Wyświetlanie wszystkich wyników: 12
- OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIOFOOD9,79 złQuick View- SKŁADNIKI 
 niefiltrowany ocet z jabłek ekologicznych.- OPIS 
 Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku.
 Naturalnie mętny. Produkt niepasteryzowany. Przed spożyciem wstrząsnąć.
 Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek.- WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml 
 Wartość energetyczna: 96 kJ/22 kcal
 Tłuszcz: 0 g
 w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
 Węglowodany: 1,0 g
 w tym cukry: 0 g
 Białko: 0 g
 Sól: 0 g- UWAGA 
 Smak i konsystencja mogą różnić się w zależności od pory roku.- ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA 
 Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°CQty:
- OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BEZGLUTENOWY BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA21,19 złQuick View- SKŁADNIKI 
 woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)- OPIS 
 Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników ekologicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
 Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.- WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g 
 Wartość energetyczna – 13 kJ/3 kcal
 Tłuszcz – 0 g
 w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
 Węglowodany – 0,4 g
 w tym cukry – 0 g
 Błonnik – 0 g
 Białko – 0,4 g
 Sól – 1,0 g- ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA 
 Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.Qty:
- OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIO PLANET8,00 złQuick View- SKŁADNIKI 
 ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.- OPIS 
 Polecamy do dressingów, marynat, sosów. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. Zawiera siarczyny.
 Produkt niepasteryzowany.- ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA 
 Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.Qty:
- OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – BIO PLANET11,99 złQuick View- SKŁADNIKI 
 ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.- OPIS 
 Polecamy do dressingów, marynat, sosów. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. Zawiera siarczyny.
 Produkt niepasteryzowany.- ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA 
 Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.Qty:
- OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – NATURAVENA9,50 złQuick View- SKŁADNIKI 
 ekologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany 5 % kwasowości- OPIS 
 Ocet jabłkowy jest otrzymany w wyniku naturalnej, biologicznej fermentacji octowej. Wsztrąsnąć przed spożyciem. Produkt niepasteryzowany, naturalnie mętny.- ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA 
 Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:
- OCET WINNY CZERWONY BIO 500 ml – LA BIO IDEA14,99 złQuick View- SKŁADNIKI 
 wino z czerwonych winogron* (*certyfikowany składnik ekologiczny)- OPIS 
 Kwasowość 6 %- WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g 
 Wartość energetyczna: 89 kJ /21 kcal
 Tłuszcz: 0 g
 w tym kwasy nasycone: 0 g
 Węglowodany: 0,4 g
 w tym cukry: 0,4 g
 Białko: 0,01 g
 Sól: 0,02 g- ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA 
 Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.Qty:
- OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO17,20 złQuick View- SKŁADNIKI 
 ekologiczny ocet jabłkowy.- OPIS 
 Ekologiczny, niefiltrowany i niepasteryzowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5 %.- UWAGI 
 Mętny wygląd lub osad wynika z obecności „matki” octu. Dobrze wstrząśnij przed użyciem.- ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA 
 Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:
- OCET BALSAMICZNY Z MODENY PREMIUM FILTROWANY BIO 250 ml – ALCE NERO69,79 złQuick View- SKŁADNIKI 
 gotowany moszcz winogronowy*, ocet winny* (*składniki ekologiczne)- OPIS 
 Wspaniały smak wynika z użycia odmian winogron: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta Fortana, Montuni. Szczególnie nadaje się do lodów, owoców i sera.- WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml 
 Wartość energetyczna – 1260 kJ/296 kcal
 Tłuszcz – 0 g
 w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
 Węglowodany – 68 g
 w tym cukry – 62 g
 Błonnik – 0,7 g
 Białko – 1,2 g
 Sól – 0,09 g- ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA 
 Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:
- OCET BALSAMICZNY Z MODENY FILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO23,19 złQuick View- SKŁADNIKI 
 ocet winny*, zagęszczony moszcz gronowy*, gotowany moszcz gronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)- OPIS 
 Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %.- ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA 
 Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:
- KREM BALSAMICZNY DAKTYLOWY BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 335 g – BIOTAMRA44,99 złQuick View- SKŁADNIKI 
 sok z daktyli Maiores*, moszcz winogronowy*, ocet winogronowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).- OPIS 
 Powstał z przyjaźni dwóch oddanych rzemieślników, jeden uprawia daktyle Maiores pod algierskim słońcem, drugi wytwarza ocet w Grecji. Razem, ich pasja tworzy symfonię smaku i harmonii. Podczas nalewania, po prostu spójrz na to – tak gęste, że zdecydowanie jest kremem! Dzięki głębokiemu mahoniowemu kolorowi pachnie bosko. Smaki pokrywają usta, świecą na lodach, mienią się na świeżych brzoskwiniach lub śpiewają z kruszonym serem Cheshire lub Lancashire… lub z kaczką podaną z ciepłą sałatką. To jest balsamiczny sen daktylowy! – Chcemy go teraz! Z wdzięcznością i pasją!- WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g 
 Wartość energetyczna: 1460 kJ / 349 kcal
 Tłuszcz: 0 g
 w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
 Węglowodany: 85 g
 w tym cukry: 84 g
 Białko: 0,5 g
 Sól: 0 g- ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA 
 Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:
- OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – BIOFOOD13,39 złQuick View- SKŁADNIKI 
 ocet z ekologicznego wina jabłkowego- OPIS 
 Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego.
 Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek. Produkt niepasteryzowany.
 Przed spożyciem wstrząsnąć.- WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g 
 Wartość energetyczna: 67 kJ/16 kcal
 Tłuszcz: 0 g
 w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
 Węglowodany: 0,6 g
 w tym cukry: 0,3 g
 Białko: 0,4 g
 Sól: 0,013 g- ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA 
 Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°CQty:
- OCET BALSAMICZNY Z MODENY FILTROWANY BIO 250 ml – ALCE NERO19,19 złQuick View- SKŁADNIKI 
 ocet winny*, moszcz winogronowy*, gotowany moszcz winogronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)- OPIS 
 Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %.- ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA 
 Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:
 
						





















