OLIWKI ZIELONE NADZIEWANE CZERWONĄ PAPRYKĄ W ZALEWIE BIO 300 g (165 g) – NEFELI

OLIWKI I KAPARY

Wyświetlanie 13–22 z 22 wyników

  • 0 out of 5

    OLIWKI ZIELONE NADZIEWANE CZERWONĄ PAPRYKĄ W ZALEWIE BIO 300 g (165 g) – NEFELI

    8,29 

    SKŁADNIKI
    oliwki zielone bez pestki* 46,8 %, woda, czerwona papryka* 8,3 %, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 461 kJ/112 kcal
    Tłuszcz: 11 g
    w tym kwasy nasycone: 1,9 g
    Węglowodany: <0,5 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Błonnik: 3,5 g
    Białko: 1,0 g
    Sól: 3,3 g

    UWAGA
    Pomimo największych starań, produkt może zawierać pestki, bądź ich fragmenty.

    INFORMCJA ALERGENNA
    Produkowane w zakładzie przetwarzajacym MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), ORZECHY, GORCZYCĘ i SELER.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI CZARNE KALAMATA Z PESTKĄ W ZALEWIE BIO 300 g (170 g) – NEFELI

    12,69 

    SKŁADNIKI
    oliwki czarne kalamata z pestką*, woda, ocet winny czerwony*, sol morska. (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1224 kJ/298 kcal
    Tłuszcz: 31 g
    w tym kwasy nasycone: 4,1 g
    Węglowodany: <0,5 g
    w tym cukry: < 0,5 g
    Błonnik: 4,7 g
    Białko: 1,8 g
    Sól: 2,8 g

    INFORMCJA ALERGENNA
    Produkowane w zakładzie przetwarzajacym MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI THROUMBA SUSZONE Z PESTKĄ BIO 500 g – BIOAGROS

    25,39 

    SKŁADNIKI
    suszone oliwki Throumba*, oliwa z oliwek*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Oliwki Throumba pochodzą z wyspy Thassos i są częścią diety śródziemnomorskiej. Dojrzewają na drzewach i są zbierane tuż przed zmianą koloru. Dodatek soli morskiej powoduje, że oliwki mają charakterystyczny słony smak.
    ChNP – Chroniona Nazwa Pochodzenia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2193 kJ / 532 kcal
    Tłuszcz: 55 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
    Węglowodany: 6,9 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 2,8 g
    Sól: 1,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KAPARY W OCCIE BIO 140 g – VITALIANA

    11,30 

    SKŁADNIKI
    kapary*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
    *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych

    OPIS
    Kapary w zalewie octowej to bardzo popularny składnik potraw włoskich (mają ostry smak, który dodaje daniom pikantności).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 97 kJ/23 kcal
    Tłuszcz 0,42 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
    Węglowodany 1,36 g
    w tym cukry 1 g
    Błonnik 3,27 g
    Białko 1,90 g
    Sól 5,85 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, daleko od źródeł ciepła.
    Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 10 dni.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI ZIELONE DRYLOWANE W ZALEWIE BIO 280 g – VITALIANA

    13,10 

    SKŁADNIKI
    zielone oliwki*, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy
    *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych

    OPIS
    Oliwki są ważnymi komponentami kuchni śródziemnomorskiej. Są one bogatym źródłem błonnika, witamin, minerałów i przeciwutleniaczy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 573 kj/139 kcal
    Tłuszcz 13,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,42 g
    Węglowodany 2,17 g
    w tym cukry <0,1 g
    Błonnik 2,5 g
    Białko 1,18 g
    Sól 3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, daleko od źródeł ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 10 dni.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CZARNE OLIWKI W SOLANCE BIO 280 g – VITALIANA

    13,10 

    SKŁADNIKI
    czarne oliwki*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy
    *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych

    OPIS
    Oliwki są ważnymi komponentami kuchni śródziemnomorskiej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 927 kJ/25 kcal
    Tłuszcz 23,41 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,64 g
    Węglowodany 1,36 g
    w tym cukry <0,1 g
    Błonnik 2,64 g
    Białko 0,97 g
    Sól 1,80 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, daleko od źródeł ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 10 dni.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI ZIELONE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 280 g – VITALIANA

    14,29 

    SKŁADNIKI
    zielone oliwki*, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy
    *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych

    OPIS
    Oliwki są ważnymi komponentami kuchni śródziemnomorskiej. Są one bogatym źródłem błonnika, witamin, minerałów i przeciwutleniaczy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 573 kj/139 kcal
    Tłuszcz 13,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,42 g
    Węglowodany 2,17 g
    w tym cukry <0,1 g
    Błonnik 2,5 g
    Białko 1,18 g
    Sól 3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, daleko od źródeł ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 10 dni.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLIWKI CZARNE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 280 g – VITALIANA

    14,29 

    SKŁADNIKI
    czarne oliwki*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy
    *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych

    OPIS
    Oliwki są ważnymi komponentami kuchni śródziemnomorskiej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 927 kJ/25 kcal
    Tłuszcz 23,41 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,64 g
    Węglowodany 1,36 g
    w tym cukry <0,1 g
    Błonnik 2,64 g
    Białko 0,97 g
    Sól 1,80 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, daleko od źródeł ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 10 dni.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KAPARY OWOCE BIO 370 g – CAMPOMAR NATURE

    21,00 

    SKŁADNIKI
    owoce kaparów*, woda, sól, ocet winny* ( certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Idealne do sałatek oraz jako dodatek do sosów do mięs i ryb.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 138 kJ / 33 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 6,3 g
    w tym cukry: 0,3 g
    Błonnik: 1,4 g
    Białko: 1,6 g
    Sól: 6,3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KAPARY BIO 100 g – CAMPOMAR NATURE

    16,70 

    SKŁADNIKI
    kapary*, woda, sól, ocet winny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 108 kJ / 26 kcal
    Tłuszcz: 0,86 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,23 g
    Węglowodany: 2,1 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Błonnik: 1,5 g
    Białko: 2,36 g
    Sól: 3,25 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    Dowiedz się więcej
    Quick View
    Qty:
top
X