- Nie możesz dodać "MAKARON (KONJAC TYPU NOODLE) BEZGLUTENOWY 370 g - DIET-FOOD" do koszyka, ponieważ produktu nie ma w magazynie.
Wyświetlanie 1–12 z 99 wyników
MAKARON (GRYCZANY) RAMEN BEZGLUTENOWY BIO 280 g – DIET-FOOD
19,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
gryka*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makarony Ramen włóż do zimnej wody i podgrzej do wrzenia, następnie zmniejsz moc i gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron w durszlaku, a następnie opłucz go zimną wodą.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1549 kJ/ 370 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 3,0 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 13,0 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MAKARON (GRYCZANY) GNIAZDA WSTĄŻKI BIO 250 g – BIO PLANET
12,89 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka gryczana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez około 5 minut, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1480 kJ / 350 kcal
Tłuszcz: 2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Weglowodany: 65 g
w tym cukry: 5,0 g
Białko: 12 g
Sól: 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) ŚWIDERKI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – RAPUNZEL
14,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka z ryżu pełnoziarnistego* (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1542 kJ / 364 kcal
Tłuszcz – 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone -1,0 g
Węglowodany – 75 g
w tym cukry – 1,0 g
Błonnik – 2,5 g
Białko – 8,0 g
Sól – 0,03 gSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 2,5 L wody, dodać 250 g makaronu i sól.
Gotować 8 – 10 minut od czasu do czasu mieszając.INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) PENNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA
11,09 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka z soczewicy czerwonej* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Idealny do dań kuchni włoskiej. Makaron z soczewicy jest często polecany osobom, które nie jedzą mięsa i mają problem z odpowiednią podażą białka.
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego i białka.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do garnka wlać 1 L wody na 100 g makaronu i dodać łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadzić wodę do wrzenia, dodać sól około 10 g grubej soli. Dodać makaron do wrzącej wody i gotować przez 8 – 10 minut. Odcedzić makaron i doprawić według uznania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1322 kJ/312 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Weglowodany: 49 g
w tym cukry: 1,4 g
Błonnik: 6,0 g
Białko: 22 g
Sól: 0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać soję.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.Qty:MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) STROZZAPRETI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – DALLA COSTA
13,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka z czerwonej soczewicy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 litr, lekko osolonej wody na każde 100 g makaronu. Gotować 4-5 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu odcedzić i przelać zimną wodą.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1451 kJ/343 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 52 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 6,4 g
Białko: 26 g
Sól: 0,001 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscuQty:MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) SPORT BEZGLUTENOWY BIO 250 g – DALLA COSTA
13,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka z czerwonej soczewicy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt przeznaczony dla dzieci powyżej 3 roku życiaSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 l osolonej wody na 100 g makaronu, gotować ok. 5-6 min.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1451 kJ/343 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 52 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 6,4 g
Białko: 26 g
Sól: 0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) ŚWIDERKI BIO 250 g – BIO PLANET
11,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka z soczewicy czerwonej* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min. w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1477 kJ / 348 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Weglowodany: 56 g
w tym cukry: 5,1 g
Białko: 26 g
Sól: 0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać alergeny: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, JAJA.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Qty:MAKARON PROTEINOWY (Z CIECIERZYCY) PENNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI
14,60 złQuick ViewSKŁADNIKI
100 % ekologiczna mąka z ciecierzycy.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie przez 4 minuty (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)
Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1468 kJ/348 kcal
Tłuszcz: 4,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 51,6 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 9,9 g
Białko: 21,2 g
Sól: 0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.Qty:PAPIER RYŻOWY BEZGLUTENOWY BIO 200 g (22 sztuki) – KING SOBA
14,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
biały ryż* 98 %, skrobia z tapioki*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Wrapy ryżowe w stylu wietnamskim. Opakowanie zawiera 22 sztuki.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Mocz papier ryżowy w ciepłej wodzie przez 15-20 sekund. Delikatnie wyjmij i strząśnij nadmiar wody. Rozłóż papier na płaskiej powierzchni lub dwa papiery jeśli wolisz grubszą rolkę.
Ułóż nadzienie na dolnej krawędzi. Złóż i zwiń jak na rysunku na opakowaniu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1538 kJ/362 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 81 g
w tym cukry: 0,2 g
Błonnik: 1,1 g
Białko: 6,9 g
Sól: 0,3 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY, nasiona sezamu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.Qty:MAKARON (GRYCZANY) ŚWIDERKI FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – APOTHEKE
10,69 złQuick ViewSKŁADNIKI
mąka gryczana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100g makaronu na 1 litr wody) przez 4 minuty, od czasu do czasu mieszając, a następnie odstawić na 3 minuty. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1512 kJ/356 kcal
Tłuszcz: 3,4 g
w tym kwasy nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 78 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 7,5 g
Sól: 0,25 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25 stopni Celsjusza i wilgotności względnej do 70 %. Nie wystawiać na bezpośrednie działanie promieni słonecznych.Qty:MAKARON (GRYCZANY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – RAPUNZEL
16,29 złQuick ViewSKŁADNIKI
pełnoziarnista mąka gryczana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1497 kJ / 354 kcal
Tłuszcz – 3,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone- 0,7 g
Węglowodany – 65 g
w tym cukry – 1,4 g
Białko – 12 g
Sól – 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscuQty:MAKARON (JAGLANY) RAMEN BEZGLUTENOWY BIO 280 g – DIET-FOOD
19,99 złQuick ViewSKŁADNIKI
jagły*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami lub mięsem.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makarony Ramen włóż do zimnej wody i podgrzej do wrzenia, następnie zmniejsz moc i gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron w durszlaku, a następnie opłucz go zimną wodą.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1500 kJ/ 360 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 79 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: <1,0 g
Białko: 8,0 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.Qty: