PAPRYKA SŁODKA WĘDZONA BIO 50 g – DARY NATURY

ARTYKUŁY SPOŻYWCZE

Wyświetlanie 1045–1056 z 1204 wyników

  • 0 out of 5

    PAPRYKA SŁODKA WĘDZONA BIO 50 g – DARY NATURY

    14,29 

    SKŁADNIKI
    Papryka wędzona słodka* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Papryka wędzona charakteryzuje się wyraźnym bardzo przyjemnym aromatem dymu wędzarniczego.
    Doskonale nadaje się do potraw gotowanych, duszonych, pieczonych i smażonych.
    Nadaje aromatu i smaku sałatkom i twarożkom.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    PAPRYKA SŁODKA MIELONA BIO 50 g – DARY NATURY

    13,09 

    SKŁADNIKI
    Papryka czerwona mielona* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Używa się jej do sałatek i surówek oraz przyrządzania wielu potraw np. gulaszu i sosów.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    BANANY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    13,49 

    SKŁADNIKI
    banany* 50 %, czekolada* 50 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1870 kJ/447 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy nasycone: 14 g
    Węglowodany: 51 g
    w tym cukry: 47 g
    Błonnik: 6 g
    Białko: 5 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA MALINOWO – LIPOWA BIO (25 x 2,5 g) 62,5 g – DARY NATURY

    22,89 

    SKŁADNIKI
    malina owoc* 22 %, lipa kwiat* 21 %, dzika róża owoc*, wiązówka kwiat*, jabłko owoc*, skórka pomarańczy*, bez czarny kwiat*, hibiskus kwiat* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną saszetkę herbatki (2,5 g) zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA MALINOWO – LIPOWA BIO 80 g – DARY NATURY

    28,19 

    SKŁADNIKI
    malina owoc* 22 %, lipa kwiat* 21 %, dzika róża owoc*, wiązówka kwiat*, jabłko owoc*, skórka pomarańczy*, bez czarny kwiat*, hibiskus kwiat* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CHILI PŁATKI BIO 30 g – DARY NATURY

    14,29 

    SKŁADNIKI
    chilli* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Chili nadaje przyprawom pikantny smak. Dodaje się go w niewielkiej ilości, według indywidualnych upodobań do gulaszu, mięsa, RYB, potraw jarzynowych i sosów.
    Chili ma również doskonały wpływ na trawienie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    PAPRYKA SŁODKA SUSZONA BIO 50 g – DARY NATURY

    12,69 

    SKŁADNIKI
    papryka * 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Używa się jej do sałatek i surówek oraz przyrządzania wielu potraw np. gulaszu i sosów.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    PRZYPRAWA UNIWERSALNA DO ZUP BIO 50 g – DARY NATURY

    12,69 

    SKŁADNIKI
    oregano* 20 %, grzyby suszone*, gałka muszkatołowa*, GORCZYCA*, czosnek*, imbir*, bylica*, kozieradka*, czosnek niedźwiedzi* (w zmiennych proporcjach). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Kompozycja przypraw doskonale nadaje się do wszystkich zup podnoszących ich walory smakowo-zapachowe.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    PRZYPRAWA UNIWERSALNA Z DZIKICH ZIÓŁ BIO 40 g – DARY NATURY

    7,29 

    SKŁADNIKI
    macierzanka ziele*, czosnek niedźwiedzi*, lebiodka*, bluszczyk ziele*, chrzan korzeń*, kminek*, jałowiec owoc*, pączki topoli*, mięta dzika liść*, krwawnik kwiat*, kocanka kwiat* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Przyprawa wykonana na bazie dzikich ziół, doskonale nadająca się do różnego rodzaju potraw.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA LIŚĆ MORINGI BIO 100 g – BATOM

    14,49 

    SKŁADNIKI
    suszone liście Moringa* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 łyżeczkę zalać filiżanką gorącej wody i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia (10- 15 minut).

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać GLUTEN, ORZECHY, SOJĘ, SELER i SEZAM

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CHILI (PAPRYKA BIRD’S EYE) BIO 20 g – LEBENSBAUM

    11,79 

    SKŁADNIKI
    papryka chili* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Przyprawa idealnie nadaje przyprawiania mięsa, drobiu oraz przetworów

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać GORCZYCĘ i SELER

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA ŻURAWINOWO – OWOCOWA BIO (25 x 2,5 g) 62,5 g – DARY NATURY

    21,89 

    SKŁADNIKI
    owoc żurawiny* (50 %), owoc róży*, jabłka*, bzu czarnego*, tarniny*, jarzębiny* (w różnych proporcjach) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Zawarte w herbatce składniki róża, śliwa tarnina, bez czarny wpływają na zdrowie nerek, zdrowie układu moczowego, zwiększanie wydalania wody przez nerki.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10- 15 minut. Pić 2 razy dziennie

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    Quick View
    Qty:
top
X