- Przerwa urlopowa od 1. lipca do 20. lipca.
Wyświetlanie 1249–1260 z 1586 wyników
TURBAN – RĘCZNIK DO WŁOSÓW Z MIKROFIBRY RÓŻOWY – MOHANI
31,39 złQuick ViewOPIS
Turban z miękkiej waflowej tkaniny będzie dbał o kondycję Twoich włosów. Materiał, z którego jest wykonany pochłania o wiele więcej wody niż zwykły ręcznik, dlatego włosy szybciej schną. Twój czas spędzony na suszeniu suszarką zmniejszy się, a włosy nie będą narażone na zbyt wysoka temperaturę. Dodatkowo jego miękkość oplata włosy i nie powoduje uszkodzeń.
Turban dopasuje się na każdą głowę i nie spada z niej. Jest bardzo lekki i szybko schnie, dlatego możesz go zabrać ze sobą w każdą podróż.
Jego wielofunkcyjność pozwala na zastąpienie nim np. opaski do włosów, ręcznika czy też czepka – dzięki niemu pozbędziesz się zbędnych akcesoriów ze swojego domu i uwolnisz przestrzeń.
Delikatny kolor jest niczym różowy lotos. Nada wnętrzu radości i kobiecości. Jego łagodna miękkość otoczy troską każde pasmo Twoich włosów.SPOSÓB UŻYCIA
Turban możesz użyć na dwa sposoby,
I. Stojąc prosto nałóż turban na głowę, tak aby wąska część znajdowała się na plecach, umieść w niej włosy, zawiń w rulon i zwiń ku górze umieszczając guzik w gumowej pętelce.
II. Pochyl głowę do przodu, nałóż turban, umieść w nim włosy, zawiń umieszczając guzik w gumowej pętelce.UWAGA
Przed pierwszym użyciem należy wyprać oddzielnie.
Prać w temperaturze do 40 °C.
Nie używać wybielacza, płynów do płukania tkanin, nie prasować, nie suszyć w suszarce.FASOLKA ADZUKI BIO 500 g – BIO PLANET
12,50 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczna fasolka adzuki 100 %.OPIS
Ekologiczna fasolka adzuki charakteryzuje się słodko – orzechowym smakiem. Polecamy jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 minut. Posolić pod koniec gotowania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1281 kJ/304 kcal
Tłuszcz 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g
Węglowodany 42 g
w tym cukry 3,1 g
Błonnik 17 g
Białko 23 g
Sól 0,02 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.KREM Z PRAŻONYCH ORZECHÓW LASKOWYCH BIO 250 g – TERRASANA
37,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
prażone ORZECHY LASKOWE* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2916 kJ / 706 kcal
Tłuszcz – 66 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 5,0 g
Węglowodany – 8,8 g
w tym cukry – 2,9 g
Białko – 16 g
Sól – 0,09 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY i nasiona sezamu.UWAGA
Mimo dołożenia wszelkich starań produkt może zawierać kawałki łupin i skorupek.
Przed spożyciem dobrze wymieszać.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscuSOS UMAMI BEZGLUTENOWY BIO 145 ml – TERRASANA
23,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
tamari* (woda, ziarna SOI*, sól morska, solone shochu*, Aspergillus oryzae), mirin* (słodki ryż*, shochu*, ryż*, Aspergillus oryzae), koncentrat soku jabłkowego*, ocet z brązowego ryżu* (woda, ryż brązowy*, sól morska, Aspergillus oryzae), woda, miso genmai* (ziarna SOI*, ryż brązowy*, sól morska, woda, Aspergillus oryzae), czosnek w proszku*, imbir w proszku*, cebula w proszku*, pieprz cayenne*, marchew w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Uniwersalna przyprawa słona o intensywnym smaku umami.
Po prostu nalej i ciesz się smakiem! Użyj sosu umami jako sosu do makaronu, jako sosu do poke lub miski Buddy, jako dipu do sushi, jako sosu do sałatek lub jako przyprawy do zup.
Można w nim nawet marynować tofu lub tempeh. Możliwości są nieskończone!WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 554 kJ/132 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 23 g
w tym cukry: 18 g
Błonnik: 0,6 g
Białko: 4,9 g
Sól: 5,70 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.PASTA KOKOSOWA BIO 200 g – TERRASANA
13,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
ekologiczny kokos 100 %.OPIS
Santen – pasta kokosowy to w zasadzie kokos w „stałej formie”; „mleko” kokosowe bez wody. Zrównoważona alternatywa dla „mleka” kokosowego, ponieważ nie ma potrzeby transportu niepotrzebnej wody.
Pyszne w azjatyckich potrawach (curry), zupach, sosach, deserach oraz jako zamiennik „mleka” kokosowego.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zamiast śmietanki lub MLEKA możesz użyć santenu. Jeśli używasz santenu w curry lub sosie, zachowaj proporcje płynu (woda, bulion lub napój roślinny) pomiędzy 1:1 lub 1:2 (100 g santenu na 200 g płynu), w zależności od tego, jak kremową chcesz uzyskać. Do zupy można po prostu roztopić kostkę santenu, aby uzyskać dodatkową kremowość.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 3010 kJ / 731 kcal
Tłuszcz: 69 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 65 g
Węglowodany: 24 g
w tym cukry: 6,5 g
Błonnik: 16 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,09 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Szczelnie zamknąć, po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.SÓL HIMALAJSKA W MŁYNKU Z BIO ZIOŁAMI 90 g – DARY NATURY
24,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
sól himalajska biała, pieprz kolorowy*, czosnek niedźwiedzi*, czosnek płatki*, lubczyk*, cebula suszona*, pietruszka*, oregano*, cząber* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Dzięki starannie dobranym składnikom sól ma niepowtarzalny smak i aromat przez co podnosi walory smakowe przygotowanych potraw.
MŁYNEK WIELOKROTNEGO UŻYTKUZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscuSOS SOJOWY TAMARI MOCNY BEZGLUTENOWY BIO 250 ml – TERRASANA
23,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
ziarno SOI*, woda, sól morska, alkohol shochu* (woda, ryż*, sól, Aspergillus oryzae), Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 354 kJ / 83 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 6,5 g
w tym cukry – 0,5 g
Błonnik – 0,7 g
Białko – 14 g
Sól – 13,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zaciemnionym miejscuPIEPRZ ZIOŁOWY BIO 60 g – DARY NATURY
8,49 złQuick ViewSKŁADNIKI
GORCZYCA biała* 20 %, majeranek*, chrzan*, pieprz czarny*, papryka ostra*, cząber*, kolendra*, czarnuszka*, kminek* (w różnych proporcjach). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Przyprawa powszechnie stosowana do mięs, potraw z jaj, sałatek i surówek.INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTENZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscuKREM Z PRAŻONYCH ORZECHÓW NERKOWCA BIO 500 g – TERRASANA
47,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
100 % prażone ORZECHY NERKOWCA*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2477 kJ /591 kcal
Tłuszcz – 47 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 9,5 g
Węglowodany – 23 g
w tym cukry – 0 g
Błonnik – 7,5 g
Białko – 19 g
Sól – 0 gINFORMACJA ALERGENNA
może zawierać SEZAM i inne ORZECHYUWAGA
Mimo dołożenia wszelkich starań produkt może zawierać kawałki łupin i skorupek.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.KREM Z PRAŻONYCH ORZECHÓW LASKOWYCH BIO 500 g – TERRASANA
67,19 złQuick ViewSKŁADNIKI
100 % prażone ORZECHY LASKOWE*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2916 kJ /706 kcal
Tłuszcz – 66 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 5,0 g
Węglowodany – 8,8 g
w tym cukry – 2,9 g
Błonnik – 6,6 g
Białko – 16 g
Sól – 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SEZAM, ORZESZKI ZIEMNE, MIGDAŁY, ORZECHY NERKOWCA.UWAGA
Mimo dołożenia wszelkich starań produkt może zawierać kawałki łupin i skorupek.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.HERBATKA TRZUSTKOWA BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY
10,49 złQuick ViewSKŁADNIKI
ziele macierzanki*, bylicy bożego drzewka*, liść mięty, kwiat nagietka*, lawendy*, koniczyny*, ziele dymnicy* w różnych proporcjach (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Kompozycja najwyższej jakości starannie wyselekcjonowanych, ekologicznych ziół.
Macierzanka, bylica boże drzewko, werbena oraz mięta wspierają trawienie i przyczyniają się do prawidłowego funkcjonowania przewodu pokarmowego.
Nagietek działa przeciwzapalnie.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10- 15 minut.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać suchym i chłodnym miejscu.