Wyświetlanie 1273–1284 z 1907 wyników
HERBATKA HIBISKUS BIO (25 x 2,5 g) 62,5 g – DARY NATURY
12,90 złQuick ViewSKŁADNIKI
kwiat hibiskusa* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 saszetkę herbatki zalać szklanka wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA DLA SERDUSZKA BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY
10,49 złQuick ViewSKŁADNIKI
owoc głogu*, kwiat głogu*, ziele bukwicy*, ziele serdecznika*, ziele krwawnika*, szyszki chmielu*, płatki róży*, liść pokrzywy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Suplement diety.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10- 15 minut.ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
Pić 2 razy dziennie.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Nie stosować w ciąży. W przypadku równoczesnego stosowania leczenia przeciw nadciśnieniu należy skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.Qty:HERBATKA ODKWASZAJĄCA BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY
10,49 złQuick ViewSKŁADNIKI
roża owoc*, podagrycznik liść*, pokrzywa liść*, lukrecja korzeń*, malina liść*, marchew korzeń*, szałwia liść*, trawa cytrynowa*, koper włoski owoc*, hyzop ziele*, marchew nasiona* (w różnych proporcjach) (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną saszetkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 min.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA OWOCOWY RAJ BIO (25 x 2,5 g) 62,5 g – DARY NATURY
10,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
owoce czarnej porzeczki*, jabłka*, berberysu*, aronii*, bzu*, głogu*, jarzębiny*, tarniny*, róży*, kwiat hibiskusa (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Doskonała herbatka polecana do sporządzania smacznych, aromatycznych naparów, które z powodzeniem mogą zastępować inne codzienne napoje. Owoce czarnej porzeczki i dzikiej róży pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu organizmu. Bez czarny wspomaga układ odpornościowy. Jarzębina działa regenerująco oraz pomaga organizmowi przezwyciężyć wysiłek i stres.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA ZDROWE TĘTNICE BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY
11,29 złQuick ViewSKŁADNIKI
róża owoc*, rdest ptasi ziele*, liść brusznicy*, miodunki*, pokrzywy*, ziele lebiodki*, krwawnika*, jemioły*, naowocnia fasoli*, kwiat głogu*, owoc róży* (w różnych proporcjach). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Herbatka wykonana jest z ziółek spowalniających niekorzystne procesy związane z wiekiem.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10- 15 minut.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA WSPOMAGAJĄCA KRĄŻENIE BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY
10,49 złQuick ViewSKŁADNIKI
owoc głogu*, ziele owsa*, gryki*, bukwicy*, serdecznika*, ostrożenia*, nostrzyka*, liść pokrzywy*, dzikiej mięty*, nasiona dzikiej marchwi* (w rożnych proporcjach) (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA NA CHRYPKĘ BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY
10,29 złQuick ViewSKŁADNIKI
liść babki zwyczajnej*, ziele ślazu* (po 15 %), ziele macierzanki*, liść podbiału*, miodunki*, kwiat ślazu*, pączki sosny*, korzeń biedrzeńca*, kłącze mydlnicy* (w różnych proporcjach) (* certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Według literatury zielarskiej właściwości ziół wchodzących w skład kompozycji mogą mieć korzystny wpływ na układ oddechowy.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.ZALECANE SPOŻYCIE
Pić 2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA Z KŁĄCZA PERZU BIO 50 g – DARY NATURY
6,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
kłącze perzu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczna herbatka z kłącza perzu. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.SPOSOB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA OWOC GŁOGU BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY
9,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
owoc głogu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną saszetkę (2 g) herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10 – 15 minut. Pić 2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA Z KŁĄCZA TATARAKU BIO 50 g – DARY NATURY
7,29 złQuick ViewSKŁADNIKI
tatarak kłącze* 100 %. (*certyfikowany skłądnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA LIŚĆ BABKI LANCETOWATEJ BIO 25 g – DARY NATURY
5,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
liść babki lancetowatej* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Babka lancetowata była stosowana przez wiele stuleci zarówno w medycynie ludowej jak i konwencjonalnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Łyżeczkę liścia babki zalać wrzątkiem, odstawić na 15-20 minut. Przecedzić, pić wedle zapotrzebowania.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA NA PATYKU ROZGRZEWAJĄCA BIO (8 x 2,5 g) 20 g – DARY NATURY
74,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
lipa kwiat*, malina owoc*, wiązówka kwiat*, czarny bez kwiat* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną wiązkę ziół na patyku zalać wrzątkiem (0,3 – 0,5l) i pozostawić do zaparzenia na około 10-15 minut.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty: