MAKARON (KONJAC) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 270 g (200 g) – KETO CHEF

MAKARONY BEZGLUTENOWE

  • 0 out of 5

    MAKARON (KONJAC) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 270 g (200 g) – KETO CHEF

    6,20 

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona 95,6 %, mąka konjac* (3,4 %), błonnik OWSIANY* (1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.
    Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika.
    Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.
    Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.
    Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje.
    NOWA RECEPTURA – bez zapachu! Gotowe w 2 minuty. Spróbuj koniecznie.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie)
    Etap II: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę
    Etap III: Dodaj do ulubionego sosu, zupy lub sałatki.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna: 35 kJ / 9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4,0 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Wyprodukowano w zakładzie, w którym przetwarza się SOJĘ i siarczyny.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (KONJAC) UDON BEZGLUTENOWY 270 g (200 g) – DIET-FOOD

    8,99 

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac, wodorotlenek wapnia.

    OPIS
    Głównym składnikiem jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
    Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 33 kJ/8 kcal
    Tłuszcz: <0,1 g
    w tym kwasy nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 1,1 g
    w tym cukry: <0,2 g
    Błonnik: 1,8 g
    Białko: <0,3 g
    Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od 5 °C do 28 °C.
    Nie zamrażać. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON PROTEINOWY (Z CIECIERZYCY) PENNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI

    13,79 

    SKŁADNIKI
    100 % ekologiczna mąka z ciecierzycy.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie przez 4 minuty (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)
    Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1468 kJ/348 kcal
    Tłuszcz: 4,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
    Węglowodany: 51,6 g
    w tym cukry: 2,1 g
    Błonnik: 9,9 g
    Białko: 21,2 g
    Sól: 0,01 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać soję.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (KONJAC) W KSZTAŁCIE RYŻU BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) – BETTER THAN FOODS

    9,19 

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona 95,6 %, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron Better Than Foods nie zawiera PSZENICY, tłuszczu, cukru i soli. Nadaje się do wielu diet, w tym wegańskiej, bezglutenowej, keto i FODMAP.
    Jest wykonany z ekologicznej mąki konjac, która jest bogata w glukomannan, rozpuszczalny błonnik, który nie jest wchłaniany przez organizm. Dlatego zawiera tak mało kalorii i zero węglowodanów.

    Co to jest mąka konjac?
    Mąka konjac jest wytwarzana z korzenia rośliny uprawianej w Azji Południowo-Wschodniej. Mąkę miesza się wodą, aby uzyskać makaron, który ma neutralny smak, ale po dodaniu do innych składników dania, makaron wchłania ich smak, dzięki czemu możesz cieszyć się zdrowym i pysznym posiłkiem. 

    Opakowanie zawiera 2-3 sugerowane porcje produktu do spożycia. 

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 
    Krok 1: Odcedź wodę z opakowania i przepłucz makaron pod zimną wodą.
    Krok 2: Dodaj do swojego ulubionego sosu, sałatki.
    lub: Gotuj przez 1 minutę, odcedź i dodaj do ulubionych składników.
    lub: Smaż na suchej patelni z nieprzywierającą powłoką przez 1 minutę i dodaj do ulubionych składników

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal 
    Tłuszcz: 0 g 
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g 
    Węglowodany: 0 g 
    w tym cukry: 0 g 
    Błonnik: 4 g 
    Białko: 0,2 g 
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA 
    Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i siarczyny.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w wodzie przez maksymalnie 2 dni.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (KONJAC) NOODLE BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) – BETTER THAN FOODS

    8,99 

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona 95,6 %, mąka konjac* 3,4%, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron Better Than Foods nie zawiera PSZENICY, tłuszczu, cukru i soli. Nadaje się do wielu diet, w tym wegańskiej, bezglutenowej, keto i FODMAP.
    Jest wykonany z ekologicznej mąki konjac, która jest bogata w glukomannan, rozpuszczalny błonnik, który nie jest wchłaniany przez organizm. Dlatego zawiera tak mało kalorii i zero węglowodanów.

    Co to jest mąka konjac?
    Mąka konjac jest wytwarzana z korzenia rośliny uprawianej w Azji Południowo-Wschodniej. Mąkę miesza się wodą, aby uzyskać makaron, który ma neutralny smak, ale po dodaniu do innych składników dania, makaron wchłania ich smak, dzięki czemu możesz cieszyć się zdrowym i pysznym posiłkiem.

    Opakowanie zawiera 2-3 sugerowane porcje produktu do spożycia.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Krok 1: Odcedź wodę z opakowania i przepłucz makaron pod zimną wodą.
    Krok 2: Dodaj do swojego ulubionego sosu, sałatki.
    lub: Gotuj przez 1 minutę, odcedź i dodaj do ulubionych składników.
    lub: Smaż na suchej patelni z nieprzywierającą powłoką przez 1 minutę i dodaj do ulubionych składników

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i siarczyny.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w wodzie przez maksymalnie 2 dni.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (KONJAC) THAI STYLE BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) – BETTER THAN FOODS

    9,19 

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona 95,6 %, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron Better Than Foods nie zawiera PSZENICY, tłuszczu, cukru i soli. Nadaje się do wielu diet, w tym wegańskiej, bezglutenowej, keto i FODMAP.
    Jest wykonany z ekologicznej mąki konjac, która jest bogata w glukomannan, rozpuszczalny błonnik, który nie jest wchłaniany przez organizm. Dlatego zawiera tak mało kalorii i zero węglowodanów.

    Co to jest mąka konjac?
    Mąka konjac jest wytwarzana z korzenia rośliny uprawianej w Azji Południowo-Wschodniej. Mąkę miesza się wodą, aby uzyskać makaron, który ma neutralny smak, ale po dodaniu do innych składników dania, makaron wchłania ich smak, dzięki czemu możesz cieszyć się zdrowym i pysznym posiłkiem.

    Opakowanie zawiera 2-3 sugerowane porcje produktu do spożycia.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Krok 1: Odcedź wodę z opakowania i przepłucz makaron pod zimną wodą.
    Krok 2: Dodaj do swojego ulubionego sosu, sałatki.
    lub: Gotuj przez 1 minutę, odcedź i dodaj do ulubionych składników.
    lub: Smaż na suchej patelni z nieprzywierającą powłoką przez 1 minutę i dodaj do ulubionych składników

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i siarczyny.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w wodzie przez maksymalnie 2 dni.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (Z SOCZEWICY, CIECIERZYCY I RYŻU) DLA DZIECI ZWIERZĘTA SAWANNA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA

    11,39 

    SKŁADNIKI
    CZERWONY MAKARON 50 %: mąka z soczewicy czerwonej* 50 %, mąka z brązowego ryżu* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    ŻÓŁTY MAKARON 50 %: mąka z ciecierzycy* 50 %, mąka z brązowego ryżu* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron ryżowy w kształcie zwierząt z sawanny to świetna alternatywa dla niejadków. W jego skład wchodzą warzywa, takie jak soczewica czerwona i ciecierzyca – to właśnie im zawdzięcza swój niepowtarzalny kolor. Ma doskonałą konsystencję i sprężystość. Jest to idealny sposób, żeby przemycić dzieciom dodatkową porcję witamin. Możemy dodać go do zupy lub podać po prostu ugotowany na talerzu, gdyż dzięki swoim kształtom i kolorom skutecznie przyciąga dziecięcą uwagę. Na pewno będzie cieszyć się większym zainteresowaniem od standardowego makaronu, nie tylko ze względów wizualnych, ale również smakowych.
    Produkt odpowiedni dla dzieci powyżej 3 roku życia.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 litr wody na 100 g makaronu. Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek oraz 10 g soli. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować 8 – 10 minut, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1449 kJ/343 kcal
    Tłuszcz: 3,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 61 g
    w tym cukry: 1,2 g
    Błonnik: 6,0 g
    Białko: 15 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać soję

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (GRYCZANY Z BATATAMI) NOODLE SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – TERRASANA

    19,19 

    SKŁADNIKI
    mąka gryczana*, mąka ze słodkich ziemniaków (batatów)* 5 %, woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3-4 minuty, odcedź makaron na sitku.

    WARTOŚC ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1449 kJ / 345 kcal
    Tłuszcz – 3,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,9 g
    Węglowodany – 65,5 g
    w tym cukry – 0 g
    Błonnik – 5,5 g
    Białko – 10,9 g
    Sól – 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON PROTEINOWY (Z SOI ZIELONEJ) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 200 g – MAXSPORT

    17,59 

    SKŁADNIKI
    mąka z zielonej SOI* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny makaron z zielonej SOI, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1341 kJ / 321 kcal
    Tłuszcz: 6,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
    Węglowodany: 14 g
    w tym cukry: 7,6 g
    Błonnik: 22 g
    Białko: 42 g
    Sól: 0,03 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) WARKOCZ 250 g – BARTOLINI

    9,19 

    SKŁADNIKI
    100 % mąka z soczewicy czerwonej.

    OPIS
    Wysoka zawartość białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.
    Źródło błonnika, witaminy B1 i kwasu foliowego.
    Kwas foliowy pomaga w prawidłowej syntezie aminokwasów i produkcji krwi. Przyczynia się do wzrostu tkanek matczynych w czasie ciąży.
    Ważny jest zdrowy tryb życia i zbilansowana dieta.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Przed spożyciem gotować 6 minut, al dente 4 minuty (100 g makaronu na 1 L osolonej wody).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1477 kJ/348 kcal
    Tłuszcz: 1,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 56 g
    w tym cukry: 5,1 g
    Błonnik: 5,8 g
    Białko: 26 g
    Sól: 0,01 g

    Zawartość składników w 100 g ugotowanego produktu
    Błonnik: 4,0 g
    Żelazo: 3,7 mg (26 %)**
    Mangan: 0,47 mg (24 %)**
    Miedź: 0,43 mg (43 %)**
    Kwas foliowy: 61,3 mcg (31 %)**
    Tiamina: 0,18 mg (16 %)**

    ** dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać zboża zawierające GLUTEN i JAJA.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (KONJAC) TAGLIATELLE BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) – BETTER THAN FOODS

    9,19 

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona 95,6 %, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron Better Than Foods nie zawiera PSZENICY, tłuszczu, cukru i soli. Nadaje się do wielu diet, w tym wegańskiej, bezglutenowej, keto i FODMAP.
    Jest wykonany z ekologicznej mąki konjac, która jest bogata w glukomannan, rozpuszczalny błonnik, który nie jest wchłaniany przez organizm. Dlatego zawiera tak mało kalorii i zero węglowodanów.

    Co to jest mąka konjac?
    Mąka konjac jest wytwarzana z korzenia rośliny uprawianej w Azji Południowo-Wschodniej. Mąkę miesza się wodą, aby uzyskać makaron, który ma neutralny smak, ale po dodaniu do innych składników dania, makaron wchłania ich smak, dzięki czemu możesz cieszyć się zdrowym i pysznym posiłkiem.

    Opakowanie zawiera 2-3 sugerowane porcje produktu do spożycia.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Krok 1: Odcedź wodę z opakowania i przepłucz makaron pod zimną wodą.
    Krok 2: Dodaj do swojego ulubionego sosu, sałatki.
    lub: Gotuj przez 1 minutę, odcedź i dodaj do ulubionych składników.
    lub: Smaż na suchej patelni z nieprzywierającą powłoką przez 1 minutę i dodaj do ulubionych składników

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i siarczyny.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w wodzie przez maksymalnie 2 dni.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) ŚWIDERKI 250 g – NOVELLE

    7,39 

    SKŁADNIKI
    mąka z soczewicy czerwonej.

    OPIS
    Makaron Novelle z czerwonej soczewicy jest wytwarzany w 100 % z mąki z czerwonej soczewicy. Jest zdrową alternatywą dla tradycyjnych makaronów wytwarzanych z mąki pszennej, jest mniej kaloryczny i dostarcza wielu cennych składników.
    Zalety Makaronu Novelle z czerwonej soczewicy:
    – Zdrowy, dzięki zawartości miedzi, która wpływa na prawidłowe funkcjonowanie układu odpornościowego i pomaga chronić komórki przed stresem oksydacyjnym
    – Fit, dzięki wysokiej zawartości białka, które przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej
    – Wygodny, przygotowuje się go znacznie szybciej i łatwiej niż warzywo z którego pochodzi
    – Świetnie sprawdzi się w różnego rodzaju daniach, takich jak sałatki czy zapiekanki.

    Spożywaj 0,5 porcji (50 g ugotowanego makaronu) dziennie w ramach zróżnicowanej diety i aktywnego trybu życia.
    Opakowanie zawiera 5 porcji produktu po ugotowaniu. 50 g makaronu przed ugotowaniem stanowi 100 g makaronu po ugotowaniu.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Zagotować wodę w proporcji 1 litr wody na 100 g makaronu.
    2. Do gotującej wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia.
    3. Gotować 5 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
    4. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g po ugotowaniu
    Wartość energetyczna: 577 kJ/137 kcal
    Tłuszcz: 0,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 20 g
    w tym cukry: 1,2 g
    Błonnik: 4,3 g
    Białko: 10 g
    Sól: <0,01 g
    Żelazo: 2,37 mg (17 %)*
    Miedź: 0,33 mg (33 %)*
    Mangan: 0,53 mg (27 %)*

    * – dzienne referencyjne wartości spożycia składników mineralnych (dla osoby dorosłej)

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać GLUTEN (pszenica, żyto) oraz jaja.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
top