Wyświetlanie 1573–1584 z 1585 wyników
DAKTYLE ŚWIEŻE Z PESTKĄ (NA GAŁĄZKACH) BIO 250 g – BIO PLANET
13,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczne daktyle świeże z pestką na gałązkach 100 %OPIS
Ekologiczne daktyle z pestką mogą być stosowane jako samodzielna słodka przekąska lub jako dodatek do porannej owsianki, deserów, ciast, powideł i wszelkiego rodzaju potraw. Daktyle to doskonały zamiennik słodyczy w diecie dziecka.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1244 kJ / 294 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 67 g
w tym cukry: 63 g
Białko: 2,4 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych od +2 do +5 st. C.Qty:TEMPEH NATURALNY BIO 145 g – BIO PLANET
6,99 złQuick ViewSkładniki: SOJA* (99 %), woda, mąka ryżowa*, ocet jabłkowy*, kultury starterowe: Rhizopus oligosporus (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Tempeh naturalny to fermentowany, wysokobiałkowy produkt SOJOWY o orzechowo-grzybowym aromacie. Polecamy do smażenia, gotowania, pieczenia i dań na zimno. Stanowi źródło magnezu, żelaza i wapnia. Na tempehu mogą występować czarne plamki, jest to naturalny proces dojrzewania produktu.Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 763 kJ/184 kcal
Tłuszcz 9,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,2 g
Węglowodany 0,2 g
w tym cukry 0,2 g
Białko 20 g
Błonnik 11 g
Sól 0,01 gPrzechowywać w temperaturze od + 2 °C do + 8 °C.
Qty:TEMPEH WĘDZONY BIO 140 g – BIO PLANET
7,99 złQuick ViewSkładniki
SOJA (99 %), woda, mąka ryżowa, ocet jabłkowy, kultury starterowe Rhizopus oligosporus, dym wędzarniczy (certyfikowany składnik ekologiczny).OPIS
Tempeh wędzony to fermentowany, naturalnie wędzony produkt sojowy. Charakteryzuje się dymnym, orzechowo-grzybowym aromatem. Polecamy do smażenia, gotowania, pieczenia i dań na zimno. Produkt o wysokiej zawartości białka, będący źródłem magnezu, żelaza i wapnia. Na tempehu mogą występować czarne plamki, jest to naturalny proces dojrzewania produktu.Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 763 kJ174 kcal
Tłuszcz 9,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,0 g
Węglowodany 0,3 g
w tym cukry 0,2 g
Białko 18 g
Błonnik 10 g
Sól 0,01 gPrzechowywać w temperaturze od + 2 °C do + 8 °C.
Qty:WEGAŃSKA ALTERNATYWA SERA TYPU FETA Z MIGDAŁÓW I ORZECHÓW NERKOWCA BIO 150 g – BERT
19,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
woda, MIGDAŁY* 32 %, ORZECHY NERKOWCA* 15 %, olej kokosowy*, substancja zagęszczająca: agar*, sól himalajska, regulator kwasowości: wegański kwas mlekowy, wegańskie kultury fermentacyjne. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Perfetta – to wegańska alternatywa dla sera typu feta. Oferuje bogaty i wytrawny smak, idealny dla tych, którzy pragną klasycznego smaku fety bez składników pochodzenia zwierzęcego. Pokochasz tą kremową konsystencję i autentyczną śródziemnomorską esencję w swoich ulubionych sałatkach, wrappach oraz jako dodatek do różnych potraw.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1027 kJ / 246 kcal
Tłuszcz: 22,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,2 g
Węglowodany: 1,5 g
w tym cukry: 1,1 g
Białko: 7,1 g
Sól: 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.Qty:WEGAŃSKA ALTERNATYWA SERA Z ORZECHÓW NERKOWCA BIO 140 g – BERT
21,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
ORZECHY NERKOWCA* 55 %, woda, olej kokosowy*, sól, wegańskie kultury fermentacyjne. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Roślinna alternatywa dla sera z orzechów NERKOWCA o kremowej konsystencji. Idealny dla wymagającego podniebienia, idealnie sprawdzi się do kanapek a także jako dodatek do dań.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1980 kJ / 473 kcal
Tłuszcz: 41,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18,4 g
Węglowodany: 11,4 g
w tym cukry: 2,8 g
Białko: 11,7 g
Sól: 1,2 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać migdały.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do + 6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.Qty: