Wyświetlanie 1489–1500 z 1502 wyników
SOK Z GOJI NFC BIO 330 ml – MEDICURA
33,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
bezpośredni sok z jagód goji*.
(*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Sok bezpośrednio tłoczony NFC (nie z koncentratu) z jagód goji. Odpowiedni dla całej rodziny. Zarówno dzieci, jak i dorośli pokochają jego smak.ZALECANE SPOŻYCIE
Dorośli 30 – 90 ml dziennie
Dzieci 15 – 30 ml dziennieWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 243 kJ / 57 kcal
Tłuszcz – 0,18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,08 g
Węglowodany – 11 g
w tym cukry – 10,8 g
Błonnik – 0,8 g
Białko – 2,6 g
Sól – 0,08 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.Qty:HERBATA ZIELONA JAŚMINOWA BIO (20 x 1,5 g) 30 g – LEBENSBAUM
20,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
zielona herbata jaśminowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
W herbacie tej jaśmin połączono z delikatnym smakiem zielonej herbatySPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 saszetkę włożyć do filiżanki i zalać wodą o temperaturze 80 ℃, zaparzać 3 minuty.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:PRZYPRAWA DO TOFU BIO 60 g – LEBENSBAUM
12,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
sól morska*, czosnek*, kurkuma*, wędzona papryka*, cebula*, pomidor*, GORCZYCA*, papryka*, czarnuszka*, chili*, kminek*, pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Tofu jest produktem naprawdę wszechstronnym i można je przygotować na wiele różnych sposobów. Naturalnie neutralny w smaku, dobrze komponuje się z intensywnymi smakami. Zapewnia je nasza mieszanka: rozgrzewająca kurkuma, wędzona papryka i ogniste chili rozpalają eksplozję smaku w kuchni roślinnej, przekształcając każdą wegetariańską alternatywę w cudownie pikantne doznanie dla smakoszy.
Polecamy stosować 2 łyżeczki przyprawy na 200 g tofu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1167 kJ/278 kcal
Tłuszcz: 8,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 33,4 g
w tym cukry: 22,8 g
Białko: 10,9 g
Sól: 24,9 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać seler.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA Z KWIATU ŚLAZU BIO 20 g – DARY NATURY
10,49 złQuick ViewSKŁADNIKI
kwiat ślazu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczna herbatka z kwiatu ślazu. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA ZIELE PIOŁUNU BIO 50 g – DARY NATURY
9,59 złQuick ViewSKŁADNIKI
bylica piołun ziele* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Bylica piołun, powszechnie zwana piołunem, a niekiedy psią rutą, wermutem lub absyntem, to silnie aromatyczna bylina o wysokim stężeniu substancji goryczkowych.
Piołun w połączeniu z szałwią, kolendrą, goździkami i gałką muszkatałową, wykorzystywany jest także w produkcji znanego alkoholu – wermutu.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA Z OWOCU KOPRU WŁOSKIEGO BIO 50 g – DARY NATURY
7,49 złQuick ViewSKŁADNIKI
koper włoski owoc* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczna herbatka z owocu kopru włoskiego. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATKA BERBERYSOWA BIO 100 g – DARY NATURY
19,49 złQuick ViewSKŁADNIKI
owoc berberysu* 50 %, owoc róży*, głogu*, jabłka*, tarniny* (w różnych proporcjach) (*certyfikowany składnik ekologiczny).SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty:HERBATA ZIELONA BIO (25 x 1,5 g) 37,5 g – DARY NATURY
14,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
herbata zielona cejlońska* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną saszetkę herbaty zalać szklanką wody o temperaturze ok. 80 ℃ (odczekać 3-5 min od momentu wrzenia) i zaparzać przez kilka minut pod przykryciem.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.Qty: