Sklep

Wyświetlanie 1489–1500 z 1502 wyników

  • 0 out of 5

    SOK Z GOJI NFC BIO 330 ml – MEDICURA

    33,59 

    SKŁADNIKI
    bezpośredni sok z jagód goji*.
    (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Sok bezpośrednio tłoczony NFC (nie z koncentratu) z jagód goji. Odpowiedni dla całej rodziny. Zarówno dzieci, jak i dorośli pokochają jego smak.

    ZALECANE SPOŻYCIE
    Dorośli 30 – 90 ml dziennie
    Dzieci 15 – 30 ml dziennie

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna – 243 kJ / 57 kcal
    Tłuszcz – 0,18 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,08 g
    Węglowodany – 11 g
    w tym cukry – 10,8 g
    Błonnik – 0,8 g
    Białko – 2,6 g
    Sól – 0,08 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATA ZIELONA JAŚMINOWA BIO (20 x 1,5 g) 30 g – LEBENSBAUM

    20,59 

    SKŁADNIKI
    zielona herbata jaśminowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    W herbacie tej jaśmin połączono z delikatnym smakiem zielonej herbaty

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 saszetkę włożyć do filiżanki i zalać wodą o temperaturze 80 ℃, zaparzać 3 minuty.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    CHILI PŁATKI BIO 45 g – LEBENSBAUM

    13,09 

    SKŁADNIKI
    ekologiczne płatki chili 100 %.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać GORCZYCĘ oraz SELER.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    PRZYPRAWA DO TOFU BIO 60 g – LEBENSBAUM

    12,69 

    SKŁADNIKI
    sól morska*, czosnek*, kurkuma*, wędzona papryka*, cebula*, pomidor*, GORCZYCA*, papryka*, czarnuszka*, chili*, kminek*, pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Tofu jest produktem naprawdę wszechstronnym i można je przygotować na wiele różnych sposobów. Naturalnie neutralny w smaku, dobrze komponuje się z intensywnymi smakami. Zapewnia je nasza mieszanka: rozgrzewająca kurkuma, wędzona papryka i ogniste chili rozpalają eksplozję smaku w kuchni roślinnej, przekształcając każdą wegetariańską alternatywę w cudownie pikantne doznanie dla smakoszy.
    Polecamy stosować 2 łyżeczki przyprawy na 200 g tofu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1167 kJ/278 kcal
    Tłuszcz: 8,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
    Węglowodany: 33,4 g
    w tym cukry: 22,8 g
    Białko: 10,9 g
    Sól: 24,9 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać seler.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA Z KWIATU ŚLAZU BIO 20 g – DARY NATURY

    10,49 

    SKŁADNIKI
    kwiat ślazu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna herbatka z kwiatu ślazu. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA ZIELE PIOŁUNU BIO 50 g – DARY NATURY

    9,59 

    SKŁADNIKI
    bylica piołun ziele* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bylica piołun, powszechnie zwana piołunem, a niekiedy psią rutą, wermutem lub absyntem, to silnie aromatyczna bylina o wysokim stężeniu substancji goryczkowych.
    Piołun w połączeniu z szałwią, kolendrą, goździkami i gałką muszkatałową, wykorzystywany jest także w produkcji znanego alkoholu – wermutu.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA Z OWOCU KOPRU WŁOSKIEGO BIO 50 g – DARY NATURY

    7,49 

    SKŁADNIKI
    koper włoski owoc* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna herbatka z owocu kopru włoskiego. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATKA BERBERYSOWA BIO 100 g – DARY NATURY

    19,49 

    SKŁADNIKI
    owoc berberysu* 50 %, owoc róży*, głogu*, jabłka*, tarniny* (w różnych proporcjach) (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    HERBATA ZIELONA BIO (25 x 1,5 g) 37,5 g – DARY NATURY

    14,99 

    SKŁADNIKI
    herbata zielona cejlońska* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną saszetkę herbaty zalać szklanką wody o temperaturze ok. 80 ℃ (odczekać 3-5 min od momentu wrzenia) i zaparzać przez kilka minut pod przykryciem.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    POMIDORY CHERRY ŚWIEŻE BIO (około 0,25 kg)

    7,59 

    Produkt sprzedawany na sztuki.

    Opakowanie: tacka.

    Podana cena za jedną sztukę.

    Zalecane przechowywanie w temperaturze od +6°C do +8°C

    Ceny świeżych warzyw i owoców zmieniamy w każdy piątek rano.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    SZPINAK BABY ŚWIEŻY NIEMYTY BIO (około 0,25 kg)

    15,89 

    Produkt sprzedawany na sztuki.

    Opakowanie: tacka.

    Podana cena za jedną sztukę.

    Zalecane przechowywanie w temperaturze od +2°C do +4°C

    Ceny świeżych warzyw i owoców zmieniamy w każdy piątek rano.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    PAPRYKA OSTRA ŚWIEŻA BIO (około 0,10 kg)

    7,99 

    Produkt sprzedawany na sztuki.

    Opakowanie: tacka.

    Podana cena za jedną sztukę.

    Zalecane przechowywanie w temperaturze od +6°C do +8°C

    Ceny świeżych warzyw i owoców zmieniamy w każdy piątek rano.

    Quick View
    Qty:
top
X