Sklep

  • 0 out of 5

    HERBATKA OCZYSZCZENIE BIO (25 x 1,5 g) 37,5 g – DARY NATURY

    10,49 

    SKŁADNIKI
    pokrzywa liść (Urtica dioica)*, perz kłącze (Elymus repens)*, brzoza liść (Betula pendula)*, czernica liść (Vaccinium myrtillus)*, poziomka liść (Fragaria vesca)*, jarzębina owoc (Sorbus aucuparia)*, bez czarny owoc (Sambucus nigra)*, uczep ziele (Bidens tripartita)*, kłącze pięciornika kurzego ziela (Potentilla erecta)*, wrzos kwiat Calluna vulgaris)*, karczoch ziele (Cynara scolymus)* w różnych proporcjach (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Suplement diety.

    ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
    1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10- 15 minut. Pić 2 razy dziennie.
    Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
    Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
    Nie stosować w trakcie ciąży i podczas karmienia.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.

    Quick View
  • 0 out of 5

    MAKARON PROTEINOWY (Z SOI I FASOLI CZERWONEJ ADZUKI) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 200 g – MAXSPORT

    17,19 

    SKŁADNIKI
    mąka z SOI* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny makaron spaghetti z SOI i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal
    Tłuszcz: 5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
    Węglowodany: 17 g
    w tym cukry: 9 g
    Błonnik: 20g
    Białko: 44 g
    Sól: 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Quick View
  • 0 out of 5

    MAKARON PROTEINOWY (Z SOI ZIELONEJ I QUINOA) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 200 g – MAXSPORT

    17,19 

    SKŁADNIKI
    mąka z zielonej SOI* 95%, mąka z quinoa* 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny makaron z zielonej SOI, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1399 kJ / 334 kcal
    Tłuszcz: 7,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
    Węglowodany: 18,8 g
    w tym cukry: 7 g
    Błonnik: 19,4 g
    Białko: 38 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Quick View
  • 0 out of 5

    HERBATKA Z KWIATU BŁAWATKA BIO 25 g – DARY NATURY

    13,59 

    SKŁADNIKI
    płatki bławatka* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Z kwiatów bławatka możemy przygotować smaczny, aromatyczny napar o głębokiej, niebieskiej barwie. Świetnie sprawdza się również jako dekoracja potraw i deserów.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    HERBATA ZIELONA BIO (25 x 1,5 g) 37,5 g – DARY NATURY

    14,99 

    SKŁADNIKI
    herbata zielona cejlońska* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną saszetkę herbaty zalać szklanką wody o temperaturze ok. 80 ℃ (odczekać 3-5 min od momentu wrzenia) i zaparzać przez kilka minut pod przykryciem.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    CYNAMON CEJLOŃSKI MIELONY BIO 200 g – DARY NATURY

    41,39 

    SKŁADNIKI
    cynamon cejloński mielony* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Cynamon doskonale komponuje się z wieloma daniami. Idealnie pasuje do deserów, wypieków oraz tradycyjnych pierników.
    Przyprawa nadaje się także do podkreślenia smaku i aromatu różnych napojów, herbat, kaw, gorących czekolad oraz nalewek.
    Niewielką ilość stosuje się również podczas przyrządzania mięs oraz niektórych dań egzotycznych.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    HERBATKA Z KORZENIA KOBYLAKA BIO 50 g – DARY NATURY

    8,79 

    SKŁADNIKI
    korzeń kobylaka* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna herbatka z korzenia kobylaka. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    HERBATKA LIŚĆ MNISZKA BIO 25 g – DARY NATURY

    6,99 

    SKŁADNIKI
    liść mniszka* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    PIEPRZ BIAŁY CYTRYNOWY BIO 50 g – DARY NATURY

    17,19 

    SKŁADNIKI
    pieprz biały* 79%, sok z pigwowca*, skórka z cytryny* 6%, trawa cytrynowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pieprz cytrynowy to połączenie aromatycznego pieprzu, soku z pigwowca oraz skórki z cytryny i trawy cytrynowej. Znakomicie sprawdzi się jako przyprawa do RYB, mięs, sałatek, dressingów i sosów. Kompozycja podkreśli smak i aromat przygotowanych dań.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    PIEPRZ CZARNY CYTRYNOWY BIO 50 g – DARY NATURY

    14,99 

    SKŁADNIKI
    pieprz czarny* 79%, sok z pigwowca*, skórka z cytryny* 6%, trawa cytrynowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pieprz cytrynowy to połączenie aromatycznego pieprzu, soku z pigwowca oraz skórki z cytryny i trawy cytrynowej. Znakomicie sprawdzi się jako przyprawa do RYB, mięs, sałatek, dressingów i sosów. Kompozycja podkreśli smak i aromat przygotowanych dań.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    MAJERANEK BIO 80 g – DARY NATURY

    17,19 

    SKŁADNIKI
    majeranek* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Majeranek dodaje się głównie do kiełbas, tłustych mięs, pieczeni wieprzowej, baraniej, jagnięcej. Nadaje się wspaniale do przygotowywania zup jarzynowych, pomidorowych, RYB, pasztetów i omletów.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    LIŚĆ LAUROWY BIO 50 g – DARY NATURY

    17,19 

    SKŁADNIKI
    liść laurowy* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Jest to jedna z najstarszych i najbardziej znanych przypraw, niezastąpiona do zup, rosołów, duszonych warzyw, sosów, wędlin potraw smażonych, galaretek itp. Liść laurowy stosuje się przy sporządzaniu marynat oraz przy kiszeniu kapusty.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
top

Select at least 2 products
to compare