Sklep

Wyświetlanie 901–912 z 1519 wyników

  • 0 out of 5

    ANANAS LIOFILIZOWANY BEZGLUTENOWY 15 g – CELIKO (FRUPP)

    6,99 

    SKŁADNIKI
    liofilizowany ananas.

    OPIS
    Idealny do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje.
    Do wyprodukowania 100 g ananasa liofilizowanego zużyto 0,7 kg świeżego ananasa.
    Opakowanie (15 g) stanowi jedną porcję.
    Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1540 kJ / 364 kcal
    Tłuszcz: 0,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 82 g
    w tym cukry: 69 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 3,0 g
    Sól: 0,02 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu – produkt higroskopijny.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    PŁYN DO PRANIA UNIWERSALNY O ZAPACHU LAWENDY ECO 1,5 L (23 PRANIA) – ALMAWIN

    34,99 

    SKŁADNIKI
    (>5 %<15 %) mydła (mydła i oleje roślinne**), <5 % niejonowe środki powierzchniowo czynne (cukrowe środki powierzchniowo czynne), substancje zapachowe (naturalne olejki eteryczne z lawandyny** i lawendy**), linalol. Inne składniki: woda, etanol, sól sodowa kwasu cytrynowego, kwas mlekowy, guma ksantanowa. (**składnik z rolnictwa ekologicznego). 

    OPIS
    Nadaje się do wszystkich białych i kolorowych ubrań z wyjątkiem wełny i jedwabiu. Wskazówka: dodaj wybielacz tlenowy Almawin, aby uzyskać lśniące białe pranie. 

    SPOSÓB UŻYCIA
    Pranie ręczne: 15 ml płynu na 5 l wody.
    Pranie w pralce (4-5 kg): twardość wody:
    woda miękka: lekkie zabrudzenie: 40 ml, średnie zabrudzenie: 50 ml; silne zabrudzenie: 80 ml
    średnia twardość wody: lekkie zabrudzenie: 50 ml; średnie zabrudzenie: 60 ml; silne zabrudzenie: 90 ml
    woda twarda: lekkie zabrudzenie: 60 ml, średnie zabrudzenie: 75 ml; silne zabrudzenie: 100 ml
    Pranie w pralce (2-3 kg): 15 ml płynu, (6-8 kg): 45 ml płynu.
    Aby chronić środowisko używaj pralki tylko wtedy, gdy jest pełna, preferuj cykle prania w niskiej temperaturze i postępuj zgodnie z instrukcjami dozowania.

    UWAGA
    Powoduje poważne uszkodzenie oczu. Jeżeli konieczna jest porada lekarska, należy przygotować opakowanie lub etykietę identyfikacyjną.
    W przypadku dostania się do oczu: Ostrożnie płukać wodą przez kilka minut. Jeśli to możliwe, usuń soczewki kontaktowe. Kontynuuj płukanie.
    Jeżeli podrażnienie oczu nie ustąpi: Zasięgnąć porady/zgłosić się do lekarza.
    Oddaj pojemnik do punktu zbiórki surowców wtórnych dopiero wtedy, gdy będzie całkowicie pusty.
    Zawiera linalol. Może powodować reakcje alergiczne. 

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    POMIDORY PELATI BEZ SKÓRY BIO 400 g (240 g) – LA BIO IDEA

    7,99 

    SKŁADNIKI
    pomidory bez skórki* 64 %, sok pomidorowy* 36 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pomidory w sosie własnym, bez skóry, w całości.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 96 kJ / 23 kcal
    Tłuszcz: 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 3,0 g
    w tym cukry: 3,0 g
    Białko: 1,2 g
    Sól: < 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CIECIERZYCA W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) – LA BIO IDEA

    8,39 

    SKŁADNIKI
    ciecierzyca*, woda, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 515 kJ / 123 kcal
    Tłuszcz: 2,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
    Węglowodany: 15,8 g
    w tym cukry: 0,3 g
    Błonnik: 4,8 g
    Białko: 6,6 g
    Sól: 0,63 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    POMIDORY KROJONE BEZ SKÓRY BIO 400 g – LA BIO IDEA

    7,99 

    SKŁADNIKI
    pomidory* 64 %, sok pomidorowy* 36 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Warość energetyczna: 96 kJ/23 kcal
    Tłuszcz: 0,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 3,3 g
    w tym cukry: 2,3 g
    Białko: 1,0 g
    Sól: <0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    FASOLKA CZERWONA KIDNEY W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) – LA BIO IDEA

    8,19 

    SKŁADNIKI
    czerwona fasola kidney*, woda, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Źródło błonnika pokarmowego i białka.
    Produkt sterylizowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Warość energetyczna: 425 kJ/101 kcal
    Tłuszcz: 0,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 13,6 g
    w tym cukry: 1,2 g
    Błonnik: 6,2 g
    Białko: 7,2 g
    Sól: 0,6 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    FASOLA MASŁOWA W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) – LA BIO IDEA

    8,79 

    SKŁADNIKI
    fasola masłowa*, woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt sterylizowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 399 kJ/95 kcal
    Tłuszcz: 0,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 13 g
    w tym cukry: 0,7 g
    Błonnik: 6,1 g
    Białko: 6,3 g
    Sól: 0,6 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KREM KOKOSOWY DO UBIJANIA BIO 200 g – COCOMI

    10,49 

    SKŁADNIKI
    ekstrakt z kokosa * (80 %), woda, cukier kokosowy*, olej kokosowy virgin*, stabilizator: guma ksantanowa (* certyfikowany składnik ekologiczny).

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Schłodzić przez całą noc lub włożyć do zamrażalnika na 3 godziny. Pożądaną ilość kremu umieścić w misce i miksować do uzyskania kremowej konsystencji.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 933 kJ/223 kcal
    Tłuszcz: 21 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
    Węglowodany: 5,9 g
    w tym cukry: 5,4 g
    Błonnik: 0 g
    Białko: 2,1 g
    Sól: 0,03 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KREM KOKOSOWY DO UBIJANIA BIO 400 ml – TERRASANA

    15,60 

    SKŁADNIKI
    ekstrakt z miąższu kokosa* (91 %), woda, skrobia z tapioki*. (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Idealnie sprawdzi się jako polewa do ciast, naleśników lub deserów.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wstaw puszkę do lodówki na co najmniej 8 godzin, przelej do miski i ubij.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1249 kJ/303 kcal
    Tłuszcz: 30 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 28 g
    Węglowodany: 4,6 g
    w tym cukry: 2,7 g
    Błonnik: 1,9 g
    Białko: 2,7 g
    Sól: 0,05 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    TRUSKAWKI LIOFILIZOWANE BEZGLUTENOWE 13 g – CELIKO (FRUPP)

    8,39 

    SKŁADNIKI
    liofilizowana truskawka w plastrach.

    OPIS
    Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje.
    Do wyprodukowania 100 g truskawki liofilizowanej zużyto 100 g truskawki świeżej.
    Opakowanie 13 g stanowi jedną porcję.
    Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1347 kJ / 320 kcal
    Tłuszcz: 4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 55 g
    w tym cukry: 55 g
    Błonnik: 16 g
    Białko: 8,0 g
    Sól: 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu – produkt higroskopijny.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – NATURAVENA

    9,50 

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany 5 % kwasowości

    OPIS
    Ocet jabłkowy jest otrzymany w wyniku naturalnej, biologicznej fermentacji octowej. Wsztrąsnąć przed spożyciem. Produkt niepasteryzowany, naturalnie mętny.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIOFOOD

    9,79 

    SKŁADNIKI
    niefiltrowany ocet z jabłek ekologicznych.

    OPIS
    Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku.
    Naturalnie mętny. Produkt niepasteryzowany. Przed spożyciem wstrząsnąć.
    Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 96 kJ/22 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 1,0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    UWAGA
    Smak i konsystencja mogą różnić się w zależności od pory roku.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C

    Quick View
    Qty:
top