Sklep

Wyświetlanie 577–588 z 1549 wyników

  • 0 out of 5

    KSYLITOL 500 g (PUDEŁKO PAPIEROWE) – PIĘĆ PRZEMIAN (FINLANDIA)

    27,99 

    SKŁADNIKI
    Ksylitol (substancja słodząca) 100 %

    OPIS
    Naturalny produkt pozyskiwany z drewna brzozy. Zamiennik cukru. Znajduje szerokie zastosowanie w kuchni.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1000 kJ/240 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 100 g
    w tym cukry: 0,2 g
    w tym alkohole wielowodorotlenowe: 99 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0,01 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY.

    UWAGA
    Nadmierne spożycie może spowodować efekt przeczyszczający. Nie jest zalecany dla dzieci do trzeciego roku życia.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej, szczelnie zamknięte.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    KSYLITOL 1 kg (TOREBKA PAPIEROWA) – PIĘĆ PRZEMIAN (FINLANDIA)

    47,39 

    SKŁADNIKI
    Ksylitol (substancja słodząca) 100 %

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1000 kJ/240 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 99,8 g
    w tym cukry: 0,2 g
    w tym alkohole wielowodorotlenowe: 98,5 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0,01 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY.

    UWAGA
    Nadmierne spożycie może spowodować efekt przeczyszczający.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej, szczelnie zamknięte.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    ALGI MORSKIE SUSZONE – DULSE BIO 25 g – PORTO MUINOS

    14,99 

    SKŁADNIKI
    algi morskie dulse* (Palmaria Palmata) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Suszone w temperaturze poniżej 42°C. Biały nalot może wynikać z naturalnie występującej soli.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Namoczyć przez około 5 min. Po namoczeniu algi Dulse powiększą swoją objętość do 4 razy. Gotować według uznania ok. 15 minut. Można też przygotować w piekarniku lub na patelni.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 937 kJ/224 kcal
    Tłuszcz: 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 21 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 31 g
    Białko: 18 g
    Sól: 4,4 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać mięczaki, SKORUPIAKI i ryby.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OLEJEK NA UKĄSZENIA OWADÓW ECO 10 ml – PHYSALIS (PRODUKT SEZONOWY)

    47,20 

    SKŁADNIKI
    lawenda kolczasta*, eukaliptus cytrynowy*, trawa cytrynowa*, pelargonia pachnąca*, lawenda*, ravintsara*, drzewo herbaciane*, cytryna*, cytronella*, eukaliptus gałkowy*, mięta pieprzowa*, goździk*, róża skalna* (*składniki ekologiczne)

    OPIS
    Idealny do łagodzenia świądu i podrażnień skóry.

    SPOSÓB UŻYCIA
    Stosować regularnie na świąd lub podrażnioną skórę.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    ALGI MORSKIE SUSZONE – KOMBU BIO 100 g – PORTO MUINOS

    17,59 

    SKŁADNIKI
    ekologiczne suszone algi morskie kombu (Laminaria ochroleuca)

    OPIS
    Algi są ręcznie zbierane w ich naturalnym środowisku, na wybrzeżu Galicji (Zatoka Biskajska i Wody Portugalskie). Algi kombu są stosowane do aromatyzowania wody, wykorzystywanej do przygotowania zup, bulionów, sosów, dań z ryżem, warzywami, rybami, mięsem czy dań z gulaszem.
    1 g produktu zawiera 150 µg jodu, co pokrywa dzienne zapotrzebowanie na ten składnik.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Stosować tylko do przygotowania wywarów lub bulionów, nie spożywać bezpośrednio. Dodać 1 g alg na 1 litr wrzącej wody, gotować 5 minut i wyjąć algi z wywaru lub z bulionu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g produktu przygotowanego zgodnie z podanym sposobem
    Wartość energetyczna: 5 kJ/1 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g
    Jod: 118 µg (79 %)**
    ** dzienna referencyjna wartość spożycia jodu (dla osoby dorosłej)

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać mięczaki, SKORUPIAKI i ryby.

    UWAGA
    Biały nalot, który może pojawić się algach to sól morska.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    OSTROPEST PLAMISTY ZIARNO BIO 100 g – DARY NATURY

    8,39 

    SKŁADNIKI
    ostropest plamisty ziarno*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Suplement diety.
    Ostropest plamisty wspomaga pracę wątroby, trawienie i oczyszcza organizm.

    SPOSÓB UŻYCIA
    Nasiona ostropestu najlepiej zmielić, rozbić, zmiażdżyć.

    ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
    Pić 3 razy dziennie po 1 filiżance naparu, przygotowanego z 1 łyżeczki nasion ostopestu (4 g) na szklankę wody. Porcja dzienna (3 łyżeczki) zawierają 12 g nasion ostropestu.
    Można stosować jako dodatek do sałatek i musli.
    Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
    Zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia są podstawą zapewnienia prawidłowego funkcjonowania organizmu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temepraturze pokojowej w sposób niedostępny dla małych dzieci.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    RODZYNKI W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    15,79 

    SKŁADNIKI
    czekolada* (50 %) (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), rodzynki* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    OPIS
    Słodko winne suszone owoce winogron doskonale znane jako sucha przekąska, teraz w parze z ciemną, wyraziście kakaową czekoladą. Słodycz owocu jest zbalansowana intensywnie czekoladowym smakiem i tworzy połączenie doskonałe. Nasze rodzynki w czekoladzie zadowolą lubiących winną słodycz, ale jednocześnie lubiących wyraziście czekoladowy smak.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1940 kJ/465 kcal
    Tłuszcz: 25 g
    w tym kwasy nasycone: 16 g
    Węglowodany: 51 g
    w tym cukry: 49 g
    Błonnik: 7 g
    Białko: 4 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    JAGODY GOJI W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    17,20 

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon), jagody goji* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    OPIS
    Wegańska czekolada delikatnie okrywająca te czerwone diamenciki to naprawdę najprzyjemniejszy sposób na delektowanie się źródłem przeciwutleniaczy, witamin i minerałów. Bogate w beta-karoten jagody goji, charakterystyczne w swoim słodko-marchewkowym smaku doskonale pasują do intensywnie kakaowych nut. Czekolada z nieprażonych ziaren kakao zdecydowanie dominuje w tym duecie, ale pozostawia jagodom goji wystarczająco dużo miejsca na wyeksponowanie swojego smaku. Propozycja raczej dla miłośników ciemnej intensywnej czekolady

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2015 kJ/483 kcal
    Tłuszcz: 29 g
    w tym kwasy nasycone: 18 g
    Węglowodany: 44 g
    w tym cukry: 42 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 9,0 g
    Sól: 0,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    JAGODY INKASKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    17,20 

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), jagody inkaskie* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej 65 %.

    OPIS
    Jagody Inkaskie znane są z bardzo wytrawnego smaku. Charakterystycznych, kwaśno-słodkich akcentów nie zdominuje nawet ciemna, intensywna czekolada. Chociaż w tej kombinacji wyczuwalne są smaki czekoladowe, to akcenty winne z jagód Inków wydają się najbardziej charakterystyczne dla całego produktu. Propozycja dla tych, którzy lubią ciemną czekoladę, ale z bardzo intensywną nutą owocową.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna 2047 kJ/493 kcal
    Tłuszcz: 33 g
    w tym kwasy nasycone: 20 g
    Węglowodany: 35 g
    w tym cukry: 33 g
    Błonnik: 14 g
    Białko: 6 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    ORZECHY LASKOWE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    17,20 

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), ORZECHY LASKOWE* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    OPIS
    ORZECHY LASKOWE od zawsze zachwycają nas swoim niepowtarzalnym smakiem. Mimo że są wspaniałe same w sobie, my oferujemy je otulone ciemną czekoladą. Charakterystyczny orzechowy smak w czekoladzie nie ginie, a wręcz jest podkreślony kakaową intensywnością. Propozycja dla miłośników ciemnej czekolady.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2561 kJ/619 kcal
    Tłuszcz: 51 g
    w tym kwasy nasycone: 21 g
    Węglowodany: 26 g
    w tym cukry: 25 g
    Błonnik: 9 g
    Białko: 8 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MIGDAŁY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    17,79 

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), MIGDAŁY* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    OPIS
    MIGDAŁY w czekoladzie COCOA to połączenie najszlachetniejszego z orzechów i surowej czekolady z charakterystyczna cytrusową nutą. Mimo solidnej warstwy czekolady na powierzchni migdała, ten ostatni przebija się ze swoim charakterystycznym orzechowym aromatem. Propozycja dla amatorów orzechów w intensywnej ciemnej czekoladzie.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 2474 kJ/597 kcal
    Tłuszcz: 47 g
    w tym kwasy nasycone: 20 g
    Węglowodany: 27 g
    w tym cukry: 27 g
    Błonnik: 9 g
    Białko: 10 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    DAKTYLE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    15,79 

    SKŁADNIKI
    czekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*), daktyle* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Słodki, naturalnie miękko-soczysty daktyl w intensywnie czekoladowej otoczce z nieprażonego ziarna kakaowca. Ciemna czekolada o charakterystycznie cytrusowym akcencie delikatnie łagodzi intensywną słodycz owocu i sprawia, że całość nabiera intensywnie kakaowej nuty. Mimo pełnego słodyczy daktyla, jest to propozycja raczej dla lubiących wyraźnie kakaowe wyroby z ciemnej czekolady.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1914 kJ/459 kcal
    Tłuszcz: 26 g
    w tym kwasy nasycone: 17 g
    Węglowodany: 47 g
    w tym cukry: 45 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 5,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
top