Informacje dodatkowe
Waga | 0,45 kg |
---|
14,99 zł
SKŁADNIKI
woda, syrop z agawy*, sos tamari* [SOJA*, woda, sól morska, koji (Aspergillus oryzae))], skrobia z tapioki*, ocet*, sól morska, grzyby shiitake*, algi kombu. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Sos na bazie tamari i alg kombu.
Idealny do marynowania, do dań z woka lub jako sos stołowy.
Doskonały do tajskiego curry, makaronów noodle, warzyw przygotowanych techniką stir-fry, seitanu lub jackfruit.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 386 kJ/92 kcal
Tłuszcz – 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,02 g
Węglowodany – 20 g
w tym cukry – 17 g
Błonnik – 0,2 g
Białko – 2,0 g
Sól – 3,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Na stanie
CompareWaga | 0,45 kg |
---|
Select at least 2 products
to compare