Wyświetlanie 1–12 z 14 wyników
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIOFOOD
9,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
niefiltrowany ocet z jabłek ekologicznych.OPIS
Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku.
Naturalnie mętny. Produkt niepasteryzowany. Przed spożyciem wstrząsnąć.
Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 96 kJ/22 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gUWAGA
Smak i konsystencja mogą różnić się w zależności od pory roku.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°CQty:OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BEZGLUTENOWY BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA
21,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ocet ryżowy do sushi jest wykonany z wysokiej jakości składników ekologicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 13 kJ/3 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 0,4 g
w tym cukry – 0 g
Błonnik – 0 g
Białko – 0,4 g
Sól – 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.Qty:OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIO PLANET
8,00 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.OPIS
Polecamy do dressingów, marynat, sosów. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. Zawiera siarczyny.
Produkt niepasteryzowany.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.Qty:OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – BIO PLANET
11,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.OPIS
Polecamy do dressingów, marynat, sosów. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. Zawiera siarczyny.
Produkt niepasteryzowany.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.Qty:OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – NATURAVENA
9,50 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany 5 % kwasowościOPIS
Ocet jabłkowy jest otrzymany w wyniku naturalnej, biologicznej fermentacji octowej. Wsztrąsnąć przed spożyciem. Produkt niepasteryzowany, naturalnie mętny.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:OCET WINNY CZERWONY BIO 500 ml – LA BIO IDEA
14,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
wino z czerwonych winogron* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Kwasowość 6 %WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 89 kJ /21 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 0,01 g
Sól: 0,02 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.Qty:OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO
17,20 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy.OPIS
Ekologiczny, niefiltrowany i niepasteryzowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5 %.UWAGI
Mętny wygląd lub osad wynika z obecności „matki” octu. Dobrze wstrząśnij przed użyciem.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:OCET BALSAMICZNY Z MODENY PREMIUM FILTROWANY BIO 250 ml – ALCE NERO
69,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
gotowany moszcz winogronowy*, ocet winny* (*składniki ekologiczne)OPIS
Wspaniały smak wynika z użycia odmian winogron: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta Fortana, Montuni. Szczególnie nadaje się do lodów, owoców i sera.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 1260 kJ/296 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 68 g
w tym cukry – 62 g
Błonnik – 0,7 g
Białko – 1,2 g
Sól – 0,09 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:OCET BALSAMICZNY Z MODENY FILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO
23,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
ocet winny*, zagęszczony moszcz gronowy*, gotowany moszcz gronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:KREM BALSAMICZNY DAKTYLOWY BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 335 g – BIOTAMRA
44,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
sok z daktyli Maiores*, moszcz winogronowy*, ocet winogronowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).OPIS
Powstał z przyjaźni dwóch oddanych rzemieślników, jeden uprawia daktyle Maiores pod algierskim słońcem, drugi wytwarza ocet w Grecji. Razem, ich pasja tworzy symfonię smaku i harmonii. Podczas nalewania, po prostu spójrz na to – tak gęste, że zdecydowanie jest kremem! Dzięki głębokiemu mahoniowemu kolorowi pachnie bosko. Smaki pokrywają usta, świecą na lodach, mienią się na świeżych brzoskwiniach lub śpiewają z kruszonym serem Cheshire lub Lancashire… lub z kaczką podaną z ciepłą sałatką. To jest balsamiczny sen daktylowy! – Chcemy go teraz! Z wdzięcznością i pasją!WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1460 kJ / 349 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 85 g
w tym cukry: 84 g
Białko: 0,5 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – BIOFOOD
13,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
ocet z ekologicznego wina jabłkowegoOPIS
Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego.
Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek. Produkt niepasteryzowany.
Przed spożyciem wstrząsnąć.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 67 kJ/16 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,6 g
w tym cukry: 0,3 g
Białko: 0,4 g
Sól: 0,013 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°CQty:OCET JABŁKOWY 4 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – DELIKATNA
24,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.OPIS
Produkt otrzymany z jabłek w procesie naturalnej fermentacji octowej. Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Można spożywać w postaci napoju.
Produkt niepasteryzowany, niefiltrowany, naturalnie mętny. Kwasowość: 4 %.
Najlepiej smakuje rozcieńczony w proporcjach: 1-2 łyżki stołowej na pół szklanki wody.UWAGA
Występujący osad tworzą naturalne składniki z jabłek ekologicznych.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze pokojowej do + 25 . Po otwarciu przechowywać w lodówce.Qty:























