- Przerwa urlopowa od 1. lipca do 20. lipca.
Wyświetlanie 589–600 z 1573 wyników
OLEJEK NA UKĄSZENIA OWADÓW ECO 10 ml – PHYSALIS (PRODUKT SEZONOWY)
47,20 złQuick ViewSKŁADNIKI
lawenda kolczasta*, eukaliptus cytrynowy*, trawa cytrynowa*, pelargonia pachnąca*, lawenda*, ravintsara*, drzewo herbaciane*, cytryna*, cytronella*, eukaliptus gałkowy*, mięta pieprzowa*, goździk*, róża skalna* (*składniki ekologiczne)OPIS
Idealny do łagodzenia świądu i podrażnień skóry.SPOSÓB UŻYCIA
Stosować regularnie na świąd lub podrażnioną skórę.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej.ALGI MORSKIE SUSZONE – KOMBU BIO 100 g – PORTO MUINOS
17,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczne suszone algi morskie kombu (Laminaria ochroleuca)OPIS
Algi są ręcznie zbierane w ich naturalnym środowisku, na wybrzeżu Galicji (Zatoka Biskajska i Wody Portugalskie). Algi kombu są stosowane do aromatyzowania wody, wykorzystywanej do przygotowania zup, bulionów, sosów, dań z ryżem, warzywami, rybami, mięsem czy dań z gulaszem.
1 g produktu zawiera 150 µg jodu, co pokrywa dzienne zapotrzebowanie na ten składnik.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Stosować tylko do przygotowania wywarów lub bulionów, nie spożywać bezpośrednio. Dodać 1 g alg na 1 litr wrzącej wody, gotować 5 minut i wyjąć algi z wywaru lub z bulionu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g produktu przygotowanego zgodnie z podanym sposobem
Wartość energetyczna: 5 kJ/1 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
Jod: 118 µg (79 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia jodu (dla osoby dorosłej)INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mięczaki, SKORUPIAKI i ryby.UWAGA
Biały nalot, który może pojawić się algach to sól morska.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku.RODZYNKI W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA
15,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
czekolada* (50 %) (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), rodzynki* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.OPIS
Słodko winne suszone owoce winogron doskonale znane jako sucha przekąska, teraz w parze z ciemną, wyraziście kakaową czekoladą. Słodycz owocu jest zbalansowana intensywnie czekoladowym smakiem i tworzy połączenie doskonałe. Nasze rodzynki w czekoladzie zadowolą lubiących winną słodycz, ale jednocześnie lubiących wyraziście czekoladowy smak.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1940 kJ/465 kcal
Tłuszcz: 25 g
w tym kwasy nasycone: 16 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 49 g
Błonnik: 7 g
Białko: 4 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscuJAGODY GOJI W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA
17,20 złQuick ViewSKŁADNIKI
czekolada* 65 % (ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon), jagody goji* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.OPIS
Wegańska czekolada delikatnie okrywająca te czerwone diamenciki to naprawdę najprzyjemniejszy sposób na delektowanie się źródłem przeciwutleniaczy, witamin i minerałów. Bogate w beta-karoten jagody goji, charakterystyczne w swoim słodko-marchewkowym smaku doskonale pasują do intensywnie kakaowych nut. Czekolada z nieprażonych ziaren kakao zdecydowanie dominuje w tym duecie, ale pozostawia jagodom goji wystarczająco dużo miejsca na wyeksponowanie swojego smaku. Propozycja raczej dla miłośników ciemnej intensywnej czekoladyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2015 kJ/483 kcal
Tłuszcz: 29 g
w tym kwasy nasycone: 18 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 42 g
Błonnik: 9,0 g
Białko: 9,0 g
Sól: 0,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscuJAGODY INKASKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA
17,20 złQuick ViewSKŁADNIKI
czekolada* 65 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), jagody inkaskie* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej 65 %.OPIS
Jagody Inkaskie znane są z bardzo wytrawnego smaku. Charakterystycznych, kwaśno-słodkich akcentów nie zdominuje nawet ciemna, intensywna czekolada. Chociaż w tej kombinacji wyczuwalne są smaki czekoladowe, to akcenty winne z jagód Inków wydają się najbardziej charakterystyczne dla całego produktu. Propozycja dla tych, którzy lubią ciemną czekoladę, ale z bardzo intensywną nutą owocową.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna 2047 kJ/493 kcal
Tłuszcz: 33 g
w tym kwasy nasycone: 20 g
Węglowodany: 35 g
w tym cukry: 33 g
Błonnik: 14 g
Białko: 6 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.ORZECHY LASKOWE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA
17,20 złQuick ViewSKŁADNIKI
czekolada* 65 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), ORZECHY LASKOWE* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.OPIS
ORZECHY LASKOWE od zawsze zachwycają nas swoim niepowtarzalnym smakiem. Mimo że są wspaniałe same w sobie, my oferujemy je otulone ciemną czekoladą. Charakterystyczny orzechowy smak w czekoladzie nie ginie, a wręcz jest podkreślony kakaową intensywnością. Propozycja dla miłośników ciemnej czekolady.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2561 kJ/619 kcal
Tłuszcz: 51 g
w tym kwasy nasycone: 21 g
Węglowodany: 26 g
w tym cukry: 25 g
Błonnik: 9 g
Białko: 8 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.MIGDAŁY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA
17,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
czekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), MIGDAŁY* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.OPIS
MIGDAŁY w czekoladzie COCOA to połączenie najszlachetniejszego z orzechów i surowej czekolady z charakterystyczna cytrusową nutą. Mimo solidnej warstwy czekolady na powierzchni migdała, ten ostatni przebija się ze swoim charakterystycznym orzechowym aromatem. Propozycja dla amatorów orzechów w intensywnej ciemnej czekoladzie.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2474 kJ/597 kcal
Tłuszcz: 47 g
w tym kwasy nasycone: 20 g
Węglowodany: 27 g
w tym cukry: 27 g
Błonnik: 9 g
Białko: 10 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.ORZECHY LASKOWE W CZEKOLADZIE KOKOSOWEJ BIO 70 g – COCOA
17,20 złQuick ViewSKŁADNIKI
czekolada* 75 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, sproszkowany napój kokosowy* 16 %, wanilia Bourbon), ORZECHY LASKOWE* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 45 %OPIS
ORZECHY LASKOWE są od dawna cenione na całym świecie, za swój wyrazisty smak oraz wysoką zawartość nienasyconych kwasów tłuszczowych, witamin oraz soli mineralnych. ORZECHY stanowią źródło zdrowej energii a ich połączenie z naszą czekoladą nadaje produktowi mleczno kokosowego akcentu. Całość charakteryzuje się pozbawioną czekoladowej goryczy łagodnością i spełni oczekiwania miłośników wyrobów czekoladowych o delikatnym czekoladowo kokosowym smakuWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2516 kJ/607 kcal
Tłuszcz: 48 g
w tym kwasy nasycone: 27 g
Węglowodany: 31 g
w tym cukry: 30 g
Błonnik: 9,0 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE KAWOWEJ BIO 70 g – COCOA
17,20 złQuick ViewSKŁADNIKI
czekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, kawa mielona*), ORZECHY NERKOWCA* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %.OPIS
Nerkowce, czekolada i kawa? Czy to nie brzmi pysznie? I takie właśnie jest! To połączenie to nasz klasyk, który uwielbiany jest od lat.
Ciemna czekolada 70% wraz z nutą kawową otulająca ORZECHY NERKOWCA to propozycja dla miłośników intensywnego czekoladowego smaku. Całość bez rafinowanego cukru, a jedyną nutę słodyczy nadaje odparowany nektar kokosowy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2436 kJ/588 kcal
Tłuszcz: 46 g
w tym kwasy nasycone: 20 g
Węglowodany: 23 g
w tym cukry: 21 g
Błonnik: 11 g
Białko: 13 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.SUCHY PROWIANT (LIOFILIZOWANE TRUSKAWKI) BIO 20 g – HELPA
19,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
100 % truskawka liofilizowana plastry* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Bio Suchy Prowiant Truskawka – liofilizowane truskawki w plastrach i nic więcej. Te chrupiące i aromatyczne owoce to najlepszy wybór, jeśli pragniesz cieszyć się zdrową i pyszną przekąską przez cały rok.
Co wyróżnia Bio Suchy Prowiant Truskawka?
– Skład – 100% ekologicznych truskawek i nic więcej, bez dodatku cukru i zbędnych dodatków.
– Kolor, smak i aromat świeżych truskawek.
– Cenne wartości odżywcze: produkt poddany procesowi liofilizacji zachowuje większość witamin i składników mineralnych.
– Wygodna forma: bardzo lekkie liofilizowane owoce w opakowaniu z wygodną, zamykaną struną.
Odkryj pełnię smaku i wartości odżywczych, które drzemią w Bio Suchym Prowiancie Truskawka. To idealna przekąska do szkoły i na wycieczkę. Możesz dodać go także do kaszek, owsianek czy jogurtu. Odkryj różnorodność smaków Suchego Prowiantu i przekonaj się, że zdrowa przekąska może być pyszna!WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1499 kJ / 356 kcal
Tłuszcz: 3,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 63 g
w tym cukry: 54 g
Błonnik: 22 g
Białko: 7,4 g
Sól: 0,03 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym, oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.ERYTRYTOL PUDER BEZGLUTENOWY 350 g – SANTINI
25,58 złQuick ViewSKŁADNIKI
erytrytol mielony (substancja słodząca)OPIS
Erytrytol puder to zmielony oryginalny erytrytol pozyskiwany z bezglutenowych roślin zbożowych.
Ma zerową wartość kaloryczną. Charakteryzuje się wysoką słodkością (60-80 %) sacharozy. Ma zerowy Indeks Glikemiczny oraz bardzo niski Indeks Insulinowy II= 2.
Ze względu na poziom słodkości należy użyć nieco więcej erytrytolu niż zwykłego cukru.
Wypróbuj erytrytol puder w zdrowych deserach, koktajlach i wypiekach. Posyp nim naleśniki, gofry i ciesz się zdrowszą wersją swoich ulubionych dań.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 0 kJ/0 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Weglowodany: 99,8 g
w tym cukry: 0 g
w tym alkohole wielowodorotlenowe: 99,8 g
Błonnik: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gUWAGA
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Nie podawać dzieciom do 3 roku życiaZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze poniżej 25 stopni CelsjuszaMANGO KULKI BIO 100 g – BATOM
15,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
mango suszone* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Suszone kulki mango o intensywnym smaku i aromacie. Wyśmienita przekąska, a także dodatek do ciast, deserów, musli.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1377 kJ/325 kcal
Tłuszcz: 0,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Weglowodany: 73 g
w tym cukry: 54 g
Błonnik: 8,0 g
Białko: 2,7 g
Sól: 0,2 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, nasiona sezamuZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu