HERBATKA POLECANA PRZY ODTRUWANIU BIO 50 g – DARY NATURY

Paczkomat Inpost

  • 0 out of 5

    HERBATKA POLECANA PRZY ODTRUWANIU BIO 50 g – DARY NATURY

    9,39 

    SKŁADNIKI
    liść pokrzywy* 15 %, ziele cykorii* 15 %, korzeń cykorii podróżnika* 15 %, liść czernicy*, liść brzozy*, owoc bzu czarnego*, korzeń mniszka*, kłącze perzu*, kwiatostan kocanki* oraz kwiat mniszka*, w różnych proporcjach (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    CZOSNEK NIEDŹWIEDZI SUSZONY BIO 25 g – DARY NATURY

    8,99 

    SKŁADNIKI
    czosnek niedźwiedzi* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Doskonale nadaje się jako dodatek do zup, sosów, past, twarogów, sałatek czy potraw mięsnych.
    Dla uzyskania lepszych walorów smakowych zalecamy dodawać pod koniec gotowania.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    Quick View
  • 0 out of 5

    HERBATKA Z OWOCU KOPRU WŁOSKIEGO BIO 50 g – DARY NATURY

    7,39 

    SKŁADNIKI
    koper włoski owoc* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna herbatka z owocu kopru włoskiego. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    KAWA ŻOŁĘDZIÓWKA BIO 200 g – DARY NATURY

    21,19 

    SKŁADNIKI
    prażone żołędzie* (98,5 %), kardamon*, imbir*, cynamon*, goździki*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Naturalna kawa żołędziówka to napój bezkofeinowy o intensywnym, charakterystycznym aromacie i ciemnej barwie. Polecana jest jako zamiennik tradycyjnej kawy oraz element zdrowej, zbilansowanej diety. Może być spożywana przez osoby w każdym wieku. Smakuje doskonale z mlekiem i syropem korzennym, jak również bez dodatków.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną czubatą łyżeczkę kawy w przeliczeniu na 1 szklankę wody, wsypać do naczynia i gotować około 2-3 minuty. Odstawić na 5-10 minut, przelać do filiżanek.
    Można dodać MLEKO lub śmietankę i posłodzić wg upodobań.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1544 kJ/368 kcal
    Tłuszcz: 6,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
    Węglowodany: 61 g
    w tym cukry: 3,5 g
    Błonnik: 24 g
    Białko: 4,9 g
    Sól: 0 g
    Żelazo: 4,2 mg (30 %)**
    Mangan: 2,9 mg (145 %)**
    Miedź: 0,5 mg (50 %)**
    ** dzienna referencyjna wartość spożycia

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    NASIONA RZEŻUCHY BIO NA KIEŁKI 30 g – DARY NATURY (PRODUKT SEZONOWY)

    5,19 

    SKŁADNIKI
    nasiona rzeżuchy na kiełki* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    W warunkach domowych kiełki przygotowujemy w następujący sposób: Bierzemy płaski talerz, wykładamy go gazą lub innym materiałem chłonącym wodę. Na gazę sypiemy pojedynczą warstwę nasion i podlewamy ją wodą, najlepiej przegotowaną i letnią. Wodę należy uzupełniać tak , aby gaza cały czas była mokra. Nasiona umieszczamy w ciepłym i najlepiej ciemnym miejscu.
    W zależności od gatunku kiełkowanej rośliny, kiełki pojawiają się po 2-4 dniach.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    NASIONA RZODKIEWKI BIO NA KIEŁKI 30 g – DARY NATURY

    11,19 

    SKŁADNIKI
    nasiona rzodkiewki* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczne nasiona na kiełki rzodkiewki mają ostry, wyrazisty smak.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    W warunkach domowych kiełki przygotowujemy w następujący sposób. Bierzemy płaski talerz, wykładamy go gazą lub innym materiałem chłonącym wodę. Na gazę sypiemy pojedynczą warstwę nasion i podlewamy ją wodą, najlepiej przegotowaną i letnią. Wodę należy uzupełniać tak , aby gaza cały czas była mokra. Nasiona umieszczamy w ciepłym i najlepiej ciemnym miejscu. W zależności od gatunku kiełkowanej rośliny, kiełki pojawiają się po 2-4 dniach. Przy nasionach grubych np. groch, SOJA, cieciorka, itp. lub nasionach z łupiną np. dynia, słonecznik, kiełki ścinamy przed spożyciem, a nasiona drobne używamy w całości.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    OLEJ LNIANY TŁOCZONY NA ZIMNO BIO 100 ml – DARY NATURY

    21,19 

    SKŁADNIKI
    olej lniany* (100 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny olej lniany tłoczony na zimno. Olej lniany polecany szczególnie jako dodatek do sałatek, surówek, RYB, kasz, ziemniaków, serów oraz wszelkich innych dań.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna – 3404 kJ/828 kcal
    Tłuszcz – 92 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 9 g
    kwasy tłuszczowe jednonienasycone – 21 g
    kwasy tłuszczowe wielonienasycone – 66 g
    Węglowodany – 0 g
    Białko – 0 g
    Błonnik – 0 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    HERBATKA JELITOWA BIO 50 g – DARY NATURY

    8,79 

    SKŁADNIKI
    rdest ptasi ziele* (20 %), babka lancetowata liść* (20 %), pięciornik gęsi ziele*, kobylak korzeń*, przywrotnik ziele*, dziurawiec ziele*, nagietek kwiat*, w różnych proporcjach (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Łyżeczkę mieszanki ziołowej zalać wrzątkiem, odstawić na 15-20 minut. Przecedzić, pić wedle uznania.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    HERBATKA REGULUJĄCA TRAWIENIE BIO 50 g – DARY NATURY

    9,19 

    SKŁADNIKI
    ziele krwawnika* 20 %, ziele dziurawca* 20 %, owoc tarniny* 20 %, ziele lebiodki*, ziele tymianku*, ziele hyzopu*, liść mięty*, w różnych proporcjach. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    CEBULA SUSZONA BIO 40 g – DARY NATURY

    7,39 

    SKŁADNIKI
    cebula* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Cebula suszona ma aromatyczny zapach. Dodaje się ją do gulaszu, sznycli, pieczeni. Przyprawiamy nią zupy jarzynowe, drób, ryby, dziczyznę, sosy i potrawy z jaj.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    LUBCZYK BIO 20 g – DARY NATURY

    6,59 

    SKŁADNIKI
    lubczyk liść* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Przyprawia się nim potrawy z fasoli, zupy jarzynowe, kartoflankę, rosoły, poprawia zapach mięsa, potraw rybnych i sosów.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    CHILI PŁATKI BIO 30 g – DARY NATURY

    14,99 

    SKŁADNIKI
    chilli* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Chili nadaje przyprawom pikantny smak. Dodaje się go w niewielkiej ilości, według indywidualnych upodobań do gulaszu, mięsa, RYB, potraw jarzynowych i sosów.
    Chili ma również doskonały wpływ na trawienie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
top

Select at least 2 products
to compare