Wyświetlanie 37–48 z 338 wyników
-
HERBATKA LIŚĆ SZAŁWII BIO 25 g – DARY NATURY
7,09 złSKŁADNIKI
liść szałwii* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny).SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do płukania: 4 g surowca (pełną łyżkę) zalać szklanką (200 ml) wrzącej wody, parzyć pod przykryciem 1-15 minut, przecedzić. Ciepłego naparu używać do płukania jamy ustnej i gardła.
Do użytku wewnętrznego przygotować napar z 2 g (łyżeczki) na szklankę (200 ml) wrzącej wody.
Pić 2-3 razy dziennieZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty: -
HERBATKA KWIAT GŁOGU BIO 50 g – DARY NATURY
7,29 złSKŁADNIKI
kwiat głogu* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty: -
HERBATKA Z KORZENIA ARCYDZIĘGLA BIO 100 g – DARY NATURY
14,49 złSKŁADNIKI
korzeń arcydzięgla* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Arcydzięgiel nazywany jest często polskim żeń-szeniem, ponieważ jego właściwości są w pewnej mierze podobne do żeń-szenia.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.ZALECANE SPOŻYCIE
Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Pzechowywać w suchym miejscu.Qty: -
HERBATKA KORZEŃ LUKRECJI BIO 50 g – DARY NATURY
12,79 złSKŁADNIKI
Korzeń lukrecji* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.
Pić 1-2 razy dziennieUWAGI
Zawiera lukrecję – chorzy na nadciśnienie powinni unikać nadmiernego spożyciaZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty: -
HERBATKA Z JEŻÓWKI PURPUROWEJ BIO 50 g – DARY NATURY
10,69 złSKŁAD
jeżówka purpurowa ziele (Echinacea purpurea – herba)* 100%.
*produkt rolnictwa ekologicznegoOPIS
Jeżówka purpurowa wspiera zdrowie układu odpornościowego, górnych dróg oddechowych oraz dróg moczowych. Polecana jest do systematycznego stosowania, szczególnie w sezonie jesienno-zimowym.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie.PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym miejscu.Qty: -
HERBATKA OWOC JARZĘBINY BIO 50 g – DARY NATURY
7,29 złSKŁADNIKI
Owoc jarzębiny* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty: -
HERBATKA LIŚĆ MELISY BIO 100 g – DARY NATURY
21,89 złSKŁADNIKI
Liść melisy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscuQty: -
HERBATKA Z PŁATKÓW RÓŻY BIO 20 g – DARY NATURY
16,29 złSKŁADNIKI
Płatki róży* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczna herbatka z płatków róży. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennieZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty: -
HERBATKA ZIELE JEMIOŁY BIO 200 g – DARY NATURY
11,59 złSKŁADNIKI
ziele jemioły* 100 % (* certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.ZALECANE SPOŻYCIE
Pić 1-2 razy dziennieZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zaciemnionym miejscuQty: -
HERBATKA LIŚĆ WERBENY CYTRYNOWEJ BIO 25 g – DARY NATURY
8,69 złSKŁADNIKI
liść werbeny cytrynowej* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Werbena ma piękny cytrynowy zapach. Może być używana jako składnik herbatek ziołowych, napojów a także do przyprawiania potraw z drobiu oraz RYB i owoców morza.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty: -
HERBATKA ZIELE PRZYTULI BIO 50 g – DARY NATURY
13,39 złSKŁADNIKI
ziele przytulii właściwej* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennieZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscuQty: -
HERBATKA ZIELE KARCZOCHA BIO 50 g – DARY NATURY
13,59 złSKŁADNIKI
ziele karczocha* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Lekko gorzka herbatka z ziela karczocha wpływa na zdrowie jelit, trawienie (ból brzucha, nudności, wymioty, uczucie pełności, wzdęcia)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1 – 2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty: