OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIOFOOD

OCTY ŻYWE BIO - NIEFILTROWANE I NIEPASTERYZOWANE

  • 0 out of 5

    OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIOFOOD

    9,79 

    SKŁADNIKI
    niefiltrowany ocet z jabłek ekologicznych.

    OPIS
    Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku.
    Naturalnie mętny. Produkt niepasteryzowany. Przed spożyciem wstrząsnąć.
    Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 96 kJ/22 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 1,0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    UWAGA
    Smak i konsystencja mogą różnić się w zależności od pory roku.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BEZGLUTENOWY BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA

    21,19 

    SKŁADNIKI
    woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników ekologicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
    Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 13 kJ/3 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 0,4 g
    w tym cukry – 0 g
    Błonnik – 0 g
    Białko – 0,4 g
    Sól – 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIO PLANET

    8,00 

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.

    OPIS
    Polecamy do dressingów, marynat, sosów. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. Zawiera siarczyny.
    Produkt niepasteryzowany.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – BIO PLANET

    11,99 

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.

    OPIS
    Polecamy do dressingów, marynat, sosów. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. Zawiera siarczyny.
    Produkt niepasteryzowany.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – NATURAVENA

    9,50 

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany 5 % kwasowości

    OPIS
    Ocet jabłkowy jest otrzymany w wyniku naturalnej, biologicznej fermentacji octowej. Wsztrąsnąć przed spożyciem. Produkt niepasteryzowany, naturalnie mętny.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET WINNY CZERWONY BIO 500 ml – LA BIO IDEA

    14,99 

    SKŁADNIKI
    wino z czerwonych winogron* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Kwasowość 6 %

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 89 kJ /21 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0,4 g
    w tym cukry: 0,4 g
    Białko: 0,01 g
    Sól: 0,02 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO

    17,20 

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet jabłkowy.

    OPIS
    Ekologiczny, niefiltrowany i niepasteryzowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5 %.

    UWAGI
    Mętny wygląd lub osad wynika z obecności „matki” octu. Dobrze wstrząśnij przed użyciem.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET BALSAMICZNY Z MODENY PREMIUM FILTROWANY BIO 250 ml – ALCE NERO

    69,79 

    SKŁADNIKI
    gotowany moszcz winogronowy*, ocet winny* (*składniki ekologiczne)

    OPIS
    Wspaniały smak wynika z użycia odmian winogron: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta Fortana, Montuni. Szczególnie nadaje się do lodów, owoców i sera.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna – 1260 kJ/296 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 68 g
    w tym cukry – 62 g
    Błonnik – 0,7 g
    Białko – 1,2 g
    Sól – 0,09 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET BALSAMICZNY Z MODENY FILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO

    23,19 

    SKŁADNIKI
    ocet winny*, zagęszczony moszcz gronowy*, gotowany moszcz gronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KREM BALSAMICZNY DAKTYLOWY BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 335 g – BIOTAMRA

    44,99 

    SKŁADNIKI
    sok z daktyli Maiores*, moszcz winogronowy*, ocet winogronowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Powstał z przyjaźni dwóch oddanych rzemieślników, jeden uprawia daktyle Maiores pod algierskim słońcem, drugi wytwarza ocet w Grecji. Razem, ich pasja tworzy symfonię smaku i harmonii. Podczas nalewania, po prostu spójrz na to – tak gęste, że zdecydowanie jest kremem! Dzięki głębokiemu mahoniowemu kolorowi pachnie bosko. Smaki pokrywają usta, świecą na lodach, mienią się na świeżych brzoskwiniach lub śpiewają z kruszonym serem Cheshire lub Lancashire… lub z kaczką podaną z ciepłą sałatką. To jest balsamiczny sen daktylowy! – Chcemy go teraz! Z wdzięcznością i pasją!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1460 kJ / 349 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 85 g
    w tym cukry: 84 g
    Białko: 0,5 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – BIOFOOD

    13,39 

    SKŁADNIKI
    ocet z ekologicznego wina jabłkowego

    OPIS
    Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego.
    Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek. Produkt niepasteryzowany.
    Przed spożyciem wstrząsnąć.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 67 kJ/16 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0,6 g
    w tym cukry: 0,3 g
    Białko: 0,4 g
    Sól: 0,013 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET BALSAMICZNY Z MODENY FILTROWANY BIO 250 ml – ALCE NERO

    19,19 

    SKŁADNIKI
    ocet winny*, moszcz winogronowy*, gotowany moszcz winogronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Dodaj do koszyka
    Quick View
    Qty:
top