QUINOA TRÓJKOLOROWA BIO 250 g – BIO PLANET

Paczkomat Inpost

  • 0 out of 5

    QUINOA TRÓJKOLOROWA BIO 250 g – BIO PLANET

    10,49 

    SKŁADNIKI
    quinoa biała*, quinoa czerwona*, quinoa czarna* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna quinoa trójkolorowa z powodzeniem zastępuje tradycyjne kasze lub makarony. Doskonale sprawdza się jako składnik zup oraz dodatek do warzyw, sosów, wypieków, a także deserów.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zaleca się ziarno quinoa przelać gorącą wodą na drobnym sicie, następnie gotować w proporcji 1:2 (1 porcja quinoa na 2 porcje wody) ok. 25 min. Posolić pod koniec gotowania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1639 kJ/385 kcal
    Tłuszcz 3,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,5 g
    Węglowodany 70 g
    w tym cukry 1,9 g
    Błonnik 8,8 g
    Białko 13 g
    Sól 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    PŁATKI AMARANTUSOWE BIO 300 g – BIO PLANET

    11,99 

    SKŁADNIKI
    ekologiczne płatki amarantusowe 100 %.

    OPIS
    Ekologiczne płatki amarantusowe uzyskuje się z gniecionych ziaren amarantusa. Płatki amarantusowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gotować w proporcji 1:2 (1 porcja płatków na 2 porcje wody lub mleka) na wolnym ogniu ok. 3 minuty od czasu do czasu mieszając.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna 1544 kJ/367 kcal
    Tłuszcz 6,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,9 g
    Węglowodany 56 g
    w tym cukry 1,6 g
    Błonnik 12 g
    Białko 15 g
    Sól 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ, GORCZYCĘ, ŁUBIN.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    AMARANTUS BIO 1 kg – BIO PLANET

    17,39 

    SKŁADNIKI
    ekologiczny amarantus 100 %.

    OPIS
    Ekologiczny amarantus jest jedną z najstarszych i najbardziej pożywnych roślin (pseudozbóż) uprawianych na świecie.
    Doskonały do porannej owsianki, do pieczenia chleba, ciast, zup i dań zbożowych.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    uprzednio wypłukane na gęstym sicie ziarno amarantusa gotować w proporcji 1:2 (1 porcja amarantusa na 2 porcje wody) ok. 20 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1556 kJ/369 kcal
    Tłuszcz 7,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,0 g
    Węglowodany 59 g
    w tym cukry 2,0 g
    Błonnik 7,0 g
    Białko 14 g
    Sól 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    CIECIERZYCA W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) – LA BIO IDEA

    8,39 

    SKŁADNIKI
    ciecierzyca*, woda, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 515 kJ / 123 kcal
    Tłuszcz: 2,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
    Węglowodany: 15,8 g
    w tym cukry: 0,3 g
    Błonnik: 4,8 g
    Białko: 6,6 g
    Sól: 0,63 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    FASOLKA CZERWONA KIDNEY W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) – LA BIO IDEA

    8,19 

    SKŁADNIKI
    czerwona fasola kidney*, woda, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Źródło błonnika pokarmowego i białka.
    Produkt sterylizowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Warość energetyczna: 425 kJ/101 kcal
    Tłuszcz: 0,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 13,6 g
    w tym cukry: 1,2 g
    Błonnik: 6,2 g
    Białko: 7,2 g
    Sól: 0,6 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Quick View
  • 0 out of 5

    PRZYPRAWA DO DAŃ Z ZIEMNIAKÓW BIO 30 g – DARY NATURY

    6,79 

    SKŁADNIKI
    cząber*, nać pietruszki*, czosnek niedźwiedzi*, rozmaryn*, tymianek*, koperek*, mięta*, papryka słodka*, papryka ostra*, liść kolendry* (w zmiennych proporcjach). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Przyprawa do dań z ziemniaków jest doskonałą kompozycją, dzięki której potrawy z ziemniaków zyskują nowy, wspaniały smak i aromat.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    HERBATKA ROOIBOS BIO (20 x 1,5 g) 30 g – LEBENSBAUM

    13,19 

    SKŁADNIKI
    herbatka Rooibos* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 saszetkę włożyć do filiżanki i zalać wrzącą wodą. Zaparzać 7 – 10 minut.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    Quick View
  • 0 out of 5

    PAPRYKA SŁODKA MIELONA BIO 50 g – DARY NATURY

    13,19 

    SKŁADNIKI
    Papryka czerwona mielona* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Używa się jej do sałatek i surówek oraz przyrządzania wielu potraw np. gulaszu i sosów.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    ORZECHY BRAZYLIJSKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    25,39 

    SKŁADNIKI
    czekolada* (50 %) (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*), ORZECHY BRAZYLIJSKIE* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %.

    OPIS
    Delikatna ciemna czekolada RAW z orzechów brazylijskich. Niezwykle bogaty i orzechowy w smaku, a jednocześnie lekki i dobrze zrównoważony w czekoladowych orzechach. Połączenie naszej starannie konszowanej surowej czekolady z orzechami brazylijskimi sprawia, że każde ugryzienie jest niezapomnianym przeżyciem.
    Możesz zabrać ze sobą wszędzie: do pracy, do szkoły, na wycieczkę.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 2635 kJ / 637 kcal
    Tłuszcz: 56 g
    w tym kwasy nasycone: 23 g
    Węglowodany: 16 g
    w tym cukry: 14 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 11 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    Quick View
  • 0 out of 5

    FASOLKA PINTO BIO 400 g – BIO PLANET

    11,19 

    SKŁADNIKI
    ekologiczna fasolka pinto 100 %.

    OPIS
    Ekologiczna fasolka pinto to dekoracyjna roślina strączkowa. Bordowe kropki sprawiają, że dania z jej dodatkiem, nabierają oryginalnego i ciekawego wyglądu. Znakomicie pasuje do dań z kukurydzą i ryżem, a także do zup, sosów, dań duszonych, sałatek.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1241 kJ/295 kcal
    Tłuszcz – 1,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
    Węglowodany – 36 g
    w tym cukry – 2,3 g
    Błonnik – 24 g
    Białko – 23 g
    Sól – 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    MAK NIEBIESKI BIO 400 g – BIO PLANET

    19,19 

    SKŁADNIKI
    mak niebieski* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny mak niebieski wyróżnia się wysoką jakością oraz specyficznym smakiem. Potrawy, do których jest dodawany uzyskują wyjątkowy aromat. Polecamy jako dodatek do ciast, deserów, tortów, makówek, lodów. Doskonale komponuje się również z bakaliami, owocami, a także stanowi podstawę bożonarodzeniowej kutii.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
    Wartość energetyczna – 2166 kJ / 524 kcal
    Tłuszcz – 42 g,
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 4,5 g
    Węglowodany – 8,6 g,
    w tym cukry – 3,0 g
    Błonnik – 20 g
    Białko – 18 g
    Sól – 0,07 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
  • 0 out of 5

    RYŻ BASMATI PEŁNOZIARNISTY BIO 1 kg – BIO PLANET

    21,19 

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ryż basmati pełnoziarnisty 100 %.

    OPIS
    Ekologiczny ryż basmati pełnoziarnisty charakteryzuje się subtelnym orzechowym smakiem i niepowtarzalnym aromatem. Stanowi najszlachetniejszą odmianę ryżu na świecie. Doskonały jako dodatek do mięs, sałatek, dań egzotycznych i deserów. Ryż basmati pełnoziarnisty zachowuje wszystkie cenne składniki znajdujące się w łusce, dzięki czemu jest bardziej wartościowy niż ziarno obłuszczone. Sposób przygotowania: uprzednio wypłukany ryż gotować w proporcji 1:2 (1 porcja ryżu na 2 porcje wody) na małym ogniu ok. 35 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1511 kJ / 357 kcal
    Tłuszcz – 2,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,6 g
    Węglowodany – 74 g
    w tym cukry – 1,0 g
    Błonnik – 3,0 g
    Białko – 8,3 g
    Sól – 0,03 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
top

Select at least 2 products
to compare