Wyświetlanie 1–12 z 14 wyników
RODZYNKI W CZEKOLADZIE SUROWEJ BIO 70 g – COCOA
17,20 złQuick ViewSKŁADNIKI
czekolada* (50 %) (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), rodzynki* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.OPIS
Słodko winne suszone owoce winogron doskonale znane jako sucha przekąska, teraz w parze z ciemną, wyraziście kakaową czekoladą. Słodycz owocu jest zbalansowana intensywnie czekoladowym smakiem i tworzy połączenie doskonałe. Nasze rodzynki w czekoladzie zadowolą lubiących winną słodycz, ale jednocześnie lubiących wyraziście czekoladowy smak.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1940 kJ/465 kcal
Tłuszcz: 25 g
w tym kwasy nasycone: 16 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 49 g
Błonnik: 7 g
Białko: 4 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscuQty:JAGODY GOJI W CZEKOLADZIE SUROWEJ BIO 70 g – COCOA
17,20 złQuick ViewSKŁADNIKI
czekolada* 65 % (ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon), jagody goji* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.OPIS
Wegańska czekolada delikatnie okrywająca te czerwone diamenciki to naprawdę najprzyjemniejszy sposób na delektowanie się źródłem przeciwutleniaczy, witamin i minerałów. Bogate w beta-karoten jagody goji, charakterystyczne w swoim słodko-marchewkowym smaku doskonale pasują do intensywnie kakaowych nut. Czekolada z nieprażonych ziaren kakao zdecydowanie dominuje w tym duecie, ale pozostawia jagodom goji wystarczająco dużo miejsca na wyeksponowanie swojego smaku. Propozycja raczej dla miłośników ciemnej intensywnej czekoladyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2015 kJ/483 kcal
Tłuszcz: 29 g
w tym kwasy nasycone: 18 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 42 g
Błonnik: 9,0 g
Białko: 9,0 g
Sól: 0,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscuQty:BANANY W CZEKOLADZIE SUROWEJ BIO 70 g – COCOA
17,20 złQuick ViewSKŁADNIKI
banany* 50 %, czekolada* 50 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %.OPIS
Peruwiańskie suszone banany są charakterystyczne w swoim wyjątkowym smaku i intensywnym aromacie. Ciemna czekolada z wyrazistym cytrusowym akcentem dokładnie je okrywa, dając naszym kubkom smakowym pierwsze odczucia. Jednak to właśnie słodkawy aromat suszonych bananów jest smakiem kończącym i nadającym ton bananowo czekoladowej całości. Propozycja dla amatorów ciemnej czekolady z karmelowo-bananowym akcentem.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1870 kJ/447 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy nasycone: 14 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 47 g
Błonnik: 6 g
Białko: 5 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:TRUSKAWKI W CZEKOLADZIE CIEMNEJ BEZ DODATKU CUKRÓW KETO BIO 40 g – COCOA
21,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
czekolada* 85 % (nieprażone ziarno kakao*,substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, olej MCT z kokosa*, sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*), liofilizowane truskawki* 15 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Zawartość masy kakaowej minimum 60 %.OPIS
Wiemy jak trudno o dobre słodycze ketogeniczne na diecie keto. Dlatego zastąpiliśmy cukier erytrytolem – truskawki w czekoladzie keto to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To keto deser, który możesz zabrać wszędzie i zjeść wtedy kiedy masz ochotę – truskawki w czekoladzie keto z przyjemnością zjesz nawet stojąc w korku!WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2075 kJ/500 kcal
Tłuszcz: 42 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29 g
Węglowodany: 31 g
w tym cukry: 9,3 g
w tym poliole: 21 g
Błonnik: 15 g
Białko: 6,5 g
Sól: 0,08 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:ŚLIWKI KALIFORNIJSKIE W CZEKOLADZIE CIEMNEJ BIO 70 g – COCOA
17,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
czekolada* 55 % (nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*), śliwki kalifornijskie* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Zawartość masy kakaowej minimum 65 %OPIS
Śliwki w czekoladzie to popularny deser. Nasza odsłona tych lubianych przez wielu słodyczy reprezentuje zupełnie nowy poziom jakości.
Delektowanie się klasycznym smakiem śliwki w czekoladzie urozmaiconej cytrusowymi nutami surowego kakao oraz subtelnym karmelowym posmakiem wyjątkowego nektaru z kwiatów palmy kokosowej to prawdziwa przyjemność.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1721 kJ/412 kcal
Tłuszcz: 21 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 45 g
w tym cukry: 38 g
Błonnik: 11 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:IMBIR KANDYZOWANY W CZEKOLADZIE CIEMNEJ 65 % BIO 70 g – COCOA
17,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
imbir kandyzowany* 65 % (imbir* 55 %, cukier trzcinowy* 45 %), czekolada* 35 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*). (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.OPIS
Imbirowa pikantność wzbogacona została kremową konsystencją ciemnej czekolady.
Imbir kandyzowany i ciemna czekolada tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1775 kJ/422 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy nasycone: 10 g
Węglowodany: 68 g
w tym cukry: 68 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 2,3 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:FIGI W CZEKOLADZIE SUROWEJ BIO 70 g – COCOA
17,20 złQuick ViewSKŁADNIKI
czekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), figi* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.OPIS
Niebiańskie połączenie słodkiej, delikatnej figi z surową czekoladą, to prawdziwa uczta dla zmysłów. Figa poza zawartością cennych pierwiastków i właściwościami odkwaszającymi organizm, ma najwyższą zawartość błonnika ze wszystkich bakalii, co czyni ją zdrową i lekką przekąską.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1896 kJ/455 kcal
Tłuszcz: 26 g
w tym kwasy nasycone: 15 g
Węglowodany: 45 g
w tym cukry: 44 g
Błonnik: 10 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MORWA W CZEKOLADZIE SUROWEJ BIO 70 g – COCOA
17,20 złQuick ViewSKŁADNIKI
czekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), morwa biała* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.OPIS
Kompozycja niespotykana na rynku – morwa biała w surowej czekoladzie! Subtelność surowej czekolady doskonale harmonizuje z miodowym aromatem morwy białej. Idealnie sprawdzi się jako słodka przekąska. Świetna do schrupania w przerwie w pracy, podczas podróży czy jako dodatek do popołudniowej kawy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2120 kJ/508 kcal
Tłuszcz: 30 g
w tym kwasy nasycone: 18 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 49 g
Błonnik: 7,0 g
Białko: 6,0 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:DAKTYLE W CZEKOLADZIE SUROWEJ BIO 70 g – COCOA
17,20 złQuick ViewSKŁADNIKI
czekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*), daktyle* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Słodki, naturalnie miękko-soczysty daktyl w intensywnie czekoladowej otoczce z nieprażonego ziarna kakaowca. Ciemna czekolada o charakterystycznie cytrusowym akcencie delikatnie łagodzi intensywną słodycz owocu i sprawia, że całość nabiera intensywnie kakaowej nuty. Mimo pełnego słodyczy daktyla, jest to propozycja raczej dla lubiących wyraźnie kakaowe wyroby z ciemnej czekolady.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1914 kJ/459 kcal
Tłuszcz: 26 g
w tym kwasy nasycone: 17 g
Węglowodany: 47 g
w tym cukry: 45 g
Błonnik: 10 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:CZEKOLADA SUROWA WIŚNIA – ACAI BIO 40 g – COCOA
14,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
nieprażone ziarno kakaowca*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, liofilizowane wiśnie* 2 %, liofilizowane jagody*, liofilizowane jagody acai* 1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 60 %OPIS
Kwaskowe owoce, jak wiśnie i jagody Acai czynią ciemną czekoladę bardziej wytrawną. Odparowany nektar z kwiatów palmy kokosowej wtrąca słodką, delikatnie karmelową nutę do czekoladowo owocowej kombinacji. Tabliczka zdecydowanie dla amatorów ciemnej czekolady z dodatkowo owocowymi akcentami.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2439 kJ/587 kcal
Tłuszcz: 43 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27 g
Węglowodany: 41 g
w tym cukry: 38 g
Błonnik: 6,0 g
Białko: 6,0 g
Sól: 0,2 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i orzechyZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscuQty:CZEKOLADA SUROWA Z JAGODAMI GOJI BIO 40 g – COCOA
15,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
nieprażone ziarno kakaowca*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, jagody goji* (5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 65 %.OPIS
Ciemna czekolada z jagodami Goji. Zrobiony z nieprażonej fasoli peruwiańskiego kakao, zmielony odparowanym nektarem z kwiatów palmy kokosowej. Zawartość masy kakaowej 65% sprawia, że jest to oferta dla miłośników ciemnej czekolady o intensywnym cytrusowym smaku. Jagody Goji i kakao tworzące zewnętrzną dekorację dają lekko gorzki posmak, ale głównym aktorem pozostaje intensywna tabliczka czekoladyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2330 kJ/561 kcal
Tłuszcz: 41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
Węglowodany: 37 g
w tym cukry: 35 g
Błonnik: 10 g
Białko: 8,0 g
Sól: 0,2 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:CZEKOLADA Z JAGODAMI I OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO BIO 40 g – COCOA
17,20 złQuick ViewSKŁADNIKI
nieprażone ziarno kakao*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), liofilizowane jagody* 9 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej minimum 54 %.OPIS
Keto czekolada to czekolada deserowa w wersji keto o smaku jagodowym dla osób będących na diecie ketogenicznej lub na diecie low carb
Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2159 kJ/522 kcal
Tłuszcz – 49 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 32 g
Węglowodany – 37 g
w tym cukry – 6,5 g
w tym poliole – 23 g
Błonnik – 8,4 g
Białko – 3,8 g
Sól – 0,06 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:























