SZCZOTKA DO MYCIA JARZYN WŁÓKNO Z AGAWY I UNION – STARMANN

Paczkomat Inpost

Wyświetlanie 1837–1848 z 2583 wyników

  • 0 out of 5

    SZCZOTKA DO MYCIA JARZYN WŁÓKNO Z AGAWY I UNION – STARMANN

    17,29 

    SKŁADNIKI
    drewno bukowe, miękkie włókno tampico (agawa) i twarde włókno union (mieszanka tampico i bassina)

    OPIS
    Z jednej strony szczotki jest włókno tampico, które mięknie w wodzie a po drugiej stronie włókno union do silniejszych zabrudzeń. Szczotka do mycia jarzyn. Dokładnie wyczyści buraki, SELER, marchew, cytrusy itd.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (Z SERCA PALMY TYPU NOODLE) (W PUSZCE) BEZGLUTENOWY 220 g – DIET-FOOD

    11,90 

    SKŁADNIKI
    serce (rdzeń) palmy (Bactris Gasipaes), woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

    OPIS
    Nasz makaron jest wykonany z samego rdzenia (serca) palmy z gatunku Bactris Gasipaes.
    Seria nowych bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę!
    Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów oraz makaronów bazujących na składzie mąki z soii, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.
    Klasyczny makron jajeczny zawiera GLUTEN, który występuje głównie w mące zbóż użytych do produkcji masy makaronowej.
    Nasz makaron z serca palmy nie zawiera glutenu, do produkcji makaronu wykorzystujemy tylko serca “rdzeń” młodych nierozwiniętych liści palmy.
    Nie dodajemy innych składników, które mogą zawierać GLUTEN tak szkodliwy dla organizmu ludzkiego.
    Spożywanie glutenu szczególnie nie jest polecane w przypadku choroby tj. Hashimoto

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Włóż makaron do miski i podgrzej przez 2-5 minut. Odcedzić i wypłukać makaron przed użyciem.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 88 kJ/ 21 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 3,2 g
    w tym cukry: 1,3 g
    Białko: 1 g
    Sól: 0,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CIASTKA KOKOSOWE Z CZARNĄ PORZECZKĄ BIO 80 g – DIET-FOOD

    13,20 

    SKŁADNIKI
    czarna porzeczka* 50 %, wiórki kokosowe* 30 %, cukier kokosowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    RAW Coco Cookies to pyszne ciastka na bazie wiórków kokosowych z dodatkiem owoców. Znajdziesz tu jedynie ekologicznie certyfikowane składniki, które wysuszyliśmy w temperaturze RAW (42˚C), byś mógł zjeść w pełni wartościową i zdrową przekąskę. Ponadto, ciastka są wykonane metodami, które są dla nas ważne: ręcznie i suszone w niskiej temperaturze. Są doskonałą przekąską w dla dzieci i dorosłych ciągu dnia, w podróży czy też w pracy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1338 kJ/322 kcal
    Tłuszcz – 21 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 19 g
    Węglowodany – 28 g
    w tym cukry – 23 g
    Błonnik – 9 g
    Białko – 3 g
    Sól – 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać GLUTEN, ORZECHY, soję

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CIASTKA Z MALINĄ BIO 100 g – DIET-FOOD

    15,30 

    SKŁADNIKI
    malina* 42 %, prażone chipsy kokosowe*, syrop kokosowy*, mielone jabłko*, siemię lniane mielone odtłuszczone*, siemię lniane brązowe ziarno*, nasiona słonecznika* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Nasze ciasteczka zawierają tylko naturalne bio składniki – świeże maliny, cenne nasiona lnu i słonecznika, syrop kokosowy i chrupiące płatki kokosowe.
    Ponadto, ciastka są wykonane metodami, które są dla nas ważne: ręcznie i suszone w niskiej temperaturze.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1385 kJ/334 kcal
    Tłuszcz – 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 15 g
    Węglowodany – 28 g
    w tym cukry – 17 g
    Błonnik – 13 g
    Białko – 9 g
    Sól – 0,06 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać GLUTEN, ORZECHY, soję

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchymi chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknij opakowanie.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MASŁO SHEA 50 ml – ETJA

    15,60 

    SKŁADNIKI
    Butyrospermum Parkii Seed Oil

    OPIS
    Naturalne, nierafinowane, tłoczone na zimno, MASŁO Shea z nasion drzewa masłowego. Posiada naturalną allantoinę, NNKT, wit. A, E i F. Zwiększa elastyczność, wygładza, regeneruje, pielęgnuje oraz chroni skórę przed złym wpływem czynników zewnętrznych tworząc delikatną powłokę na skórze. Dodatkowo chroni przed wysuszeniem, starzeniem i wspomaga utrzymanie wody w komórkach skóry. Przyspiesza gojenie się ran, podrażnień, stanów zapalnych oraz poparzeń słonecznych.
    Jest naturalnym filtrem UV. Rewitalizuje oraz nadaje połysk włosom suchym i zniszczonym. Doskonałe do każdego rodzaju cery.
    Naturalny dodatek do kremów, balsamów i odżywek do włosów.
    Bez konserwantów, barwników i parabenów.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLEJ Z KIEŁKÓW PSZENICY 50 ml – ETJA

    20,00 

    SKŁADNIKI
    Olej z kiełków PSZENICY (Triticum Vulgare Germ Oil).

    OPIS
    Naturalny, nierafinowany, tłoczony na zimno olej, który otrzymywany jest z kiełków pszenicy. Bogaty w proteiny, kwasy tłuszczowe oraz dużą zawartość witamin A, B, D i E (naturalny antyutleniacz). Nadaje skórze gładkość i miękkość. Działa nie tylko na powierzchni skóry, ale łatwo przenika do naskórka. Idealny do wysuszonej i łuszczącej się skóry. Regeneruje wnętrze włosów, odtwarza ich naturalną osłonkę i wygładza ich powierzchnię. Chroni przed nadmierną utratą wody oraz promieniowaniem UV. Przestrzegamy jednak osoby uczulone na pszenicę przed stosowaniem, gdyż może wywołać reakcję uczuleniową.
    Idealny do wysuszonej i łuszczącej się skóry. Naturalny dodatek do kremów, balsamów i odżywek do włosów.
    Stosować do masażu, pielęgnacji skóry, kąpieli, pielęgnacji zniszczonych i suchych włosów.
    Przebadany dermatologicznie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    PAPIER OWOCOWY JABŁKO – RABARBAR BIO 25 g – DIET-FOOD

    9,69 

    SKŁADNIKI
    jabłko* 90 %, rabarbar* 10 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Papier owocowy – 100 % bio owoców – doskonała przekąska bez cukru, barwników i polepszaczy. Nie poprawiamy natury, wyciągamy z niej, to co najlepsze.
    Owoce są blendowane na puree a poźniej długo suszone, w ten sposób powstają cienkie papiery owocowe o intensywnym smaku, aromacie, pięknym kolorze i fakturze.
    Papier może być spożywany w różny sposób – można go ciąć, rwać, składać; może być dodatkiem i ozdobą deserów, ciast, jogurtów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1352 kJ/320 kcal
    Tłuszcz: 0,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 66 g
    w tym cukry: 63 g
    Błonnik: 16 g
    Białko: 4,1 g
    Sól: 0,01 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać GLUTEN, ORZECHY, SOJĘ

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CURRY CZERWONE DEMETER BIO 55 g – LEBENSBAUM

    24,70 

    SKŁADNIKI
    papryka, chili*, kurkuma, czosnek, imbir*, trawa cytrynowa, hibiskus*, kolendra, fenkuł, kozieradka, pieprz (* certyfikowany składnik ekologiczny, składniki rolnictwa biodynamicznego)

    OPIS
    Przyprawa do dań z ryżu, mięsnych oraz jako dodatek do sosów.
    Idealnie nadaje się również do przyprawiania potraw rybych oraz sałatek.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać GORCZYCĘ i SELER.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MĄKA AMARANTUSOWA BIO 400 g – BIO PLANET

    10,49 

    SKŁADNIKI
    ekologiczna mąka amarantusowa 100%.

    OPIS
    Ekologiczna mąka amarantusowa otrzymywana jest z ziaren amarantusa. Nadaje wypiekom lekko orzechowy smak. Bardzo dobrze miesza się z innymi mąkami. Polecamy do ciast, ciasteczek, słodkich naleśników, racuchów, makaronów oraz jako cenny dodatek do chleba.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1556 kJ / 369 kcal
    Tłuszcz – 7,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,0 g
    Węglowodany – 59 g
    w tym cukry – 2,0 g
    Błonnik – 7,0 g
    Białko – 14 g
    Sól – 0,01 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, soję.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (Z SERCA PALMY TYPU NOODLE SPAGHETTI) (W PUSZCE) BEZGLUTENOWY 220 g – DIET-FOOD

    11,90 

    SKŁADNIKI
    serce (rdzeń) palmy (Bactris Gasipaes), woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

    OPIS
    Nasz makaron jest wykonany z samego rdzenia (serca) palmy z gatunku Bactris Gasipaes. Seria nowych bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan.
    Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów oraz makaronów bazujących na składzie mąki z soii, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.
    Klasyczny makron jajeczny zawiera GLUTEN, który występuje głównie w mące zbóż użytych do produkcji masy makaronowej.
    Nasz makaron z serca palmy nie zawiera glutenu, do produkcji makaronu wykorzystujemy tylko serca “rdzeń” młodych nierozwiniętych liści palmy.
    Nie dodajemy innych składników, które mogą zawierać GLUTEN tak szkodliwy dla organizmu ludzkiego.
    Spożywanie glutenu szczególnie nie jest polecane w przypadku choroby tj. Hashimoto

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Włóż makaron do miski i podgrzej przez 2-5 minut. Odcedzić i wypłukać makaron przed użyciem.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 88 kJ/ 21 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 3,2 g
    w tym cukry: 1,3 g
    Białko: 1 g
    Sól: 0,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    BIAŁKO KONOPNE KAKAOWE BEZGLUTENOWE BIO 400 g – PURASANA

    80,19 

    SKŁADNIKI
    białko konopne w proszku*, kakao w proszku*, cukier kokosowy*, sól himalajska (*certyfikowany składnik ekologiczny). Nie zawiera tetrahydrokannabinol – THC.

    OPIS
    Wegański 100 % proszek konopi z 50 % białka, zawiera niezbędne aminokwasy. Średnia porcja zawiera 15 g białka. Białko pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej. Wysokiej jakości białko z nasion tłoczonych na zimno.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1,5 miarki proszku (30-35 g) dodać do 300-350 ml MLEKA, napoju roślinnego, soku owocowego lub smoothie i mieszać przez 15 sekund, następnie spożyć.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Energia: 1480 kJ/354 kcal
    Tłuszcz: 9,5 g
    w tym kwasy nasycone: 1,7 g
    jednonienasycone: 1,3 g
    wielonienasycone: 5,9 g
    Węglowodany: 13 g
    w tym cukry: 9 g
    Błonnik: 20 g
    Białko: 44 g
    Sól: 0,2 g
    alanina: 1,59 g
    arginina: 4,36 g
    kwas asparaginowy: 3,74 g
    cystyna: 0,71 g
    kwas glutaminowy: 6,84 g
    glicyna: 1,65 g
    hi-stydyna: 1 g
    izoleucyna: 1,41 g
    leucyna: 2,49 g
    lizyna: 1,39 g
    metionina: 0,92 g
    fenyloalanina: 1,70 g
    prolina: 1,39 g
    seryna: 1,88 g
    treonina: 1,30 g
    tryptofan: 0,31 g
    tyrozyna: 1,16 g
    walina: 1,80 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, szczelnie zamknięte po każdym użyciu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MARANTA – SKROBIA Z KORZENIA BEZGLUTENOWA BIO 800 g – HORECA (TERRASANA)

    46,80 

    SKŁADNIKI
    100% maranta trzcinowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Maranta trzcinowata jest dobrym środkiem wiążącym, może być używana do przygotowywania i zagęszczania wielu potraw: klarownych zup i sosów,puddingów, ciastek, galaretek , budyniów, lodów oraz wypieków dla dzieci. W diecie bezglutenowej świetnie sprawdza się w charakterze zagęstnika, a także zamiennika mąk glutenowych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1519 kJ / 362 kcal
    Tłuszcz – 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 88,2 g
    w tym cukry – 0 g
    Błonnik – 3,4 g
    Białko – 0,3 g
    Sól – 0 g

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 łyżkę maranty wymieszać z 250 ml zimnej wody, następnie dodać do gorącego dania i podgrzewać do momentu, aż zgęstnieje.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
top
X