Wyświetlanie 37–48 z 1502 wyników
MYDŁO W KOSTCE DO CIAŁA NEEM I ALOES 125 g – SATTVA (AYURVEDA)
12,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
Sodium Stearate, Sodium Palmitate, Sodium Cocoate, Coco Glucoside, Sucrose, Glycerin, Coco Betaine, Propylene Glycol, Castor Oil (Ricinus Communis), Rice Bran Oil (Oryza Sativa), Olive Oil (Olea Europaea), Neem (Azadirachta Indica), Aloe (Aloe Barbadensis) Manjistha (Rubia Cordifolia), Licorice Mulethi (Glycyrrhiza Glabra), Natural Perfume, Natural Colour.OPIS
Delikatne mydło glicerynowe, naturalne bez sztucznych dodatków o pięknym zapachu neem i aloesu. Zawiera naturalne olejki eteryczne najwyższej jakości, które pobudzą Twoje zmysły. Produkt przeznaczony jest do pielęgnacji twarzy i ciała.Qty:PROPOLIS FORTE EKSTRAKT W KROPLACH BIO 100 ml – PHYSALIS
59,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
wodno-alkoholowy ekstrakt z propolisu* 100 %. (* certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Suplement diety.ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
3 x dziennie po 20 – 30 kropli. Popić wodą lub sokiem owocowym. Przed otwarciem wstrząsnąć.
Nie stosować w okresie ciąży i podczas karmienia piersią. Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze (max. 25°C). Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.Qty:NASIONA FASOLI MUNG BIO NA KIEŁKI 30 g – VITA LINE (04154CIN0AS)
4,79 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczne nasiona fasoli mung (Vigna Radiata)SPOSÓB UŻYCIA
Nasiona zalać w wyparzonym słoiku na kilka godzin letnią przegotowaną wodą. Następnie wodę należy zlać, nasiona przepłukać, nakryć sloik gazą, obwiązać i odstawić w ciepłe, nienasłonecznione miejsce.
Przepłukiwać co najmniej 2 razy dziennie. Po 3-4 dniach kiełki są gotowe do spożycia. Gotowe kiełki należy spożyć przed upływem 7 dni od wyhodowania. Przechowywać w lodówce.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:NASIONA RUKOLI SIEWNEJ BIO NA KIEŁKI 15 g – VITA LINE (68967CIN0DS, 82944CIN0DS, 56605CIN0CS,41138CIN07S, 62907CIN0DS)
3,89 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczne nasiona rukoli siewnej (Eruca Vesicaria)SPOSÓB UŻYCIA
Nasiona zalać w wyparzonym słoiku na kilka godzin letnią przegotowaną wodą. Następnie wodę należy zlać, nasiona przepłukać, nakryć słoik gazą, obwiązać i odstawić w ciepłe, nienasłonecznione miejsce.
Przepłukiwać co najmniej 2 razy dziennie. Po 3-4 dniach kiełki są gotowe do spożycia. Gotowe kiełki należy spożyć przed uływem 7 dni od wyhodowania. Przechowywać w lodówce.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:DYFUZOR ULTRADŹWIĘKOWY DO OLEJKÓW ETERYCZNYCH FUJI – PHYSALIS
118,39 złQuick ViewOPIS
Wymiary: 140 x 140 x 13 mm
Waga: 193 g
Moc około 15 W
7 różnych kolorów światła LED
Zalecana powierzchnia: od 10 do 30 m²Urządzenie rozpyla mieszaninę wody i olejków eterycznych na miliony mikrocząsteczek w postaci mgiełki. Efekty: oczyszcza powietrze, nawilża i daje subtelny zapach.
Urządzenie może być używane we wszelkiego rodzaju pomieszczeniach, szatniach, biurach, hotelach, szpitalach, salonach kosmetycznych.W skład zestawu wchodzi:
– Dyfuzor ultradźwiękowy
– Zasilacz oraz kabel do podłączenia urządzenia
– Instrukcja obsługiInstrukcja obsługi:
– Włączyć załączoną wtyczkę do gniazdka i podłączyć do urządzenia
– Otworzyć obudowę i wlać wodę do oznaczonej wysokości. Dodać max 3 – 5 kropli na 100 ml wody. Nadmiar dodanego olejku może zatkać mechanizm i uszkodzić go
– Zamknąć obudowę i włączyć urządzenie
– Aby wyłączyć urządzenie należy nacisnąć i przytrzymać włącznik do momentu wyłączenia urządzeniaCzyszczenie dyfuzora:
Przed użyciem nowego rodzaju olejku eterycznego należy wyczyścić urządzenie
Urządzenie należy czyścić po 5 – 6 użyciach lub co 2 – 3 dni w następujący sposób:
– Odłączyć dyfuzor od zasilania i zdjąć obudowę
– Wylać nadmiar wody ze zbiornika, dodać 1 łyżkę kwasku cytrynowego i uzupełnić ciepłą wodą (max 70 stopni Celsjusza) do poziomu MAX
– Pozostawić na około 5 minut, po czym ostrożnie wylać wodę
– Przetrzeć zbiornik miękką szmatką (unikać kontaktu z płytą wibracyjną)
– Nie stosować innych kwasów, enzymów i detergentów.UWAGA
– Nie napełniać urządzenia większą ilością płynu niż jest to wskazane
– Nie dotykać ultradźwiękowej płyty wibracyjnej
– Czyścić regularnie urządzenie aby zapobiegać usterkom
– Zawsze umieszczać urządzenie na płaskiej, stabilnej i twardej powierzchniZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Trzymać poza zasięgiem dzieci i zwierząt.Qty:PUDEŁKO DREWNIANE NA KADZIDŁO Z MOTYWEM SŁONIA – SATTVA
33,30 złQuick ViewOPIS
Zamykane pudełko na kadzidełka z motywem indyjskim – to idealne akcesorium do palenia kadzideł patyczkowych oraz stożkowych.
Pudełko zostało wykonane z egzotycznego drewna Sheesham (inaczej palisander indyjski).
Wprowadź odrobinę orientu do swojego wnętrza! Pal kadzidełka w bezpieczny, łatwy i elegancki sposób.
Zapach kadzideł koi zmysły, przynosi spokój i pogodę ducha. Dzięki nim można się wyciszyć lub stworzyć odpowiednią atmosferę, do relaksu czy na romantyczne spotkanie.
Długość – 30,5 cmQty:MANGO SUSZONE BIO 400 g – THE PLANET
34,09 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczne mango suszone 100 %.OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczne mango suszone to owoc tropikalny, który charakteryzuje się wyjątkowym aromatem. To zarówno pożywna przekąska, jak również świetny dodatek do różnych potraw np. do porannej owsianki lub innych kasz, kompotów, deserów, sałatek, ciast, powideł oraz do nadziewania mięs.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1450 kJ/343 kcal
Tłuszcz 2,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g
Węglowodany 72 g
w tym cukry 72 g
Błonnik 8,6 g
Białko 4,4 g
Sól 0,07 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:RYŻ BIAŁY DŁUGOZIARNISTY BEZGLUTENOWY BIO 500 g – THE PLANET
9,89 złQuick ViewSKŁADNIKI
ryż biały długoziarnisty* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny ryż biały, długoziarnisty charakteryzuje się specyficznym aromatem i zapachem, dzięki którym harmonijnie współgra z wieloma potrawami. Jest jednocześnie pożywny i lekkostrawny. Polecamy jako dodatek do mięs, sałatek, dań egzotycznych i deserów.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Uprzednio wypłukany ryż gotować w proporcji 1:2 (1 porcja ryżu na 2 porcje wody) na małym ogniu ok. 35 min.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1494 kJ / 352 kcal
Tłuszcz – 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 77 g
w tym cukry – 0 g
Błonnik – 1,0 g
Białko – 7,8 g
Sól – 0,03 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:SZCZOTKA DO WARZYW I OWOCÓW TAWASHI 1 szt. – TERRASANA
18,89 złQuick ViewOPIS
– Produkowana w Japonii w niezmienionej formie od ponad 150 lat
– Szczotka zbudowana jest tylko z dwóch materiałów: ze stalowego drutu oraz włókien skorupy orzecha kokosowego
– Dzięki swej prostocie jest ona niezwykle wytrzymała i skuteczna
– Idealna do mycia warzyw i owoców bez konieczności ich obierania
– Dzięki temu japońskiemu narzędziu przygotujesz warzywa i owoce ze skórką, przez co zachowasz jak najwięcej witamin!
– Po szorowaniu dokładnie wypłucz szczotkę pod bieżącą wodą. Następnie powieś szczotkę do wyschnięciaZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.Qty:OCET LAWENDOWY BIO 250 ml – DELIKATNA
24,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
100 % napar lawendowy* (woda, lawenda suszona* 0,25 %). (*certyfikowany składnik ekologicznyOPIS
Naturalny produkt otrzymany w procesie biologicznej fermentacji octowej naparu z lawendy.
Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów, sałatek oraz sosów. Produkt niefiltrowany, naturalnie mętny. Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
Produkt niepasteryzowany do 4 % kwasowości.
Proporcje napoju: 1-2 łyżki octu dodać do pół szklanki wody i wymieszać.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.Qty:OCET ŻURAWINOWY BIO 250 ml – DELIKATNA
24,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
ocet jabłkowy*, sok żurawinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Naturalny produkt otrzymany w procesie biologicznej fermentacji octowej soku z żurawiny.
Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów, sałatek oraz sosów. Produkt niefiltrowany, naturalnie mętny. Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
Produkt niepasteryzowany do 4 % kwasowości.
Proporcje napoju: 1-2 łyżki octu dodać do pół szklanki wody i wymieszać.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.Qty: