Sklep

Wyświetlanie 1261–1272 z 1568 wyników

  • 0 out of 5

    KADZIDŁO INDYJSKIE CYNAMON (15 szt.) 30 g – SATTVA (WELLNESS)

    13,39 

    OPIS
    Aromat cynamonowego kadzidła, określany jest jako korzenny, przyprawowy, słodki. Według starodawnej medycyny ajurwedyjskiej zapach cynamonu przyciąga do naszego życia obfitość, pieniądze i radość życia. Łagodzi także napięcia, relaksuje umysł i działa jako delikatny afrodyzjak.
    Kadzidła wytwarzane są z esencji kwiatów, ziół, drewna, żywic roślinnych i miodu. Ręcznie zwijane na bambusa.To kadzidło wytwarzane jest ręcznie z 400 letnią tradycją. Nie zawiera syntetycznego zapachu, składników ani produktów petrochemicznych.
    Opakowanie zawiera 15 patyczków.

    SPOSÓB UŻYCIA
    Zapal kadzidełko małym płomieniem. Zdmuchnij płomień. Kadzidło będzie się tlić przez 60-70 minut.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA BEZGLUTENOWA BIO 500 g – PROBIO

    15,99 

    SKŁADNIKI
    mąka z sorgo*, skrobia kukurydziana*, mąka gryczana*, mąka kukurydziana*, kaszka gryczana*, skrobia ziemniaczana*, len brązowy*, słonecznik łuskany*, mąka ryżowa*, sól morska, psyllium*, pestki dyni łuskane*, kminek łamany* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Sypka mieszanka do przygotowania chleba.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Do 500 g mieszanki dodać 750 ml letniej wody i 14 g świeżych drożdży. Wymieszać. Gotowe ciasto o konsystencji ciasta naleśnikowego wlać do natłuszczonej masłem i posypanej mąką formy, przykryć i pozostawić na 40 min do wyrośnięcia. Piec 10 min w nagrzanym do 250°C piekarniku, a następnie 30 min przy 190°C. Chleb wyjąć z formy i dopiec 10 min do uzyskania złocistej skórki.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1497 kJ/358 kcal
    Tłuszcz: 5,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 66 g
    w tymcukry: 0,8 g
    Błonnik: 6,0 g
    Białko: 7,2 g
    Sól: 2,5 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SEZAM.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze poniżej 25°C.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA KLASYCZNA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA BIO 420 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    17,19 

    SKŁADNIKI
    płatki OWSIANE* bezglutenowe, mąka OWSIANA* bezglutenowa, mąka z ryżu brązowego*, łuska babki jajowatej*, siemię lniane brązowe*, nasiona chia* – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), sól himalajska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Nagrzać piekarnik do 190 °C.
    2. Brytfankę (małą keksówkę) posmarować olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami OWSIANYmi lub mielonym siemieniem lnianym.
    3. Wsypać mieszankę do miski.
    4. Dokładnie mieszając powoli dolewać 500 ml mocno gazowanej wody.
    5. Wymieszać ciasto i przełożyć do brytfanki i wsadzić do piekarnika na 1,5 godziny.
    6. Po upieczeniu chleb wyjąć z brytfanki i zawinąć w szmatkę. Odstawić do ostygnięcia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1369 kJ/327 kcal
    Tłuszcz: 8,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
    Węglowodany: 52 g
    w tym cukry: 0,8 g
    Błonnik: 18 g
    Białko: 12 g
    Sól: 2,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    SAŁATKA Z ALG MORSKICH W STYLU JAPOŃSKIM BIO 120 g (90 g) – PORTO MUINOS

    15,19 

    SKŁADNIKI
    algi morskie* 65 % (Himanthalia elongata, Undaria pinnatifida, Laminaria ochroleuca), oliwa z oliwek extra virgin*, olej słonecznikowy*, sos SOJOWY* [woda, SOJA*, PSZENICA*, sól, koji (Aspergillus oryzae)], SEZAM*, sol morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt sterylizowany. 3 g produktu zawiera 150 µg jodu, co pokrywa dzienne zapotrzebowanie na ten składnik.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna: 842 kJ/204 kcal
    Tłuszcz: 20 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
    Węglowodany: 2,2 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 3,7 g
    Białko: 2,2 g
    Sól: 2,0 g
    Jod: 4435 µg (2957 %)**
    ** dzienna referencyjna wartość spożycia jodu (dla osoby dorosłej)

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać mięczaki, SKORUPIAKI i ryby.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA Z PESTKAMI DYNI BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 500 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    19,19 

    SKŁADNIKI
    mąka OWSIANA bezglutenowa, płatki OWSIANE bezglutenowe, pestki dyni bezłuskowej 13 %, mąka teff, płatki teff, siemię lniane, nasiona chia – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), słonecznik, łuska babki jajowatej, sól himalajska.

    OPIS
    Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z pestkami dyni.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Nagrzej piekarnik (góra – dół) do 190 stopni Celsjusza
    2. Brytfankę (małą keksowkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym
    3. Wsyp mieszankę do miski
    4. Dokładnie mieszając dolej 500 ml mocno gazowanej wody
    5. Wymieszane ciasto przelej do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny
    6. Po upieczeniu wyjmij chleb z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1559 kJ/373 kcal
    Tłuszcz – 15 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 2,4 g
    Węglowodany – 39 g
    w tym cukry – 1,7 g
    Białko – 16 g
    Sól – 1,7 g

    INFORMACJA ALLERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA KLASYCZNA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 420 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    17,19 

    SKŁADNIKI
    płatki OWSIANE bezglutenowe, mąka OWSIANA bezglutenowa, mąka ryżowa, łuska babki jajowatej, siemię lniane brązowe, nasiona chia – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), sól himalajska.

    OPIS
    Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba klasyczna.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Nagrzej piekarnik (góra – dół) do 190 stopni Celsjusza
    2. Brytfankę (małą keksowkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym
    3. Wsyp mieszankę do miski
    4. Dokładnie mieszając dolej 500 ml mocno gazowanej wody
    5. Wymieszane ciasto przelej do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny
    6. Po upieczeniu wyjmij chleb z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1369 kJ/322 kcal
    Tłuszcz – 12 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,1 g
    Węglowodany – 51 g
    w tym cukry – 0,9 g
    Białko – 12 g
    Sól – 2,1 g

    INFORMACJA ALLERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO 500 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    23,19 

    SKŁADNIKI
    mąka MIGDAŁOWA, słonecznik, nasiona chia, pestki dyni bezłuskowej, siemię lniane, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól himalajska.

    OPIS
    Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba dla osób na diecie ketogenicznej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Nagrzej piekarnik (góra – dół) do 190 stopni Celsjusza
    2. Wsyp mieszankę do miski
    3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj
    4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek
    5. Wsadź do piekarnika na 80 minut
    6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zwiniety w szmatkę.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1320 kJ/319 kcal
    Tłuszcz – 24 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 2,4 g
    Węglowodany – 3,1 g
    w tym cukry – 2,2 g
    Białko – 15 g
    Sól – 1,3 g

    INFORMACJA ALLERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA Z CZARNUSZKĄ BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 500 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    19,19 

    SKŁADNIKI
    mąka OWSIANA bezglutenowa, słonecznik, płatki OWSIANE bezglutenowe, mąka teff, siemię lniane, czarnuszka 1,2 %, płatki teff, nasiona chia – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), łuska babki jajowatej, sól kłodawska.

    OPIS
    Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z czarnuszką.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Nagrzej piekarnik (góra – dół) do 190 stopni Celsjusza
    2. Brytfankę (małą keksowkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym
    3. Wsyp mieszankę do miski
    4. Dokładnie mieszając dolej 500 ml mocno gazowanej wody
    5. Wymieszane ciasto przelej do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny
    6. Po upieczeniu wyjmij chleb z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1737 kJ/317 kcal
    Tłuszcz – 20 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 2,5 g
    Węglowodany – 36 g
    w tym cukry – 1,4 g
    Białko – 14 g
    Sól – 1,3 g

    INFORMACJA ALLERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA Z ŻURAWINĄ BEZGLUTENOWA 500 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    19,59 

    SKŁADNIKI
    mąka OWSIANA bezglutenowa, płatki OWSIANE bezglutenowe, mąka teff, żurawina suszona 10 % (żurawina suszona 62 %, koncentrat soku jabłkowego, olej słonecznikowy), słonecznik, siemię lniane, płatki teff, chia – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), łuski babki jajowatej, sól himalajska.

    OPIS
    Mieszanka do wypieku chleba bezglutenowego z żurawiną.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Nagrzej piekarnik do 190°C.
    2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym.
    3. Wsyp mieszankę do miski.
    4. Dokładnie mieszając dolej 500 ml mocno gazowanej wody.
    5. Wymieszane ciasto przelej do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny.
    6. Po upieczeniu chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g produktu suchego
    Wartość energetyczna: 1492 kJ/357 kcal
    Tłuszcz: 11 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
    Węglowodany: 50 g
    w tym cukry: 8,4 g
    Błonnik: 15 g
    Białko: 13 g
    Sól: 1,9 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA JASNEGO BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 440 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    17,19 

    SKŁADNIKI
    mąka ryżowa biała, mąka OWSIANA bezglutenowa, mąka ryżowa pełnoziarnista, maranta trzcinowa, tapioka, płatki OWSIANE bezglutenowe, łuska babki jajowatej, inulina, sól kłodawska, drożdże.

    OPIS
    Mieszanka do wypieku chleba bezglutenowego. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Wsyp mieszankę do miski.
    2. Dolej 500 ml ciepłej wody i dokładnie wymieszaj.
    3. Zagnieć ciasto.
    4. Włóż do piekarnika nagrzanego do 30 – 40 ℃ na 90 min.
    5. Po wyrośnięciu ponownie zagnieć i uformuj bochenek.
    6. Włóż chleb do piekarnika i zwiększ temperaturę do 220 ℃. Piecz 80 min. Przechowuj zawinięty w szmatkę.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g suchego produktu
    Wartość energetyczna: 1596 kJ/346 kcal
    Tłuszcz: 3,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 68 g
    w tym cukry: 0,8 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 6,4 g
    Sól: 2,3 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    SERUM DO TWARZY Z ASHWAGANDHĄ I BIO-RETINOLEM 30 ml – SATTVA (AYURVEDA)

    63,19 

    SKŁADNIKI
    Aqua, Olea Europa (Olive) Fruit Oil, Dimethyl Isosorbide, Bidens Pilosa Extract, Withania Somnifera (Ashwagandha) Root Extract, Sachharide Isomerate, Panthenol, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Sodium Gluconate, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Tocopherol.

    OPIS
    Serum do Twarzy z Bio-Retinolem i Ashwagandhą.

    Kluczowe składniki:
    Bio-Retinol (Revinage® WPO): roślinna alternatywa dla syntetycznego retinolu, Bio-Retinol pochodzi z Bidens Pilosa (Iglica Hiszpańska/Kuri). Ceniona w Ajurwedzie, Unani i Sidha, naturalnie opóźnienia procesy starzenia się skóry bez skutków ubocznych.
    Ekstrakt z Ashwagandhy: Modny eliksir, którego popularność stale rośnie. Bogata w przeciwutleniacze Ashwagandha redukuje ciemne plamy, napina pory i odnawia skórę, stymulując produkcję kolagenu.

    Holistyczna formuła: nasze serum zawiera odżywcze składniki, takich jak oliwa z oliwek, MASŁO z nasion murumuru i olej z nasion bawełny. Serum ma prosty skład i nadaje się do wszystkich typów skóry.

    Korzyści pielęgnacyjne:
    Lekkie i szybko się wchłania: można stosować na dzień i na noc.
    Dla wszystkich typów skóry: Niezależnie od tego, czy masz skórę tłustą, suchą czy mieszaną, nasze serum dostosowuje się do indywidualnych potrzeb Twojej skóry.
    Widoczne efekty przy regularnym stosowaniu – poprawia teksturę, tonację i elastyczność skóry.

    SPOSÓB UŻYCIA
    Po oczyszczeniu twarzy, nakładamy kilka kropli na opuszki palców. Delikatnie masuj na twarz, koncentrując się na miejscach z oznakami starzenia się lub nierówną pigmentacją. Dla najlepszych wyników stosuj dwa razy dziennie i zawsze nałóż krem nawilżający po użyciu serum.
    Do użytku zewnętrznego.

    UWAGA
    Unikać kontaktu z oczami. Przed zastosowaniem należy wykonać próbę uczuleniową.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać poza zasięgiem dzieci.

    Quick View
    Qty:
  • 0 out of 5

    SOK Z MŁODEGO JĘCZMIENIA BIO (500 mg) 560 TABLETEK – BIO ORGANIC FOODS

    199,99 

    SKŁADNIKI
    ekologiczny sok z młodego JĘCZMIENIA

    OPIS
    Suplement diety.
    100 % ekologiczny sok z młodego JĘCZMIENIA suszony w niskiej temperaturze i prasowany pod ciśnieniem powietrza do postaci tabletki.
    1 tabletka zawiera 500 mg soku z młodego jęczmienia.

    ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
    Zalecana porcja do spożycia w ciągu dnia to 2 gramy (4 tabletki).
    Połowę porcji dziennej 2 tabletki (1 gram) należy spożyć rano na czczo 30 minut przed śniadaniem oraz drugą połowę porcji dziennej należy spożyć wieczorem minimum 2 godziny po kolacji, najlepiej tuż przed snem.
    Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
    Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w chłodnym i suchym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.

    Quick View
    Qty:
top