- Przerwa urlopowa od 1. lipca do 20. lipca.
Wyświetlanie 253–264 z 1586 wyników
WITAMINA C 250 g – BATOM
15,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
Witamina C (kwas L-askorbinowy)OPIS
Suplementy diety. Witamina C wspomaga funkcjonowanie układu nerwowego i odpornościowego, przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Witamina C BATOM jest produktem naturalnego pochodzenia, pozyskiwana jest ze skrobi kukurydzianej w wyniku dwustopniowej fermentacji. Ta metoda produkcji witaminy C została opracowana w latach 60-tych dwudziestego wieku w Chinach i jest tam powszechnie stosowana.ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
Wymieszać 1 g produktu (1 ml według załączonej miarki = 1 g) z 250 ml wody. Składniki aktywne w 1 g: witamina C 1000 mg (1250% Dziennej Referencyjnej Wartości Spożycia)
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Produkt nie jest przeznaczony dla osób ze skłonnościami do kamicy nerkowej, uczulonych na witaminę C.INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, SOJĘ, SELER i SEZAM.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym, w sposób niedostępny dla małych dzieci.PŁYN DO MYCIA OWOCÓW I WARZYW (KONCENTRAT) ECO 500 ml – ALMAWIN
19,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
<5 % surfaktanty niejonowe (surfaktanty cukrowe pochodzenia roślinnego). Inne składniki: woda, etanol, kwas cytrynowy, ekstrakt z kwiatów lipy*, gliceryna, kwas mlekowy. 100 % składników pochodzenia naturalnego. *1% pochodzi z kontrolowanych upraw ekologicznych.OPIS
Środek do mycia owoców i warzyw delikatnie czyści skórkę owoców i warzyw, usuwając niepożądane zanieczyszczenia,nie pozostawiając nieprzyjemnego posmaku.SPOSÓB UŻYCIA
2 – 12 ml produktu na 1 litr wody lub 10 – 60 ml na 5 litrów wody. Rozpuścić środek w wodzie i pozostawić owoce i warzywa w roztworze przez 30 sekund, w razie potrzeby obracając je w roztworze. W razie konieczności czynność powtórzyć. Po zabiegu należy spłukać czystą wodą.UWAGA
Wskazówki dotyczące ochrony środowiska: aby ograniczyć wpływ na środowisko, należy stosować produkt oszczędnie.WŁOSZCZYZNA (WARZYWA SUSZONE) BIO 150 g – BATOM
19,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
marchew*, pietruszka korzeń*, por*, SELER korzeń*, cebula* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Mieszanka warzyw suszonych to idealna podstawa do przygotowywania zup i sosów.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Włoszczyznę należy gotować 15 minut.INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY i sezam.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.CIECIERZYCA W ZALEWIE BIO 350 g (230 g) (SŁOIK) – BIO PLANET
8,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
ciecierzyca*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt sterylizowany. Produkt gotowy do spożycia.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartosc energetyczna: 588 kJ / 140 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Weglowodany: 18 g
w tym cukry: 0,3 g
Błonnik: 7,2 g
Białko: 7,9 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.FASOLKA CZERWONA KIDNEY W ZALEWIE BIO 360 g (240 g) (SŁOIK) – BIO PLANET
8,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
fasola Kidney* 66,7 %, woda, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt sterylizowany. Produkt gotowy do spozycia.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 490 kJ / 116 kcal
Tłuszcz: 0,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 15 g
w tym cukry: 1,8 g
Błonnik: 8,5 g
Białko: 8,2 g
Sól: 0,63 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.MAKARON (GRYCZANY) GNIAZDA WSTĄŻKI BIO 250 g – BIO PLANET
11,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczna mąka gryczanaSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez około 5 minut, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1480 kJ / 350 kcal
Tłuszcz: 2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Weglowodany: 65 g
w tym cukry: 5,0 g
Białko: 12 g
Sól: 0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: zboża zawierające GLUTEN, JAJA.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.DZIKA RÓŻA SPROSZKOWANA BIO 150 g – BIO PLANET SUPERFOODS
13,19 złQuick ViewWysoka zawartość witaminy C
SKŁADNIKI
ekologiczne sproszkowane owoce dzikiej róży 100 %.OPIS
Polecamy do koktajli, musli, deserów lub jako dodatek do soku i innych napojów.ZALECANE SPOŻYCIE
2 łyżeczki dziennie.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1126 kJ / 273 kcal
Tłuszcz – 4,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,5 g
Węglowodany – 23 g
w tym cukry – 12 g
Błonnik – 56 g
Białko – 6,2 g
Sól – 0,03 g
Witamina C – 180 mg (225% RWS*)ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.AGAR BIO 100 g – BIO PLANET
33,39 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczny agar 100 %.OPIS
Ekologiczny agar pozyskiwany jest z alg morskich. Polecamy do zagęszczania sosów, dżemów, kremów, polew, budyni i galaret.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
5 g agaru rozpuścić w 0,5 litra zimnej wody. Podgrzać do wrzenia. Ostudzić i pozostawić do zestalenia w lodówce.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, niedostępnym dla małych dzieci.OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIO PLANET
8,00 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.OPIS
Polecamy do dressingów, marynat, sosów. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. Zawiera siarczyny.
Produkt niepasteryzowany.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – BIO PLANET
11,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.OPIS
Polecamy do dressingów, marynat, sosów. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. Zawiera siarczyny.
Produkt niepasteryzowany.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.SOK Z POKRZYWY BIO 500 ml – BIO PLANET
17,20 złQuick ViewSKŁADNIKI
woda, wyciąg ze świeżego ziela pokrzywy* 10 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Wyciąg ze świeżego ziela pokrzywy. Produkt pasteryzowany. Suplement diety.
Występujący osad jest zjawiskiem naturalnym. Przed spożyciem wstrząsnąć. Partie mogą się nieznacznie od siebie różnić pod względem koloru, smaku oraz zapachu, co nie stanowi wady jakościowej.ZALECANE SPOŻYCIE
50 ml dziennie (1/4 szklanki) przed posiłkiem. Maksymalna porcja dzienna (50 ml) zawiera 5 g ekstraktu ze świeżego ziela pokrzywy, co odpowiada 7,8 g surowca roślinnego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g / 100 ml
Wartość energetyczna: 10 kJ / 2 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: < 0,5 g
w tym cukry: < 0,5 g
Białko: 0 g
Sól: < 0,01 gUWAGI
Pokrzywa wzmacnia paznokcie, włosy i kości. Korzystnie wypływa na siły witalne organizmu oraz wspiera układ odpornościowy. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej poniżej 25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.PŁATKI OWSIANE BEZGLUTENOWE BIO 1 kg – BIO PLANET
15,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczne płatki OWSIANE (bez glutenu) 100 %.OPIS
Ekologiczne płatki OWSIANE uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować w proporcji 1:2 (1 porcja płatków na 2 porcje wody lub mleka) na wolnym ogniu ok. 10 minut od czasu do czasu mieszając.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1561 kJ/371 kcal
Tłuszcz 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,1 g
Węglowodany 60 g
w tym cukry 0,8 g
Błonnik 9,7 g
Białko 13 g
Sól 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.