SOK Z KURKUMY NFC BIO 330 ml – BATOM

Paczkomat Inpost

Wyświetlanie 361–372 z 1396 wyników

  • 0 out of 5

    SOK Z KURKUMY NFC BIO 330 ml – BATOM

    35,99 

    SKŁADNIKI
    sok NFC z kurkumy* 99,1 %, sok z cytryn* 0,9 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Sok z kurkumy NFC to doskonały dodatek do herbat i innych napojów oraz przyprawa do dań i sosów.
    Przed otwarciem wstrząsnąć. Mętność i osad tworzą naturalne cząsteczki owoców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml
    Wartość energetyczna: 134 kJ / 32 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 6,3 g
    w tym cukry: 1,1 g
    Białko: 1,2 g
    Sól: 0,04 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 10 dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    PRZYPRAWA DO SOSU TZATZIKI 60 g – DARY NATURY

    10,49 

    SKŁADNIKI
    czosnek, koperek, cebula, suszony sok z cytryny, pieprz biały.

    OPIS
    Najwyższej jakości mieszanka przypraw, skomponowana m.in. na bazie koperku, soku z cytryny i czosnku, która pozwoli w szybki sposób przygotować wyśmienity, aromatyczny sos w stylu greckim. Sos tzatziki polecamy, jako dodatek do przekąsek, mięs oraz grillowanych i pieczonych warzyw.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać gluten

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    PRZYPRAWA LIOFILIZOWANA DO SAŁATEK BIO 12 g – DARY NATURY

    13,69 

    SKŁADNIKI
    cebula**, szczypiorek**, pieprz czarny*, pietruszka nać**, papryka słodka**, tymianek**, koperek**, bazylia**, pysznogłówka kwiat**, pietruszka korzeń**, cebula kwiat**, czosnek niedźwiedzi**, kwiaty: nagietka**, nasturcji**. (*produkt rolnictwa ekologicznego ** produkt rolnictwa ekologicznego liofilizowany)

    OPIS
    Liofilizowana przyprawa do sałatek to aromatyczna kompozycja ziół, przypraw i warzyw, zachowująca pełnię smaku i wartości odżywczych dzięki procesowi liofilizacji. Doskonale wzbogaca świeże sałatki, dressingi i dipy, dodając im wyrazistości i naturalnego aromatu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    POSYPKA LIOFILIZOWANA DEKORACYJNA DO DAŃ BIO 5 g – DARY NATURY

    10,49 

    SKŁADNIKI
    liofilizowane: kwiat pysznogłówki*, nagietka*, nasturcji*, czosnku*; oregano*, papryka*, cebula*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Kwiatowa posypka do dań wytrawnych to aromatyczna mieszanka jadalnych kwiatów, ziół i przypraw, która dodaje potrawom wyjątkowego smaku, koloru i elegancji. Idealnie komponuje się z sałatkami, serami, carpaccio, makaronami czy daniami rybnymi, wzbogacając je o delikatne, kwiatowe. Stanowi doskonałe połączenie estetyki i kulinarnej finezji.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    ALGI NORI PRAŻONE DO SUSHI BIO 15 g – PORTO MUINOS

    17,69 

    SKŁADNIK
    ekologiczne prażone algi morskie Porphyra yezoensis.

    OPIS
    Opakowanie zawiera 6 płatów alg nori. Algi uprawiane są na Wybrzeżu Północno-Zachodnim (Korea Południowa).
    3 g produktu zawiera 150 µg jodu, co pokrywa dzienne zapotrzebowanie na ten składnik. Zalecane spożycie: nie więcej niż 1 płat na dzień.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1219 kJ/292 kcal
    Tłuszcz: 1,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 5,9 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 40 g
    Białko: 43 g
    Sól: 2,1 g
    Jod: 4980 µg (3320 %)*
    * dzienna referencyjna wartość spożycia jodu (dla osoby dorosłej)

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    TABLICZKA Z CYNAMONEM CEJLOŃSKIM 60 % MNIEJ CUKRU BIO 40 g – COCOA

    14,19 

    SKŁADNIKI
    tłuszcz kakaowy*, sproszkowany napój OWSIANY*, inulina*, cukier kokosowy*, białko grochu*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, cynamon cejloński* 3 %, naturalny aromat, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 35 %.

    OPIS
    Wegańska, nie zawierająca MLEKA tabliczka, która zachwyca kremowością konsystencji. Nuta cynamonu dodaje delikatny posmak mile pobudzający kubki smakowe. 
    Wegańska tabliczka stworzona przez nas z nieprażonego ziarna kakaowca BIO, na prawdę smakuje lepiej. Surowa tabliczka posiada całą gamę aromatów pochodzących z peruwiańskich plantacji kakaowca i otaczającej je przyrody. Spróbuj wegańskiej tabliczki RAW i poczuj pozytywną różnicę dla smaku i Twojego zdrowia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2312 kJ / 550 kcal
    Tłuszcz: 40 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24 g
    Węglowodany: 31 g
    w tym cukry: 17 g
    Błonnik: 18 g
    Białko: 8 g
    Sól: 0,58 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    ODPLAMIACZ – ODŚWIEŻACZ DO TKANIN WERBENA ECO 500 ml – ALMAWIN

    22,09 

    SKŁADNIKI
    <5% niejonowe środki powierzchniowo czynne (cukrowe środki powierzchniowo czynne), anionowe środki powierzchniowo czynne (ekstrakt z orzechów mydlanych), substancje zapachowe (naturalny olejek eteryczny werbena-cytryna), limonen, cytral, geraniol, linalol. Pozostałe składniki: woda, alkohol, cytrynian sodu, wodorowęglan sodu, MGDA-Na3, rycynooleinian cynku, kwas mlekowy. 99 % składników jest pochodzenia naturalnego.

    OPIS
    Do czyszczenia i odświeżania tekstyliów, tapicerki, dywanów itp.
    Neutralizuje nieprzyjemne zapachy zamiast je maskować i nadaje się do usuwania świeżych zabrudzeń.

    SPOSÓB UŻYCIA
    Powierzchnię przed użyciem dokładnie odkurzyć. Nakładać oszczędnie i wmasować pędzlem, gąbką lub szmatką. W przypadku tapicerki należy unikać moczenia pianki znajdującej się pod spodem. Pozostawić do wyschnięcia i ponownie odkurzyć. Aby unikać tworzenia się krawędzi, zawsze traktuj całą powierzchnię tekstyliów. Postępuj zgodnie z instrukcjami pielęgnacji producenta. Sprawdź zgodność materiału w ukrytym obszarze.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    ŚLIWKI SUSZONE BIO 150 g – BIO PLANET

    9,79 

    SKŁADNIKI
    ekologiczne śliwki bez pestek suszone 100 %.

    OPIS
    Ekologiczne śliwki suszone doskonałe jako dodatek do deserów, kompotów oraz jako samodzielna przekąska. Na suszonych śliwkach może występować biały nalot. Jest to zjawisko naturalne, związane z wytrącaniem się fruktozy, które nie wpływa na jakość produktu.

    Uwaga
    Śliwki sporadycznie mogą zawierać pestki, bądź ich fragmenty.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1244 kJ/294 kcal
    Tłuszcz 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
    Węglowodany 67 g
    w tym cukry 51 g
    Błonnik 7,0 g
    Białko 2,0 g
    Sól 0,23 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    SOCZEWICA CZERWONA BIO 500 g – BIO PLANET

    9,29 

    SKŁADNIKI
    soczewica czerwona* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Ekologiczna soczewica czerwona to pozbawiona łupinki soczewica brązowa. Dzięki obłuszczeniu soczewica czerwona jest lepiej przyswajana przez organizm. Soczewica czerwona jest podatna na rozgotowanie, dlatego najlepiej nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    uprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji 1:2 (1 porcja soczewicy na 2 porcje wody) ok. 25 min. Posolić pod koniec gotowania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1597 kJ / 378 kcal
    Tłuszcz – 2,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,4 g
    Węglowodany – 59 g, w tym cukry – 2,0 g
    Białko – 25 g
    Sól – 0,02 g.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CHIA – NASIONA SZAŁWII HISZPAŃSKIEJ BIO 200 g – BIO PLANET

    8,59 

    SKŁADNIKI
    ekologiczna chia – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) 100 %.

    OPIS
    Całe lub zmielone nasiona chia można dodawać do musli, jogurtów, sałatek oraz wypieków. Można je również namoczyć w wodzie lub soku i używać jako naturalny zagęszczacz np. do zup.

    Wartość odżywcza w 100 g
    Wartość energetyczna 1824 kJ/443 kcal
    Tłuszcz 31 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,0 g
    Węglowodany 2,0 g
    w tym cukry 1,0 g
    Błonnik 38 g
    Białko 20 g
    Sól 0,05 g

    Kwas alfa-linolenowy (kwas tłuszczowy omega-3) 18 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    SUPLEMENT DIETY OCZYSZCZANIE 60 KAPSUŁEK – PASOLEQ

    60,89 

    SKŁADNIKI
    kapsułka (substancja glazurująca: hydroksypropylpmetyloceluloza); ekstrakt z łupiny orzecha szarego (Juglans cinerea L.) DER 10:1, ekstrakt z ziela piołunu (Artemisia absinthium L.) DER 10:1, ekstrakt z pestek dyni zwyczajnej (Cucurbita pepo L.) DER 10:1, ekstrakt z pączków kwiatów drzewa goździkowca korzennego (Syzygium aromaticum L. Merr. & Perry) DER 10:1, substancja wypełniająca: celuloza; ekstrakt z korzenia prawoślazu lekarskiego (Althaea officinalis L.) DER 10:1, ekstrakt z owoców kopru włoskiego (Foeniculum vulgare Mill.) DER 10:1, ekstrakt z liści rozmarynu lekarskiego (Rosmarinus officinalis L.) DER 1:1 w tym 10 % kwasu karnozolowy.

    Zawartość składników w porcji dziennej produktu (1 kapsułka)
    ekstrakt z łupiny orzecha szarego DER 10:1 – 80 mg
    ekstrakt z ziela piołunu DER 10: 1 – 80 mg
    ekstrakt z goździków DER 10:1 – 70 mg
    ekstrakt z pestki dyni DER 10:1 – 70 mg
    ekstrakt z kopru włoskiego DER 10:1 – 40 mg
    ekstrakt z korzenia prawoślazu DER 10:1 – 40 mg
    ekstrakt z rozmarynu lekarskiego – 20 mg
    w tym kwas karnozolowy – 2 mg

    OPIS
    Ziołowy suplement diety. Składniki ziołowe wykazują działanie synergiczne i bezpośrednio lub pośrednio spełniają funkcje oczyszczania organizmu przez wspieranie prawidłowego funkcjonowania dróg moczowych, trawienia, wydalania, perystaltyki jelit.
    Pestki dyni przyczyniają się do utrzymania prawidłowej funkcji dróg moczowych.
    Koper włoski wspomaga trawienie i wydalanie, wspiera zdrowie przewodu pokarmowego, wykazuje działanie wiatropędne.
    Korzeń prawoślazu wspomaga perystaltykę jelit.
    Rozmaryn zawiera przeciwutleniacz karnozol, wspiera utrzymanie fizjologicznych funkcji oczyszczających, wspomaga układ odpornościowy.
    Goździki pomagają w utrzymaniu zdrowego trawienia, wspomagają apetyt, zmysł smaku, trawienie, posiadają właściwości – antyoksydacyjne.

    ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
    Przyjmować po pierwszym posiłku 1 raz dziennie po 1 kapsułce. Popić dużą ilością wody.
    Zalecana porcja do spożycia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 1 kapsułka.
    Nie zaleca się stosowania produktu częściej niż raz na trzy miesiące. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
    Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.
    Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników produktu.
    Nie stosować u dzieci poniżej 18 lat, kobiet w ciąży oraz karmiących piersią.
    Każda partia suplementu diety przeszła niezależne analizy laboratoryjne na zawartość tujonów w swoim składzie. Zawartość tujonów w dawce dobowej jest bezpieczna dla konsumentów i nie stanowi potencjalnego zagrożenia dla organizmu ludzkiego, zgodnie z przyjętymi i obowiązującymi normami.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej 15 – 25 °C. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – RAPUNZEL

    13,59 

    SKŁADNIKI
    mąka z ryżu pełnoziarnistego* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 2,5 L wody, dodać 250 g makaronu i sól. Gotować 10 – 12 minut od czasu do czasu mieszając.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1542 kJ/364 kcal
    Tłuszcz – 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,0 g
    Węglowodany – 75 g
    w tym cukry – 1,0 g
    Błonnik – 2,5 g
    Białko – 8,0 g
    Sól – 0,03 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Quick View
    Qty:
top