- Przerwa urlopowa od 1. lipca do 20. lipca.
Wyświetlanie 901–912 z 1573 wyników
KIEŁKI MIESZANKA ŚWIEŻE BIO (około 50 g)
5,59 złQuick ViewProdukt sprzedawany na sztuki.
Opakowanie: tacka.
Skład: kiełki rzodkiewki 40%, kiełki lucerny 40%, kiełki soczewicy 20%.
Podana cena za jedną sztukę.
Zalecane przechowywanie w temperaturze od +2°C do +4°C
Ceny świeżych warzyw i owoców zmieniamy w każdy piątek rano.
KAPARY MARYNOWANE BIO 140 g (90 g) (SŁOIK) – BIO ORGANICA ITALIA
11,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
Kapary*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy (* certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Idealne jako dodatek do sałatek, pizzy, potraw z makaronu oraz dań mięsnych lub rybnych. Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartosc energetyczna: 97 kJ / 23 kcal
Tłuszcz: 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Weglowodany: 1,4 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 1,9 g
Sól: 5,9 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.CURRY 60 g – DARY NATURY
8,49 złQuick ViewSKŁADNIKI
kurkuma, kozieradka, imbir, kminek, kardamon mielony, pieprz czarny mielony, papryka ostra, kolendra, papryka słodka, czosnek, goździki, gałka muszkatołowa mielona, cynamon mielony.OPIS
Curry stosujemy jako przyprawę do cielęciny, baraniny, drobiu i ryb.INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać gluten.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.IMBIR MIELONY 60 g – DARY NATURY
6,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
imbir 100 %.OPIS
Imbir stosuje się jako przyprawę do zup, pieczonego mięsa wieprzowego, dziczyzny i baraniny. Dodaje delikatnego smaku potrawom z ryżu, JAJEK, słodkim deserom, kompotom, różnym słodyczom.
Imbir dodaje się do ogórków marynowanych i dyni marynowanej.INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać gluten.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscuPRZYPRAWA DO DROBIU (PODLASKA) 50 g – DARY NATURY
6,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
warzywa suszone (marchew, pasternak, natka pietruszki, cebula), majeranek, rozmaryn, kurkuma, cząber, mięta, tymianek, oregano, szałwia, papryka ostra, gałka muszkatołowa, pieprz czarny (w różnych proporcjach).SPOSÓB UŻYCIA
Przyprawić drób wklepując przyprawę w mięso lub rozrobić przyprawę w oleju i posmarować drób.INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać gluten.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.