermentowanych składników roślinnych 100% [w tym: korzeń kurkumy (33,1%), korzeń imbiru* (33,1%), cebula czosnku (14%), korzeń żeń-szenia syberyjskiego (8,2%), korzeń arcydzięgla (5%), ziarna pieprzu czarnego (3,3%), ziele oregano (3,3%), zestaw żywych i aktywnych szczepów bakterii probiotycznych w formie płynnej (min. 2×10*7 jtk/ml) w tym: Lactobacillus rhamnosus GG, L. rhamnosus LR 04, L. rhamnosus LR 05, L. acidophilus LA 1, L. delbrueckii ssp. bulgaricus LB 2, L. casei 101/37, L. plantarum LP 02, L. plantarum LP 01, L. fermentum LF2, Bifidobacterium breve BL 10, B. breve Bbr 8, B. longum BL 03, B. animalis ssp. lactis Bi 1, Streptococcus thermophilus Z 57, S. thermophilus 9 Y.
Probiotyczny ekstrakt roślinny Zioła Jędrzeja ProbioBorelio II
ekstrakt z fermentowanych składników roślinnych 100% [w tym: ziele moringi (36,7%) korzeń vilcacora (12,2%) ziele czystka (7,3%) ziele szczeci pospolitej (7,3%) ziele rdestu ptasiego (7,3%) owoce głogu (7,3%) kwiat czarnego bzu (7,3%) ziele skrzypu polnego (7,3%) korzeń hakorośli – czarci pazur (7,3%) zestaw żywych i aktywnych szczepów bakterii probiotycznych w formie płynnej (min. 2×10*7 jtk/ml) w tym: Lactobacillus rhamnosus GG, L. rhamnosus LR 04, L. rhamnosus LR 05, L. acidophilus LA 1, L. delbrueckii ssp. bulgaricus LB 2, L. casei 101/37, L. plantarum LP 02, L. plantarum LP 01, L. fermentum LF2, Bifidobacterium breve BL 10, B. breve Bbr 8, B. longum BL 03, B. animalis ssp. lactis Bi 1, Streptococcus thermophilus Z 57, S. thermophilus 9 Y.OPIS
Opakowanie zawiera: Probiotyczny ekstrakt roślinny Zioła Jędrzeja ProbioBorelio I, Probiotyczny ekstrakt roślinny Zioła Jędrzeja ProbioBorelio II.
Charakteryzuje się świeżym ziołowym aromatem i naturalnym orzeźwiającym smakiem. Bez dodatku cukrów i substancji słodzących. Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt nieklarowany, niepasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml
Probiotyczny ekstrakt roślinny Zioła Jędrzeja ProbioBorelio I
Wartość energetyczna – 72 kJ/17 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 3,8 g
w tym cukry – <0,5 g
Błonnik – <0,5 g
Białko – <0,5 g
Sól – <0,01 gProbiotyczny ekstrakt roślinny Zioła Jędrzeja ProbioBorelio II
Wartość energetyczna – 247 kJ/59 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 12 g
w tym cukry – <1,5 g
Błonnik – <1,5 g
Białko – <2,0 g
Sól – 0,06 gZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
7,5 ml 2 razy dziennie (rano i wieczorem) rozcieńczony w ok. 50 ml wody lub innego napoju. ProbioBorelio I należy przyjmować razem z ProbioBorelio II (każdy z produktów po 7,5 ml 2 razy dziennie).
Przed otwarciem butelki, zawartość zdecydowanie wymieszać. Nie przekraczać dziennej zalecanej porcji do spożycia.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
Kwasowość suplementu oraz mogące powstawać: osad na dnie butelki, biały nalot na powierzchni, gazy są naturalnym efektem procesu fermentacji.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Szczelnie dokręconą butelkę przechowywać w miejscu chłodnym i przyciemnionym. Po otwarciu spożyć w ciągu 30 dni. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.Qty:KREM KAKAOWY Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY KETO BIO 200 g – COCOA
44,10 złQuick ViewSKŁADNIKI
MIGDAŁY*, substancja słodząca: erytrytol*, kakao odtłuszczone* 10 %, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), wanilia Bourbon*, lecytyny (ze słonecznika*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2019 kJ/488 kcal
Tłuszcz – 42 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 10 g
Węglowodany – 25 g
w tym cukry – 2,7 g
w tym poliole – 20 g
Błonnik – 12 g
Białko – 17 g
Sól – 0,04 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MAKARON (RYŻOWY) NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – TERRASANA
17,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka z ryżu białego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3 minuty, odcedź makaron na sitku.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1449 kJ / 345 kcal
Tłuszcz – 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,9 g
Węglowodany – 72,7 g
w tym cukry – 0 g
Błonnik – 1,8 g
Białko – 7,3 g
Sól – 0 gINFORMACJA ALERGENNA
może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – TERRASANA
17,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka z ryżu brązowego*, woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut, odcedź makaron na sitku.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1298 kJ / 309 kcal
Tłuszcz – 2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,9 g
Węglowodany – 63,6 g
w tym cukry – 0 g
Błonnik – 1,8 g
Białko – 5,5 g
Sól – 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MAKARON (RYŻOWY RAZOWY Z DYNIĄ I IMBIREM) NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – TERRASANA
17,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka z ryżu brązowego*, mąka z dyni* (5 %), imbir* (0,5 %), woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron na sitku.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1449 kJ / 345 kcal
Tłuszcz – 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,9 g
Węglowodany – 65,5 g
w tym cukry – 0 g
Błonnik – 5,5 g
Białko – 10,9 g
Sól – 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNEZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MAKARON (RYŻOWY RAZOWY Z WAKAME) NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – TERRASANA
17,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka z ryżu brązowego*, wodorosty wakame* (0,5 %), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3-4 minuty, odcedź makaron na sitkuWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1449 kJ / 345 kcal
Tłuszcz – 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,9 g
Węglowodany – 65,5 g
w tym cukry – 0 g
Błonnik – 5,5 g
Białko – 10,9 g
Sól – 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MAKARON (GRYCZANY Z BATATAMI) NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – TERRASANA
17,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka gryczana*, mąka ze słodkich ziemniaków (batatów)* 5 %, woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3-4 minuty, odcedź makaron na sitku.WARTOŚC ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1449 kJ / 345 kcal
Tłuszcz – 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,9 g
Węglowodany – 65,5 g
w tym cukry – 0 g
Błonnik – 5,5 g
Białko – 10,9 g
Sól – 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNEZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MAKARON (KONJAC) TYPU NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) – BETTER THAN FOODS
8,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Makaron noodle konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 35 kJ / 9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ, OWIES i SIARCZYNYSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Sposób przygotowania I: Odsączyć na sitku, przepłukać zimną wodą, dodać do ulubionej potrawy.
Sposób przygotowania II : Gotować minutę, odsączyć, dodać do ulubionej potrawy.
Sposób przygotowania III : Smażyć przez minutę na patelni, dodać do ulubionej potrawy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 2 dniQty: